Hirdetés
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Köszi hogy figyelmeztetsz az autocad windows függésére, arra nem is gondoltam, inkább a gpu erőssége járt a fejemben.
A fenti tecső csatornákat nézeve jutottam el ebbe a topicba is, mint a H2 az x86 egyik legolcsóbb kiépítéséhez.
A fenti csatornákon eddig 3 sbc-re tudtak külső vga-t hajtani, mind3 x86-os, ebből az első kettő az udoo bolt V8 és a lattepanda alpha terén igazad van, 400 usd körüliek, annyiért használt piacon rendes autocad notebookot kapok, még ha nem is érintőképernyős és ugyanúgy egyedileg kellene hozzá strapabíró külső házat összeraknom mint az általam preferált úton.
Csak nekem a fogyasztás is lényeges szempont és amennyire látom ebben a kártyapc-k a nyerők.A 3. x86 kártya az Odyssey, amiben ugyanaz a celeron proci van mint a kolléga H2-jében, csak beépített 8 gb rammal, cserébe 185 usd az alapgép és ugyanúgy m.2-re lehet dugni vga-t, amit a kolléga is kipróbálhat, csak előtte még senki nem próbálta sikerrel.
Elvileg ha az Odyssey-ben megy, akkor a H2vel is mennie kéne, így x86-ból úgy néz ki hogy a topicban már megtaláltam a legolcsóbb választ.

Csak gondoltam megkérdem hátha vannak tapasztalatok, vagy olvastatok egyéb opciókat.
Pl a rockpro esetében amikor régebben próbálkoztak kiaknázni a pcie portot problémába futottak ha nem csak sata nasként akarták használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő