- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz
theproject
üzenetére
Szerintem a legális online filmnézésre lenne igény!

Szerintem nyiss meg inkább ezt a topikot a személyes Logout blogodban mert az OFF-topic Logoutban nem szoktunk topikot nyitni.
Üdv netpeti98
-
theproject
újonc
Sziasztok!
Én egy magyar web fejlesztő vagyok.
Egy nagyon nagy kéréssel fordulok hozzátok.
Arra lennék kíváncsi, hogy a magyar webezőknek, így nektek is, mi a véleménye a magyar nyelven elérhető webes szolgáltatásokról, azok használhatóságáról.Ezért azt szeretném, ha megválaszolnátok nekem a következő kérdéseket:
- Mi az a webes szolgáltatás, amit ti legjobban hiányoltok a magyar piacról? (pl.: legális online filmnézés stb.)
- Mi az a webes szolgáltatás, aminek a használhatóságával, kezelhetőségével legkevésbé vagytok megelégedve? (pl.: online ételrendelés)Nyugodtan szabadjára engedhetitek a fantáziátokat, jöhet bármi (az ésszerűség határain belül). Írhattok olyan szolgáltatásról, ami már külföldön működőképesen fut, de olyanról is, amivel még soha nem találkoztatok az interneten, tehát amit ti találtatok ki.
Természetesen nem kell mindkettőt kötelező jelleggel megválaszolni, ha csak az egyikről tudsz véleményt formálni, az is tökéletesen elég, továbbá egy kérdésre több választ is írhattok, ha tudtok.
Ezekre azért van szükségem, mert szeretnék egy projektet indítani, amely keretein belül a magyar webezők által leginkább hiányolt webes szolgáltatás kerülne kifejlesztésre.
A válaszokat természetesen PM-ben is elfogadom, ha nem szeretnéd, hogy mások lássák.Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Milyen videókártyát?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Fujifilm X
- World of Warships
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- További aktív témák...
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest