Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbi_30
őstag
2000Mhz alatt nem veszek monitort...
-
icp1970
senior tag
400 Hz
Nem semmi.
-
L.Edit
tag
Uncsi, a 480-as TN-eket szeretném végre látni.
-
Gyok2
senior tag
Bacsisnál hozná a 400-at
-
Jóember
csendes tag
Lassan a monitorok magasabb "órajelen" működnek, mint a legelső számítógépem.
-
PCProfessor
aktív tag
Ugyanolyan hulladék mint az alienware 500hz-s változata?
-
sixpak
nagyúr
válasz
Mostly Harmless #1 üzenetére
Biztos lesz aki megmagyarázza, hogy miért nélkülözhetetlen a 600Hz, a frankfurti szerverek és a hulladék vodafon, 30 éves fos rézkábeles net mellé.
Én nem vagyok boomer, a 60Hz tényleg borzasztó, de az is csak akkor, ha nem ült még az illető gyorsabb előtt.
A 100Hz viszont már hibátlan szerintem, nekem meg amúgy is mindegy, mert nem a képfrissítés miatt hugyoznak körbe a 14 évesek, mielőtt még felemelném a fegyvert. -
flexxx2
őstag
válasz
meg aztán ha már szemgolyó implantok lesznek valamikor jól fog ez jönni
-
törölt tag
válasz
Vannak olyan kompetitív játékok, amelyek többszáz Hz-en futnak optimálisan, a másik fő érv pedig a minél alacsonyabb lag szokott lenni. Céleszköz.
-
Mostly Harmless
tag
Mi a fasznak 400 Hz, kérdezi a bennem lakó boomer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A szóban forgó, pszeudo 10 bites modell megmaradt a korábbról már ismert receptnél, azaz a Full HD-nél és a 62,2 cm-es képátlónál.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest