Ütősen néz ki Masta FRG,
olyan mint a krómozott Lamborghini 
Az SGS II-ről csak annyit, hogy én el szoktam olvasni a geeks.hu bejegyzéseket az MWC-ről, de nem értem, hogy mire ez a nagy sietség 
Ez a telefon is jó, szerintem inkább csináltak volna egy faceliftet, mint anno a Nokiánál, hogy hoztak ki újabb típust, csak javítottak a meglévő modellen és odabiggyesztettek egy i betűt.
Az SGS esetében elég lett volna a GPS hardverét javítani, talán mondjuk a krómkeret méretén/vastagságán egy kicsit csökkenteni, de ha nagyon muszáj ebbe is belerakhatták volna a kétmagos szűzmáriát és csókolom.
A "4,3"-as Super Amoled Plus kijelzőnek nem látom értelmét, egyrészt magának a méretnövelésnek, másrészt a az állítólagos pixelakárminek, aminek köszönhetően jobb lesz a képernyő napfényben. Nem látom értelmét, mert így is nagyon jó. Az is zsírosodni fog a tapicskolástól és az az ami rontja jelentős mértékben az olvashatóságot napfénynél, szerintem...
De majd meglátjuk, illetve olvassuk a tapasztalatokat itt a fórumon, az szinte biztos, hogy nekem ki fog maradni az SGS II, mivel mire lejár a hűségem - meg talán lesz pénzem ilyen kategóriájú telefonra - már kint lesz a III-as széria.
Szerk: hopp, épp most olvasom, némileg kapcsolódik a fentiekhez.
[ Szerkesztve ]
Morituri Te Salutant