Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#19001) korpicschess válasza tariattila (#18992) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az lehet, hogy nincsenek ott? Egyéb megoldás van?

iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.32 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

(#19002) gabesz82 válasza tariattila (#18992) üzenetére

gabesz82
(senior tag)

product code-ot ki tudom olvasni KIES nélkül valahogy? mert most épp a készülékről netezek :) nincs a közelben gép. Egyébként magyar nyelvű a készülék, ez nem jelenti azt hogy erre a régióra való?

"Gyalog jártam, mint az állatok és vizet ittam mint a palánta!"

(#19003) tariattila válasza korpicschess (#19001) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ne idegelj!

root explorerel nézted legalább?
nekem ott figyelnek...

gabesz82: nem jelent semmit max annyit, hogy európai régiós (mindben van szinte magyar ezek közül)
tárcsázóba ezt írd be!:
*2767*4387264636#

[ Szerkesztve ]

a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

(#19004) gabesz82 válasza tariattila (#19003) üzenetére

gabesz82
(senior tag)

valóban más régió, HKAXEN, tehát holland... ha jól tévedek

pedig azt hittem jó hírt közlök a magyar Galaxy S tulajokkal, elnézést a vaklármáért.

[ Szerkesztve ]

"Gyalog jártam, mint az állatok és vizet ittam mint a palánta!"

(#19005) W.P. válasza gabesz82 (#18989) üzenetére

W.P.
(újonc)

A hivatalos magyar prod code XEH :)

[ Szerkesztve ]

minek a szemüveg ha alatta a szem üveg

(#19006) korpicschess válasza tariattila (#19003) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Uff... bocsi.. azzal néztem, csak rossz szinten. Ott is volt data mappám. Sry. Viszont így már rendben:)

iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.32 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

(#19007) Beppe91 válasza user137 (#18999) üzenetére

Beppe91
(tag)

köszii:) Esetleg még annyit, hogy hogyan tudom összekötni a gépet a teloval?mármint DLNA-val szeretném, pl irányítani teloról a laptop media lejátszót.

Samsung Galaxy S I9000 ICS 4.0.4 CM9 Nightly // Devil Kernel 072 3.1.10+ // JVO

(#19008) muveszur

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na végre van egy kis időm....Összerakok valami fasza rendszert....Lehet szurkolni...Tapasztalatokat majd leírom menet közben....

Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

(#19009) korpicschess válasza Beppe91 (#19007) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez is érdekel.. :DDD

(#19010) ilyen_85 válasza hülyegyerek (#18966) üzenetére

ilyen_85
(tag)

:)

Örülök, hogy végre én is tudtam valakinek segíteni:)

Nexus S

(#19011) Nibelis

Nibelis
(újonc)

Sziasztok!
Olyan programot keresek,már ha van, SGS 2.1-hez,amit kirakok a home-re és egy gombnyomásra a képernyőt kikapcsolja. Nem tetszik az oldal gomb használata,a hangerőt mindig elállítom.
Az előző telefonomnál HTC Touch HD-nál ez könnyedén megoldható volt Pocket plus használatával.

(#19012) mexel

mexel
(senior tag)

Sikerült ma vennem egy sgs-t telenornál, és a srác aki ott mutogatja a készülékeket androidos pólóban azt állította hogy 1-2 héten belül itt a 2.2-es frissítés. Mindamellett nem úgy tűnt a kissrác mint aki nagyon ért a dologhoz :)

Privit is írj azt azonnal látom! - Telefonszám az adatoknál. - Postázás sajnos nem megy, csak személyes átvétel.

(#19013) Machos válasza mexel (#19012) üzenetére

Machos
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Az hogy lehet h ma egyik pillanatról a másikra adathálózat meghalt a telefonomban?

(#19014) r.zozoka

r.zozoka
(fanatikus tag)

bakker egy nagyon gáz kérdés!
ha felmegyek a samsungapps.com-ra, ott egyből egy wavet látok. jobbra fölött egy olyan lehetőséget ahol telefonok között tudok választani, de ott nem látok galaxy s-t és máshol sem :(

valaki megtudná mondani, hogy merre keressem a mi készülékünkhőz a dolgokat onnan?
vagy ez lehet azért lenne igy mert a milyenkre mind jó?

huh nah ez lenne a gondom valaki erre?
bocsi a hülye kérdésért:(( :)

(#19015) madcon válasza muveszur (#18963) üzenetére

madcon
(kvázi-tag)

Csak egy kérdésem volna: le van mentve fájlkezelővel az efs mappa, de hogyan kell unlock kódot generálni, illetve hogyan kell azt lementeni????
Köszönöm előre is.

(#19016) zippofcy

zippofcy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Van vki akinek működnek a mhz csúszkák a SetCPUban? (marketes)
Ha ráböbök rögtön a minimumra teszi az értéket és nem tudom növelni.
Pedig pl. a Screen Offnál az alap 100mhz-et fel kéne tenni 200-ra mert így túl lassan tér magához a teló.
Amúgy nagyon jó a proggi, be lehet állítani hogy battery %-onként milyen profilt használjon, és profilonként mennyin hajtsa a procit, 100-1200mhz-ig. (ez utóbbit valszeg csak zenkinz kernel alatt, vagy lehet az egész csak ott műxik, nemtom)
Quadrant CPU eredmény 1200mhzen 370. (ingyenes nem tudja külön mérni őket, ezért totál használhatatlan szvsz mert az IO művelet mérése bugos és lagfixxel hülyeséget mér, ami az összesített eredményt is fellövi az egekbe. A fizetős az már használható benchmarkra, csak ki kell kapcsolni benne az IO mérést.)

Szal működnek a csúszkák vkinek vagy várjam meg míg új változat érkezik Marketra?

r.zozoka: a telón indítsd el a Samsung Apps-ot, és csak az SGSes cuccokat listázza majd.

[ Szerkesztve ]

Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.

(#19017) csabám válasza madcon (#19015) üzenetére

csabám
(őstag)

SGS Unlock progi kell hozzá, marketről letölthető.

r.zozoka: A Samsungapps.com - on csak a badás készülékekre (ill. win) lehet letölteni. SGS - re csak úgy, h telón elindtod az Appst.

[ Szerkesztve ]

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#19018) r.zozoka válasza zippofcy (#19016) üzenetére

r.zozoka
(fanatikus tag)

köszi az ötletet, már próbáltam, ennyire azért nem vagyok láma, csak nem láttam a samsungapps-ban a azta progit amit skynet ajánlott!
monsom meglesem ott ahol ő is megtallta, de ott nem találtam galaxy s-re váltást csak wave illetve ha más országra tetetm omnia 2őt meg isten tudja már miket láttam!
szóval valaki ötlet?

csabám
de skynet akkor hogyan tudta letölteni és használni a progit, ha a telefonos appsban nincs benne!
vagy ennyire hülye nem lehetek hogy 6ból nem találom meg! :(

[ Szerkesztve ]

(#19019) csabám válasza r.zozoka (#19018) üzenetére

csabám
(őstag)

News n Weathert keresed talán?

(#19020) Oppenheimer

Oppenheimer
(őstag)

Class hanyas SD kártyára lehet HD videót rögzíteni és arról lejátszani szaggatásmentesen?

Delicious Mango is delicious

(#19021) zippofcy válasza Oppenheimer (#19020) üzenetére

zippofcy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szvsz attól függ mivel, SGSel class4 el kell bírja.

Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.

(#19022) r.zozoka válasza csabám (#19019) üzenetére

r.zozoka
(fanatikus tag)

nem! én ezt keresem: Snap N’ Go

ha megnyitom a samsngapps-t nekem 6progi van benne és ennyi, esetleg még azt tudom elképzelni hgoy a 2.2 nem támogatja és ezért nincs fenn az én sam.apps-omban.
bár mamár minden progi ami kijön tudja a 2.2t

a lényeg hogy nem értem a dolgot akkor :(

(#19023) Oppenheimer válasza zippofcy (#19021) üzenetére

Oppenheimer
(őstag)

Alap kamera programmal felvenni és mVideo playerrel lejátszani:D

Delicious Mango is delicious

(#19024) zippofcy válasza Oppenheimer (#19023) üzenetére

zippofcy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A mivelt arra értettem hogy mekkora bitrateval kerül rögzítésre. Vagyis inkabb HW kérdés nem SW.

