- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Köszönöm!
Ez is jónak tűnik, egy gondom van vele: telepítős. Azt nem említettem, hogy nincs merevlemez a gépben.
De úgy látom, lehet pendrive-ra is telepíteni, viszont ezen az ősöreg P1-en nem lehet usb-ről bootolni.
Akad két fokkal modernebb gép, de azokban nincs elég pci slot a hálókártyáknak... -
ksanc
őstag
Sziasztok!
Egy kis infó kellene. Lehet, hogy nem ez a legalkalmasabb topik, de jobbat nem találtam
Jelenleg a melóhelyemen a hálózati router+tűzfal szerepet egy 4 hálókártyával ellátott kis P1-es gép látja el, amin a floppyfw (floppyfw) disztró fut. Ez egy kis "egyfloppy" router+tűzfal rendszer, tökéletesen működik, csak már leállt a fejlesztésével a tulaj. 2014-et írunk ugye.Én is váltanék valami másra, jelenleg a ZeroShell-el (zeroshell) ismerkedem, de ha valakinek van valami jobb ötlete, mielőtt nagyon belemerülnék, azt szívesen fogadom. Valami kifejezetten erre a célra készült disztró érdekelne, hardveres megoldás emlékeim szerint nem olcsó mulatság.
Arról is, hogy hol van, ha van ennek a témának fóruma, topikja.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest