Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Tegla80 #10421 üzenetére
Hát amit írsz kényelmi funkció amire van akinek szüksége van. De akinek nincs az is kénytelen megfizetni. Arról nem is beszélve és most sony-t hozom példának
, mert azért az se szent, hogy a családnál lévő ex650-esnél kipróbáltam régen még iwiw-et. Annyi volt a gond vele, hogy nem igazán volt jó a böngészője. Nagyon szuper, hogy el lehet mondani, ez még internetezésre is jó, e mikor be akartam lépni, nem tudom. Nem tudom, hogy mi szükséges hozzá, talán flash, amit nem támogat, de egyszerűen a "belépés" gombra hiába mentem rá nem csinált semmit. Max hírek olvasására volt jó, de ugye sok TV-nél gyárilag semmi általad említett billentyűzet nincs. Távirányítóval meg hát kész szenvedés bevinni, azt meg nem tudom, hogy ezek az általad említett billentyűzetek bármilyen TV-vel kommunikálnak bluetooth vagy wifin keresztül? Meg az átlagember nem is hall ezekről a böngészést segítő eszközökről. Annyit tud, hogy alkalmas internetre és kész. Mikor megveszi akkor jön rá, hogy ez a távirányítós pötyögés bizony elég lassú.
Rosszabbik eset, ha meg kell vennie, ki se használja, de a plusz mivel tartalmazza az "okos" dolgot meg is kell fizetnie az árát. Hány idős van aki még a csatornák közti választás és a TV bemenetei közötti váltakozáson túl el se jut.
De persze amit mondasz, ez a fejlődés, sok fiatal biztos kihasználja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest