- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Mini PC
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Power dvd hulladek. Nekem se sikerult 3d kicsalni beloke. Jriver zsigerbol tolja.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Valkűr
addikt
Es az mennyire igaz, h a Radeon jobb 3D -re? Valami kadenciahelyessegrol olvastam, h a radeonnal az jobb.
-
Valkűr
addikt
válasz Márton #10946 üzenetére
A kerdes arra utalt hogy az Optomam szemuvegel menni fog e. Az Nvidianal azt olvastam, h a sajat nividia szemuveggel megy, de azt nem irta hofy masikkal is fog e. Koszi amugy a valaszt. Igazabol nem volt meg nvidiam meg talan abbol az 1050 Ti erosebb mint a Radeon 560. Es mi a helyzet a ram mennyiseggel? Annak van szerepe HDR filmeknel es 3D eseteben?
-
Valkűr
addikt
Sziasztok lenne egy gyors kerdesem még a témához, mert sajnos tovabbra sem találok erdemi informaciot errol. A Full HD 3D iso kephez az Nvidia is jo vagy csak a Radeon VGA? Mármint ugy ertem, h a vetitőmhoz vasarolt 3D sync szemüveggel tud az Nvidia is kommunikalni, vagy az csak a sajat nvidia 3D szemuveggel tud 3D iso lejatszani? Szeretnek a jelenlegi VGA tol (7870) egy ujabb videokarit vasarolni ami kevesebbet zabál, 4K HDR kepes, de viszi a Full HD 3D isot is. Az Nvidia 1050 vagy a Radeon 560 kozt vacillalok, valamint Nem tudom filmeknel a Ram mennyire fontos a VGA kartyaban.
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz SunMount3r #10942 üzenetére
Osszejott a 3D viszont erdekes ez is. Le kellett szedjem addig a HTPC kijelzojet es igy sikerult a 3D. Viszint csak a Jriverben megy a 3D, a Power DVD nem akarja lejatszani fura modon. Melyik mefiaplayer kepes meg 3D lejatszasra? A Kodiba miert nem teszik ezt bele amugy? Mondjuk a Kodiban a hang sem akar osszejonni, barmit csinalok miltichanelt ir es nem dts hd etc. A Jriver, power dvd a hangot tokeletesen kezeli, cssk utobbinal valamiert nincs 3D. Az bluray iso a power dvd-ben nem jelenik meg, bepakol 2 kepet egymas melle.
A Jriver jo lenne de ott valamiert akadoznak a filmek es a 3D is döcögős. Teljesen tanacstalan vagyok, h mi a francokat kene csinalni.
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
Arra gondoltam meg, h lehet a HTPC monitora miatt kavar be a 3D? Ugy van kötve, h HDMI kijon VGA bol bele az erositobe, onnet tovabb Projectorba. Viszont a VGA bol DVI bol kijon egy masik kabel es Egy Dsub atalakitoval csatlakozik a HTPC kijelzőjéhez. Itt mar alapbol gondok voltak a megjelenitessel mert asszem tükrozessel tudtam csak ugy beallitani, h mindketton ugyan az menjen, mert vagy egyiken vagy a masikon nem jelent meg csak a windows hatter, es az ikonok meg amit csinaltam az lemaradt.
-
Valkűr
addikt
Windows 10 van fent...19 es verzional tart a szoftver
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz SunMount3r #10936 üzenetére
Igen 3D isot probalok ami mediaplayeren ment. A VgA-bol 1.4 HDMI-vel csatlakozom. Nem tudom h a 7870- kartyan milyen 3D van. Nem talaltam rola semmit.
-
Valkűr
addikt
Most egy radeon 7870 van bent, de se kodi se power dvd-vel nincs 3D kep
-
Valkűr
addikt
Sziasztok! Tervezek osszetenni egy HTPC gepet. Az lenne a kerdesem, h A Full HD 3D iso megy e a VGA kartyákon? Tehat nem a felezett half sbs vagy minek hivjak, hanem a rendes 3D amiben a gyari lemezeket is kiadjak. Ha kezeli akkor melyik kartya lenne a jo? Radeon vagy Nvidia? A kepet egy Optoma vetitőn fogom nezni. Ami tudja a normalis 3D képet.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
- PHILIPS 43PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
- Eladó Bose Quietcomfort Ultra Headphones aktív zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest