Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#27001) nggabi válasza zola- (#26998) üzenetére

nggabi
(PH! kedvence)

:R köszi majd később kipróbálom. akksi is klattyog... recseg is... kicsi telefon nem occsó de majdnem kínai :S

akksi darky 8: éjszakára repülőben hagytam 2%-ot merült reggelig... A wifi nem azért meríti mert 5 másodpercenként új hálózatokat keres? Ezt nem lehet kikapcsolni, hogyha csatlakoztál egyhez ne keressen másikat?

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ Galaxy Note N7000 LPY www.android-forum.hu Galaxy Note fekete mesh tok eladó! új! http://bit.ly/JtCB0b

(#27002) dancsuri válasza pszili8 (#26999) üzenetére

dancsuri
(őstag)

Persze ,ha nem tartalmaz magyar nyelvet akkor romcsere és kész

Egy karton sör=24 doboz, egy nap=24 óra, ez nem lehet véletlen

(#27003) muveszur válasza pszili8 (#26999) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tartalmazni fog magyar nyelvet minden valószínűség szerint... ;)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

(#27004) csabám válasza nggabi (#27001) üzenetére

csabám
(őstag)

Hálózati értesítést kapcsold ki a wifi beálításoknál és nem fog tovább keresgélni.

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#27005) dancsuri válasza odium (#27000) üzenetére

dancsuri
(őstag)

Sajnos az olvasás kimegy a divatbol :C

(#27006) kali válasza pszili8 (#26999) üzenetére

kali
(PH! félisten)

szükség esetén kies - kis trükközéssel - és odin segítségével is felhúzható bármilyen firmware verzió!

[ Szerkesztve ]

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#27007) odium válasza kutkut (#26974) üzenetére

odium
(fanatikus tag)

A Win a virtuális memóriát a merevlemezből harapja le, arra az esetre, ha nem lenne elég hirtelen a ram, akkor azt a területet használja, mint ramot. Android úgy tudom Linux alapokon nyugszik, de attól még használhatja ugyanezt az elvet....

SGS/JW5/Semaphore 2.7.4/Go launcher

(#27008) nggabi válasza csabám (#27004) üzenetére

nggabi
(PH! kedvence)

próbáltam... akkor is keres. ha a beállításoknál kiveszed a pipát és vársz a Wi-Fi hálózatok mellett ott van h keresés, néha felvillan.

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ Galaxy Note N7000 LPY www.android-forum.hu Galaxy Note fekete mesh tok eladó! új! http://bit.ly/JtCB0b

(#27009) odium válasza meekrab (#26960) üzenetére

odium
(fanatikus tag)

Sajnos napok óta nem :O

SGS/JW5/Semaphore 2.7.4/Go launcher

(#27010) pszili8

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :R Valóban az lenne a legegyszerűbb ha tartalmazá a magyar nyelvet. :DDD

Mobilgyűjtemény:www.retromobile.5mp.eu Eladó retro mobilok:vatera.hu/listings/index.php?us=pszili8 -SGS in use-

(#27011) htaos

htaos
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Az istenért sem tudom csatlakoztatni az új KIES-sel a telefonomat. Lenne valami javaslatotok, megoldásotok? Odinnal egy pillanat alatt csatlakozik. Milyen beállítások kellenek a csatlakozáshoz? Köszönöm!

Galaxy I9000 SGS TsunamICS 2.1.1 | "Főnök! Nem indul az agregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)

(#27012) dancsuri válasza htaos (#27011) üzenetére

dancsuri
(őstag)

Tulajdon képpen semilyen, csak a Samun az USB beállítását Kies-re kell tenni, és elöbb a Kies beizzik majd a Samu rádug

(#27013) Bilux válasza ForRedGlory (#26941) üzenetére

Bilux
(senior tag)

Mézessüti szifon3G-n :Y

Mondjuk nem egy száguldó idegbolond rajta :C

[ Szerkesztve ]

Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

(#27014) htaos válasza dancsuri (#27012) üzenetére

htaos
(kvázi-tag)

Én is így csinálom, de csak pörög a csatlakozás és ennyi.

Galaxy I9000 SGS TsunamICS 2.1.1 | "Főnök! Nem indul az agregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)

(#27015) lkereki

lkereki
(tag)

Kipróbáltam az ADWLauncher Ex-et, ez valami remek, nagyon tetszik. Az eddigi ADW-k nem jöttek be, de ezt csípem... Gyors, és nem akad eddig sehol.

i4

(#27016) lkereki

lkereki
(tag)

Kipróbáltam az ADWLauncher Ex-et, ez valami remek, nagyon tetszik. Az eddigi ADW-k nem jöttek be, de ezt csípem... Gyors, és nem akad eddig sehol.
Egy dolog nem tetszik, az alkalmazásokban az appokat ABC-sorrendben mutatja, és ezt nem lehet megváltoztatni. Igaz, lehet őket kategorizálni, így elvagyok vele...
Bocs, hogy dupláztam..

[ Szerkesztve ]

i4

(#27017) leroyclub válasza lkereki (#27015) üzenetére

leroyclub
(fanatikus tag)

Èn a go launcher hasznàlom 2 napja. Szerintem nagyon jo ès teljesen testreszabható. Most töltöttem le a beautiful widgetset ès igy màr teljes az èlmèny. Nagyon szèp lett a kezdökèpernyöm.
Arra estleg van lehetösèg hogy az y ,z betüket felcserèljem?

(#27018) Motaba78

Motaba78
(őstag)
LOGOUT blog

sziasztok

az ügyben érdeklődnék, hogy jelenleg Samsung O2-t használok, és érdemes lenne e lecserélnem a telefont egy galaxy s-re ?

jelenlegi felhasználásom, internet, levelezés, fotó, zene, navigáció, esetlegesen telefon összekötve laptoppal és a telefonon keresztül netezek laptopon usb-s adatkábellel (ez gondolom megoldható galaxy s-en is.? :F )

ti mit javasoltok, a galaxy s telenor szolgáltatós,kettő napos telefon és 85e ftba kerülne nekem.

Elég sürgető lenne a dolog, ha megoldható.

előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

Okosan lehet hülyéskedni, de hülyén okoskodni.

(#27019) twon

twon
(lelkes újonc)

Help:
Darky's rom van a gépemen!
Az eredeti samsung billentyűzetbe hogyan lehetne belevarázsolni a magyar T9-et? Nekem még az jött be a legjobban!

(#27020) lkereki válasza leroyclub (#27017) üzenetére

lkereki
(tag)

A GoLauncher az nekem is jó volt, hetekig az volt fent, de sajnos néha (ritkán) meg-megakadt, néha 3-4mp is volt egy sima lapozás, így végül meguntam.

i4

(#27021) vendingo válasza Bilux (#27013) üzenetére

vendingo
(senior tag)

Kicsit döcög rajta. 4-en már érdekesebb lenne.

Eladó: │ Numark Omni control DJ kontroller │ Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#27022) rvgy75 válasza htaos (#27014) üzenetére

rvgy75
(tag)

ki kell kapcsolni minden futó alkalmazást. ha van launcherpro azt is

(#27023) ForRedGlory válasza Bilux (#27013) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, ezt tegnap én is pont láttam, igaz az engedget-en :)
Mekkora lenne, ha szépen tökéletesen átültetnék az androidod, lefogadom hogy a szifonosok 30-40%-a egyből áttérne arról a fos korlátozott ios-ról :)
Bár gondolom (sejtem) ogy szifonban van egy kis hardveres korlátozás is bizonyos ficsőröket tekintve.

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#27024) zola- válasza nggabi (#27001) üzenetére

zola-
(tag)

Az aksit be kell tekerni pont 1 rétegben szigetelőszallaggal, de valami jobb minőségűvel ami nem tiszta ragacs.....Szépen le lehet szedni.

(#27025) Oppenheimer válasza Motaba78 (#27018) üzenetére

Oppenheimer
(őstag)

2 napos használtat vennél 85ért? Valami gubanc van azzal...

Delicious Mango is delicious

(#27026) Dare2Live válasza ForRedGlory (#27023) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem kéne ilyet.... Pontosan a HAndras féle szar SGS szinvonalat hozod, sött alul múlod.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#27027) Oppenheimer válasza ForRedGlory (#27023) üzenetére

Oppenheimer
(őstag)

Dare2Livenek igaza van, másrészt pedig tapasztalatból mondom, hogy a szifonosok teljes szívükkel utálják az androidot. Van az osztályban egy ún. "Apple sarok" és amikor megfogják a Galaxy S-t egyből szidni kezdik. :D Handrásra hivatkozva mondják, hogy szar, de egy értelmes érvet sem tudnak felhozni ellene. Az viszont látható rajtuk, hogy irigylik a testre-szabhatóságát és sokoldalúságát az Androidnak. Meg valószínűleg az is frusztráló lehet számukra, hogy milyen ütemben fejlődik az oprendszer és hamarosan nem a szifonokhoz fogják mérni a többi telefont, hanem mondjuk a Motorola Atrix-hoz. Lényeg a lényeg, nem fognak androidra váltani mert olyan sztereotípiák uralják a gondolkodásukat, hogy lefagy, lagzik és gagyi.

(#27028) JJ hunter

JJ hunter
(fanatikus tag)

sziasztok!

ajánlanék egy játékot aJailbreak a neve. Pihentető jellegű :DDD

Samu GalaxyS 8gb + 16 gb cl4 + stock JVU 2.3.6 + Semaphore 2.5.0

(#27029) Gengi válasza Dare2Live (#27026) üzenetére

Gengi
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért Handi-t nem lehet alúl múlni :). Az etalon.

De egyébként 1-2 év múlva úgy is ez lesz. A HTC HD2-n látszik a legjobban. Van rá WP7,Anadroid,WM6.5.. Minden rá rakható mindenre. Tök jó ez így :).

"A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"

(#27030) Motaba78 válasza Oppenheimer (#27025) üzenetére

Motaba78
(őstag)
LOGOUT blog

miből gondolod, hogy gubanc van vele ?
egy idősebb úr vette és nem tudja kezelni, állítólag ez az eladás oka.

Okosan lehet hülyéskedni, de hülyén okoskodni.

(#27031) zola-

zola-
(tag)

Nektek is van úgy néha, ha világosabb felületet fotóztok, akkor olyan mintha a kép közepe más színű lenne? Olyan rózsaszínes egy kicsit.

(#27032) Oppenheimer válasza Motaba78 (#27030) üzenetére

Oppenheimer
(őstag)

Szerintem túl olcsó. El tudom képzelni, at előző tulaj rommá flesselte (imei elmászott)

(#27033) aTom_DJ válasza Motaba78 (#27030) üzenetére

aTom_DJ
(kvázi-tag)

Pl egy csöves lehet az az idős úr.
Keresnek rajta 55eFt-ot.
De persze ez csak összeesküvés elmélet, lehetnek még csodák!

(#27034) ForRedGlory válasza Dare2Live (#27026) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Örülnék ha nem hasonlítanál ahhoz a majomhoz. köszi... :W

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#27035) mars622 válasza Oppenheimer (#27032) üzenetére

mars622
(lelkes újonc)

Egyáltalán nem elképzelhetetlen. Én is így vettem egyet 75-ért. Cégnél van kedvezménye, megvette 30ért mert akcióban volt, és eladta 75ért. Nyert rajta 45-t, és gyakorlatilag semmit nem tett érte.

Ja, és még a dobozon a sealed matricát is én téptem le :)

[ Szerkesztve ]

(#27036) lkereki válasza leroyclub (#27017) üzenetére

lkereki
(tag)

JA IGEN és újraindítás után egyre gyakrabban nem töltötte be a kezdőképernyőt, néha még az alkalmazásokat sem: sötét ür fogadott a telefonon, háttérkép volt, de más nem. Újra kellet indítani, volt, hogy 2x is egymásután.

i4

(#27037) KuZo

KuZo
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Felraktam a Sygic Aura navigációt a telefonra. Amikor az első (magyar) térképet letöltöttem a jelzettel ellentétben nem 32, hanem több, mint 250MB jött le, gondolom a basemap miatt. Viszont a programot elindítva nem talál térképet... Tudja valaki, hogy mi lehet a gond? Utána lehet túrni valamelyik ini-ben? Előre is köszi!

(#27038) Dare2Live válasza ForRedGlory (#27034) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pedig elöbb te is ugyanannyira voltál majom, mint HAndrás. Illetve nem, HAndras probálta indokolni, miért nem olyan jó az Android/SGS, míg te csak "korlátolt szar"ozol. :(

Ne tedd. Ne legyél olyan mint HAndrás.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#27039) ForRedGlory válasza Dare2Live (#27038) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja igen, csak amíg Ő (kis túlzással) minden nap rúg egyet az androidba, én félévente egy kommentet eresztek el a témában :U

(#27040) iwtss

iwtss
(kvázi-tag)

Hali!
Szerintetek ha kulso sd re rakok appokat/jatekokat akkor elofordulhat akadas vagy valamifele lassulas a telefonon a mem.kartya class erteketol fuggoen ??

(#27041) dancsuri válasza KuZo (#27037) üzenetére

dancsuri
(őstag)

Nálam 30 Mega a Hun könyvtár, de a progival együtt szereztem

(#27042) LoJoCi

LoJoCi
(újonc)

Valaki esetleg rendelt már ilyen tokot innen? Ha igen leírná, mennyi idő alatt jött meg és, hogy megvan-e elégedve vele?

(#27043) maci74

maci74
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Már egy ideje szemezek a galaxy s-el,s egyre jobban elhatalmasodott bennem h. veszek egyet.Eddig I-900 omniám volt, amivel szintén nagyon jol elvoltam.Mivel T-mobilos vagyok
ott venném a galaxyt is.Mire figyeljek oda mikor +veszem?
Kb. 2hete olvasom a forumot+pdafc-t és elég sokmindent olvastam már pro és kontra.Akinek van összehasonlitási alapja irhatna h. galaxy s vs. htc desire hd a jobb választás-e?

Ha használtan tudnék venni független galaxyt ott mire kell ügyelni h. nehogy befürödjek vele?
előre is köszi mindenkinek :R

"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"

(#27044) leroyclub válasza lkereki (#27036) üzenetére

leroyclub
(fanatikus tag)

Hát nekem még eddig nem volt semmi gondom vele. Mondjuk pont tegnap frissitették a programot a marketen. Ebben az ujban kicsivel több beállítási lehetőség van. Amit én észrevettem, hogy ha shortcutot rakok ki az asztalra és a programlistábol választok akkor kicsit lassan hoza be. 7-8 másodperc. Ezen kivül más baj még nem vol. Ha lesz váltok, mert fent van még az AWD és PRO is, de most ez tetszik a legjobban.
HomeSwitchert használod?

(#27045) Poonkie válasza maci74 (#27043) üzenetére

Poonkie
(tag)

Én is I900-ról váltottam, abszolút megéri! :)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S WeUI, ZTE Blade Blademix 2.3.4, MSI GX-701-090HU, Acer Aspire 4755G

(#27046) tombike válasza ForRedGlory (#27023) üzenetére

tombike
(fanatikus tag)

lehet. hogy fos, de nem lassul be, nem kell ujrainditgatni ezt tapasztalatbol mondom, ugy, hogy itt van nekem mindket rendszer, ez olyan mint a pc es mac haboru
pc nel termeszetes h mindenre hasznaljuk, de nem atomstabil, a masik korlatozottabb de joval stabilabb
OS-t nem torolnem az ugy jo ahogy van, vajakolni meg jo az android:) ezzel nem bantani akarok, en is arra hasznalom, meg szeretem is, de a masikat is:)

[ Szerkesztve ]

(#27047) B.Ricsike

B.Ricsike
(őstag)

Ha a mostani rom-omból kimásolom a framework.apk-t, és felteszek egy másik romot, majd felülírom az uj romban a framework.apk-t, akkor a notification bar illetve annak ikonjai is megváltoznak a régire?

Galaxy S és iPhone 4S

(#27048) lkereki válasza leroyclub (#27044) üzenetére

lkereki
(tag)

Lehet, hogy nekem is csak újra kellett volna telepítenem, de nem volt hozzá már kedvem. Az nagyon tetszett, hogy az alsó menü egy ikonjához két funkciót is lehet rendelni (tapintás+simítás).
Igen, használom a Home Switchert.

[ Szerkesztve ]

i4

(#27049) muveszur válasza B.Ricsike (#27047) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem a notification bar-t az a twframework-res.apk tartalmazza...
Ezek pedig még elég sok mindenre hatással vannak, úgyhogy nem garantált a tökéletes működés, ha nagyon eltérő a két rom.

Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

(#27050) juhit

juhit
(kvázi-tag)

Sziasztok

Na eljött a nap, frissítettem a Galaxym 2.1 (JFB) -ről 2.2 (JPH) -ra.
Nekem egy kicsit hibásnak tűnik.

- billentyűzet megváltozott, gépelési hangokat nem tudom kikapcsolni
- kicsit mintha akadna a menüképernyők közti jobra-balra váltás
- a telefonkönyvben VESSZŐT tesz a vezeték és keresztnév közé, ha a vezeték név szerint jelenítem, meg.

Érdekelne, hogy szerintetek melyik a legjobban sikerült 2.2-es GYÁRI rom?

JPC, JPH, JPK, WJM9, WJP6, JP6, JPM, JPO, WJPA, FJP9, JPI ?

Melyiket használjátok?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.