Aktív témák
-
piqla
őstag
megvannak meg a ramok?
-
vatomi
aktív tag
válasz
Mohaafunny #8 üzenetére
Van egy ajánlatom 10K/db-ra + postára a HWSW-n.
-
Mohaafunny
tag
szia, velem beszéltél telefonon, hoyg megfelezzük a PK-t, légyszi mondd meg mi legyen, mert kellenéneka ramok!!
Köszönöm! SZia! -
vatomi
aktív tag
-
vatomi
aktív tag
még megvannak
-
Savanya
addikt
Eladnád akkor mennyi volna ??
-
vatomi
aktív tag
6600gt cserébe érdekel értékegyeztetéssel...
-
vatomi
aktív tag
-
vatomi
aktív tag
10K/db ajánlatot kaptam, de még nincs megerősítve. Ennyiért vihető és mivel vidéki vagyok de holnap BP-n leszek, akár vinni is tudom. Ha van gép, egy gyors teszt lehetséges.
-
vatomi
aktív tag
2 féle NF4 lapban is 400-on tudnak 2-3-2-5 1T 500-on cas3-ban szintén mentek 1T-ben sőt 540-en is mentek, igaz már csak 2T mellett, de itt már nem tudtam rendesen betesztelni a proci miatt őket. Bluefish garipapírral, számlával. Csak 1 gigás modul csere érdekel ráfizetéssel vagy kp. Húzhatóság nem számít.
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Home server / házi szerver építése
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - 512GB - GARANCIÁLIS
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest