Root, aztán setcpuval conservativera állítod a proci viselkedését
Delicious Mango is delicious
(#48001) Oppenheimer válasza Remusz911 (#47997) üzenetére

Root, aztán setcpuval conservativera állítod a proci viselkedését

A .tar igen odinnal. Ha 1 file akkor pda-ba tallózod és repartnál nincs pipa.
Samsung Galaxy SII _ROM_R2

jelentem, nalam is renduletlenul rendben van azota az aksi amiota konzervativ modban van a cpu, android os fogyasztasa 3 darab kemeny szazalek 
de biztosat meg nem mernek mondani ilyen kicsi tesztelesi ido utan de ha mindenki masnal is ez a helyzet aki probalta akkor sanszos hogy jo helyen keresgeltuk a megoldast
ezutan is respect PeachMan-nek az otlet felveteseert 
de meg ne kiabaljuk el..
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Letöltöttem a többfileos jvb-t a samfirmware oldalról. A fájloknak a végén ott egy md5 kiterjesztés... Ezt most csak simán át kellene nevezni .tar kiterjesztésre? 

urak, nekiesek ma akkor ODIN-nal: de ezekből melyiket a magyar nyelvhez? 
I9000XWJVB ## CSC = I9000NEEJV3 Version 2.3.3
I9000XWJVB ## CSC = I9000NEEJV3 512.PIT Version 2.3.3
I9000XWJVB ## CSC = I9000XEEJV3 512.PIT Version 2.3.3
[ Szerkesztve ]
Eladó Silverstone LC12 ITX ház /// ne üzleteljetek Red77-tel

Nehogy átnevezd, úgy tallózd be ahogy van !
user137: Én a pit-es verziót ajánlanám és tegyél mellé egy JV1 multi CSC-t 
[ Szerkesztve ]
Egy pesszimista minden lehetőségben látja a nehézséget, egy optimista minden nehézségben meglátja a lehetőséget. / Winston Churchill/

JVB_JS5_JVK vagy a JVB_JV3_JVK érdemes feltenni?
Galaxy Note

hardcore:
"Thanks for the heads up guys. Gonna have a look at it when I have time. I want to go to gb too.
Could take a few days to more than a week though."
addigra meg gondolom jon egy stabil voodoo kernel is. par heten belul sztem megint kanaan lesz 

Oksi vártam vele amíg egy hozzá jobban értő válaszol! Köszönöm! 
Nem találom sehol a ,megoldást egyik hszben sem aksiügyileg. Linkelnéd nekem? Megköszönném.
Más: 3 éve van ez a telókarim, sosem használtam a pinemet. És nem tudom. Hogy tudom kideriteni? 
[ Szerkesztve ]
SGS-2 GB / KL1 / Void Echo

a product kód nem mászik el ettől? vagy az nem számít? 
ez a JV1 tartalmaz magyar nyelvet? 

Inkább a másodikat raknám fel. Odinban a pda-hoz betallózod és mehet is, csak a re-partition NE! legyen kipipálva.
Kár, hogy nincs csere. A 2012-es 730-as BMW-met egy az egyben cseréltem volna.

köszönöm segítségedet, már tolom is 
Galaxy Note

esetleg tudnál segíteni voodoo kernelt hol találok hozzá?
Galaxy Note

Nem mászik el, azért ajánlottam, van benne magyar nyelv és nem lesznek benne holland ikonok sem.
Nekem is így van.
[ Szerkesztve ]
Egy pesszimista minden lehetőségben látja a nehézséget, egy optimista minden nehézségben meglátja a lehetőséget. / Winston Churchill/

ferrari1: Most nem szeretném darabokra bontani a csc fájlokat. A JV1-ben mi van benne a mi a JVK-ban nincs. (+73MB)
[ Szerkesztve ]

CSak ezt az egy oldalt olvasd el,, és megtalálod a megoldást....
Pin kódra pedig egy személyi igazolvány a megoldás, amivel besétálsz bármelyik ügyfélszolgálatra!

köszönöm 
Galaxy Note
De én megváltoztattam az eredeti pinkodomat, és olasz a kártyám,és olaszban vagyok 
(#48020) R2D20208 válasza Oppenheimer (#48001) üzenetére
Na ezt ha lehet picit részletesebben. Ez egy app, vagy hol lehet állitani ezt? MIUInál is műkődik? Bocs, meg kell szokjam a szerkesztés gombot 
[ Szerkesztve ]

"megváltoztattam az eredeti pinkodomat"
ehhez nem tudok mit hozzá tenni!
Amugy még egy kis segítség,,az aksimerüléshez, hogy pont a mai napi első hsz-od fölött van a megoldás
![;]](/dl/s/v1.gif)

Akkor ott mész be az ügyfélszolgálatra. Kapsz egy puk kódot és ha elrontod háromszor a pint, akkor majd kéri a pukot. Ennek megadása után megadsz egy új pint.
Nem ártana megszokni 
lenne egy olyan kérdésem, hogy az rfs fájlt hogyan tudom szétkapni, és újra összerakni windows alatt. Linux alatt szétszedni már tudtam, visszacsomagolni már nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]

köszönöm. 
tudna valaki egy multiupload-ot linkelni a samfirmware-es JVB-hez (PDA_I9000XWJVB - PHONE_I9000XXJVK - CSC_I9000XEEJV3.rar)? a Hotfile elég szopóka a céges hálózaton.
Köszi! Fenn van applaneten is, letöltve 

Ez a legtutibb magyar JVB, amit Kali kolléga töltött fel.
JVB PDA, friss JVK modem és JV1 multi CSC (rendes magyar támogatással).
De szerintem a legstabilabb,legmegbízhatóbb még mindíg egy jó magyar JS8.
http://www.youtube.com/watch?v=c8cl9aMV6Zc

sajnos törölték...
Galaxy Note

Feltenném amit ajánlsz, a magyar js8-at, tudnál segíteni benne honnan töltsem le? A samfirmware-en gondolom ami fenn van js8 az nem magyar csc-es. Köszi.

