- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Egy APC Back UPS ES 550 vagy valami ilyesmi neve van. Rendes szünetmentes. Akku pakkot nem vennék hozzá, nem látom értelmét. Drága, és nem sokkal többért már lehet szünetmenteset kapni. Egyelőre agyalok, hogy az asztali gépemhez vegyek egy új szünetmenteset és használjam ezt a szervernél vagy a szervernek vegyek egy kisebbet. Árban van egy többszörös szoró a kettő között. Meg jó lenne ha rendes szinuszos lenne végre az asztali gépnek, a másiknak meg teljesen jó a szögletes jel is, mert egyenáramról megy. Hát gondolom a poweroff-ot ki tudja adni. De én sleep és wakeup-ot szeretnék, ha van rá lehetőség, hogy ne kelljen odamennem hozzá, hanem magától feléledjen. Úgy tudom, hogy Odroid kernel-nél ez a feature nem igazán megoldott, legalábbis a wake up on lan biztosan nem megy még, viszont ez ugye nem lan-os ébresztés lenne. Nem tudom egyébként pontosan hogyan működnek ezek a szünetmentesek meg hogy kommunikálnak a géppel. Sosem próbáltam ilyet. Van egy Fedora-m asztalin, esetleg azzal megnézem, hogy meg lehet e csinálni valahogyan. Aztán megpróbálom alkalmazni ugyanazt a szerverre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Anime filmek és sorozatok
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged