Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tápos kibeszélő offtopik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Marci_
tag
Mondjuk ezekben igazad van, de en pont ezert cserelek mindig csak akkor, amikor egy technologia teljesen kiforrott es a maximumot hozza. 1eve vettem P4C800-E Deluxe-ot pont ebbol a megfontolasbol, ha arra gondoltam volna, hogy kesobb tudok-e majd fejleszteni, akkor felesleges lett volna egy kifuto tokozassal megaldott lapot vennem, de szerintem ez a gep boven tokeletes lesz nekem addig, ameddig ismet tokozas valtas lesz, nem vagyok egy hardcore jatekos, de igy sem tudom teljes mertekben kihasznalni es nagyon meg vagyok vele elegedve, ezert nem ertettem, hogy minek ujabbat venni...

Latom megeloztek, #7-re valaszoltam...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY Beast 32GB DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DDR 4 & DDR 5 RAM FELVÁSÁRLÁS! Azonnal! NAGY MENNYISÉGBEN! HÁZHOZ IS TUDOK MENNI!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest