- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- iPad topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
sh4d0w #29313 üzenetére
Ezért lesz több belőle, vagy 4... + raw image is fájlba. A detached header-t és key fájlokat is eldugom máshova, így még ha valami csoda folytán mind a 4 USB kütyü + az img is szar lenne, még mindig csak a rendszert bukom max, azaz az OS-t magát, de akár egy Live Linux-al is fel tudom nyitni a konténert.
Illetve ha a /boot nem jó, úgy tudom, be lehet rántani az OS-t még, ennek nem vagyok nagy tudósa még (sosem volt rá szükségem), de .. szóval az OS nem érdekel, az csak úgy elvolna amúgyis. De a storage, amit kezel, legalább megmarad és elérhető és akkor telepítek alá hasonló módon egy új OS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest