Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heló!
Noss, kipróbáltam a VMWARE-t, az OPenVZ-t egy másik linux alól, és a Virtualbox-ot is win alól.
A Mandriva2008 install képernyője kerek 7 perc alatt jött be.
Le is lőttem azonnal, mert ez így nem okés...Ennek tényleg így kell lennie egy 3.2GHz-es HT támogatású P4-en, avgy én cseszek el valamit, de nagyon??
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Xbox Series X|S
- VLC Media Player
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest