Sziasztok !
Felraktam a Froyo és idáig nagyon bevált érezhetően gyorsabb lett a telefon. Sok mindenen alakítottak . Két problémám van . Az egyiket szerencsére sikerült megoldani ... Nagy nehezen bebírtam állítani a T-mobile-os szolgáltatót . A másik problémám ami sajnos megmaradt és keresek rá megoldást az a internet elérés . A wifivel semmi probléma , de ha nem vagyok wifit elérhetőség közelében nem birok felcsatlakozni a netre :s Erre valaki tud valamilyen megoldást ?
Választ előre is köszönöm!

![;]](/dl/s/v1.gif)

apok egy sms-t. Kétszer játsza le hozzá az üzenet hangot.Tehát egy sms-t kétszer jelez- ezzel egyidóben az állapotsoron nem csak a sárga boríték jelenik meg hanem egy fehér is, azzal a szöveggel,hogy van egy olvasatlan üzenet.Elolvasom az sms-t de a fehér boríték továbbra is ott marad, azt külön le kell törölnöm. Mi lehet a hiba?Ha az üzenetkezelőben kiveszem az értesítések mellől a pipát akkor csak egy sms hang jön és nem sárga a boríték az állapotsoron hanem fehér és külön le kell törölni.Hogyan áll vissza az eredeti állapot?azt sem tudom mitól ment el!halálra idegesít!Köszönöm!

DDD