Elég jól mutatja a dolgot, h ha metrón körülnézek mobilügyileg, 5 emberből 3-nál Samsung van, 1-nél szifon, 1-nél meg Nokia (de lehet h csak véletlen, de ki tudja)...
Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7
Elég jól mutatja a dolgot, h ha metrón körülnézek mobilügyileg, 5 emberből 3-nál Samsung van, 1-nél szifon, 1-nél meg Nokia (de lehet h csak véletlen, de ki tudja)...
Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7
(#652) koxminator válasza Maxentius (#651) üzenetére

majd mindjárt bejön valami nagyokos "user experience"-es szifonboy és lehurrog, hogy nem láttad jól, mert az 5 készülékből valójában 6 szifon volt...
szerkesztve: elnézést, lemaradt a
jel, nem sértőnek, hanem viccesnek szántam, de ha megbántottam valakit (illetve magára vette), sorry 
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
(#653) Karma válasza koxminator (#652) üzenetére
Nem tudom a kettőnek mi köze van egymáshoz, pedig jó eséllyel indulhatnék a "user experience-es szifonboy" címért.
Break Driven Development

hát az gáz, a június vége 
vagy ilyenkor a szolgáltatósokra gondolnak? mert az más.
SGS II (XXLP7)

Remélem, különben miért ma lenne az európai premier? 
FociEb 2012 a play áruházan: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanomamedia.focieb

Vírusos a Wave
Kis kárörvendő vagyok. 
Samsung GALAXY S --- HTC Sensation

nem hinném, hogy június vége... ma van a premier, én már holnaptól a boltokba raknám a helyükben
de a szolgáltatókra sem tippelnék, mert az meg sztem még több idő...

az nem szerencsés dolog egy teljesen új oprendszernél. (mármint a vírus. mondjuk semminél sem szerencsés) 
[ Szerkesztve ]
SGS II (XXLP7)

Ahogy elnézem a cikket, nem maga az op.rendszer vírusos és nem is magát az op.rendszert fertőzi meg a vírus, hanem a készülék mellé csomagolt SD kártyán van egy klasszikus Windowsos vírus. (Ami tegyük hozzá, azért így is elég ciki. A kérdés persze az, hogy hogyan került rá a cumó, lehet nem Samsung a ludas.)
[ Szerkesztve ]
Én sem vagyok benne biztos, hogy a Wave-ről jött volna a vírus, de who knows?
Samsung Galaxy W

A cikkben benne van, hogy a kártyán van a vírus és akkor kezdi el felrakni magát, ha PC-re kötik a Wavet (vagy csak magát a kártyát, mert ilyen autorun.inf-es cuccról van szó).

De hogy kerül memkártya a wave mellé? Adnak hozzá alapból?
FociEb 2012 a play áruházan: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanomamedia.focieb
(#664) Robertoq válasza aztekkakas (#662) üzenetére

Szép nagy doboz, de dock-ot nem látok benne 

úgy tudom, igen
SGS II (XXLP7)

má jó lenne tudni hogy mibe fog fájni nekünk egy ilyen ketyere

Az nem is lesz alapból. 
I feel good!

Jellemzően mostanság már minden okos és kevésbé okos telefon mellé adnak memkártyát. A majd négy éves Nokiához is adtak 16 MB-os memkártyát, most annyi a különbség, hogy a legkisebb 2 gigás. 

jahh szórják a parasztoknak az eladhatatlan szart az meg örül hogy még ez is van hozzá
csak akkor nem örül ha befigyel neki e egy jó kis vírus oszt jó meg formatálja a gépit
ha jót akarnának akkor 8 vagy 16G-s kártyát adnának
arra legalább férne is valami
parasztvakítás ez az egész
lehet ha meglesznek az első vásárlók tényleges használat után úgy lehúzzák majd mint a desiret
az is über király volt aztán ahogy kezdték venni a népek egyre több panasz lett
akik tesztelnek azok tuti meg vannak fűzetve oszt azé nyomják hogy ilyen meg olyan jó a cucc
nekem is kéne most egy ilyen, de kb. egy hónappal ezelőtt meg a desire kellet volna de most már nem kell pedig meg is tudnám venni mert optimalizálódót az ára de hát amiket olvasni róla köszönöm nem kell sok marketingest jó hátba kellene billenteni

Galaxy S-hez alapból feliratos kijelzővédő fólia van rajta? ( gondolok a wifi, galaxi s, stb. feliratokra rajta) Mert úgy nem lehet használni azt a fólát és egyből új telefont kijelző védő fólia nélkül használni annyira nem jó karcak miatt.

Nem tudom miből gondolod, hogy szart adnak hozzá, hisz típus nem ismert - legalábbis én nem tudok róla. Így lehet nem is samsung a memóriakártya, ők is így kapták nem tehetnek róla...
8 v 16 Gb-s?
Na az jó lenne, de álom
Majd az valóságban kiderül, de a S-Amoled-et nem lehet trükközni
A merketing meg egy része, gsmarena, mobil-review tesztekre azért lehet adni 
(#672) Steve007 válasza Allianz BB (#670) üzenetére

A kapacitív érintőképernyő miatt nem is nagyon hiszem, hogy bármilyen védőfólia használata lehetséges lenne. A rezisztívnél még talán..
De ha mégis lehet használni és szeretnéd, sztem nem nagy gond bemenni egy boltba és hátha tudnak adni
(de amúgy nem tartom valószínűnek, hogy olyan könnyen összekarcolnád azt a kijelzőt..)
(#673) AS válasza Allianz BB (#670) üzenetére
Karcálló kijelzőnek minek fólia? 
Note 2 ?

na erről beszéltem 

Most is kapacitív kijelzős telefonom van Lg Arena 10 hónapig volt rajta a gyári kijelző védő fólia. Tökéletesen működik fóliával is a kapacitív! Azért nem árt ha van ha karc álló ha nem, az Arénám kijelzője is karc álló de jobban örültem amíg volt rajta fólia.
(#676) rondzsy89 válasza aztekkakas (#662) üzenetére

Nagyon jó képek.. remélem lesz még, illetve videó is. Youtube-on találtam egy videót, amint egy srác otthon fogdossa a dobozd, de csal 30 mp. Gondolom később lesz unboxing videó is. 
szerintem a kijelző többet kibír mint maga a műanyag készülékház...
vagy tovább megyek... : addigra elavul a készülék mire már nem látod a kijelzőn a dolgokat... 
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

"parasztvakítás ez az egész
lehet ha meglesznek az első vásárlók tényleges használat után úgy lehúzzák majd mint a desiret"
semmi se tökéletes, meg kell venni és örülni nem a hibáit keresni, kutatni..
Galaxy S-ben két apró kellemetlenség: HDMI hiánya,ami a 720p videó értelmét kérdőjelezi meg, másik hol a Led vaku,ami lámpának kiválóan használható
két dual powerled lealázza a kínai zseblámpavackokat
én türelmesen várom a galaxy S utódját

(#679) Valzor válasza Allianz BB (#670) üzenetére
Szerintem nem ez a fólia lesz mindegyiken alapból. A kijelző karcálló, szóval ha mindenképpen fóliát akarsz rá, akkor addig amíg beszerzed nem eshet baja 
Samsung Galaxy W

hát igen megint ki spóroltak belőle pár filléres alkatrészt hogy legyen mit a piacra dobni majd fél év múlva
egyszerűen gusztustalan
amúgy ha HDMI-s készülék kel akkor ajánlom a smartq v5-t igaz ezzel nem lehet telefonálni
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32827
és van ennek egy nagyobb változata is a v7
[ Szerkesztve ]

ez a gyári karcálság annyit jelent mint a szemüvegeknél a keményített felület meg ilyen olyan extra védelem akkor ér valamit ha nem karcolod meg, tartsd hat lakat alatt vattába kipárnázva
majd akkor lesznek ezek karcálok ha majd valami edzett üveg lesz a kijelző úgy mint a drágább óráknál van mindenféle speckó zafir üveg meg mitom én mik, de hát az ugye drágább lenne meg akkor 20grammal nehezebb lenne

Hümm... izé, nem pont Robertoq hozzászólására akartam válaszolni, hanem a HDMI-s témára. A most megjelent cikk szerint (Galaxy S premier Svájcban) van TV-out a készüléken. Nincs kimondva explicite, hogy az HDMI lenne, de más típusú TV-outot nem tudok elképzelni erre a készülékre. (És igen, tudom, hogy az eddigi infók szerint nincs benne HDMI, de ki tudja? Lehet, hogy a kiadásra kerülő változatban már lesz.)

Exkluzív: Samsung Galaxy S európai premier - helyszíni tudósítás

Érdemes olvasni (ebben a topic-ban is). 
"Két kivitelben jön, lesz 8 gigás és 16 gigás belső kapacitású gép. "
I feel good!

Még kell egyszerre 3 topicot olvasni. 
Két új videót linkelek közben.Playing with Samsung Galaxy S
Aranyos kis reklám..

lehet már kapni valahol a telcsit?
mármint itthon

Még nem. Még csak sóvárgunk.
SGS II (XXLP7)

Samsung oldalán is feltünt már a telefon, legalábbis angliában: SamsungMobile - Galaxy S
És egy tíz perces videó: [link]
[ Szerkesztve ]

GSMArena is írt a telóról, igaz csak annyit, hogy lassan megjelenik. De a jó hír, hogy az Amazon-on csökkent a készülék ára 650-ről 500 euróra (179-ről 138 ezer Ft-ra) a 8 GB-os változat.
Tuti, hogy nincs a telefonon HDMI kimenet....
Az, hogy azt írják, van rajta TV-OUT az egy dolog, de ez többféle is lehet...
-HDMI - bár ezt már láttuk volna, szóval ez tuti nincs.
-A 3,5"-ös jack is képes videójelet továbbítani egy nagyon egyszerű kábelen is, igaz ilyenkor a képminőség nem HD lesz...
-DLNA - Nevezhetjük ezt is TV kimenetnek, bár nem igazán mondanám annak- , HD jel, és jóval ritkábban lehet ilyen TV-t találni...
i8910 HD-n például az uccsó két megoldás játszik
Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!
.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

A készüléken Chrome-lite böngésző van alapból. Hátha más is kiváncsi volt erre, nem csak én. 

Ez jó hír?
Használ vki ilyet?
(A chrome jó
)
I feel good!

Azt nem tudom hogy jó-e. Laptopomon ez van és nincs vele semmi bajom.
[ Szerkesztve ]

Újabb képek a telefonról: Samsung Galaxy S
A tartót a srác külön vette a telefonhoz, az nem tartozik az alaptartozékok közé.

ne keverd a dolgokat..
omnia2-ön is van TV-out, de még a Nokia N82-n is volt.
Nálam külön menüpont van erre,és ez a jacken keresztül vezeti ki az adatokat ...
A galaxy S is ezt a megoldás alkalmazza..
És A rossz hír: HD jel nem fog átmenni!!!!
HD lejátszás viccbe fullad így,sok értelme nincs HD videókat ,bámulhatod kis kijelzőn és a felvett videókat is csak áttöltés után a számgépen tudod megnézni..
max ha DLNA-s a TV-d ami ritka és drága modellekben fordul elő..
azzal még megoldható a TV-n keresztül való HD lejátszás..
persze gondolom elvárják ha 150k kiszórsz a zsebből, talán egy DLNA-s TV se megterhelő...
Ahogy most néztem az egyik elektronikai üzletlánc szóróanyagát, elég sok TV-ben van már DLNA, és már egy full HD LCD/plazma TV sem 200k+, van már korrekt árban DLNA-s készülék is.
Legyen ez az egyetlen hibája a Galaxy S-nek, nekem így is kéne 
Samsung Galaxy W