Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Köszi a válaszokat!
Csak azért kérdeztem, mert qrva sok tutorialt olvasgatok, és általában nem szeretem vakon végigcsinálni azt, amit lerajzolnak, jobb szeretem meg is érteni. A linkelt példával az volt a bajom, hogy marhára nem érte(tte)m, hogy azt mégis miért úgy kell, vagy miért működhet, inkább afelé hajlottam, hogy az úgy hibás elgondolás, és max a board még éppen nem purcan meg tőle.
Szóval én is úgy gondoltam, hogy az egy nem túl ajánlott dolog úgy, de jobb volt ebben egy kis megerősítés
Mondjuk ettől függetlenül az még azért érdekelne, hogy aki csinálta, annak miért nem ég le a board(vagy csak elírta az 3,3V-ot 5V-nak
)Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)