Hirdetés
- OLED TV topic
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Egy APC Back UPS ES 550 vagy valami ilyesmi neve van. Rendes szünetmentes. Akku pakkot nem vennék hozzá, nem látom értelmét. Drága, és nem sokkal többért már lehet szünetmenteset kapni. Egyelőre agyalok, hogy az asztali gépemhez vegyek egy új szünetmenteset és használjam ezt a szervernél vagy a szervernek vegyek egy kisebbet. Árban van egy többszörös szoró a kettő között. Meg jó lenne ha rendes szinuszos lenne végre az asztali gépnek, a másiknak meg teljesen jó a szögletes jel is, mert egyenáramról megy. Hát gondolom a poweroff-ot ki tudja adni. De én sleep és wakeup-ot szeretnék, ha van rá lehetőség, hogy ne kelljen odamennem hozzá, hanem magától feléledjen. Úgy tudom, hogy Odroid kernel-nél ez a feature nem igazán megoldott, legalábbis a wake up on lan biztosan nem megy még, viszont ez ugye nem lan-os ébresztés lenne. Nem tudom egyébként pontosan hogyan működnek ezek a szünetmentesek meg hogy kommunikálnak a géppel. Sosem próbáltam ilyet. Van egy Fedora-m asztalin, esetleg azzal megnézem, hogy meg lehet e csinálni valahogyan. Aztán megpróbálom alkalmazni ugyanazt a szerverre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest