Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#26001) valakiiii

valakiiii
(lelkes újonc)

Sziasztok !

Felraktam a Froyo és idáig nagyon bevált érezhetően gyorsabb lett a telefon. Sok mindenen alakítottak . Két problémám van . Az egyiket szerencsére sikerült megoldani ... Nagy nehezen bebírtam állítani a T-mobile-os szolgáltatót . A másik problémám ami sajnos megmaradt és keresek rá megoldást az a internet elérés . A wifivel semmi probléma , de ha nem vagyok wifit elérhetőség közelében nem birok felcsatlakozni a netre :s Erre valaki tud valamilyen megoldást ?

Választ előre is köszönöm! :) :R

(#26002) bok92 válasza Drakuf (#25975) üzenetére

bok92
(őstag)

-

[ Szerkesztve ]

Miui 2.5.25 Om nom nom...

(#26003) csab2 válasza Keldor papa (#25953) üzenetére

csab2
(PH! addikt)

+1

(#26004) B.Ricsike

B.Ricsike
(őstag)

dancsuri! Feltettem a Hamsters 6.1et. Elötte feltoltam még a Darky 8.0át is. Azelött a 7.6 volt fent, azelött pedig a sima gyári JPY.

Szal van valamennyi összehasonlítási alapom, és bátran mondhatom, hogy ez a Hamsters Rom nagyon frankó lett! Már alapon is szerintem jobb bármelyik Darky-nál, de igy a legujabb speedmod kernellel és az ext4 lagfixel bitang gyors, és nagyon gördülékeny és iszonyat stabil.
Ezek az elsö benyomásaim róla. De eddig nagyon pozitív. Holnap majd jobban megizzasztom, illetve letesztelem a GPS hogy viselkedik vele, fogyasztás stb stb.

De szerintem most ez maradni fog egy ideig úgy érzem!

Galaxy S és iPhone 4S

(#26005) kali8n válasza Oppenheimer (#26000) üzenetére

kali8n
(tag)

Látom avatar csere is volt :D

(#26006) odium válasza sagit (#25984) üzenetére

odium
(fanatikus tag)

Valószínű. Én se vettem meg a teljes verziót, csak free liszenszem van. A session list-et le tudod zárni.

SGS/JW5/Semaphore 2.7.4/Go launcher

(#26007) fuximaxi válasza valakiiii (#26001) üzenetére

fuximaxi
(fanatikus tag)

1. hsz-ben le van írva, hogy kell beállítani a t-mobilos APN-t azt csináld meg, és menni fog a net

Kár, hogy nincs csere. A 2012-es 730-as BMW-met egy az egyben cseréltem volna.

(#26008) Oppenheimer válasza kali8n (#26005) üzenetére

Oppenheimer
(őstag)

Jaja, megtaláltam a nekem valót ;]

Delicious Mango is delicious

(#26009) skrisz válasza csabám (#25929) üzenetére

skrisz
(újonc)

Nekem a telefon naptár beállításainál csak a saját és google naptár van benne

(#26010) odium

odium
(fanatikus tag)

Az is egy pöts volt ám aki a 2.5.1.3-as cwm-ben a back tapira tette az entert...... :W

(#26011) aTom_DJ válasza odium (#26010) üzenetére

aTom_DJ
(kvázi-tag)

Nyomd a bekapcsoló gombot helyette, és akkor egy kézzel tudsz mászkálni a recovery menürendszerben! :P

(#26012) JJ hunter válasza stevebee (#25965) üzenetére

JJ hunter
(fanatikus tag)

a két pöttyözés között nem kell újraindítani, csak utána. :)

gyári garisat érdemes venni sztem.

[ Szerkesztve ]

Samu GalaxyS 8gb + 16 gb cl4 + stock JVU 2.3.6 + Semaphore 2.5.0

(#26013) bok92 válasza Drakuf (#25975) üzenetére

bok92
(őstag)

Köszi a tippeket,de továbbra sem sikerült rootolni a telót. :N

Egyéb ötlete valakinek,hogy hogyan tudnám rootolni a telót és eltávolítani a Superuser ikont? :U

(#26014) csabám válasza skrisz (#26009) üzenetére

csabám
(őstag)

Gmailben gondolom beállítottad a névnapokat?! Ha nem akkor ott is, majd szedd le a fiókodat majd rakd újra a telón. Ez szokott segíteni.

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#26015) JJ hunter válasza theiron320 (#25773) üzenetére

JJ hunter
(fanatikus tag)

Szia!

Na megcsináltam rendesen a gps testet.

délelőtti

esti

Samu GalaxyS 8gb + 16 gb cl4 + stock JVU 2.3.6 + Semaphore 2.5.0

(#26016) Lalll válasza Oppenheimer (#26000) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Ezek szerint átment a Samu rostán a visszaállított JM2. Ismét egy elégedett ügyfél. :)

"- Azt kérdi, miért? - Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!"

(#26017) odium válasza aTom_DJ (#26011) üzenetére

odium
(fanatikus tag)

Ja. Csak olyan könnyű véletlenül hozzáérni :Y

(#26018) Zolesz007 válasza Keldor papa (#25953) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát azért a sok szarozás már unalmas. Nekem már anno JM2-vel is megdöbbentően gyors volt. Hát istenem, itt ott várni egy kicsit azért nem nagy kunszt. Működni működött rajta minden egyedül a skype nem akart futni. 2.2 alatt sok új hasznos dolog jött+gyorsult a rendszer+méginkább működik minden. Az Iphone 4-nek is vannak hibái, egy-kettő idegesítőbb szerintem, mint az SGS bármely hibája (jó nekem a GPS is tökéletesen működik...)
Akinek nem tetszik az SGS mert olyan lassú szar, az nézzen meg más készülékeket is meg játszon el az Iphone 4-el is egy-két napig aztán, ha bejön egészségére. De aztán ott nehogy jailbreak-eljen... mert annyi erővel felrakhatna egy új ROM-ot is az SGS-re...
Néha úgyérzem túl sok mindent várunk el a telefonunktól.

I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

(#26019) Aarchy

Aarchy
(újonc)

2 kérdésem lenne:

Elkezdtem szabadban is használni kicsit a telót, és látom, a GPS egy fél perces jó helymeghatározás után egyik utcáról átdobott a másikra, és ott is maradt (GPS ki-be kapcsolása után is). Szal arra gondoltam, megflashelem, xda-n találtam egy topikot ahol jó leírások is vannak. Ehhez kapcsolódóan a kérdésem, hogy ha flash-elek, újra kell-e a ROM-ot is rakni?

Más jellegű kérdés.

Mivel eddig volt egy gyenge mobilom, mp3 lejátszóról hallgattam zenét. Ehhez van egy Sennheiser CX 400-asom, gyönyörűen szól. Most viszont már nem akarom használni a lejátszót, mivel itt az okosteló. A kérdés, hogy milyen fülest ajánlanátok, ami szépen szól (jobban, mint a hozzá adott), és tudok vele hívásokat fogadni (tehát van rajta mikrofon vhol közel a hangszórójához)? Sennheiser oldalán nézegettem, és iPhone-hoz gyártottakból van egy pár, írtam is a magyar részlegnek egy mailt, hogy használni tudnám-e a Galaxy-hoz, de még várom a válaszukat. És a tieteket is.
Köszi :)

(#26020) bok92 válasza bok92 (#26013) üzenetére

bok92
(őstag)

Megoldódott!Végre :DD

(#26021) brumi1024

brumi1024
(fanatikus tag)

Darky's 8.0 slim milyen appokat nem rak fel(a simához képest)? a gyáriakból töröl valamit?

[ Szerkesztve ]

http://flickr.com/photos/benjamin_teke

(#26022) Aarchy

Aarchy
(újonc)

Kiegészítésként az első hsz-emhez, itt egy fórum, ahol a modemeket hasonlítják össze elsősorban gps szempontjából:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9579987&postcount=11945

[ Szerkesztve ]

(#26023) hajnals

hajnals
(újonc)

sziasztok!Egy kis segítséget kérek,hátha találkoztatok már ezzel a hibával:Kapok egy sms-t. Kétszer játsza le hozzá az üzenet hangot.Tehát egy sms-t kétszer jelez- ezzel egyidóben az állapotsoron nem csak a sárga boríték jelenik meg hanem egy fehér is, azzal a szöveggel,hogy van egy olvasatlan üzenet.Elolvasom az sms-t de a fehér boríték továbbra is ott marad, azt külön le kell törölnöm. Mi lehet a hiba?Ha az üzenetkezelőben kiveszem az értesítések mellől a pipát akkor csak egy sms hang jön és nem sárga a boríték az állapotsoron hanem fehér és külön le kell törölni.Hogyan áll vissza az eredeti állapot?azt sem tudom mitól ment el!halálra idegesít!Köszönöm!

(#26024) ForRedGlory válasza hajnals (#26023) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bug... Darky romra jellemző, ilyen nekem is volt. A rom újratelepítésével (wipe verzió) megoldódik :)

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#26025) sting2 válasza hajnals (#26023) üzenetére

sting2
(kvázi-tag)

Üdv Emberek!

Az normális hogy a telóhoz kapott fülessel úgy szólnak a zenék, mintha valami ezer éves lehajtott mono lejátszót hallgatnék?
Használok egualizert is (gyári és több market-ről leszedett) de nem igazán lehet belőni értelmeset, mert egyszerűen úgy szól mintha kihangosították volna valami teremben...
Nem várok sokat a hangzástól, de ez a minőség agyrém!!
Ugye csak a füles? :F

"KolbászArc" (TM)

(#26026) migabi24 válasza Aarchy (#26022) üzenetére

migabi24
(fanatikus tag)

Nem modemfüggő a dobálás, mindnél megvan, ezért beszélünk hardveres hibáról.

(#26027) hajnals válasza ForRedGlory (#26024) üzenetére

hajnals
(újonc)

köszi de én semmilyen romot nem tettem fel soha. Mielőtt ez lett feltettem a sygic aurát és a beautiful widget pakkot.

(#26028) pasionales válasza sting2 (#26025) üzenetére

pasionales
(kvázi-tag)

Nekem is ez volt. Hallgattam a buszon a zenét és megállt. Nem szólt. Leszálltam egyből beledobtam a kukába. Otthon betettem egy másikat és egyből ment a zene rendesen.

(#26029) Zolesz007 válasza sting2 (#26025) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem egy fullos füles a gyári, de annyira nem is rossz szerintem. Próbáld ki másikkal. Ha azzal se jó akkor valami hiba van.

I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

(#26030) theiron320 válasza sting2 (#26025) üzenetére

theiron320
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szia!Nem akarlak megsérteni a kérdésemmel de jól bedugtad a fülest?Csak mert velem is ez volt először aztán rájöttem, hogy nem dugtam be teljesen.

[ Szerkesztve ]

Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!

(#26031) ForRedGlory válasza theiron320 (#26030) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez egy jogos kérdés, amire már nem tudjuk meg a választ, mivel kibacta a kukába :N
Pedig a füles átlag felhasználónak több mint elég.

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#26032) pasionales válasza ForRedGlory (#26031) üzenetére

pasionales
(kvázi-tag)

Jól dugtam be, de nem szólt. Valamint a teló hangszórója is defektes volt. 1hét után vihettem a szervizbe mert nem szólt. Azóta viszont fasza.

(#26033) meekrab válasza theiron320 (#26030) üzenetére

meekrab
(kvázi-tag)

Kicsit tényleg nehezen megy bele.. először én sem dugtam bele teljesen... egyébként gyári fülessel is nagyon szépen szól...

(#26034) kutkut válasza theiron320 (#26030) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

Ez amúgy tényleg nem mindegy hogy rakod be a fülest. Ha nem zár jól, doboz hangja van.

Más:
Van olyan rom amelyikben a régi, JM2-es billentyűzet van magyar T9-el és rendes "ő" betűvel?
Olyan van amivel megmarad a teló kinézete? (azaz az információs sáv és a felugró ablakok (sötétkék) színe?

Samsung Galaxy S

(#26035) odium válasza meekrab (#26033) üzenetére

odium
(fanatikus tag)

Nálam ugyanez volt a sztori, csak az első randin történt :))

(#26036) Kakumix válasza Aarchy (#26019) üzenetére

Kakumix
(senior tag)

Egyszer néztem a sennheiser oldalát és akkor úgy láttam, hogy a mikrofonos iphone-os füleseknek van egy nem iphone-os verziója is. Azok jók az SGS-hez.

Legyen szép napod!

(#26037) tomi7711

tomi7711
(tag)

Sziasztok!

A garanciáról:
November óta vagyok i9000 tulaj, kicsivel előtte már elkezdtem követni a fórumot. Sokáig úgy gondoltam, hogy jó nekem a gyári rom, nem fogom lecserélni (amúgy sem vagyok egy nagy buherálós)
Aztán végül úgy gondoltam, mi baj lehet. Sajnos hiányzott a 3 gombos recovery és download mód, így azt kellett volna elővarázsolnom. Már ezzel az első lépéssel sikerült brickelni a 2 hónapos telót, ezzel az update-tel: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=821698
Onnantól kezdve nem kapcsolt be... Bevittem a T-hez és leadtam, 1 hét múlva megjavítva visszajött a cucc. Garancia megvonás szóba sem került, SW frissítés volt az elvégzett munka. Ezzel nem buzdítani akarok, mert lehet, hogy csak szerencsém volt...
Viszont újabb 2.1-es verziójú ROM került rá, XWJM2 (előtte sajnos nem tudom mi volt, de tuti nem ez). Azóta megtáltosodott! Az akkumulátor az előzővel max. 10-12 órát bírt úgy, hogy minden extra dolog ki volt kapcsolva, most ez közel 2 nap lett úgy, hogy wifi/gprs szinte folyamatosan engedélyezve van.

Szóval így jártam :)

(#26038) t0mmy

t0mmy
(újonc)

Sziasztok!

3 hete hordom szilikon tokban a telómat, tegnap reggel levettem ról a tokot és tele volt micro karcokkal :W
Ne vegyetek ilyen tokot, mert egy rakás barna.

[ Szerkesztve ]

(#26039) meekrab válasza odium (#26035) üzenetére

meekrab
(kvázi-tag)

:DDDDDD

(#26040) kali válasza t0mmy (#26038) üzenetére

kali
(PH! félisten)

az a gond a szűk tokokkal, meg a gány/gányul felrakott fóliákkal, hogy a beszorult por összekarcolássza a telcsit...

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#26041) tomi7711 válasza t0mmy (#26038) üzenetére

tomi7711
(tag)

Ha rajta van, nem látszik a karc :) Amúgy meg 5e körül van egy gyári, új hátlap... Kár ilyen haszontalan dolgokkal elcsúfítani, inkább egy nyelves bőrtok :)

(#26042) tomi7711 válasza kali (#26040) üzenetére

tomi7711
(tag)

A fóliát hogy lehet úgy felrakni, hogy összekarcolja? Vagy felragad, vagy nem...

(#26043) meekrab válasza t0mmy (#26038) üzenetére

meekrab
(kvázi-tag)

Pedig pont msot akarok szilikon tokot venni..Mindegyik iylen szerinted? Mert ez a képen ilyen prizmás v milyen.. én sima fehéret akarok

(#26044) t0mmy válasza tomi7711 (#26041) üzenetére

t0mmy
(újonc)

Az a baj, hogy körbe a fényes keret is karcos lett :(

(#26045) Drakuf

Drakuf
(kvázi-tag)

Garancia:
Én speciel írtam egy mailt mielőtt megrendeltem a telefont, ahol a garancia iránt érdeklődtem. A válasz ez volt:
"A készülékekre 12 hónap teljeskörű + 12 hónap szoftver garanciát vállalunk. A garancia minden olyan meghibásodásra vonatkozik, amely, nem külső behatás (esés, ázás, nem szakszerű javítás) miatt keletkezik."

Tehát amíg hardveresen nem sérül meg külső behatolás folytán addig garanciába megcsinálják.

Akit esetleg érdekel, hogy honnan rendeltem PM. 108 e Ft-ot fizettem összesen.

Samsung i9000 Galaxy S - 2.3.4 JVQ - Blockbuster rom - Galaxian kernel

(#26046) t0mmy válasza meekrab (#26043) üzenetére

t0mmy
(újonc)

Kalinak lehet igaza, hogy mindegyik alá bemegy a por és vége.

(#26047) kali válasza tomi7711 (#26041) üzenetére

kali
(PH! félisten)

3 e ft egy eredeti gyári akkumulátor fedlap!
vannak gyengébb minőségű tokok/fóliák, ami alá simán bemegy a por!

[ Szerkesztve ]

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#26048) t0mmy válasza tomi7711 (#26041) üzenetére

t0mmy
(újonc)

Ja és a nyelves tokkal az a bajom, hogy nem tudom kivarázsolni egy kézzel a telót és van amikor csak az egyik kezem szabad :DD

[ Szerkesztve ]

(#26049) tomi7711 válasza t0mmy (#26048) üzenetére

tomi7711
(tag)

Ez igaz! Olyan mint a LED-es órám :D Max akkor látom az időt, ha foggal nyomom be a gombot :D

(#26050) tomi7711

tomi7711
(tag)

Amúgy meg a tárgy van értünk, nem mi érte. Én is vigyázok a dolgaimra, de semmi sem fog örökké tartani :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.