Naneee....simán kiessel? nem kell memkártyáról visszatölteni gyári recoveryt hanem a ROM felrakja magának?
Mibő van Sylvester Stallone memóriája? .... RAMbó... :D .::Apple iPhone 4::.
(#18001) rene0619 válasza tariattila (#18000) üzenetére

Naneee....simán kiessel? nem kell memkártyáról visszatölteni gyári recoveryt hanem a ROM felrakja magának?
(#18002) tariattila válasza rene0619 (#18001) üzenetére
kiesről nem mondtam semmit... ODIN !
ez a zenelejátszó akadás érdekes... (más is írt hasonlót)
másogik SGS-em van már de egyik se csinálta semilyen ROM-al...(2.1-ből volt vagy 5 és 2.2-ből is kb 4...) tehát inkább hardverre gondolok...
van akinél a futó dolgok leállítása/ repülő mód bekapcs megoldja ezt... van akinél ez sem
én speciel mindent hagyok...wifi és mobilnet között ugrál, közben szinkronizál, böngésző megy stb de nem ugrik...
a microSD class értékétől nem tudom mennyire függhet...de class2 is jó kellene legyen erre..
én class4-el használom
Nálad ez ROM frissítés után esetleg javulhat ( de félek ez nem így lesz...)
[ Szerkesztve ]
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...
(#18003) rene0619 válasza tariattila (#18002) üzenetére

Direkt bemásoltam a zenéket a belső membe...mert azelőtt kártyáról ment, de ugyanaz...task killert leszedtem és a gyárival használom, mert azt hittem hogy a app killnél akad meg...de nem, ugyanúgy csinálja... szval ODIN és samfirmwareról a gyári ROM?
Tudsz mondani (tudom hogy vissza kellene olvasnom, de így meló közben nincs idő erre
) one clink root progit ami műxik SGSen?
Korábban Herot hekkelgettem, de ezen nem műxik az Universal Androot

z4root asszem. Illetve Ryanza OCLF is tud rootolni. Mindkettő nagyon egyszerű,
[ Szerkesztve ]
Galaxy S és iPhone 4S
jöhet akkor privibe küld el a számlaszámot és a pontos összeget mennyit utaljak
majd a megjegyzésbe beírom: Bluegene (+a saját nevemet is) és hogy galaxy S hátlap 
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

Fehér Hátlap Rendelős Projekt
Eddigi jelentkezők:
- user137
- kali
- twine
- Vagany + posta
- rankesz
- Bluegene
- Ibronk
- ronnni5000
- KriptonX
- rvgy75 + posta
- Oppenheimer pending

Bocs srácok, csak magamnak log 
Azért Árpád-híd, mert egy szívességgel nem szeretnék én rohangálni.
[ Szerkesztve ]
Eladó Silverstone LC12 ITX ház /// ne üzleteljetek Red77-tel
nekem tökéletes az Árpád híd(mindennap kétszer kelek át rajta, és közel is van), és igenis nagy szívességet teszel a srácoknak, tehát nyílván nem neked kell rohangálni
egyébént ha valaki olyan inkorrekt lenne hogy nem veszi át, akkor lehet én kettőt is veszek tartalékba is
(bár ha előtte kifizette ő baja)
jah és ha még azután is maradna a nyakadon mert még lenne olyan aki lemondja(ki tudja) akkor segítek eladni, aproneten hardveraprón biztos ráharapnak akár 2-3000-ért, vagy leadjuk a mobilos kereskedőknek a nyugatin 
szal én nagyon szeretném ha megrendelnéd és senkise okozna problémát, legyen mondjuk egy esti időpont és Árpád híd és mindenki odamegy és átveszi 
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

köszi
(#18009) vitezlejszlo válasza dancsuri (#17961) üzenetére

Ezt tuti nekem akartad válaszolni? 
Engem érdekelne a bluetoothos billentyűs tapasztalat, hogy használható-e, vagy várjam meg az SGS Pro-t... de az is mikor jön mááár??? 
vl
"Az a tény kedves cousin, hogy a mi kis kópénk Tangonak hívja magát a Szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej."

Nem tudjátok hogy asztali tartó/bölcső kapható-e már valahol? Meglepném magam eggyel Karácsonyra. Vagy majd csak 2015 körülre várható a magyar nyelvű swype-al együtt?

tartót én vettem egyet ebayen, meglássuk milyen lesz mire ideér.
mivel a microUSB csati a tetején van, egyelőre nincs dokk, az egyetlen aktív gyári Samsung dokk nem tűnik igazi terméknek (marketing lufi), nem kapni sehol, és az is fekvő.
szerk: úgy néz ki kaphat, de a userek csak nyakra-főre szidják 
[ Szerkesztve ]
(#18012) ForRedGlory válasza tariattila (#17998) üzenetére
"I9000AOJP4
I9000BUJP8
I9000JVJPF"
Mesélj 
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

"...legyen mondjuk egy esti időpont és Árpád híd és mindenki odamegy és átveszi "
....azután keresünk egy "fejlettebb krimót", és beülünk egy sör mellé "mini -ph-s Galaxy S találkozóra", és végre személyesen is elmondhatnátok nekem egy két dolgot!
Na jó csak egy hirtelen ötlet volt és ráadásul vezetek is, szóval még a sör is necces!
De +1 köszönet user137-nek a segítségért! Amint jön privátban a számlaszám utalom a "levest" 

En is szeretnek egyet,irtam privit.

En is szeretnek egyet,irtam privit.

Mondjuk amit lehúznak az epichez való
, de gondolom csak az usb csati helye különbözik, meg az epic kicsit talán oválisabb a két rövid oldalán.
http://www.youtube.com/watch?v=c8cl9aMV6Zc
(#18017) tomsolo válasza tariattila (#17998) üzenetére

alap billentyűzeten elő lehet hozni a négy nyilat kurzormozgatáshoz!
igen,de én olyat szeretnék hogy a gombok mellet van 
(Mondjuk ezt még nem próbáltam, de mind az alap mind a Smart Keyboard van pl egy olyan problémám hogy miért csak 2 sort jelenít meg mikor vagy 4 el férne. )
egyenlőre ennyi... szerintem rövid volt ez az ismerkedés és sokmindent tud amit Te még nem 
zöldfülű vagyok még tudom 
TDU2 nick: ts | LazyDriver for TDU2: http://loal.sg.hu/TDU2/LazyDriverLatest.zip

mint ahogy a hivatalos 2.2 is..... 

Eddigi jelentkezők:
- user137
- kali
- twine
- Vagany + posta
- rankesz
- Bluegene
- Ibronk
- ronnni5000
- KriptonX
- rvgy75 + posta
- Oppenheimer pending
- a.t.t.i.
- ForRedGlory pending
az a baj ha túl sokat rendelünk és kiderül hogy kamu... több ember szív
szal legyen egy zárás, egyáltalán nem biztos hogy van annyi nekik raktáron, hogy mittommén 30-40 ember kérjen
(#18021) korpicschess válasza user137 (#18019) üzenetére
PÜ
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.32 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

Szerintem egy SGS, és egy Spicát meg tudok különböztetni. 
Acer Aspire 6930G-644G32MN, SamsungLe-32B530, 1TB WD My Book essential, D-Link DIR-655, HTC Sensation XE, Xbox360 Gamertag: mikibuza

Ok, bocsi, de ez furcsa volt kicsit: "megváltozott a képernyő feloldási módja".
http://www.youtube.com/watch?v=c8cl9aMV6Zc

No bevitte, egy T-mobile szervizbe, és helyrerakták nekije.
Acer Aspire 6930G-644G32MN, SamsungLe-32B530, 1TB WD My Book essential, D-Link DIR-655, HTC Sensation XE, Xbox360 Gamertag: mikibuza

Az a lényeg, hogy most már jó, de szerintem a Tnél is ezt csinálták vele. Legközelebb már majd ö is tudja
.
Galaxy S és iPhone 4S

PÜ ment. 
i 4 16GB

Ok. Semmi baj, én is úgy próbáltam visszaadni, ahogy nekem mondták.

A Sense felület ráhúzása az SGS-re garivesztéssel jár, ha nem, hogyan tehetem rá?
A Sense felületet nem lehet csak úgy ráhúzni az SGS-re...Semmilyen módon...
Viszont vannak alkalmazások, amik megpróbálják visszaadni a Sense felület egy-egy részegységeit...
Ez pedig nem jár garanciavesztéssel, csak egy sima alkalmazás....
Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

Köszönöm, esetleg neve is van ennek az alkalmazásnak 

ez igaz. kérek még képet az eladótól, és zárunk az első 10nél, annál többet nem kockáztatunk egyelőre.
Már írták neked, hogy mik ezek az alkalmazások....
Beautiful widget, LauncherPro, Fancy Widget, stb...
Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

Azt nem tudom, de ez jól testre szabható_ ADW
Egy karton sör=24 doboz, egy nap=24 óra, ez nem lehet véletlen

