-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
A házat nem értem miért keverted bele

Ezek a házak a Bpihez készültek, minden luk ott van és akkora amekkora a lapon levő csati....
Pont illyen van nekem is. -
azbest
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Gondolom, igen.
-
azbest
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Szerintem működhet. Ha a tápot külön veszi fel és nem az esatán várja, akkor az adathoz jó lehet a sata-esata kábel.
-
suste
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Lehet tudni mennyibe fajt?
Az Sd az csak class10, vagy uhs-I is?
A nemreg ideirtak az a bananra is vonatkoznak, foleg ha androidot is hasznalni akarsz!
A sima class10-zel nagy az esely az instabilitasra.... -
zolikaDB
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Ha megjon, par szoban ird meg, h mire s hogy hasznalod (kiegeszitok, software-es resz stb)

-
suste
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Androidhoz en olcso kinai legegeret hasznaltam, eleg kenyelmes, de ugye +1 eszkoz.
-
gábor-ka
tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
XU4-et lehet szerezni egész egyszerűen, de nem belföldön. Bármilyen ODROID-ról van szó, azt külföldről kell megrendelned. A hozzánk legközelebbi disztribútor, ami ODROID-okat árul, az a német Pollin Electronic. Viszont így az árak is emelkednek, akár a duplájára is megnőhet a végösszeg. De persze meg lehet rendelni közvetlen a Hardkerneltől, Dél-koreából, csak hát úgy később jön meg, és ha van valami gond vele, akkor aztán hónapokon keresztül tartó hercehurca lesz a vége. Nekem még a Pollin-nál is egy hónapig tartott mire a végére értünk az eszköz cseréjének...
-
zolikaDB
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Bocsanat, mindig keverem:
- Banana Pro 2 magos
- Orange Pi Plus 4 magos -
suste
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
én szettben rendeltem (nagyon jó áron adták/adják), bpi+ház+kerámialap+satakábel+töltő=
54$-> most 49$
, ebből a töltő a maximális 2A-es (10W), -
zolikaDB
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nem rossz, de a banan 4 magos, es ha jol emlekszem ez csak ketto. Ahol nem megy a hardveres gyorsitas, ott jol johet szerintem a +2 mag.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
A Banana Pro nem rossz, de a GPU támogatás inkább Android alatt OK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, ebből a töltő a maximális 2A-es (10W),