(#19025) mexel

mexel
(senior tag)

Érdemes a kijelzőre valami fóliát tenni, vagy csak elcsúfítja?

Privit is írj azt azonnal látom! - Telefonszám az adatoknál. - Postázás sajnos nem megy, csak személyes átvétel.

(#19026) milanmylo válasza mexel (#19025) üzenetére

milanmylo
(fanatikus tag)

Érdemes, szuper készülékre tervezett fóliák vannak és egyáltalán nem látszanak és semmit nem rontanak a képernyő érzékenységén!

ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.

(#19027) csabám válasza r.zozoka (#19022) üzenetére

csabám
(őstag)

Én is kerestem, de zéró sikerrel idáig:(

Waven használtam régebben. De SGS - re nem próbáltam letölteni. Próba cseresznye:)

[ Szerkesztve ]

(#19028) koveradam válasza mexel (#19025) üzenetére

koveradam
(fanatikus tag)

Én Invisible Shield raktam rá! Előre hátra nekem így jobban tetszik az egész nem annyira csúszós és pakolom ide oda nem kell tok!

Én nem bántam meg kicsit sem

Jó gumis lett a fogása :D

(#19029) r.zozoka válasza csabám (#19027) üzenetére

r.zozoka
(fanatikus tag)

a samsungapps.com láttam én, de nem töltöttem le mert a wave alatt mutatták, nekem meg nem wavem van:)

az nem lehet hogy ami megy a waveen az megy a mienken is? jó tudom hogy mási rendszer ez a bada, de részben android vagy linux vagy valami ilyesmit olvastam róla:)

(#19030) Machos

Machos
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Az hogy lehet h ma egyik pillanatról a másikra adathálózat meghalt a telefonomban?
Mindent megpróbáltam de semmi nem működik :( adathálózat bekapcsolva, hard reset tartozásom nincs a T felé!

(#19031) cousin333 válasza tariattila (#18903) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na, közben megtaláltam a megoldást. Ezt a folyamatot követtem lépésről lépésre, és megjavult!

Szóval akinek hálózatos gondja van (elsősorban a Market-tel), az szerintem fusson végig ezeken a lépéseken.

[ Szerkesztve ]

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#19032) tariattila válasza cousin333 (#19031) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

de hisz ez is ott van a pfc faqban... valahol tuti...

(#19033) milanmylo

milanmylo
(fanatikus tag)

Az miért lehet, hogy launcherpro alatt nem tudom az accuweather widgetet kitenni a kijelzőre? Tudtok esetleg valami jó időjárás előrejelzős widgetet?

ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.

(#19034) mexel válasza koveradam (#19028) üzenetére

mexel
(senior tag)

Köszi, utánanézek. Egyébként fólia nélkül mennyire karcolódik a kijelző azoknál akik már kezdetektől használják?

(#19035) tariattila válasza mexel (#19034) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha hiszed ha nem.....semennyire!
soha nem raknék rá...

milanmylo:
időjárás widget: beautiful widgets

[ Szerkesztve ]

(#19036) t-bali3

t-bali3
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Kiadta már a Samsung a hivatalos Froyo frissítést a telefonhoz?

(#19037) tariattila válasza t-bali3 (#19036) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem... de nem rég volt róla szó

(#19038) tomsolo válasza mexel (#19034) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

Azt nem tudom. de tokot érdemes rá tenni mert csúszós, zsíros műanyag a háta.

Én vásárláskor kaptam ajándékba egy case-mate tokot ahhoz adtak fóliát is, a tok teljesen bejött a fólia se rossz de feltenni iszonyú volt mert papír alapú matrica volt rajta segítségnek és tök nehezen jött le a ragasztó.

TDU2 nick: ts | LazyDriver for TDU2: http://loal.sg.hu/TDU2/LazyDriverLatest.zip

(#19039) korpicschess válasza tomsolo (#19038) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is veszek rá fóliát szerintem + hátlapit is. Nem egy nagy tétel, de legalább megóvja valamelyest...

(#19040) bossvico

bossvico
(senior tag)

tetszik nekem ez a speed mod froyo 342. K10c még gáz? Ha ezt felrakom a product c. elmászik? Merugye T függő telóm van.

mostmár elegem van ebből a samsung igérgetésből. úgy volt, hogy europa nov.15-30, azt megy kelet felé. ehhez képest már indiába is hivatalos froyo van.

ja meg mégvalami, ugye célszerű legyalulni a lagfixet, meg unrootolni, aztán fac.reset. és a kártyákat ki kell venni?

[ Szerkesztve ]

„Attól, hogy templomba jársz, még nem leszel keresztény. Mint attól sem leszel Hamburger, hogyha eljársz a Mc Donald’s-ba.” (Keith Green)

(#19041) madcon válasza csabám (#19017) üzenetére

madcon
(kvázi-tag)

Letöltöttem, de hibaüzenettel csak ki tudok lépni."Sorry, no codes found unknown error"

(#19042) rankesz válasza madcon (#19041) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Ha van fent lagfix az bezavarhat.
Meg ha már változott az efs mappád az is, de az gondolom mlg eredeti, ugye?

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#19043) posscb

posscb
(újonc)

hogy biztosan ne használja a mobilinternetet a galaxy csak a wifit(I)
(I) Az APNdroidot felraktam, de aggódom hogy esetleg még kellene valami (/I)
(I) írd át valamire az APN neveket (/I)(I) mindegyik végére hozzáírod, hogy "nemukodj".(/I)

Nem tudom, nekem semmiféle QuickSettings, meg APNDroid nincs fenn; ha bekapcsolom a wifit, azon kapcsolódik, ha kikapcsolom, mobilneten. De soha nem kapcsolódott sehova sem, ha én nem akartam, nem csinált 20 ezres számlát, nem törölte az iwiw-profilomat, nem utalt semmilyen pénzösszeget a bankszámlámról sehová, pedig roamingolok is napi rendszerességgel.

[ Szerkesztve ]

(#19044) Machos

Machos
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Mindent megpróbáltam de semmi nem működik adathálózat bekapcsolva, hard reset tartozásom nincs a T felé!

(#19045) tariattila válasza posscb (#19043) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

valóban ésszel követhető, hogy mennyi adatot forgalmaz...

froyonál viszont az automatikus frissités a marketről már tud meglepiket...
persze ha az ember képben van és kikapcsolja akkor ez se gond...

akiknen nagy számla kerekedik azoknak vagy nincs netcsomagja vagy fogggalmuk sincs mit csinál a masinájuk...

(#19046) tomsolo válasza bossvico (#19040) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

pedig akkor milyen pörgés lesz itt mikor megjelenik a hivatalos 2.2

az a sok sírás hogy, hogy lehet vissza downgradelni juhuhú...

TDU2 nick: ts | LazyDriver for TDU2: http://loal.sg.hu/TDU2/LazyDriverLatest.zip

(#19047) tomsolo válasza Machos (#19044) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

Ez nem segít neked?

[link]

[ Szerkesztve ]

(#19048) tariattila válasza tomsolo (#19046) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

+1

pedig milyen szépen el lett mondva, hogy a gyári (alap froyo) akármelyik verziója csalódás lesz a 2.1-hez képest... akik meg a nagy hivatalosság mámorában hónapokat vártak rá úgy sem fognak odinhoz nyúlni, hogy használható is legyen...

(#19049) mexel

mexel
(senior tag)

Megy a 3 gombos menü :) lcd teszten r g b színeknél nem láttam hibás pixelt eddig.

[ Szerkesztve ]

(#19050) makaveli666

makaveli666
(senior tag)

sürgősen kéne help!!!!!!
Letörlődött a telefonomon lévő összes névjegy, mondom no para majd szinkronizálom szépen gmail al.... Valami hibával folyamat lefagy a készülék majd újraindul.
Következő lépés: hahahaa nem fog ki rajtam mert le van mentve a gépre...persze eddig mindig csatlakozott azzal a kurva kiessel, most nem megy.... Mondom ez sem gond első hsz ott a letöltő link, amit tegnap javasoltam egy barátomnak és akkor még működött... Hát most per pill a link sem működik.... VALAAAAAKI adjon tipped, hogy mert nagyon nem szeretnék 300 telefonszámot elveszteni....
szerk.: az első link működik, a faq os nem... De viszont a telepítésnél kiírta, hogy nekem ez már van....

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.