Urak, zártam egyelőre Bluegene felvetésére. A szerencsés első körös zsákbamacskahúzók a következők:
- user137
- kali
- twine
- Vagany + posta
- rankesz + posta
- Bluegene
- Ibronk
- ronnni5000
- KriptonX
- rvgy75 + posta
--------------------------
nektek írni fogok privátot utalásra. Oszt ha jó, akkor nagyüzemben indulunk 

Sziasztok!
Nagyon új vagyok még, ezért kérlek titeket, ne kövezzetek meg a láma kérdésemért.
Ma vette megy Galaxy S telefont és szeretném kikapcsolni az összes szinkronizálást stb.
Kizárólag Wi-Fi-n szeretném használni az internetet és nem akarom, hogy a telefon magától kommunikáljon a háttérben.
Legyetek kedvesek és türelmesek hozzám, valaki írja le hogyan tudom megtenni.
Ez az első okos telefonom, teljesen kezdő vagyok. 
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Zsolt

Szerintem a szinkronizálást ne kapcsoldd ki, ugyis csak akkor fog szinkronizálni, ha neten vagy.
Illetve töltsd le a marketböl az APNdroid nevü alkalmazást, azzal 1 kattintással letudod tiltani a mobilnet-et, igy nemfog csatlakozni.
Egyébként beállítások/Fiókok és szinkronizálás.
Galaxy S és iPhone 4S
(#18037) tariattila válasza kapo_psx (#18035) üzenetére
üdv!
na jó de csak azért mert ismered a "megkövezés" és "láma" szavakat...
quick settings
(market) és ebben az APN-t kikapcsolod... és már nem is kommunikál...
de a FAQ és kereső használata ilyen evidens dolgokra ajánlott ám! 
első HSZ miatt ellágyulunk
(#18038) makaveli666 válasza kapo_psx (#18035) üzenetére

Üdv köztünk!
A legfontosabb menny a legelső hozzászóláshoz, olvass el mindent legalább 3 szor, és ha azután van bármi kérdésed, szerintem mindenki örömmel segít (aki tud).
(#18039) kapo_psx válasza makaveli666 (#18038) üzenetére

Köszönöm a gyors reagálást mindenkinek!
Hangsúlyoznám a "gyors" választ, de csak azért, mert 18000 hsz-t mire 3x végigolvasok...addigra pont anyagi csődbe dönt a telefon a "háttérmunkájával" 
Ígérem átrágom magam a fórumon és a Gyik-ot is magamévá teszem 

Üdv!
Rootolni próbáltam a telefont SuperOneClick legújabb verziójával, de valamiért megáll és azt írja ki hogy:
***IF IT KEEPS LOOTING, TRY DISABLING USB DEBUGGING NOW***.
De ehhez meg ki kell húznom a telóból az USB-t.
Mégis mit csinálok rosszul?
z4roottal megoldottam.
[ Szerkesztve ]
Delicious Mango is delicious
(#18041) tariattila válasza kapo_psx (#18039) üzenetére
a FAQ-ra (első H.SZ.) értette, hogy 3X 
[ Szerkesztve ]

tiltasd le a szolgáltatónál a DATA előfizudat, ennél biztosabb módszer nincs is. Telenornál online te magad is megteheted.

Sziasztok!
Az első hozzászólásban nem jó a driver package linkje, nem elérhető a fájl. 

gugli
Galaxy S és iPhone 4S
(#18045) tariattila válasza Drachoo (#18043) üzenetére
van ott link a pfc-oldalra... ott szerintem jó 

Nem kell nekem csak gondoltam szólok... 

Értve
De amugy is ráfér majd egy kis frissítés az elsö hsz-re, de majd ha egyszer valakinek lesz rá ideje
.
Amugy tariati, mi is lenne ez?
"I9000AOJP4
I9000BUJP8
I9000JVJPF"
Illetve tudsz valami pontosabbat már Sztupy mester esetleges új főzetéről?

És a TW GTG Launcher eldöcög 2.1en is? Vagy csak a Froyo-t szereti. Bármintha xda-n a Froyo-t olvastam volna, de hátha valaki bepróbálta már és sikerrel járt.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S és iPhone 4S

"Gyönyörű pakisztáni lány"
áááá b@zzz sormintát tudnék szurni smile-ból!
De jópár bor után elnézést ha hülyeséget kérdezek, mert a felbontás a cím után fel sem tünt.....1280*720-al mi az ami furcsa benne? Azt bármikor játsza az i9000
[ Szerkesztve ]