- Gigabyte alaplap topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
Úgy emlékszem ennyi, de majd előszedem a számlát, most pay palon csak a végösszeget tudtam megnézni, az valami 78 euró volt, úgy hogy vettem a w-t, akkut konnektor pakkot, dokkolót, még csatlakozókat meg asszem még vmit.
Hogy hogy tölt meg ilyesmi, azt nem tudom, mert csak kibontottam, megnéztem, lefényképeztem, aztán visszacsomagoltam, nem volt időm foglalkozni vele, és egy darabig még nem is lest, csak azért vettem meg most, mert féltem hogy elfogy mire aktuális lesz.
Ha ki akarod próbálni rendelés előtt szívesen kölcsönadom, kísérlettezz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest