Én a Galaxy Tunert felraktam, de a PDA fórumon írja az alkotó, hogy autoskill használatával lehet ROM-t optimalizálni. Nem semmi más. Olvad el amit linkeltél.
Látom válaszoltak.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy SII _ROM_R2

Én a Galaxy Tunert felraktam, de a PDA fórumon írja az alkotó, hogy autoskill használatával lehet ROM-t optimalizálni. Nem semmi más. Olvad el amit linkeltél.
Látom válaszoltak.
[ Szerkesztve ]

Neked mit mutat a Smartbench? Nekem 817 /1719. Lehet ezért annyira jó az akksiidő?
Egy pesszimista minden lehetőségben látja a nehézséget, egy optimista minden nehézségben meglátja a lehetőséget. / Winston Churchill/
Mi az, amit kérdezel???? 
AcerAspire8930G

Benchmark érték.
[ Szerkesztve ]
Egy pesszimista minden lehetőségben látja a nehézséget, egy optimista minden nehézségben meglátja a lehetőséget. / Winston Churchill/
ez valami quadrant-tal kapcsolatos vmi?
AcerAspire8930G
Kiszivárgott az "ellentábor" Gingere is 
"Az elmúlt héten a Samsung Galaxy S készülékre, most pedig a HTC Desire HD-re szivárgott ki egy tesztelés alatt álló Gingerbread kiadás."
[ Szerkesztve ]
Kalóz az androidodon: www.hattedskull.hu - [sᴧᴍsᴜɴɢ i9100]

[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!
ok. megtaláltad azt az alkalmazást, ami fc-zol. 
szedem is le...
összeakadhat a quadrant-tal?
mondjuk egyik sem érdekel különösebben. HA a rendszer simán működik...
AcerAspire8930G

Köszi már megvan csak érdekesnek tartom, hogy azok a romok közül amik a telcsimen voltak, ennek ( CriskeloROM v15 GB2.3.2 ) van a legkissebb értéke.
OnIces:
Tudok, ha akarok 
[ Szerkesztve ]

Üdv! Honnan lehet letölteni a CriskeloROM-ot?
Galaxy S II R2D2 Custom Style Mix XWLP8
(#39012) tariattila válasza sterby79 (#39011) üzenetére
beírod gúgliba és köpi...
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978354
(#39014) Keldor papa válasza [DE2JAY] (#39006) üzenetére
Jaja, viszont szomorú, hogy csak a Samsung és a HTC foglalkozik ezzel. (meg talán az LG)
A Sony Ericsson meg a Motorola eláshatja magát jó mélyre. Még minden készülékük 2.1, itt Európában. 
Más és kicsit OFF is: Ma megint megnyomogattam egy iPhone 4-et. Azért ott se voltam mindennel elégedett... iTunes-ban ha jó gyorsan pörgetem a zenéket ugyanúgy van egy pillanatnyi megakadás, mint Android esetében. Illetve tudtam, hogy kockásodik a Safari is, bár azt nem, hogy ennyire. Nem emlékeztem már rá. A HD2-n a Gingerbread böngésző szarrá veri, mert sebességben ugyanaz mindkettő, de a HD2-n nem kockásodik semmi és még flash is van. A Retina viszont ultra-brutál durva még mindig, pedig már 6x volt a kezemben a telefon, de még mindig OMG-WTF kategória.
Úgyhogy halvány lila fingom sincs, hogy majd mire váltok, bár most mind a két telóval elégedett vagyok, Galaxy S-re várom a 2.3.2 véglegest és talán még jobb is lesz.
Egyelőre úgy vagyok vele, hogy nem váltok se SGS2-re, se O2X-re, se i5-re csak majd valamikor nyáron ha indokolt lesz a váltás. Egyelőre még nem látom, hogy mire jó nekem a 2 mag, mert a béta rom SGS2-n laggolt elég szépen. Ha a játékot nézem, akkor meg nagyon nagy kavarodást látok: nVidia megint megvesz mindent. 
(#39015) [DE2JAY] válasza Keldor papa (#39014) üzenetére
Azért lássuk be, hogy nVidiának igaza van sajnos mindenki ezt tenné a helyében!
(#39016) Keldor papa válasza [DE2JAY] (#39015) üzenetére
De nem teszik. Legalábbis eddig. Azért marha nagy blama lenne, ha valaki SGS 2-ből Exynos-t vesz (ami sokkal erősebb) és a játékok nagy része el se indul rajta, mert nem Tegra 2 van a gépben. Azért ez undorító, ezt a politikát már PC-n is rühelltem, nem örülök neki, hogy most itt kezdik el.
Akik HTC-t vagy SE-t vesznek Qualcomm-al azok megint sz*pnak (Xperia Play-nél ultragáz lenne az ilyen), akik Motorolát OMAP-al azok megint. Nem kéne hagyni ezt a Google-nek, még jobban széthúzza ez az Androidot és csak a konkurencia malmára hajtja a vizet.
Ráadásul vicc, hogy a Galaxy S is elbírná a Tegra 2 játékok nagy részét, de ha még el sem indul a játék, mert direkt letiltják az nagyon rossz...
[ Szerkesztve ]
(#39017) [DE2JAY] válasza Keldor papa (#39016) üzenetére
Nekem sem tetszik de sajnos ez van. Viszont a Google gényleg tehetne valamit ha már ennyire "ópenszorsz" volt eddig... akkor ez után se zárja be senki a kaput...
***************Install Criskelo-rom v 15***************
[ Szerkesztve ]
Milyen programot ajánlotok msnezésre, ami a lehető legkevesebbet fogyasztja adatforgalomból? Most egy 1:15-ös buszutat sikerült kihúznom 1,6MB-tal eBuddyn, de úgy gondolom, hogy lehetne ez még kevesebb is(képek meg hasonlók nélkül).
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
(#39019) tariattila válasza CHIPman (#39018) üzenetére
fring?
meebo?
[ Szerkesztve ]
(#39020) Oppenheimer válasza znagy69 (#39013) üzenetére

Jol latom hogy mehet fel 2.2.1es romra is?
Delicious Mango is delicious
(#39021) CHIPman válasza tariattila (#39019) üzenetére
Nem alternatívák kellenek, hanem konkrétan a legkevesebbet "fogyasztó".
(#39022) tariattila válasza CHIPman (#39021) üzenetére
és azt majd valaki kiköpi neked konkrétan? 
amúgy ha csak szöveget küldesz velük akkor számottevő különbségre ne számíts! 
[ Szerkesztve ]
(#39023) CHIPman válasza tariattila (#39022) üzenetére
Épp ezért kellene, hogy ne töltse le minden második bejelentkező ismerő képét. Vagy te mire gondoltál?

Hali ...
Mint már olvasom a megoldás megszületett....de ha kiműtöd ! Légyszi tedd fel valahová 
"A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig 3 idiótát a síneken.....
(#39025) znagy69 válasza Oppenheimer (#39020) üzenetére

Szerintem mindenhol azt írják, hogy az alap GB-re kell felrakni.
(#39026) Oppenheimer válasza znagy69 (#39025) üzenetére

Xdan nem ir semmi ilyesmit a keszitoje. Na de megnezem gyorsan pfcn.

(#39028) znagy69 válasza Oppenheimer (#39026) üzenetére

Igaz egyértelműen nem írja, próbáld meg.
(#39029) Oppenheimer válasza znagy69 (#39025) üzenetére

Ja. Xdan es pfcn sem irjak, hogy kene stock 2.3 elotte.
(#39030) dancsuri válasza Oppenheimer (#39026) üzenetére

A dolog rettentő egyszerü, a főzött romok "csak" frissítések (nem tartalmazzák a rom minden alkotóelemét) ezért kell a verziónak megfelelő Full rom alapnak.(a méretében is a duplája)
De nyugodtan rakd fel egy 2.2.1-re (az az 5 perc is idő amig egy új alap felmegy
)
[ Szerkesztve ]
Egy karton sör=24 doboz, egy nap=24 óra, ez nem lehet véletlen

sziasztok!
egy olyan problémám volna, h ha beszélek vkivel telon, és közben hívnak, akkor annak a hívónak foglaltat jelez a telo, nekem meg jön az sms, h volt egy nemfogadottam. sehol nem tudom beállítani azt, h beszélgetés közben csörögjön ki a hívónak, és nekem meg jelezzen, h hé gyerek vki keres.
vki tudna segíteni ebben? 
Samu GalaxyS 8gb + 16 gb cl4 + stock JVU 2.3.6 + Semaphore 2.5.0

Beállítás - hívásbeállítás -hanghívás és magától bepipálja a hívásvárakoztatást. Ha nem nincs megrendelve a szolgáltatás.
Szia!
Beállítások--->Hívásbeállítások--->Hanghívások--->Hívásvárakoztatás pipa be 
Elkéstem 
[ Szerkesztve ]

köszi szépen Neked is, és muveszurnak is a választ!
most sikerült, és műxik, de mielőtt rákérdeztem vna itt, így is próbáltam és akkor nem ment
de az a lényeg, h most jó volt
köszi szépen még1x Mindkettőtöknek! 

A technika ördöge kifürkészhetetlen 
(#39036) Oppenheimer válasza dancsuri (#39030) üzenetére

Xda-s fórumban volt aki 2.2.1-re rakta fel és nincs vele semmi gondja. Amúgy az Odinos 223MB a CWM-es CriskeloRom meg 163MB. Szerintem simán jó az 2.2.1-re is.
muveszur!
hogy állsz a GB.- hez?
nagyon hallgatag vagy ebben a temaban. 
Samsung Galaxy S II, Samsung UE55D7000
Várok még jobb verzióra...Nem ér annyit szerintem, hogy a már egy hónapja belakott doc romomat lecseréljem rá...Vagy csak lusta vagyok ![;]](/dl/s/v1.gif)
nekem szuperül megy a készülék, és nem látom értelmét a váltásnak.
biztos van mit fokozni, de tényleg elégedett vagyok. 
azért motoszkál a fejemben a "milyen is lenne" dolog, de míg azt olvasom (kali fórumtársunk kivételével), hogy ez nem jó, az akad, amaz fagy, stb.stb., hát én sem tudom...... 

Végre megvan az én DRÁGASZÁGOOOOM ISZ 

Most Öröbódottá és élvezkedés,még 2.1-el
Beletanulok az androidba,aztán jöhet az okosítás 
Samsung Galaxy S Android 2.3.6+Semaphore 2.1.1+Lagfix

ma nagyon ellenem van...szgép, telo...

(#39042) dancsuri válasza Oppenheimer (#39036) üzenetére

Nyugodj bele ami Fullos az 370 mega, 3 db .md5 kiterjesztésü fájlt tartalmaz és a Samfirmware az eredeti helye, MINDEN más Frissítés (mégha odinos is)
Egy karton sör=24 doboz, egy nap=24 óra, ez nem lehet véletlen
(#39043) Oppenheimer válasza dancsuri (#39042) üzenetére

Most szedtem le samfirmwareről és annyi mega amennyit írtam... Legalábbis becsomagolva.
[ Szerkesztve ]
(#39044) muveszur válasza Oppenheimer (#39043) üzenetére
Csomagold ki, és meglepi lesz 
(#39045) HUTCHDB válasza Oppenheimer (#39043) üzenetére
nem akarok beleszólni a vitátokba, de lehet valami abban amit dancsuri kollega ír.
arra gondolok, hogy pl. a 2.2.x-et sem 2.1 alapra rakjuk.
vagy tévedek?
(#39046) Oppenheimer válasza HUTCHDB (#39045) üzenetére

Én mindig 2.2 Sztupyra toltam 
(#39047) HUTCHDB válasza Oppenheimer (#39046) üzenetére
azzal nincs is gond, de 2.1-el próbáltad?
mert most is az a helyzet, hogy 2.2-ről lépünk 2.3-ra.
de kíváncsi vagyok össze fog -e jönni 
Tökmindegy, mire rakod. Ennyi erővel az első 2.2-t se tehetted volna fel mindenre.
dancsuri: Arra nem gondoltál még, hogy a deodex és a zipalign is közrejátszik valamiben? Meg a kitörölt felesleges programok?
Én a Captivate-re 2.1-re telepítettem a 2.2.1-es Doc romot...Mondjuk ott meg nem is találkoztam egy darab odinos változattal sem... ![;]](/dl/s/v1.gif)