Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#751) Quasi_modo válasza rondzsy89 (#749) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

És lehet, hogy mindegyiket le is söprik...

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#752) rondzsy89 válasza legiaap (#750) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

Örüljetek neki. :D Ki linkelne ennyi videót? :D Még keresnetek se kell őket. :)) Egyébként mindig ilyen voltam, hogy kinéztem egyet magamnak és azt vártam. :D

[ Szerkesztve ]

Samsung GALAXY S --- HTC Sensation

(#753) legiaap válasza rondzsy89 (#752) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És meg is vetted, amint lehetett kapni?

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#754) dorkababa válasza rondzsy89 (#746) üzenetére

dorkababa
(fanatikus tag)

ha nem tudnám miez,azt mondanám rá felületesen,hogy s5230 :DDD

(#755) rondzsy89 válasza dorkababa (#754) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

S5230 egy kalap szar :W Most is azom van, utálom. Csak addig bírja ki, míg ezt megtudom venni és nem is akarom többet látni. :D

legiaap: Általában igen, még ha nem is azonnal, de egy, max két hónapon belül igen. Mondjuk azok olcsóbb telefonok voltak. (Motorola V300, E398 és Samsung E720)

[ Szerkesztve ]

(#756) tariattila válasza rondzsy89 (#752) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

amikor én hasonlóan rákattantam valamire és mindenki előtt magamévá tettem...mindig nagyot csalódtam...
ezt most nem kívánom neked... ;]

legalább lesz egy ember aki gyorsan meg tudja majd osztani az élményeket és a csalódásokat is a készülékkel kapcsolatban... (nem akarod véletlenül külföldi forrásból megvenni??? :DDD )

a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

(#757) rondzsy89 válasza tariattila (#756) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

Én soha nem csalódtam azokban amiket megvettem. Utána nem is nagyon olvastam a teszteket róla, mivel olyan hibákat írtak amik nekem fel se tüntek, vagy nem is volt lényeges. Jobb szeretem magam eldönteni egy telefonról, miután megvan, hogy mi a hibája és mi nem.

Hát ha tehetném megvenném, de most tuti nem leszek az első vásárlók között. :( Nincs ennyi pénzem és ráadásul most nyaralás is jön... De megoldom akkor is. :D

(#758) Maxentius válasza Allianz BB (#735) üzenetére

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

Hmm most az árfolyamot nem nézve, a HD 180k körül kezdte, ez ahhoz képest egész igéretes, habár annyival sokkal többet nem tud, csak más az oprendszer (Android), sokkal jobb UI (TW 3.0), jobb proci (1 GHz Hb), meg jobb a kijelző (4" SAMOLED), a kamera állóképfelbontása picit bénább (5 MP), de ez még elfogadható kompromisszum; stb*. Na de a vaku hiánya is? Remélem az a pletykált fényérzékelő izé, ami a kamerát fogja segíteni kevés fény esetén, az benne lesz...

*Még lehetnek más különbségek is, most csak a látványosabbakat említettem.

Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7

(#759) rondzsy89 válasza Maxentius (#758) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

Fényérzékelő van a készülékben, de azt nem tudom, hogy annak bármi köze lenne a kamerához, de majd az okosok megmondják. :D Az biztos, hogy az akkor szépen magának beállítja a kijelző fényerejét, hogy tudd olvasni.

Árfolyam meg javulhatna... lemehetne az ára 120-130ra (170 ezerre saccolták anno, és most 150), mert az már azért barátibb ár lenne... de hát tudom, hogy szép álmodozni. :D

(#760) fairi válasza Maxentius (#758) üzenetére

fairi
(senior tag)

"Remélem az a pletykált fényérzékelő izé, ami a kamerát fogja segíteni kevés fény esetén, az benne lesz..."
egy fényérzékelőnek mi köze a kamerához?
fénymérést minden mobil tudja különben nem lehetne fényképezni ezekkel..
ISO-t vagyis a fényérzékenységet lehet növelni,de iso800, iso1600 semmi értelme egész egy zajtenger lesz.

Ennek már kifújt,sötétben semmi se fogja segíteni.....Majd az utódban kijavítják
hibát:)

(#761) Maxentius

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

Eh, rosszul fogalmaztam, nem azt a fényérzékelőt akartam írni, hanem azt a megoldást, ami közvetlenül az optikára értendő, csak most nem vágom, hol olvastam, de mind1. :B Az biztos, h a GSMArena tesztfotói elég jónak tűnnek.

(#762) moco22

moco22
(fanatikus tag)

Igen, ezt én is valahol olvastam, hogy automata fénybeállítás van a fotózáshoz. Ötletnek nem rossz, ha már nincs semmi segéd fény. Csak jó is legyen.

SGS II (XXLP7)

(#764) moco22

moco22
(fanatikus tag)

fúú mennyi :D köszi.

a szívem fog megszakadni, :W de addig meg nem veszem, amíg nem magyar menüs lesz. :N

SGS II (XXLP7)

(#765) rondzsy89 válasza moco22 (#764) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

Egyetértek. :)

A kínai videók rosszul lettek megvágva. Mindent kétszer csinál meg. :D

[ Szerkesztve ]

(#766) moco22 válasza rondzsy89 (#765) üzenetére

moco22
(fanatikus tag)

ahha pont azt néztem, hogy mintha az előbb már láttam volna. amúgy érdekes, mert minden videon ugyan az van.
sehol sem lehet látni a puzzle hívásinfót és - gondolom van még ilyesmi - a többi jópofit.
mindenhol a zene, a görgetés, a nem tudom még micsodák vannak. mostmár unalmas, már kívülről ismerem az egészet :D

[ Szerkesztve ]

SGS II (XXLP7)

(#767) rondzsy89 válasza moco22 (#766) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

Olvastad már a használatit is... legalább nem megy el majd fölösleges idő az olvasgatással... rögtön jön a tapicskolás. :DD Magyar videóknak és teszteknek örülnék már végre.

T-Mobile Hungary Facebook-on:
"XY - Samsung Galaxy S i9000 várható?
T-Mobile Hungary - Előzetesen nem tudunk infót adni készülékek érkezéséről, de egy biztos, hogy igyekszünk jó készülékeket a lehető leghamarabb bevezetni. :)"

[ Szerkesztve ]

(#768) fairi válasza Maxentius (#761) üzenetére

fairi
(senior tag)

fényerőnek hívják, de a képek alapján nem tűnik annak..
F/1.2 fényerejű optika sokat segítene, csak hát akkor a teló vastagsággá a duplára vagy triplára nőne:)
Ránézetből egy hagyományos és átlagos f/2.8, max f/2.6....

(#769) tariattila válasza rondzsy89 (#767) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sbazsi kollega szavait idézve :
Bullshit generátor...
Szar marketingduma...

(#770) rondzsy89 válasza tariattila (#769) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

Ha télleg bevezetik, nem érdekel, hogy marketing duma volt. :D

(#771) rondzsy89

rondzsy89
(fanatikus tag)

(#772) Zolesz007 válasza rondzsy89 (#771) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért itt a 2 videón, erőssen látszik a különbség az SAMOLED javára :C :DDD

[ Szerkesztve ]

I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

(#773) rondzsy89 válasza Zolesz007 (#772) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

Gyönyörű képe van. :))
Egy új videó egyébként: Connecting Samsung Galaxy S to pc

[ Szerkesztve ]

(#774) rondzsy89

rondzsy89
(fanatikus tag)

Egy másik fórumon ez a hozzászólás érkezett, whpgab-tól:

"

Hogy ne legyen olyan rózsaszín az a felhő, íme pár hiba amit singapuri fórumozok tapasztaltak:
1. Videó felvétel közben gyakran lefagy vagy kilép, kb 3 alakalomból kétszer,
felvétel közben nem lehetett le pause-álni vagy megállítani
2. a zene lejátszó gyakran összeomlik
3. a világ óra lefagy ha gyorsan váltogat a felső gombokkal
4. a 6 csatornás AAC audiót nem játsza le videóknál
5. a net kapcsolat néha bizonytalan (gprs) és gyakran szét is kapcsol. (perzse ez lehet kinti hálózat függő is.)
6. Kernel panic error léphet fel mikor a KIES pc-vel van összekapcsolva és internetezni szeretnének
7. a zárolás ikon a felső jobb sarokban nem tünik el videó lejátszás közben
8. a jelző bár lehúzás közben akadozik
9. programok megnyitására 2-3 mp-et is kell várni
10. Daily Briefing app lefagy
11. Wifi-t nem lehet kikapcsolni.

Hát ennyi egyelőre. Azt is olvastam, persze majd kiderül mi igaz belőle, hogy az egyik üzletben azt mondták nekik, azért nincs éppen készleten mert a samsung vissza hívta a készülékeket szoftware frissítés miatt."

Remélem mire hozzánk ide ér, már nem lesznek benne a hibák. (bár a listából per pill engem egy két dolog érintene csak)

[ Szerkesztve ]

(#775) Zolesz007 válasza rondzsy89 (#774) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Elég durva azért

I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

(#776) AS válasza rondzsy89 (#774) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

singapur.. ök kapják meg mindig legkorábi romot, ano i900 omnia egy vicc volt de nagyon nagy, szerencsére mire átért ide már jobb volt :)

Eu-s véleményeket várom majd. :)

Note 2 ?

(#777) moco22

moco22
(fanatikus tag)

Ahha. Nem gondoltam volna, hogy Samsung is úgy ad ki egy telefont, mint a Nokia. 3/4-ig tökéletes sw-rel. Pedig itt ezt nem szabadott volna megcsinálniuk egy űberállatbrutális újdonság telefonnal. Ha már mindenhol hozsannákat zengnek tőle.
De a lényeg a lényeg, hogy mire pici Hazánkba elér, szerintem ezek már nem lesznek benne. ;)

SGS II (XXLP7)

(#778) Robertoq válasza rondzsy89 (#774) üzenetére

Robertoq
(fanatikus tag)

Ebből jó pár dolgot jó párszor láthattunk a videókon pl jelző bár lehúzás, zene lejátszó, de ezeket egyiknél se láttam, meg semmi ilyet nem írtak egyéb mobilos teszteléseknél: gsmarena, mobiel-review és nem hiszem, hogy mást lenne a szoftver.. persze lesznek hibák, mint mindenbe, de kíváncsian várom az első "normálisabb" teszteket, pl itt a MA-n.
Azt továbbra se értem, hogy mire várunk most, miért nem jeleik már meg :(

FociEb 2012 a play áruházan: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanomamedia.focieb

(#779) rondzsy89 válasza Robertoq (#778) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

Ha ezek a hibák benne lettek volna a tesztelt telefonokban (mobile-review, gsmarena), ők kizárt, hogy ne írták volna ezt vele. Mindig leírnak minden hibát, és ezek azért kijönnek egy részletesebb teszt írása során.
Sok apróbb hibára én is felfigyeltem a telóban, de körülnéztem Market-en (appbrain.com) és találtam megoldásokat rá. :) Ezért tetszik az Android. :D

Anno U900 Soul-ra is azt írták tesztekben, hogy lassú, alig reagál stb. Ehhez képest nekem semmi problémám nem volt vele, egyedül a képeknél volt lassú. Ilyen szempontból szeretem a saját tapasztalataimat, és nem másra hallgatni.

Samsung Galaxy S Facebook oldalán egy ilyen, számomra érdekes hozzászólást találtam:
"I'm still wondering what T-mobile has planned for June 19. Why else would they open early for that day. Rumors has it they are planning something big. I hope its the Galaxy s."
Nyers fordításban, aki nem tudna angolul:

"Én még mindig azon töprengek,hogy a T-Mobile mit tervez június 19-ére. Mi másért lennének nyitva korán azon a napon. Azt pletykálják, hogy terveznek valami nagy dolgot. Remélem, hogy a Galaxis S."

[ Szerkesztve ]

(#780) rondzsy89

rondzsy89
(fanatikus tag)

Egy két összefoglaló a svájci bemutatóról, és magáról a készülékről. (korábban már a videókat linkeltem, hát íme a hozzájuk tartozó cikkek:
Mobile Blog moods Galaxy S-phone
Moods Samsung Galaxy S-event

Samsung lengyelországi képvisele hivatalosan is megerősítette, hogy Lengyelországban június végén lesz elérhető a telefon, 138.025 HUF-os áron. (= 1999 PLN)

[ Szerkesztve ]

(#781) kaller1 válasza rondzsy89 (#780) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Kedvezőnek mondható nyitóár. :)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#782) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itthon 120 lesz gsm boltban vagy kevesebb már veszem is. :)

Note 2 ?

(#783) legiaap válasza AS (#782) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És reméljük szeptember környékére már 100.000 körül lesz, bár erre nem látok sok esélyt.

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#784) tariattila válasza legiaap (#783) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát ha a desire 145-ös nyitóára utáni 117-es árat nézzük (amit stabilan tart...) akkor a 100 környéki árat ki is zárom...
és ehhez még a forintnak őszre vissza kellene erősödni a múltheti szintre... ha ez egyáltalán még elképzelhető...
(és itt most nem akarok belekezdeni abba, hogy kik b_ssz_k meg a k_r_a anny_kat :W )

(#785) kaller1 válasza tariattila (#784) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

és itt most nem akarok belekezdeni abba, hogy kik b_ssz_k meg a k_r_a anny_kat

Sajnos egyes emberek felelőtlen kijelentései hatalmas károkat tudnak okozni. :(((

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#786) tariattila válasza kaller1 (#785) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor finom voltál a felelőtlen jelzővel...
én a szánalmas és primitív-barom variációkat találóbbnak itélem...

ők persze vígan tőzsdézgetnek a kisemberek meg belefulladnak a devizahiteleikbe ha a vízbe még nem sikerült... :(
lincselném az összeset...

nahhh jól ki offoltuk magunkat... most még érdekesebb lesz az a kezdő ár

[ Szerkesztve ]

(#787) kaller1 válasza tariattila (#786) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem akartam durván fogalmazni, de egyet kell értsek veled. Na mindegy, most(megint) így jártunk. Kár is ezen elmélkedni. :(

[ Szerkesztve ]

(#788) rondzsy89 válasza AS (#782) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

Ha tényleg annyiba kerülne majd nyitóáron, akkor én is csatlakozom a GALAXY S tulajdonosok táborához. Bár kérdés, hogy mikor jelenik meg. Jó lenne ha még ebben a hónapban, bár akkor kicsi az esélye, hogy meg tudom venni utazásom előtt. :(

(#789) moco22 válasza rondzsy89 (#788) üzenetére

moco22
(fanatikus tag)

Nálam mostmár az ár "nem is számít". A lényege a magyar menü.

SGS II (XXLP7)

(#790) moco22

moco22
(fanatikus tag)

Kíváncsi vagyok erre a távirányítóra. Samsung lapitévém van. Bírnám, ha kezelné :D

SGS II (XXLP7)

(#791) tariattila válasza moco22 (#790) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a 2010-től gyártott tv-ket tudja csak vezérelni...a leírás szerint

(#792) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

I9000 VS SE Xperia 10..
I9000 előnyök:
- Super Amoled VS TFT
- Hummingbird VS Snapdragon(2x graphic power, much better power consumption)
- Touchwiz VS timescape(I tried timescape, it lags alot)
- Multitouch VS No multitouch
- Radio VS No radio
- Android 2.1 VS android 1.6
- DivX VS No Divx
- 9.9mm Thickness VS 13mm Thickness
- 118g Weight VS 135g Weight
- DLNA VS No DLNA
- 720p HD video recording VS WVGA video Recording
- Document Editor VS No document editor
- 7:30h video playback VS 2:30h Video playback
- 512 RAM VS 384 RAM
- 16M colors VS 65K colors
- 2GB ROM VS 1GB ROM
- Wifi b/g/n VS Wifi b/g

X10 előnyök:
- 8MP Cam Vs 5MP cam
- Camp Flash VS no Camp Flash

Note 2 ?

(#793) tariattila válasza AS (#792) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez több mint elég...
:DDD

(#794) rondzsy89

rondzsy89
(fanatikus tag)

Napi ÚJ videók:
Samsung i9000 × 主功能簡介 © Mobile01
Samsung i9000 × Swype © Mobile01
Több videót is feltöttek ma, de már korábban linkeltem azokat. (legtöbb GSMArena-s videó, amit valaki feltöltött a saját oldalára)

Kár, hogy a távirányító funkció nem működik más TV-vel, bár mondjuk sűrűn tuti nem használnám távirányítónak, ha működne vele akkor se. (távirányítót általában csak ledobom, telót meg nem kéne :D )

Úgy mellesleg a GALAXY S dobozából még egy dolgok hiányolok... dokkoló még egy dolog, de hogy egy normális tokot nem adnak a telefonhoz. :(

Egyébként a SE Timescape alkalmazása, vagy mi az, biztos nagyon jófopa, de első ránézésre használhatatlan. X10 Mini megoldása jobban tetszik, de hát az meg olyab mini...

[ Szerkesztve ]

(#795) Maxentius válasza rondzsy89 (#794) üzenetére

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

A dokkolóhoz szólva: nem nagyon látok mostanában szinte semelyik gyártónál sem akaratot arra, h dokkolót gyártsanak a készülékhez, és ehhez persze a csatlakozást (microUSB) is ennek megfelelően helyezzék el... :( Pedig ha lehet, ez az egyik legkényelmesebb módja az asztali tárolásnak és szinkronizálásnak a PC-vel. Ahogy néztem, a Nokia N91 óta csak "három" készüléknél került ez elő: a szifon (mind3, holnaptól mind a 4 variáció), a Nexus One és a Galaxy S.

(#796) moco22 válasza tariattila (#791) üzenetére

moco22
(fanatikus tag)

most akkor vegyek egy tévét is? :D fene

SGS II (XXLP7)

(#797) rondzsy89 válasza Maxentius (#795) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

Ehhez tuti fognak külön árulni, különben nem lenne több utalás is rá. Korábban be lett linkelve egy kép, ahol látszik, hogy jól megcsinálták a dokkolót hozzá.

moco22: Nekem nem akarsz egyet venni? :D Úgyis kezd bedögleni a TV-m. :D

[ Szerkesztve ]

(#798) moco22

moco22
(fanatikus tag)

Érdekes.A névjegyzéknél csak 1 db videót láttam arról, hogy ugye vannak oldalt a betűk, ahol ki lehet keresni a nevet. Igen ám, csakhogy ott még olyat is lehet, hogy 2 betű jöjjön elő!! Majd megkeresem, hol láttam. Szerintem nagyon jó ötlet.

SGS II (XXLP7)

(#799) moco22 válasza rondzsy89 (#797) üzenetére

moco22
(fanatikus tag)

Max. eladom a régit Neked. (mondjuk még nincs 1 éves, ha jól emlékszem :D)
Úgyis gyúrok egy LED tv-re :D

[ Szerkesztve ]

SGS II (XXLP7)

(#800) rondzsy89 válasza moco22 (#798) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

Tuti, hogy be lett linkelve az a videó, de hát tudod ki emlékszik mindegyikre, ennyi videó után. :DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.