bocsánat, igen mellényúltam.........most látom, hogy témáról van szó.
Samsung Galaxy S II, Samsung UE55D7000
bocsánat, igen mellényúltam.........most látom, hogy témáról van szó.

Ezt csak úgy nektek 
Samsung Galaxy S - XXJVQ 2.3.4 - CrisKelo v77 - CF-Root

Skacok!
Ha 50k hsz után bezárják vagyis archiválják a topikot, akkor utána h lesz tovább? ugyanezzel a címmel kezdődik újra, vagy hogy? 
Samu GalaxyS 8gb + 16 gb cl4 + stock JVU 2.3.6 + Semaphore 2.5.0
(#49954) tariattila válasza JJ hunter (#49953) üzenetére
igen... ezt átnevezik és archiv-ként elérheted... az újban meg mint ha mise történt volna 
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...
(#49955) JJ hunter válasza tariattila (#49954) üzenetére

rendben, köszi szépen 

Azért ez nem pontosan az RC7:
"Remember this isn't RC7, this is my own build which I've messaged Mambo about.
If Mambo wishes to use this as RC7 basis then that's fine with me."
És a changelog se túl impresszív:
- Updated Packages to 1.4.29
- Zip Aligned
- Deodexed
- Signed
- Using Antilon Ondemand Kernel (free to use other Kernel if you wish)
- Maxthon Browser Remains
- New Sound Recorder
- Pervious Fixes In Place
*and other little things!
Szerk.: Bocsi most látom az ""-jelet. Azért ezt benn hagyom, hogy mindenkinek tiszta legyen mi is ez... 
[ Szerkesztve ]
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=
mambo du. 5.25-kor mar bejelentette, hogy jon az rc7.
igazabol vartam a megjelenest, mert feltettem volna, mivel meg az rc5-os verzio van font, de lehet nem varok tovabb, hanem lefekszem aludni 

Nekem az utolsó az RC4 volt, ezt teljesen ugyanúgy kell telepíteni?
buuu

Sziasztok
Htc van olyan progi ha csörög a telefon elkezded felemelni vizszintes helyről a telefont elkezd a hang halkulni....
Ilyen nincs véletlen Galaxyra is
Köszönöm sziasztok
A thai boxot elkezdtem''nem is bánom'''',köszönöm a sok infót
Hehe, nekem már van androbim. Android workshop-on kaptam 2 GB-os pendrive van benne. Ha letépem a fejét ott az USB-csati.
lorus18: igen van flip4silent névre hallgat. HTC-ben ez alap nem külön program 
[ Szerkesztve ]
Mindenki jó valamire, ha másra nem, legalább elrettentő példának! Úgy mint a SAMSUNG szervizfutár (GLS).

Ilyet hogyan lehet feltenni erre a csoda telefonra?
kösszi
(#49963) tariattila válasza lorus 18 (#49962) üzenetére
írja... deodexelt (alias custom) romokra lehet a szokványos CWM-es flasheléssel 

Skacok most toltam fel gyári JVB-t. Milyen kernelt ajánlotok? Majd megy fel konyha rom is, csak ugyebár kell CWM. Fugu? Szuperkúró? Vagy van már hárdkór is?
[ Szerkesztve ]
No Hope = No Fear

Igen, csinálj egy backup-ot szerintem a programokról, meg a systemről is a beépített backupprogrammal, utána recoveryből format data, cache, system, wipe dalvik cache, és instal zip-ként felteszed!
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

Asszem, van hárdkór is, de elég kezdetleges...
Inkább nem tudom. 
Szerintem szuperkúró... 
Samsung Galaxy S

Ám legyen. Csak az a baj, hogy nincs benne a konyhában, szal kétszer kell feltennem.
No Hope = No Fear
(#49968) tariattila válasza ZEN1TH (#49964) üzenetére
rakd fel a szuperkúrót az a tuti... bele is gyógyul a telefonba úgy, hogy wipe rom sem írja felül (nálam legalábbis) de stabil semmi baja
no most olvasom... rakjad csak fel... de konvertálj egyből vissza konyhalátogatás előtt... (kíváncsi leszek neked a konyhai rom felül írja-e...nekem se a no wipe se a wipe nem írta felül a voodoo-t)
na ez szó szerint vooodooo
[ Szerkesztve ]
(#49969) ZEN1TH válasza tariattila (#49968) üzenetére

Oké. Nah már pofázik is is ez a héliumhangú kúrómajom
.
[ Szerkesztve ]
No Hope = No Fear
(#49970) kutkut válasza tariattila (#49968) üzenetére

A hiba az ön készülékében van. Vagy a konyhában... 
Darky felülírta... No-wipe-al... 
Ma én írtam felül... Odinnal... 
Megy is vissza...
Samsung Galaxy S

KÖsszi
Próbáltam beállitani,de béna vagyok nem megy
(#49972) ZEN1TH válasza tariattila (#49968) üzenetére

Hát nem írta felül nekem sem
Megint beszél a csipmonkey, pedig elvileg ugye most ment rá a fugu a kicsennel. Sebaj legalább nem kell rátolnom mégegyszer
Ez a voodoo tényleg jól belegyógyítja magát a cuccba 
[ Szerkesztve ]
No Hope = No Fear

Nem lehet, hogy csak a fugut nem lehet felrakni rá?
Én mondjuk, alapból odinnal kezdtem...
Samsung Galaxy S
Ne add fel
Menni fog!
Mindenki jó valamire, ha másra nem, legalább elrettentő példának! Úgy mint a SAMSUNG szervizfutár (GLS).

Picup menüpontot nem tudom belőne,nem engedi
(#49976) tariattila válasza ZEN1TH (#49972) üzenetére
szerintem konyhai script hiba ez... más nem lehet ... ennyi légy (2) nem tévedhet 

Ezt most hogy érted?
No Hope = No Fear

Úgy, hogy a fugu nem szereti a CWM-et... vagy nemtom... 
xda-n néztem, ott azt írták, rakjam fel odinnal, majd ext4 után mehet az ultra... 
De engem nem győzött meg...
Samsung Galaxy S

Nah rálesek erre a sensation theme-re, bár a lucid is szép.
No Hope = No Fear
Ahoz be kell állítani, a hangoknál hogy rezegjen mindig vagy soha. Akkor nem lesz inaktív a beállítási lehetőség ott sem.
(#49981) tariattila válasza ZEN1TH (#49979) üzenetére
ráleshetsz muveszur minimal blekk end vájt témájára is... pipec egy cucc... 3.1 vagy 3.1b 
Na megnézem, ha rezgés mindig-re van állítva a hangoknál, akkor inaktív a beállítási lehetőség a pick-up menüben.

elfelejtettem kikapcsolni a voodoo lagfixet froyo=> GB update előtt
felment Ficeto JVB rom-ja és most teszem Darky RC5 finalt...lehet belőle gond, h nem kapcsoltam ki a lagfixet?
bár már mind1 sztem, csak kérdezem, h felkészüljek-e vmire.... :/

Pls segitsetek
Recoveryből felraktam főzött JVK-t de csak a GALAXY S feliratig jut el,és ott megáll.
Mit lehet iylenkor tenni? Téglásitottam ?
Ericsson GA628 - Alcatel One Touch Easy - Motorola V2288 - Siemens C35 - Siemens A50 - Samsung A800 - Motorola E398 - Motorola E550 - Samsung U800 - Samsung Galaxy S

elirtam... JVB-t
Ericsson GA628 - Alcatel One Touch Easy - Motorola V2288 - Siemens C35 - Siemens A50 - Samsung A800 - Motorola E398 - Motorola E550 - Samsung U800 - Samsung Galaxy S

Mire akartad rakni? 
Samsung Galaxy S

arra ami az aláirásomba van

Előbb fel kéne rakni egy gyári JVB-t, reparttal... Majd egy CWM-es pl voodoo devkernel, és onnan a főzött rom.
Samsung Galaxy S

most csak annyit irj le, hogy hozom müködőképes állapotba kérlek, fene bánja milyen rom lesz rajta :S

Ha még mindig csak az S jelt bámulod, vedd ki az akkut, és nézd meg, van-e download mód.
Samsung Galaxy S

nincs...ha rányomom usbre akku nélkül nem csin semmit, akkurval meg elkezdi tölteni

????
Akku ki - akku be
- 3 gombos download mód: hangerő le + home + bekapcs
Nem kell töltő...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S

jó megvan...
egyre hülyébb vagyok bocs
szal van download mod
[ Szerkesztve ]

Akkor már mehet is az Odin. 
Legyen 3 fájlos, 512-es PIT-tel. 
Samsung Galaxy S
De van még recowery-d? Miért nem az alól teszed fel újra?
Nem kell még odin.
[ Szerkesztve ]

2.2.1-re akarta rakni... Sztem nem sokra ment volna a recovery-vel... 
Samsung Galaxy S
Ja igen megzavart itt a JVK és JVB beírás. Akkor odin-nal kernelt felrakni és mehet a rom.
Na meg, ha sikeres volt elvileg a telepítés, akkor mi értelme ugyanazt felrakni? Egyébként csak egy 2.3.3 kernelt kellett volna felraknia, ha nem indította volna el.
mod: Wtf, tökmindegy, hogy JVK-t vagy JVB-t rak ilyen szempontból.
[ Szerkesztve ]
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

50000 ![;]](/dl/s/v1.gif)
CHIPman: Elég lett volna a kernel is, valóban. De csak jobb így. 
Pete55555: Ne f*ssál.
Azért látszott rajtad, hogy késő van. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S
Ó hogy kabd be, én gyúrtam az 50000-re 
[ Szerkesztve ]

Na müxik a dolog, az 1. leirásban ami volt ugy ahogy ottvan felraktam.
Csak kicsit voltam amugy befosva 
Igen nektek könnyü mondani hogy mit mire, de én negyedannyit nem értek hozzá 
Sztem msot megpróbálkozok DE2JAY féle leirással az lesz a tuti ...
[ Szerkesztve ]

A kutyafáját. Elflasheltem az időt 
No Hope = No Fear
Figyelj hogy magyar multi CSC-t tegyél fel és lesz magyar swype-od is!
Épp most szállt el az a rohadt wifi router-em, mobilnet miatt lemaradtam 
És még megemlíteném, hogy Galaxy-ról is nyomulok.
Amúgy én vagyok a hivatalos 50k-s hozzászóló, mert az 1-es hsz-t utólag szúrta be az admin!
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Na, ugy döntöttem visszarakom a régi jó 2.2.1-et...
Ezt már a telorol irom hálistennek minden fasza.
1 változás van speedmod helyett voodoo van fent, igy még a quadrant is 1450 körül van ami egy 100-assal jobb a régonél és gyorsabbnak is tünik. Na most megyek és alszok ugy délig... pisz.