Wow, ez jó hír. BTW, megtennéd, hogy linkelsz forrást? Sajnos nem az első eset, hogy nem találom magamtól. Köszi!
Androidő
(#4001) woodpaul válasza tariattila (#4000) üzenetére
Wow, ez jó hír. BTW, megtennéd, hogy linkelsz forrást? Sajnos nem az első eset, hogy nem találom magamtól. Köszi!
Androidő
(#4002) tariattila válasza woodpaul (#4001) üzenetére
mihez linkeljek? 
Nem! ez egy cikk a firmware oldalról...
[ Szerkesztve ]
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...
(#4003) woodpaul válasza tariattila (#4002) üzenetére
Ja, ez nem egy cikkből van, hanem egy fórumhozzászólásból?
Androidő
(#4004) blueye válasza Keldor papa (#3997) üzenetére

Opera Mini-t azért használunk, mert jóval kevesebb adatletöltést produkál, mint pl. a Chrome és ez jó ha nem WiFin lógsz.
I feel good!

No, feltoltam én is a WJM2-t. Már restore-olom rá a dolgokat, kíváncsi leszek a változásokra.
De tényleg pofonegyszerű volt az egész, egy jól idomított kisállat is meg tudja csinálni szerintem 
Várakozás a Froyo-ra, lehet azt is rápróbálom, ha kijön 

Vajon én is rá tudom majd tolni a T-mobiltól vásárolt készülékemre a ma megjelenő Froyot? Vagy ez egyenlőre csak a független készülékre érvényes?

Rá tudod csak kérdés hogy honnan szerzel TMH előjelű ROM-ot ha később garanciáztatnod kell. Valószínű sehonnan ezért is kell a Clockwork recoveryvel ami a pdafc-n fent van lementeni az eredeti ROM-ot és máris visszaállítható garanciáztatáshoz.
[ Szerkesztve ]

Nekem ZONE van, de a szin nem stimmel, mert nem neveznem szurkenek, inkabb barna. Szerintem nagyon jo, ajanlom mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
"Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról" - Curt Carlson
(#4009) ATM_automata válasza tariattila (#4000) üzenetére

Erről a recoveryrol valami link van? Csinálnék egy mentést.
Csak úgy...
(#4010) TwentySix válasza ATM_automata (#4009) üzenetére

ROM Manager neven keresd a Marketben, Root szukseges hozza...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S (latest CM7 nightly build) / TomTom 940 HDTraffic / Garmin Oregon 550T offroad/ Kindle 3G/ Motorola XOOM
Tegnap ápdét jött a quick settings-re...
Az előbb pedig a wifi jele mellett mutatja kék kockában az Edge kapcsolatot...
Ha a quick settingsben lelövöm a mobilnetet akkor leszedi ha visszakapcsolom megint kirakja...
Eddig ha wifi volt akkor soha nem jelen meg a kék kocka...
Valaki erre valami okosat?
Semmi nem megy...és kommunikációt sem jelez...
WTF?

Sziasztok!
Vett már közületek valaki az XXL-GSM-től gt I9000 Galaxy S-t?
Aki igen kérem jelezze, mert szeretnék tőle pár dolgot kérdezni!
Én is itt szeretnék vásárolni, ha megerősítést kapok a kérdéseimre!
Előre is köszönöm mindenkinek:
Márk

Hivatalosan szeptemberben lesz 2.2 frissítés Galaxy S hez Kiesel.
Note 2 ?

Miket nem tartanak a legfontosabb parameternek a Telenornal.....
Layar reality bongeszo a 3. helyen....
Samsung Galaxy S (latest CM7 nightly build) / TomTom 940 HDTraffic / Garmin Oregon 550T offroad/ Kindle 3G/ Motorola XOOM
Parasztvakítás. És a csomagjaik is messze vannak a T-től (legalábbis, amiben van mobilinternet).
Androidő
(#4017) ATM_automata válasza AS (#4014) üzenetére

Ez vajon él a szolgáltatós telókra is? Arról nem lehet valami infót szerezni, hogy a kies hogy áll a szolgáltatós telokhoz?
Csak úgy...

szervusztok, tisztelt jelenlevok! szeretnem megkerdezni, hogy erre a platformra, letezik-e olyan alkalmazas, mely kepes megjeleniteni a .prc kiterjesztesu (mobipocket) fajlokat. egy i8910-rol keszulok valtani a galaxy-re, de nagyon meg kell gondolnom, mert szeretem ezt a jelenlegit. (mechanikus exponalo gomb, villano, .prc olvasas stb)
ha valaki veszi a faradtsagot, es hajlando valaszolni, azt nagyon koszonom!
[ Szerkesztve ]
(#4019) tariattila válasza ATM_automata (#4017) üzenetére
biztos lesz szolgáltatós is a szokásos késéssel... azt, hogy az kies-el lesz-e elérhető az egy jó kérdés... (úgy lenne logikus...)
HDMI kábel Galaxy S hez!
LINK
Note 2 ?
(#4021) TwentySix válasza Analyzero2 (#4018) üzenetére

Letoltod a calibre nevu ingyenes programot, es a prc fajlt atkonvertalod vele epub formatumma, es maris megy az Aldikon tokeletesen.
Biztos van mobipocket reader is, de ez egyszerubb es jobb mudszer...
(#4022) Analyzero2 válasza TwentySix (#4021) üzenetére

nagyon koszonom az infot!!

