Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
lesz majd a rendszer is írásom, de úgy nehéz tesztelnem hogy a 3éves kislányom reggeltől estig mesét néz
remélem megérted....
a váltás elsősorban a spórolásra épült, azért is írtam le hogy miért is váltottam asztali PC-ről ilyen rendszerre...mivel nem keresem degeszre magam
és 1 fizuból élünk 3-an(a feleségem még GYES-en van), így muszáj volt alternatívát találnom hogy az albérletnek kevesebb legyen a rezsije...nem mind1 hogy mennyi a villanyszámla...
de annyit tudok mondani előszóban az Armbian rendszerről hogy Ubuntu 16.04 LTS XFCE arm-re optimailzált változata,alapból Firefox böngésző van rajta, és lényegesen gyorsabb rajta a netezés mint a régi muzeális gépemen
ha lesz egy kis időm, külön írni fogok az Armbian rendszerről egy kis külön beszámolót...de egy pár szót amúgy is írtam,csak nem litániát
de mint írtam, pozitívum az Armbian rendszerbe hogy frissíthető, nem úgy az OrangePi oldalán lévő rendszerek, amik közel 1-2 éves kiadások....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Alku képes: HEDT "High-End Desktop" Ryzen Threadripper 1920X 24 thread 12 core Quad Channel memória
- HP ProDesk 600 G1 SFF i5-4590 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD Graphics 4600
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Játékra és melóra egyaránt -kimeríthetetlen memóriával- Ryzen 9 + RTX 3060 Ti+ 128 GB DDR4
- HP EliteDesk 800 G2 SFF i5-6500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD HD530
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest