Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#3001) t0Mi válasza csiky (#2998) üzenetére

t0Mi
(kvázi-tag)

És miért gondolod, hogy nem ez a legújabb? PDAfanclubon a legtöbb embernek ilyen van!

:-)

(#3002) Grim666 válasza macko18 (#3000) üzenetére

Grim666
(tag)

XX az hogy olyan ROM van rajta ami elvileg kerülhet Magyarországra. JF az hogy 2010 júniusi a ROM a 3 az talán vmi revíziós szám de azt nem tom pontosan.
Én igazán az XWJG-re lennék kíváncsi hogy milyen régiókód az az XW.

[ Szerkesztve ]

(#3003) diamond1 válasza macko18 (#3000) üzenetére

diamond1
(kvázi-tag)

:D:D

az a legfasszentosabb, azt ha rárakod Kiesre, tudnád frissíteni, ha lenne újabb, de Kies aszongya: nincs! :)

(#3004) macko18 válasza Grim666 (#3002) üzenetére

macko18
(fanatikus tag)

ha kijön valami frissítés akkor feltudom majd frissíteni?és ha új frissítés kijön akkor értesítést kapok a telefonon vagy kiessel tudom majd csak meg hogy van valami új??

Soha nem másztam semmiféle szamárlétrán. Sikereimet pusztán a gravitációnak köszönhetem.

(#3005) blueye válasza ATM_automata (#2992) üzenetére

blueye
(őstag)

Es azt h milyen idokozonkent toltse le a gmailt?
Esetleg egy app ami kezeli h csak WiFin?

[ Szerkesztve ]

I feel good!

(#3006) macko18 válasza diamond1 (#3003) üzenetére

macko18
(fanatikus tag)

ez most írónikus "legfasszentosabb"?? :D

Soha nem másztam semmiféle szamárlétrán. Sikereimet pusztán a gravitációnak köszönhetem.

(#3007) csiky válasza t0Mi (#3001) üzenetére

csiky
(kvázi-tag)

pl:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=725194

Két út vezetett az őszi erdőn, de nem mehettem végig mind a kettőn.

(#3008) JJ hunter válasza macko18 (#2929) üzenetére

JJ hunter
(fanatikus tag)

én nagyon benyaltam ezekkel a tokokkal :((( :((( :((( :W :W :W :W :W A Gimmic-be nem fér bele a telo, hiába 2 centivel nagyobb a tok, az Enigmának meg a belső varrása sz@r,mert az aljától másfél-2 centire ér véget a bélés, uh azt sem tudom használni :W :W :W :W :W nem tudom, erre is érvényes az az eu szabály, h ha 3 napon belül (vagy 5-6? nemtudom pontosan) visszaviszed a terméket, akkor visszakapod az árát? :F :F

A tokodnak mi a neve golla micsoda? Most a MM-ban néztem asszem a gavin tokba fért úgy bele, h kicsit volt passzentos, a westendben a samunál a csaj most már 1-2 hetet mondott, h lesz tartozék, kb másfél hete a srác 1 hetet mondott, nemtudom, h mikor lesz végre egy épkézláb tokom, h el tudjam tenni a telot :(((

Samu GalaxyS 8gb + 16 gb cl4 + stock JVU 2.3.6 + Semaphore 2.5.0

(#3009) ATM_automata válasza blueye (#3005) üzenetére

ATM_automata
(senior tag)

Ennyire nem mélyültem el benne, de a fiókok és szinkronizáció menüpontban keresném először.

Csak úgy...

(#3010) macko18 válasza JJ hunter (#3008) üzenetére

macko18
(fanatikus tag)

Hali..Nekem Golla GAVIN tokom van.
Sokat végig próbáltam én is...de ez volt oylan amiből gyorsan és kényelmesen kitudtam venni a készüléket...

[ Szerkesztve ]

(#3011) JJ hunter válasza GeneraL_XTX (#2989) üzenetére

JJ hunter
(fanatikus tag)

szia,

van a MM-ban is, de ott kb 1500-al drágább, mint pl a pcland.hu-n (én ott vettem mind2-t) de van a systemini kft-nél is, mind2 webshop:(

(#3012) GeneraL_XTX válasza JJ hunter (#3011) üzenetére

GeneraL_XTX
(őstag)

köszi, de a fenti kiakadásod miatt már tárgytalan :)) :D

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9

(#3013) GeneraL_XTX válasza macko18 (#3010) üzenetére

GeneraL_XTX
(őstag)

hol vetted melyik mm-ben és menny volt?

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9

(#3014) t0Mi

t0Mi
(kvázi-tag)

Nektek a Kies mit ír a verziófrissítésnél? Azt hogy nincs új, vagy hogy ezt a verziót nem lehet frissíteni.. Nekem az utóbbi!

(#3015) macko18 válasza GeneraL_XTX (#3013) üzenetére

macko18
(fanatikus tag)

Tatabányai MM-ben vettem 3500ft volt ha jólemléxem de lehet kevesebb..

(#3016) JJ hunter válasza GeneraL_XTX (#3013) üzenetére

JJ hunter
(fanatikus tag)

nem akarlak rábeszélni a pcland-re, de ahogy láttam ott a legolcsobb, már ha pesti vagy :) 2325 huf náluk, a mm-ban meg bő 3k... ;) mármint most a gavin-ról beszélek :)

[ Szerkesztve ]

(#3017) diamond1 válasza macko18 (#3006) üzenetére

diamond1
(kvázi-tag)

Nem ironikus. Nekem is az volt rajta. Banom hogy flasheltem. W
ww.samsungmobiles.com

itt kikeresed a galaxy s-t, es itt latni fogod ha van hivatalos firmware amit fel lehet rakni kiessel

szerk. Ez az a peldany amit tutira tudok hogy lehet frissiteni majd a kiessel. Azert a legfasszentosabb

[ Szerkesztve ]

(#3018) Dr.Anonymus

Dr.Anonymus
(őstag)

az amerikaik jobban jártak

sokkal szebb ez a verzió, elölről, hátulról

Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.

(#3019) macko18 válasza diamond1 (#3017) üzenetére

macko18
(fanatikus tag)

Köszike megint okosabb lettem

(#3020) t0Mi válasza Dr.Anonymus (#3018) üzenetére

t0Mi
(kvázi-tag)

Szerintem meg sokkal csúnyább... :) Na de kinek mi tetszik!

(#3021) tariattila

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akinek fontos a hangminőség is...nos az fellélegezhet!
Eljutottam odáig, hogy meghallgattam...no nem a saját fülesével...
Hát...zenei mobiloknak igen magas mércét állított fel szerintem...
Hihetetlen széles frek.átvitel..dinamika...végre a zaj is rendben van...
És mobiltelefonból nem hallottam még kijönni ilyen nyílt, tiszta, levegős hangot!

a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

(#3022) babosmiki válasza Dr.Anonymus (#3018) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Szerintem is szebb!
Főleg hátulról! ;)

"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

(#3023) ForRedGlory válasza babosmiki (#3022) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hátulról sztem meg kifejezetten RONDA, de hát kinek a pap, ahogy a 3020-as hsz-ben is írták.

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#3024) joey20 válasza Dr.Anonymus (#3018) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez valami gyönyörű. :R

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#3025) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Amcsiknál 4 fajta verzió van (minden szolgáltatónak 1 variáns)

Note 2 ?

(#3026) csofti

csofti
(kvázi-tag)

Fijjatalok. Ennek a ketyerének a képernyőjét is védi valami cuccos, mint a wave-ét? Tehát karcálló-e, vagy a tok árát is kalkuláljam bele nyugodtan. Biztos leírták már az előző nyolcszázezer hozzászólásban, csak lusta vagyok keresgélni.

kössz! :)

cs

(#3027) sagesz93 válasza csofti (#3026) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Karcálló üveg, szóval nem nagyon kell félteni ezt a részét.
szóval ha akarsz valami védelmet, a fóliát mindenképp felejtsd el, felesleges, de a tok nem rossz dolog, a telefon többi részét védeni akarod (persze ez is használattól függ..)

[ Szerkesztve ]

(#3028) t0Mi

t0Mi
(kvázi-tag)

Sajnos találtam egy pixelhibát.. szerintetek mit tegyek? GSMLine-ban gondolom nem cserélik vissza egy pixel miatt.. Samsunghoz ha beviszem, cserélik a panelt vajon?

(#3029) csofti válasza sagesz93 (#3027) üzenetére

csofti
(kvázi-tag)

köszi, és milyen tokot ajánlotok, amibe bele is fér?

cs

(#3030) tariattila válasza t0Mi (#3028) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

samuhoz vidd el mindenképp!
Minél hamarabb annál jobb... gondolom a bolti 3napos cseréből kicsúsztál...??

(#3031) woodpaul válasza csofti (#3029) üzenetére

woodpaul
(őstag)
LOGOUT blog

A SpeedShopban kapható Brando típusú, eredetileg HTC HD2-höz készült, csúsztatós tok. Pont jó bele a Galaxy S. 2 erzer forint, műbör, szerintem megéri.

Androidő

(#3032) Kari1 válasza t0Mi (#3028) üzenetére

Kari1
(tag)

És itt a s-amoled-en a pixelhiba hogyan mutatkozik meg. (fekete vagy fehér lesz a pixel?)

(#3033) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Samsungnak elég merész terve van idén 10 millió galaxy S -t akar eladni. :)
Év végén kiderül sikerül e.

Note 2 ?

(#3034) babosmiki válasza woodpaul (#3031) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Ezt én nem ajánlom senkinek sem, ilyet vettem a HD2-höz.
Két hónapig bírta, aztán a bélés levált és mindig visszagyűrődik! :(

(#3035) g0dl válasza Dr.Anonymus (#3018) üzenetére

g0dl
(fanatikus tag)

Jól látom, hogy gombból is több jutott?

(#3036) babosmiki válasza t0Mi (#3028) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Hali!

Ha nagyon zavar a pixelhiba, van egy HD2-m cserére!
25-öt dobnék rá!

(#3037) woodpaul válasza babosmiki (#3034) üzenetére

woodpaul
(őstag)
LOGOUT blog

Hát, remélem, nem lesz igazad. Ha meg igen, 2 hónap múlva már lesznek remek direkt Galaxy S-hez készült tokok, és veszek olyat. Csak hát addig is óvni kell a készüléket. :)

Androidő

(#3038) babosmiki válasza woodpaul (#3037) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Én így jártam!

(#3039) ForRedGlory

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megkaptam a Galaxyt, már a töltőn csücsül, alig várom hogy használhassam. Durván néz ki élőben. ;]

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#3040) woodpaul válasza ForRedGlory (#3039) üzenetére

woodpaul
(őstag)
LOGOUT blog

Használhatod töltés közben is. :)

Én fel sem tettem rögtön, hanem még mentem vele ide-oda, az alap töltéssel kb. 4 órát bírta.

Androidő

(#3041) arnoka

arnoka
(lelkes újonc)

Ez a hozzá adott füles katasztrófa. Rádugtam a gépre, zenét hallgatok vele meló közbe, de iszonyú. komolyan a 200 forintos kínai eldobható jobban szól. Recseg, serceg, és semmi mély hang nincs, másnál is ilyen rossz a helyzet, vagy csak az enyém ilyen? :W

(#3042) t0Mi válasza tariattila (#3030) üzenetére

t0Mi
(kvázi-tag)

Belül vagyok még a 72 órás időhatáron, de felhívtam a GSMLine-ot és azt mondták, hogy 1 pixelhibánál nem cserélik.. Minimum 3-tól, akkor is csak akkor, ha egy bizonyos területen belül van. Most felhívom a kecskeméti Samsung szervízt, hátha ott jobb hírt mondanak..

(#3043) sagesz93 válasza woodpaul (#3040) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Gondolom a bótba' még aztmondják hogy először töltsd 16 órát :W

(#3044) ForRedGlory válasza arnoka (#3041) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudom hogy lehet használni, be is van kapcsolva, de gondolta először jól feltöltöm :)
Brutál a cucc, azt megállapítottam :)

Fülesre visszaérve, még nem próbáltam, de nekem van egy LG KM900 Arenás fülesem, ami nagyon jó minőségű, és tuti azzal használom. Amikor eladtam a KM900-at egy HD2 kedvéért, a fülest nem adtam oda, amikor eladtam a HD2-t, a fülest szintán nem adtam oda. Ez a füles annyira jól szól, hogy nem válok meg től semmi pénzért. Mondjuk fehér, a tel meg fekete, de ki nem tojja le :DDD

Más:
Most jönnek a hülye kérdéseim... androidom sosem volt. Futó alkalmazást hogy zárok me? Pl megy a böngésző, de hogy zárom be? :B

[ Szerkesztve ]

(#3045) bllo

bllo
(kvázi-tag)

Egyrészről, magam is birtokolok Arena fülest, tényleg rettentő jó cucc, bár tény, hogy volt már vele negatív élményem is (egy régebbi Nokiára dugva) így szinte biztos vagyok benne, hogy legjobban Arenával szól, és ebben a telefon képességei illetve a Dolby licenc is kulcsfontosságú szerepet játszanak . . . Ettől függetlenül nagyon kíváncsi leszek majd egy A/B tesztre a Galaxy S fülesével.

Másrészt ez a pixelhiba dolog. Jó lenne, ha beszámolnál majd a Samu szervízes fejleményekről, mert eléggé kiábrándító ez a GSMline-os hozzáállás, amennyiben a Samsung szervíz is ilyesmit mond, akkor újra elgondolkodom azon, hogy inkább T-től vegyem, Dominóban . . .

(#3046) tariattila válasza arnoka (#3041) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én az eredeti füleseket ki sem veszem a dobozból (nem is merném meghallgatni... ;] )
ha eladásra kerülne a sor akkor jó pont...
egyébként én sennheiser CX400II-vel hallgattam meg és a tapasztalatokat leírtam korábban...

azóta észrevettem azért némi kis alapzajt de ez annyira minimális, hogy a többi kárpótolja... :K

bllo: semmivel nem leszel előrébb... a T.m. ha kötődsz úgy is a samuhoz küldi mivel ők ilyen jellegű problémával nem foglakoznak...

[ Szerkesztve ]

(#3047) t0Mi válasza t0Mi (#3042) üzenetére

t0Mi
(kvázi-tag)

Felhívtam a Samsungot, ahol azt mondták, h a bolt 72 órán belül köteles kicserélni. Visszahívtam a GSMLine-t, ahol erre azt mondták, h küldenek egy futárt érte, aki elviszi a pesti Samsung szervízbe, és ha ők hibásnak minősítik, akkor cserélik.. Miért érzem úgy, hogy mivel hétvége lesz, csak Kedden kapom vissza a készülékemet, természetesen mindenféle csere nélkül...

(#3048) tariattila válasza t0Mi (#3047) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vigyázz mert lehet arra játszanak, hogy mire samutól hozzájuk kerül addigra lejár a 3nap cseregari... (ez persze nem biztos ám de én az összeesküvéselmélet rabja vagyok... :DDD )

(#3049) bllo válasza tariattila (#3048) üzenetére

bllo
(kvázi-tag)

Pont ettől tartok, hogy míg mondjuk egy T-mobile jobban tartja magát egy ilyen 3 napos szabályhoz, addig egy kisebb bolt megszívathat a kolléga esetében leírt módon . . .

(#3050) Grim666 válasza t0Mi (#3047) üzenetére

Grim666
(tag)

Te a hibáról értesítetted őket 3 napon belül a felülvizsgálatot pedig ők kezdeményezték így ha a 3 napra hivatkoznak nyugodtan vagd ezt az arcukba.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.