50 dollar az ara, nem semmi..... De legalabb van (illetve most nincs - out of stock). Majd a kinaiak lekopizzak 3 dodoert is 
[ Szerkesztve ]
(#4024) Grim666 válasza ATM_automata (#4009) üzenetére

SamsungFirmware :
Ez egy hivatalos, de még csak teszt rom.
Hivatalos frissítés szeptember körülre igérik.
Tartalmaz magyar nyelvet.
$ adb shell
# id
uid=0(root) gid=0(root)
# su shell
$ id
uid=2000(shell) gid=2000(shell)
$ su
# id
uid=0(root) gid=0(root)
Azaz gyárilag rootolt rom
Changelog from JP1 to JP2:
- Twitter is back! (I might have just missid it with JP1 though, but it didn't show up in search)
- No norwegian language anywhere (dealbreaker for me )
- GPS is still crap, but maybe a smiding faster than JP1
- Overall the OS seems faster
- Linpack fluctuates between 4 and 15, no change from JP1
- I think I got higher fps on the "moving level" and "DNA level in Quadrant
- 20 point improvement over JP1 in quadrant (956)
- Browser seems quicker, I don't have any visual bugs, and pageloading is a LOT faster now, especially on non-optimized pages (like expert.no)
- vgtv.no (flash based videosite) doesn't work, so it seems flash isn't there.
- Ok, the OS really feels a lot faster
- One thing I forgot to mention on JP1 is that the gallery-zoom-bug is gone, and when setting as a wallpaper, it's not as blocky as it was with JM2.
- The videoplayer has a new, more minimalistic UI. Pretty sweet.
Genereally I feel that this version is stable, but not ready for the general public yet. Small bugs here and there, and a lot of optimizing is required.
Everything I could find right now, post back with stuff you want me to test before I roll back to JM2
(#4026) tariattila válasza Grim666 (#4025) üzenetére
ezt még mindig nem érdemes felrakni...(szerintem...)
(12-kor letöltöttem a JP1-et most meg már a JP2 is kint van...)
pár hét és még a flash is bele kerül és talán a többi bug is megszünik...
(#4027) woodpaul válasza tariattila (#4026) üzenetére
Flash már most is működik, csak le kell hozzá tölteni a megfelelő .apk-t.
Szerk:
Egyetértek azzal, hogy ezt még nem érdemes feltenni. Amúgy nem tartom kizártnak, hogy direkt szivárogtatták ki, így rengeted visszajelzést kapnak a fejlesztők arról, mi mindent kell még kijavítani.
[ Szerkesztve ]
Androidő

Nagyon szar csomagjaik vannak (pl Mobilkvartett 150 vs MediaMania S), és az is poén, hogy hiába veszed pl Mobilkvartett 3000-rel (havi 15k), úgyis 114k-ért adják a telefont. A poén az, hogy így is vannak ügyfeleik...
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x
(#4029) tariattila válasza woodpaul (#4027) üzenetére
Persze ez tuti megoldás a fejlesztés segítéséhez és egyúttal a tömeges garanciás panaszok lemeszelésére...mivel ugye ezek nem hivatalos rom-ok...csak úgynevezett kiszivárgott dolgok... Persze...azért megytökéletesen a jm2 is mindenhol magyar nyelven...értem én...
De így kell ezt csinálni...mindenki boldog...

Ez még a JP1!
(#4032) tariattila válasza Grim666 (#4031) üzenetére
az oldal alján meg ott a 2-es is...
(#4033) Keldor papa válasza AS (#4014) üzenetére
Zsír. Én megvárom.

(#4035) Grim666 válasza Keldor papa (#4033) üzenetére

Hát ha lenne végre egy SGS-em akkor tuti felraknám ezt a JP2-t már csak a kíváncsiság miatt is. Egész jónak tűnik bár lehet egy JM2vel jobban ki van segítve az ember.

nade remek, hát ez mind ugyanaz
:@:@
feltöltöm újra,remélem már jól...
Samu GalaxyS 8gb + 16 gb cl4 + stock JVU 2.3.6 + Semaphore 2.5.0
(#4038) tariattila válasza Grim666 (#4035) üzenetére
ahogy mondod! nagyon stabil és teljesen jó! akku, sebesség stb... fel nem rakom addig míg a kernel és modem fájlokat is hozzá nem szerkesztik! most csak a pda fájl van...
az igért sokszoros sebesség még durván nem igaz
..
[ Szerkesztve ]

(#4040) blueye válasza tariattila (#4038) üzenetére

Azert "sokszoros" sebessegrol ne beszeljunk,az enyemen levo t-s firmware is teljesen jol muzsikal, ha "sokszoros" lenne nem tudnam kovetni 
[ Szerkesztve ]
I feel good!

Csak nem újpest? 
Amúgy nekem korábbról rémlik valami olyasmi is, hogy lassított felvétel (video), vagy keverem?

Dede 
másik: én még videot nem töltöttem fel 
Samu GalaxyS 8gb + 16 gb cl4 + stock JVU 2.3.6 + Semaphore 2.5.0

Mennyire megbízható ez a "Hivatalos hír" a Froyo 2.2-ről a Google jelentette be vagy valamelyik hírprotál??
Soha nem másztam semmiféle szamárlétrán. Sikereimet pusztán a gravitációnak köszönhetem.
(#4045) ForRedGlory válasza AS (#4044) üzenetére
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]
Voltam ma meglesni Jenson Buttont és az McLaren F1-et.
Nem lett a legtökéletesebb, mert ez a kocsi annyira fénylett, szerintem még Mariska néni is tükröződött benne a WC-n ülve 
Mondjuk rossznak sem mondanám annyira.
(0:09-nél azért szaggat, mert meglökött valami baromállat
)
[ Szerkesztve ]
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]
(#4047) t-real válasza ForRedGlory (#4046) üzenetére

király lett szerintem 

2.2-vel probálkozik már valaki? valahogy nem müködnek a jol bevált modszerek 
(#4049) csaabz válasza ForRedGlory (#4046) üzenetére

Komoly a kép minőség és az autó is... 
World of Tanks - Forza 4