Közben megtaláltam a választ a kérdésemre:
"If you used the shortway # mount -o loop factory.rfs /some_dir
than you can modify the files in some_dir.
when finished simple un mount the some_dir and the files are saved in the factory.rfs
Then tar and md5 the factory.rfs and you can flash it with odin"
user137: data.hu-ra feltettem az általad kért JVB-t (multiuploadra nagyon lassan mászott fel) sajnos ez is lassú.
[ Szerkesztve ]

Nálam elindul a letöltés. A pass: firmware. Bocsi Kali
remélem nem gond.

nekem se megy
"temporarily unavailable"
dropboxba nem tudnád kitenni?
Aktualitásokat kérek mert Gingerbread ROM flash előtt állok már indul az odin:
Milyen kernelek közül lehet választani?
Mivel Rootolható?
ui: két kernelt ismerek eddig:
1. Gingerbread-GT-I9000-stock-kernel+hacks.tar (XDA-ról szedtem supercurio kernele)
2. Gingerbread-GT-I9000-JVB-dev-kernel+hacks.tar (itt linkeltétek ez kié???)
[ Szerkesztve ]
Mindenki jó valamire, ha másra nem, legalább elrettentő példának! Úgy mint a SAMSUNG szervizfutár (GLS).

Uraim segítsetek plíz!
Nem nagyon mozgok otthonosan a frissítésekben, még csak most kóstolgatom.
Napi kétszer tölteni a telefont nem jó, merül mint a rohadás, pedig alig van használva (ami valljuk be egy ilyen telefonnál vétek). Mit tegyek fel, mit szedjek le? Mit rakjak hozzá? Mitől van ez vajon? Íme képekben:![]()
Samsung Galaxy S - XXJVQ 2.3.4 - CrisKelo v77 - CF-Root

Chainfire Kernel - ezzel tudod rootolni, valamint a pár hsz-szel lentebb linket superkúró féle kernel, amiben van voodoo sound
user137: itt van amit eredetileg kértél JVB MULTIUPLOAD (a kali féle nálam sem elérhető)
cozmo: a 2. is supercurio féle
[ Szerkesztve ]

Mivel régen linkelték nekem is keresnem kellett, felül a keresőbe beírtam: JS8 magyar CSC
Voila: #40066 oroszlán úr linkelte
. Tényleg jó és egyszerű a ph-n a kereső érdemes használni.
Fuximaxi: a Kali féle a legjobb abban benne a multi csc és egy frissebb JVK.
User: a temporary az ideiglenest jelent, próbálkozni kell menni fog, nekem elindult egyszer.
A cégnél sajna gyenge adsl van mire ezt felraknám valahova az 2 órahossza.
[ Szerkesztve ]
(#48035) Oppenheimer válasza laccaa85 (#48032) üzenetére

Rootold és a setcpu nevű appal állítsd át a cpu viselkedését conservative-ra. Velem együtt pár embernél ez egyenlőre bevált, meglátjuk hosszú távon is működik-e.

már csak egy JV1 multiCSC-t nem találok
jól gondolom, h Odinnal akkor repart, PHONE, PDA a JVB-ből, és a JV1 multiCSC mehet mellé? 
[ Szerkesztve ]

Köszönöm szépen simán felment a friss rom.
Azért arra csak kíváncsi lennék a fájlok végén mi az az md5? Valaki esetleg tudja?

Köszi
, kerestem becsszó, de nem találtam.

"Adja ki az md5sum parancsot, amely -c kapcsolóval paramétereztve összehasonlítja a letöltött képfájlt az eredeti ellenőrzőkódjával. Például: md5sum -c MD5SUMS" ez linux alatt hasznalatos, van windowshoz is.
lefkosia: tedd fel EZT, en linkeltem az elobb rosszat.
[ Szerkesztve ]

feltettem ezt a kernelt, ha jól tudom ebben van voodoo. Odinnal tettem fel, de a kernel verzió nem változott. Esetleg tud valaki megoldást?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Note

Köszönöm! 
Indítsd el a 3 gombos kombóval a recoweryt és ha ott sincs változás akkor valamit elszúrtál.
Mindenki jó valamire, ha másra nem, legalább elrettentő példának! Úgy mint a SAMSUNG szervizfutár (GLS).

De kaphat,hidd el!
Aki miui- t hasznal, es feltette mar az rc5b- t irhatna rola egy ket gondolatot.
koszonom!
Samsung Galaxy S II, Samsung UE55D7000
Ha lecserélem az egész romot a Kali féle pakkal, nopit és noreparttal, akkor maradnak a cuccok elvileg? Mert akkor ma megcsinálom, amúgy nem mert hibátlanul belakva a JVB.
Kalóz az androidodon: www.hattedskull.hu - [sᴧᴍsᴜɴɢ i9100]

Rakd fel és oszd meg velünk!
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Az lesz, de csak munka utan.
Most nem kovettem az xda- n a fejlemenyeket, igy jo lenne tudni, hogy kezben hogy dolgozik.
Samsung Galaxy S II, Samsung UE55D7000

nos, felment a JVB+JV1 multi CSC, preconf után az XEH product code, van 3G is, egyelőre jó minden, kopp-kopp 

Tele volt hibával nálam. SMS küldés nem ment, nem tudtam telefonálni, mert error jött fel 2 hívás után. Szóval feladtam.
Samsung Galaxy SII _ROM_R2