Csak érdekességképpen Vezeték nélküli monitor
Egy karton sör=24 doboz, egy nap=24 óra, ez nem lehet véletlen

Csak érdekességképpen Vezeték nélküli monitor
igen, azt a hsz-dat olvastam, és arra lettem volna kíváncsi, hogy hogy merted kitörölni?
de most már látom, hogy mi a helyzet. 
Samsung Galaxy S II, Samsung UE55D7000

Hát... ez valami hibakereső alkalmazás 
Grat 38000 
Nah akkor én is meglesem majd a cuccokat mi mennyit eszik, ma volt egy restartom. Asszem a launcserpro facebook widgete okozta. De el is múlt a baja.. olyan ez a GB mintha öngyógyító lenne 
Kalóz az androidodon: www.hattedskull.hu - [sᴧᴍsᴜɴɢ i9100]

Igen én modern combat 2 re lennék kiváncsi és programból rootexplorer
Samsung Galaxy S 8GB 4.0.4 Ice Cream Sandwich

sziasztok
melyik programmal tudnék netrádiót hallgatni?
itt nézz körül.

Van még mit kipróbálni:
[ROM] ZeroGingerbread (04/03/2011) Base JV1 - Beta 2
Insanity 0.7.1 JV1 2.3.2 - BETA
[GyLK] GYőri Lepattanók Köre
Black Pegasus kicsit laggol. Menüben nagyon 
UPDATE: KI IS FAGYOTT A TELÓ KILÉPÉSNÉL 
Root expl - OK
[ Szerkesztve ]

köszi akkor nálam még nem játszik a modern combat 2 nagyon kéne
Samsung Galaxy S 8GB 4.0.4 Ice Cream Sandwich
Lehet hogy ma próbára teszem a fent említett romokat! Hátha azok jobbak stabilabbak ilyen téren 
De hogyhogy? Nálam a BP lazán ment. Mondjuk ez gyári. Az Insanity quadrant pontszámát közöld majd légyszi, azt kinéztem magamnak már régebben.
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
Sikerult ma szereznem egy tv kabelt a keszulekhez (nokia).
Akinek van tapasztalata, kerdesznem tole, hogy video lejatszasakor hogyan tudom kikapcsolni a kijelzot?
Stokkon nekem is ment lazán, de azért ez egy szétherbelt béta 
Majd írok ha fenn lesz... de még gondolkozom, most belaktam kicsit. Ha baj lesz akkor egyből csere 
(#38013) HUTCHDB: Nekem is vna szvsz sehogy.

Rakom vissza a JS5-t mivel a telenornál a 3G-t nem lehetett visszahozni GB-n. De egyébként sem ment rendesen bár nagyon tetszik a dolog.
Samsung Galaxy SII _ROM_R2
Csak csináld meg az 1 HSZ-es APN beállításokat és megy a 3G 
Ultibread! V1.3
Beálltam a sorba, megint tesztüzemmód ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gigabyte ODIN GT 550W 80+ moduláris táp eladó
Nekem néhol űbergyors néhol meg akad kicsit, de csodaszép és pont annyira műxik amennyire nekem most kell 

Sajnos csak edge, gprs nem javul a beállitástól, de most froyo 2.2.1 alatt sem megy. Kaptam ugyan egy zip file-t amivel első ROM frissítés után megjavult, de most már nem teszi. 

[ROM] Insanity v0.6.3 [03.03.2011] - Multi DPI + SOK kernel,lagfix on + SetCPU 1300MHZ
[GyLK] GYőri Lepattanók Köre
FUBZZZZZEG 
És a stabilitás?
...Te aztán kipréselted amit lehetett...
[ Szerkesztve ]
Insanity+speedmod csinál ilyeneket OC nélkül is, nem olyan nagy kunszt ez. Meg most inkább a mézeskalács izgat mindenkit, nem ez.
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
Case-Mate Metallic Silver tok eladó Samsung Galaxy S-hez.
Hajrá... 
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]
(#38024) kutkut válasza ForRedGlory (#38023) üzenetére

