- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Nikon DSLR topik
- HP notebook topic
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
bambano #11512 üzenetére
Igen, legrosszabb esetben az lesz. HE-n találtam is egy fickót aki relatíve olcsón legyártja és elpostázza.. Na de akkor sem biztos hogy szeretném a rendes gépeimre kötni, nagyon noob vagyok mikroelektronikában; inkább akkor már egy ilyen tetszhalott gép. Azon gondolkodom hogy összerántok egy USB-s Linux-ot amire be tudok lépni SSH konzolon át, elképzelhető a CMOS reset visszahozta a bekapcsolt LPT portot. A mostani kernel-be egyáltalán nincs beleforgatva párhuzamos port támogatás így nem tudom eldönteni hogy van-e vagy csak nem látja a kernel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Videó stream letöltése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest