A t-s Froyo meglehetősen lag-gol nálam. OCLF dolgait megcsináltam.
Titanium Backup-pal visszarakattam mindent, lehet hogy ezt nem szereti?
Fut az Advanced Task Killer, lehet h az most már nem kéne?
I feel good!

A t-s Froyo meglehetősen lag-gol nálam. OCLF dolgait megcsináltam.
Titanium Backup-pal visszarakattam mindent, lehet hogy ezt nem szereti?
Fut az Advanced Task Killer, lehet h az most már nem kéne?
I feel good!
nem kéne az advanced task killer! a titanium backup-pal visszarakás nem lehet probléma, emiatt nem kéne akadoznia.
valaki világosítson fel, hogy mi az értelme a hivatalos frissítéseknek? telenornál is kalap szar a froyo, ráadásul nem 5 percet és nem is 5 napot késtek vele.. nem nehéz egy főzött rom feltétele, olyan részletes leírások vannak már itt, hogy az analfabéta is meg tudja csinálni. először kicsit nehéz, de ha mindent jól csinál az ember, nem veszti el a garanciát (és legalább nem fog akadozni a telefon)
[ Szerkesztve ]
(#31003) hülyegyerek válasza BR4D (#31002) üzenetére

Már hogyne lehetne probléma....Ha titaniummal rendszerbeállításokat is visszaállította , akkor akármi hülyeség megtörténhet.
TDU 2:csanyi82HUN Nokia employee (yet for a while) but HTC user :)
sajnos nekem nem működik.
Samsung Galaxy S II, Samsung UE55D7000
(#31005) tariattila válasza hülyegyerek (#31003) üzenetére
főleg a 2.1-en mentett dolgok a 2.2-őn ...
na azt nagyon nem kéne eröltetni...
én szívem szerint még azonos android verzión DE eltérő romon se szeretem
na jó elárulom sehogy se szeretem... 
20 perc alatt belakom ( nem pacalból!)
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

Konyha 9.1.3 JS3 van fenn, K12Q-val. Hiába bánik vele jól, a háromgé, a wifi, és a blútyúk meríti sajnos rendesen. A JPA-s wifivel az istennek sem megy a BT kihang a kocsiban, úgyhogy JPY modemnél maradtam a konyhában. Autó fényerő, alig használom, idle-ben merül sokat, a nap végére (22h) olyan 30%-on van, ha reggel 8-kor lehúzom a töltőről, pedig az csak 14 óra.
BT on, cégnél 3g, Wifi otthon, három widget frissít óránként, Gmail sync push, Email sync óránként, FB sync napi 1x. Lehet kap egy battery stats resetet, hátha segít rajta, mert JPY-ra no wipe-al raktam a konyhás ROMot.
Kettőgé, Nowifi, NoBt módban lehet, hogy elmenne 2 napot, de úgy mire jó egy telefon ma már? 
Eladó Silverstone LC12 ITX ház /// ne üzleteljetek Red77-tel

Megjelent! 
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
hát nem tudom. nálam igen jól muzsikál.
nem tudom mennyire számít, de én ZSJPE-t és a JPA wifi fix-et használom. mások szerint ez igen fontos az akkuidő szempontjából.
ezt még kipróbálhatod, talán ez is segít....na csakis akkor ha nem vodás vagy, mert ott a 2G-n nincs adatforgalom a szinkronizáláshoz.

És nagyon állat. 
Samsung Galaxy S

Mit kellene átírni ahhoz, hogy a gameloft mappa a külső sd-re kerüljön és működjenek is a gameloftos játékok?
vagy pl ájgót át lehet tenni a külső sd-re?
kevés a hely... help plllzzz
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ Galaxy Note N7000 LPY www.android-forum.hu Galaxy Note fekete mesh tok eladó! új! http://bit.ly/JtCB0b

Sajna nem tudok több módszert 
Esetleg próbálj meg valami lockscreen módosítót (Android Lock, Lock Screen Widget)
SGS/JW5/Semaphore 2.7.4/Go launcher
ok., tovább próbálkozom!
azért köszönöm!

A bat fájl (az adb shell) PC-s futtatáshoz úgy emlékszem, bár már réghasználtam, hogy a telefonon az Alkalmazások/Fejlesztés/USB-hibakeresésnek bekapcsolva kell lennie.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S, Asus Eee Pad Transformer, LG Otimus ONE, Huawei U8220
be van kapcsolva az usb hibakeresés, de így sem megy 

Esetleg download módban? (csak tippelek)
Galaxy S, Asus Eee Pad Transformer, LG Otimus ONE, Huawei U8220

Sziasztok!
laca71 által linkelt call recorderes zipet vki feltenné vmelyik filemegosztóra, és dobna egy linket?
köszi szépen!
Samu GalaxyS 8gb + 16 gb cl4 + stock JVU 2.3.6 + Semaphore 2.5.0
azt nem tenném...
innen könnyen le tudod tölteni.

nem vagyok bereggelve, és így nem tudom leszedni onnan, ezért kértem egy külsős linket

szerintem most próbáld meg a total recal-t.
nem hiszem el hogy így működik.azelött soha. talán az új ROM miatt talán a voodoo hang hack miatt nem tudom.
Jah és feltettem az ázsiai zip-t is az szerintem gyengébb hangba.
(#31021) hargimalac válasza JJ hunter (#31019) üzenetére
Tessék: Darky's ROM
Samsung Galaxy S -_-_-_-_- 4.0.3 ICS--AOPK Beta 2.1--Semaphore kernel
(#31022) JJ hunter válasza hargimalac (#31021) üzenetére

köszi, de én arra a call recorderes zip filéra gondoltam 
de akkor megpróbálom ezt a total recall progit, az 1.5-öt leszedtem full verzióban.
Vagany: így van 
[ Szerkesztve ]
(#31023) Vagany válasza hargimalac (#31021) üzenetére

Neki csak az a módosított phone.apk-s zip kellene amivel már megy rendesen a telefon beszélgetések rögzítése
.
Azoktól kérdezném akik már felrakták, hogy a csengőhangot ezzel is halkan kezdi és kb 2 után tolja teljes hangerőre?
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=c8cl9aMV6Zc

köszönöm szépen! 

Na a t mobile nal felrakattam a froyot
lehet belakni
Sziasztok!
Régóta szemezek ezzel a telóval, és igy, hogy 100 alá ment az ára, be is ruháznék. Megint elolvastam mindent róla itt is, meg máshol is, és a saturnban is kifaggattam a samus gyereket... Már teljesen ráizgultam, de az akksi eléggé lehűtött...
Komolyan mondjátok, hogy 1 napot bír ki az akksija? 
Mindennapos program a teló töltögetése? (jó, tudom, hogy nem egy kategória, de a mostani 5230-asom 1 hétig birja egy töltéssel, pedig bluetooth is be van kapcsolva, és netezek is rajta napi negyed órát)
Samsung Galaxy S - Samsung UE46D6100

Én most direkt kipróbáltam, Wi-Fi állandóan be volt kapcsolva, napi 10-15 perc telefon, napi 20 perc net kb + a HSDPA-t elfelejtettem kilőni és 68 órát ment el kikapcsolásig, ZSJPE+JPA kombóval, az aláírásban lévő ROM-mal 
Samsung Galaxy S WeUI, ZTE Blade Blademix 2.3.4, MSI GX-701-090HU, Acer Aspire 4755G

nagy a kijelző is, ha használva van, akkor naponta tölteni kell! mondjuk én jóval többet netezek naponta, mint te...
Poonkie; 68 óra adott használattal elég soknak tűnik... 
[ Szerkesztve ]
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

Bár, hogy őszinte legyek, ha most akarnék telefont vásárolni, akkor ez is esélyes lenne az SGS mellett.
Morituri Te Salutant
Hejhejj.. Ez igy eléggé cink srácok. Kb mintha egy porsét 20 literes tankkal adnának ki...
És nincs nagyobb akksi bele?
És mi van a 2.2-es Androiddal? Rá lehet már rakatni a telóra?
(#31031) tariattila válasza Andie (#31026) üzenetére
a kategóriában nem találsz jobb akksival (üzemidővel) telefont!
1500mAh ettől nem igazán van jobb alapkiszerelésben 
ha vállalod a féltégla dizájnt akkor van 3000+ akksi hozzá... (én inkább a két pótakku híve vagyok) de menet közben ritkán kell bevetnem ugyanis reggeltől estig elmegy...
2.2.1-nél tartunk és már előrehaladott 2.3 is van... 
[ Szerkesztve ]