Hardverapró... 
Samsung Galaxy S
(#38025) HUTCHDB válasza ForRedGlory (#38023) üzenetére
mi a bajod vele?
én is ilyet használok (mondjuk feketében) és nagyon jónak találom.
(#38026) ForRedGlory válasza HUTCHDB (#38025) üzenetére
Az a bajom vele, hogy zavar a telefonon... Más gond nincs vele, mert nagyon pöpec cucc 
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]
(#38027) HUTCHDB válasza ForRedGlory (#38026) üzenetére
nekem is vastagít és nehezebbé teszi a készüléket, de van egy jó tulajdonsága, legalább nem csúszik ki a kezemből, mert van egy gumi jellegű bevonat rajta.
de most levettem róla............. és tényleg jobb nélküle, más a fogása, az egész érzet.
lehet én is pucéron hagyom 
Remélem hétvégén kiszivárog megint egy beta 
(#38029) HUTCHDB válasza ForRedGlory (#38028) üzenetére
én meg azt remélem, hogy egy jó doc főzet jön már, amelynek csak az alapja béta!

GPRS vissza hozatalra nincs valakinek ötlete? Telenor

Akinek ez (XWJV1 2.3.2 Ultibread! V1.3 | Voodoo lagfix ON) van fent, a CWM nem váltott vissza sima recoveryre?
(#38032) ForRedGlory válasza HUTCHDB (#38029) üzenetére
Mindenkinek mások az igényei 
znagy69: mi van a gprs-el?

Szerintem még nincs 2e rekoveri
(#38034) znagy69 válasza ForRedGlory (#38032) üzenetére

Nincs 3g-m csak edge valamiért. Tudok élni nélküle, de miért ment el?

Ha a GB 2.3.2 után felteszem a kernelt 2.2-t akkor van, de miután felrakom a Ultibread v1.3-at és a voodo lagfixet eltünik.
Ultibread! V1.3 nem akar működni az Igo.
Doc megy vissza.
Gigabyte ODIN GT 550W 80+ moduláris táp eladó
(#38037) ForRedGlory válasza znagy69 (#38034) üzenetére
Feltételezem hogy a beta 2.3.2 miatt van, tegyél fel mást.

nálam ment simán
(#38039) znagy69 válasza ForRedGlory (#38037) üzenetére

Igen a 2.3.2 miatt lehet, de ebböl csak béta van. Viszont miután újra raktam a 2.2.1-et sem ment már.

2.2-es kernel nem jó a GB-hez, lehet ezért nem megy a 3g sem

a legtöbb helyen ezt írják és más gond nincs vele. De mondom, hogy vissza raktam froyo 2.2.1 ROM-ot és már azon sem jön be.

Itt mostmár csak Stupy 3.0-ja segíthet
(#38043) HUTCHDB válasza ForRedGlory (#38032) üzenetére
igen. 
nem tudom a kialakult véleményedet a darky contra doc romokkal kapcsolatban.
poénkodtatok itt tariattilával, hogy ez milyen, az meg mennyivel jobb, de végül nem derült ki számomra, hogy neked mi lett a végső konklúziód.
(#38044) ForRedGlory válasza HUTCHDB (#38043) üzenetére
Tudod mi újság Darky ügyben?
Konkrétan, miután visszamentem 2.3.2 beta GB-ről Darky 9.3-ra, egy csalódás volt (Doc is az lett volna, a félreértések elkerülése végett). Az az érzésem, hogy Samsung a teljes androidot hardveres gyorsítással látta el. Egyszerűen az hogy sehol sem akad, már-már fájdalmas. Emellett akármilyen optimalizált Darky lassú... Nem is a gyorsasága, hanem a "smooth-feeling"... Ez már ott van, mint az iOS4.x.
A böngésző meg, pffff... egy álom. Ha ezt még tovább optimalizálják, jobb lesz sokkal még az Operánál is. Na meg ha kijavítják hogy ha gyorsan pörgetem az oldalt, akkor ne hirtelen álljon meg, hanem szépen lassuljon.
Most tettem fel ZeroGingerbread romját, és a voodoo kernelt, majd a Galaxy Tunerrel beállítottam azt hogy a memória se fogyjon el, és ez a trió látszólag nagy hatással van a telefon sebességére. Ajánlom hogy próbáljátok ki. Csak azért mentem vissza 2.2.1-re, mert idővel a böngésző elkezdett laggolni, ahogy megtelt a memória, de a Galaxy Tuner kordában tartja. Legalábbis most egy gyors teszt erejéig böngészgettem, de nem kezdett akadozni. Részemről ez a verzió marad is, ha a böngésző rendben lesz, mert semmi gondom a rommal. Persze meglátjuk mi lesz a helyzet 1-2 nap után, de bizakodó vagyok.
Darky már tényleg sok szarral tömi meg a romjait. Miután feltettem, első dolgom a rootexplorer telepítése volt, majd a gyomlálás. Elment vele fél órám... ha Doc nem kezene laggolni 2 hét után (Darky sosem laggol...), akkor Doc jobb lenne Darkynál az én szememben, de hát a telefonom nem kompatibilis mindig minden körülmények között Doc rommal 
[ Szerkesztve ]
(#38045) tariattila válasza HUTCHDB (#38043) üzenetére
szerintem én nem görcsölök.... a Sztupy Ginger Ale ROM-ig kibírom
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...
(#38046) Zolesz007 válasza tariattila (#38045) üzenetére
Erről jut eszembe. Valamilyen különös megfontolásból most felrakom a Steam ROM-ot és a Steam Kernelt. Biztos egy lassú dög lesz, de most valahogy nemtudom ilyen érzésem támadt.
Anno Sztupy 3.0-ával sem volt gondom...
[ Szerkesztve ]
I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp
(#38047) HUTCHDB válasza ForRedGlory (#38044) üzenetére
én kivárok.
bármennyire csábító a 2.3.
nálam doc nagyon szépen teszi a dolgát, nincsenek akadások, nincs lag.
szerintem ezzel a mostani állapottal bárki elégedett lenne....kivéve természetesen BENNETEKET itt a fórumon. 
tariattila:
avass már be bennünket ebbe a Sztupy dologba légyszíves!
[ Szerkesztve ]
(#38048) kutkut válasza ForRedGlory (#38044) üzenetére

Nálam a doc nem csak 2 hét után laggolt, hanem az első perctől fogva. Viszon csak 3 helyen, a megnyitás/bezárás műveleteknél, (azaz amikor kiléptem homescreen-re) + az app drawer előhozása. Az akadásokat pedig a live wallpaper okozta. Igen, először én sem hittem el, de sajnos így van.
Amióta kikapcsoltam (beraktam egy sima képet), egyszer nem tudtam megakasztani.
Az app drawer meg mintha 120fps-sel menne. 
Viszont a gingerbread nálam siralmas volt, böngésző 0.5 fps-sel ment, de a többi se volt sokkal jobb...
Darky-hoz, csak annyit, hogy valóban tele lehet szeméttel, 250MB. Doc nálam 160MB...
Samsung Galaxy S
kicsit ehhez kapcsolódó kérdés, amit már többször feltettem, de sajnos eddig senki nem tudott segíteni:
hogyan lehet a felső not.bar részt átlátszóvá tenni?
magyarul hogyan lehet a háttérképet teljes képernyőssé tenni?
live wallpaper-nél nálam átlátszó, viszont sima képnél van felül egy fekete sáv, ami engem spec. zavar.
most ilyen:

RE:"valóban tele lehet szeméttel"
nah mert sírtál itt is megnéztem mi van a 250 megás szerecsen
zipben. eleve ez jó captiavatehoz is ezért 2 modem van benne. (+12 mega)
de valóban vannak benne hangok, háttérképek, betűtípusok, T9, win icons. Flash player, youtube, maps frissítés. gondolom ezek neked mind nem kellenek
rotary unlock + még 4 féle... nem sorolom mindet...
másrészt amit nem használsz belőle nem elfér?
legalább ne terjesszé mán hülyeséget 
de mégis találtam egy szemetet: Mininapló... 
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ Galaxy Note N7000 LPY www.android-forum.hu Galaxy Note fekete mesh tok eladó! új! http://bit.ly/JtCB0b