Hirdetés

Aktív témák

  • TwentySix

    aktív tag

    Megerkezett delelott a Galaxy-m, igy hirtelen csak elso benyomasokat tudok irni, a rendszer nagyon ismertlen meg nekem, ejszaka dolgozok, majd tanulom kicsit.

    A legelso dolog ami feltunt, a sulya, hihetetlen konnyu a telefon, a BL40 utan (abban fem a keret). Hogy ez jo-e vagy sem, majd kiderul hosszabbtavu hasznalat alatt.
    A masik a kijelzo erzekenysege, neha az az erzesem, hogy meg hozza sem ertem, mar reagal, hihetetlenul pontosan. A Swype szovegbevitel gyarilag fennvan, de nem probaltam meg, kicsit tartok tole. nem tudom elkepzelni, hogy ugy irjak, hogy nem emelem fel az ujjamat, csak csusztatom folyamatosan a kijelzon..... van errol tapasztalata valakinek?

    es meg valami: ossze-vissza tapogattam, de nincs rajta ujjlenyomat, ha a LG BL40-em melleteszem, durvan latszik a kulonbseg.

    A routeremre szo nelkul felcsatlakozott, hasit mint a szel, de meglehetosen gyors 3G-n is. A WIFI AP via 3G nem probaltam, talan ejszaka ha lesz idom. kamionsofor vagyok, szoval nem mindig van idom foglalkozni vele....
    A medialejatszokat (zene, filmek) nem probaltam meg, nem volt idom, de holnap tesztelem azt is.

    Az esetleges kerdesekre probalok valaszolni.

    Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/

Aktív témák