- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Valaki nem tud esetleg egy ventilátor szabályzó programot, ami elementary osen futna?
Btw. Egy régebbi gépnél mennyire 'egészséges' az hogy ha pl. görgetek le egy weblapon, akkor hallom hogy valami cicereg a gépből (vinyóból?) ? -
gtamate2
veterán
Na frissítettem az elementaryt és úgy néz ki javították ezt a bugot hogy ha megnyomom az alkalmazások menüpontot 3-4 mp-et várnom kellett, most egyből bejött. Érdemes volt frissíteni
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Nem tudtok véletlenül egy olyan disztrót ami netbookon is jól fut, de mellette azért jól is néz ki? A pepperminten gondolkozok most. Próbáltam már párat, az ubuntu sajnos kb win7 sebességen ment, ami már azért lassú ezen a gépen. Volt még Fuduntu, azon nem tudtam megszokni hogy nincs rendes szoftverközpont, ez a terminálból való telepítés pedig nem nekem való. A lubuntu egyszerűen bugos volt, összeomlott a 2-3. frissítésnél.
A biztonság nem lenne olyan fontos igazából, a root jogokkal nem szeretek foglalkozni annyira (beírogatni félpercenként..).
A puppyt néztem még de az olyan gyengének tűnt. Legjobban valami ubuntu alapúnak örülnék, tud valaki ilyet?
A gép specifikációi: intel n280@1.66ghz , gma950, 2gb ram
Egy win7 mellé telepíteném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest