Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#36001) muveszur válasza hargimalac (#36000) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem értem mit akarsz csinálni...Egy .zip fájlt kell kiválasztanod...
Viszont ha jól értem, akkor te most már a konyhánál jársz...Ott azt kell beletenni, amit még pluszban fel akarsz tenni.

Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

(#36002) hargimalac válasza muveszur (#36001) üzenetére

hargimalac
(tag)
LOGOUT blog

Rendben, köszi a válaszokat :R

Samsung Galaxy S -_-_-_-_- 4.0.3 ICS--AOPK Beta 2.1--Semaphore kernel

(#36003) fixedgear

fixedgear
(tag)

mikor lesz már új Darky vagy 2.3 :U ???

LG Optimus 2X P990

(#36004) csabám

csabám
(őstag)

Nálam ez a rohadás GPS Aids nem akar működni. Egy: megsem kérdezi, hogy akarom - e superuserelni. Kettő: Letöltésnél azt írja ki, hogy nem elérhető. Próbáljam később. . . :F :F

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#36005) ForRedGlory válasza HUTCHDB (#35995) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem bant, csak agyon utlek :)
Amugy egyertelmu hogy valamit modositottak a szerian. Mas kezbe is fogni hogy tudod, nem fog nyekeregni. Ezert vettem case-mate tokot, hogy ne nyekeregjen :)

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#36006) xray_

xray_
(lelkes újonc)

35869-re valaki?

A windows olyan, ahogyan Bill Gates szeretnél látni a számítástechnikát, a Linux meg olyan mint amilyennek te!

(#36007) berczy03

berczy03
(fanatikus tag)

Hello! :)

Az lenne a kérdésem, hogy a facebook eseményeket miért egy órával későbbre ütemezi a calendarom, mint a face-n van? 20:00 helyett 21:00-ra.

tariattila: sikerült megnézni ezt a túl sok szerverátirányításos dolgot?
Furcsa, de dolphin mini és opera mini nem csinálja, de stock browser és a dolphin HD igen.
Nem értem... :)

Samsung Galaxy S I9000 | CM9 NIGHTLY | Devil Kernel 0.79 VC XL bm | KB3 Modem |

(#36008) Bilux válasza ForRedGlory (#35992) üzenetére

Bilux
(senior tag)

A résről nem tudok nyilatkozni nincs viszonyítási alapom. De a nyekergés a hangerőnél egyáltalán nincs. Ha kétmarokra veszem a telefont és elkezdem csavargatni akkor néha megreccsen (nem, nem törtem el a telefont :D )
Lehet egy hétfői vagy pénteki telefont vettél :R

Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

(#36009) dancsuri válasza xray_ (#36006) üzenetére

dancsuri
(őstag)

csak gyári Repart-os Odinos cserekor tünik el (a főzött romok tartalmatták (vagy Stupy)
Lementani nemtudom lehet-e (EFS mappát kötelező) de minden gyári rom megtalálható és alkalomadtán visszatölthető

Egy karton sör=24 doboz, egy nap=24 óra, ez nem lehet véletlen

(#36010) Bilux válasza berczy03 (#36007) üzenetére

Bilux
(senior tag)

Nézzél időzónát lehet nem egyeznek... :K

Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

(#36011) Oppenheimer

Oppenheimer
(őstag)

A recsegés témához: Nekem mindig recseg amikor megnyomom a hátlap oldalát. Olyan mintha ez a vékony műanyag lap kilazult volna. Akarok egy olyan hátlapot mint ami a Galaxy S 4G-n van!

Delicious Mango is delicious

(#36012) lalakov

lalakov
(tag)

Tudna valaki segíteni abban, hogyan tudok office dokumentumot kitenni a főképernyőre? Régen már sikerült, de most az istennek se találom a módját. :(

SGS JVU+CF-Root

(#36013) ezzio

ezzio
(tag)

Letöltöttem a két beautiful widget skin packot de az új órával nem működik, feltettem a mappába a skineket de sajnos nem látja. mi lehet a baj?

(#36014) tariattila válasza berczy03 (#36007) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megnéztem... nálam nem vált mobilnézetre, mindig ugyan azon marad pedig lépkedtem menüben össze vissza :U

a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

(#36015) ZoliM@ster

ZoliM@ster
(tag)

Van valakinek tapasztalata,hogy Samsung szervízben milyen verzióra frissítik a telót?Tegnap váltottam velük e-mailt,hogyha beviszem a T-s telóm(ami lesz,remélhetőleg nemsokára),akkor frissítik-e azt írták igen,csak hátha itt tudja valaki,hogy milyen verzióra?

Köszönöm a segítséget!

Samsung Galaxy S Android 2.3.6+Semaphore 2.1.1+Lagfix

(#36016) OnIces

OnIces
(tag)
LOGOUT blog

Csak szeretném megosztani...
...már lassan 3. hónapja van meg a teló. (egyáltalán teló ez???? :) )
A topicban található infók alapján kipróbáltam egy-két "konfigurációt". A jelenlegi 'version'-nal viszont olyan gördülékenyen, simán stb. működik, hogy szinte le sem akaor tenni a kezemből. Tényleg, mint egy kezesbárány. Azt és akkor és úgy, ahogyan akarom... :)

Ha valaki ki szeretné próbálni:

-Doc: XWJS5 v9.6.6 WIPE
-kernel: hc@spm-k13c-500Hz #24 -eddig sem volt rossz, de az érezhető változást (simulékony, puha, gördülékeny, gyors) a Simply Galaxy 2.2.1 SweetHoney téma hozta meg.
...és minderre ma rádobtan a #35914 hsz-ban ajánlot /Köszönet/t Blue Steel témát -CSAK a témát- ("Theme Only...file"). Szerencsére minden maradt ugyanolyan "sima".

4 launcherrel is használom (hangulattól függően). Mindhárommal 'reccenésmentesen' működik.

Sweeter Home -kedvenc, OpenHome, TwGTGLauncher és homescreen 3D

Üdv.

AcerAspire8930G

(#36017) kutkut

kutkut
(PH! addikt)

Sziasztok! Tudnátok mondani egy olyan progit mint a widgetsoid? Vagy megoldást találni arra, amikor naponta 5* felejti el magát... Azaz, az egész widget helyén csak egy függőleges csík van közepén. Mivel, a profilok le vannak mentve, így csak azt kell visszaraknom, de akkor is idegesítő...

Leginkább a kinézete kellenne...

semmi szegély, szöveg
screen filter alkalmazás...

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S

(#36018) OnIces

OnIces
(tag)
LOGOUT blog

...nem elírás!!! a homescreen 3D nem klasszikus launcher :) de érdekes...

AcerAspire8930G

(#36019) berczy03 válasza tariattila (#36014) üzenetére

berczy03
(fanatikus tag)

Hát akkor nem tudom nálam miért váltogatja folyamatosan... :(
Azért köszönöm! :)

Samsung Galaxy S I9000 | CM9 NIGHTLY | Devil Kernel 0.79 VC XL bm | KB3 Modem |

(#36020) SzlobiG válasza fixedgear (#36003) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Szvsz pár nap és jön a rendes release béta 3-nál tart most épp. Én is arra várok aztán megy fel a JS5+9.3 darky voodoo kernellel.

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#36021) twine válasza OnIces (#36018) üzenetére

twine
(őstag)

Ez már nem is eyecandy....ez egy komplett Haribo gyár :DDD
Srácok mi az a program amivel laponként külön Launcher-t lehet beállítani?(rémlik hogy van ilyen) Az volna a terv, hogy most a Launcher Pro Plus-t használom 4 lappal! Az ötödikre gondoltam bedobnám ezt Homescreen3D-t, kicsit csöpögni rá....Mert, hogy csak ez legyen a homescreen-em azt nagyon nem szeretném :B

(#36022) Lalll válasza kutkut (#36017) üzenetére

Lalll
(senior tag)

SwitchPro

"- Azt kérdi, miért? - Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!"

(#36023) Oppenheimer

Oppenheimer
(őstag)

A gadgetu.net-el nektek megbírkózi ka gyári böngésző? Nekem gyakorlatilag lefagy. WP7-en vagy iOS-on bezzeg ez az oldal is super smooth. Nem értem mért olyan nehéz ez az Androidnak...

(#36024) nggabi válasza csabám (#36004) üzenetére

nggabi
(PH! kedvence)

pedig valahogy csak életre kéne kelteni.

ma amikor volt időm teszteltem a gps-t. reggel szobában nem volt jel, de udvaron net nélkül kb 30 mp alatt volt lock. Aztán szabad téren vagy 5-6 próbálkozás napközben, és büszke vagyok rá :) kb 5 mp a lockolt jel, nem dobál nem szaggat. kocsival is próbáltam az előbb:

ezt fémgőzölt renault üveg alatt produkálta kökin.

Szóval egyenlőre elégedett vagyok vele.

Jah miért nem tudok screencapture-t csinálni? kb ötvenből egyszer fotóz, a legtöbbször nem csinál semmit, vagy kilép vagy feladatkezelő :O darky 9.3 beta 3 + 13C kernel

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ Galaxy Note N7000 LPY www.android-forum.hu Galaxy Note fekete mesh tok eladó! új! http://bit.ly/JtCB0b

(#36025) davidsz válasza Oppenheimer (#36023) üzenetére

davidsz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Megnéztem. Nálam szintén.

Gigabyte ODIN GT 550W 80+ moduláris táp eladó

(#36026) ZEN1TH válasza Oppenheimer (#36023) üzenetére

ZEN1TH
(senior tag)

Enyémet is megfekteti. A lap teteje, meg a Xoom körüli rész odatesz neki valamiért. Ha eljutsz a lap aljára ott már smooth :D

No Hope = No Fear

(#36027) twine válasza Oppenheimer (#36023) üzenetére

twine
(őstag)

Ugyancsak ....nállam is!

(#36028) Oppenheimer

Oppenheimer
(őstag)

Az ilyenek miatt mondják az androidra az iphone meg a wp7 használók, hogy laggos a rendszer és igazuk is van...

(#36029) Bavid

Bavid
(senior tag)

Angry birds fanoknak:D <LINK>

"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

(#36030) ForRedGlory válasza Oppenheimer (#36023) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Opera Mobile: super smooth a gdagetu.net (és minden más is)

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#36031) csabám válasza nggabi (#36024) üzenetére

csabám
(őstag)

Pedig csak nem akarja letölteni . . . Igazából nincs bajom nagyon a GPS - el, csak néha:)

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#36032) ZEN1TH válasza Bavid (#36029) üzenetére

ZEN1TH
(senior tag)

Beteg :DDD

No Hope = No Fear

(#36033) Bavid válasza ForRedGlory (#36030) üzenetére

Bavid
(senior tag)

Dolphine HDval is!

"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

(#36034) ForRedGlory válasza Bavid (#36033) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát azért a Dolphin HD gyorsaságban eléggé le van maradva az Opera mobile-tól :)

(#36035) Vagany válasza Oppenheimer (#36028) üzenetére

Vagany
(senior tag)

Valószínűleg csak a flash miatt van

http://www.youtube.com/watch?v=c8cl9aMV6Zc

(#36036) nggabi válasza csabám (#36031) üzenetére

nggabi
(PH! kedvence)

igazából nekem is eddig csak akkor volt bajom a gpsel amikor kellett volna :O

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ Galaxy Note N7000 LPY www.android-forum.hu Galaxy Note fekete mesh tok eladó! új! http://bit.ly/JtCB0b

(#36037) twine válasza Vagany (#36035) üzenetére

twine
(őstag)

Nállam ki van kapcsolva a flash mégis összehányja magát a stock böngető :(((
De már szedem is az Opera-t... :R WinMo-n is a legjobb böngésző volt szvsz..meglátjuk Droidon mit tud :U

[ Szerkesztve ]

(#36038) Oppenheimer válasza Vagany (#36035) üzenetére

Oppenheimer
(őstag)

Közel sem a flash miatt van, simán szar.

FRG: az opera, hogy is mondjam... olyan furcsa, kiforratlan.

(#36039) 009bari

009bari
(újonc)

Srácok Bajban vagyok! a Galaxy S-em sehogy sem akar csatlakozni a gépre... :(( :( Áramot, kap de nem ismeri fel a gép... Eddig jó volt....

(#36040) Vagany válasza Oppenheimer (#36038) üzenetére

Vagany
(senior tag)

Igazad van, semmi köze a flash-hez. Opera mobile-lal tökéletes, marad is az Opera, nekem tetszik.

http://www.youtube.com/watch?v=c8cl9aMV6Zc

(#36041) Zolesz007

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudja valaki azt hol kéne beállítani, hogy ha telefonálok, akkor ne foglaltat jelezzen annak, aki épp hívna, hanem tudjam azt is fogadni és a másik hívást váratni.

I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

(#36042) ForRedGlory válasza Oppenheimer (#36038) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még Beta, jogában áll :)

Aki kompromisszum képes, annak jobb választás nincs az Opera Mobile-nál. Sebességben verhetetlen.

(#36043) twine válasza Zolesz007 (#36041) üzenetére

twine
(őstag)

Settings/hívásbeállítások/Hanghívás/Hívásvárakoztatás

(#36044) Zolesz007 válasza twine (#36043) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Kösz! Valamiért nem engedi beállítani... Gondolom akkor ennek a szolgáltatónál kell utánajárnom...

I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

(#36045) twine válasza Zolesz007 (#36044) üzenetére

twine
(őstag)

szvsz..ez minden szolgáltatónál díjmentes alap szolgáltatás....nem hiszem hogy regisztrálni kellene :N Persze azzal csak előrébb vagy ha megkérded....

[ Szerkesztve ]

(#36046) sztrogoff19 válasza 009bari (#36039) üzenetére

sztrogoff19
(tag)

Nem vagyok egy műszaki zseni, de én a helyedben először is megpróbálnám a telefonban beállítani, hogy "kérdezzen rá csatlakozáskor". Ha jól emlékszem, akkor az USB beállításoknál van.

Ha nem segít, akkor újraindítanám a PC-t. Nekem eddig tartott a tudomány :U

Morituri Te Salutant

(#36047) Oppenheimer válasza ForRedGlory (#36042) üzenetére

Oppenheimer
(őstag)

Na jó, de meddig lesz még béta? :DDD

Amúgy szerintem váltani fogok az Operára, csak meg kell még szoknom, hogyha görgetem a fórumot akkor csak fehérséget látok.

(#36048) bossvico

bossvico
(senior tag)

felraktam énis a js5-öt.
elég meggyőző, verset is írtam róla:

öhhhhöm.

soproni szisszen, galaxy zizzen, odin indul, rootolok.
almát eszek, s örömömben droidokkal szárnyalok.

aki megszólítva érzi magát költheti tovább, de az eleje márpedig így kezdődik. :DD
pedig első sör. na mindegy :DDD

„Attól, hogy templomba jársz, még nem leszel keresztény. Mint attól sem leszel Hamburger, hogyha eljársz a Mc Donald’s-ba.” (Keith Green)

(#36049) Zolesz007 válasza twine (#36045) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Régebben működött, de mostanában váltottam díjcsomagokat... lehet összekutyulták...

Vagy JPE modem nem okozhatja? :( :F :F

[ Szerkesztve ]

(#36050) tariattila válasza bossvico (#36048) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én folytatnám.... de csak egy másik seritallal... :DDD
igen szép kis költemény lett...

a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.