Nem áll szándékomban semmilyen álhíreket terjeszteni és vitát sem szeretnék gerjeszteni
Nincs sokat használva napi 30 perc kb az aktív használat... Ennyit ment el, lehet, hogy máskor nem fog ennyit, most ennyi volt. Nem szeretnék valótlant állítani, ez csak a saját tapasztalat.
Samsung Galaxy S WeUI, ZTE Blade Blademix 2.3.4, MSI GX-701-090HU, Acer Aspire 4755G
(#31033) sztrogoff19 válasza Andie (#31026) üzenetére

Andie,
szvsz ne zavarjon az akksi üzemideje, mivel a kevés üzemidőért cserébe nagyon sok mindent kapsz. A teljesség igénye nélkül: gyönyörű kijelzőt, bivalyerős vasat - melyen még a HD-s játékok is remekül futnak, egy jó kis op.rendszert, melyet teljesen a saját képedre tudsz formálni, konvertálás nélküli Dvix lejátszást.
Persze vannak negatívumok is, pl. készülékenként eltérő minőségű GPS-vétel.
Nekem is gáz volt az üzemidő, volt olyan nap, hogy 3x volt töltőn, mondjuk akkor pörgött a 3g rendesen. Viszont mióta visszavettem a 3g használatát, nincs folyamatosan bekapcsolva, de így sem maradok le semmiről, az óránkénti 10 %-ról, 1 %-ra esett az akksi merülése 
Az SGS előtt csak Nokiám volt, amiknek ugye hosszú az üzemidejük, de most már semmi pénzért nem vennék Nokia okostelefont, hogy belekóstoltam az android világába és a fenti előnyöket nyújtó SGS-be. Ha tölteni kell, akkor tölteni kell, na bumm...
Morituri Te Salutant
(#31034) tariattila válasza sztrogoff19 (#31033) üzenetére
ha már csóri nokiát megemlítjük... hozzáteszem azok is csak készenlétben jók... az 5800 vagy N97 stb.. ha csesztetve van a kijelző ugyan úgy csak egy napot mentek el nekem...
(#31035) Andie válasza sztrogoff19 (#31033) üzenetére
Köszi a tapasztalatokat!
És mizujs ezzel a GPS-el?
Most egy iGO 6-ost használok egy ezer éves PDA-n (mio180), de szegénynek kiment az SD kártyafoglalata (5000-ért javitják). Ezt is ki akarnám váltani a kis SGS-el.
Viszont hallom, hogy vannak GPS problémák. Ez mit jelent? Pár méteres pontatlanság, vagy abszolute használhatatlan? (mert most azon nem fogok fennakadni, hogy nem a Kavics utca 25 elött állít meg, hanem a 27nél).
Nézem, hogy 80 euró az iGO myway androidra, ez nem pénz érte, de csak akkor, ha tényleg használható! (van autós ablaktappancs meg szivartöltő az sgs-hez?)
(#31036) tariattila válasza Andie (#31035) üzenetére
vannak hozzá olcsón ! nem is ez a gond... (én kb 3ezerért vettem tartót, töltővel...)
ha a gps szóra rákeresel meg fogsz lepődni... 
röviden: egyszer jó...másszor kopp...
a 2.2 javított szoftveresen rajta DE hardveres hiányosságai is vannak...
használható de én többet nem bízom rá magam hazánk fővárosában...
erre a célra viszem a ZTE Blade-t ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Grafikán is meglepődtem nagyon üt 
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

jol latom a samfirm-en nincs jpl? ezt toltotte a t...
[ Szerkesztve ]
Szerintem tölts le valami "kipróbálós" verziót, mielőtt megveszed.
Bilux: Biztos vagy benne, hogy jó így az aláírásod?
[ Szerkesztve ]
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

Sziasztok!
Gyári Telenoros 2.2-es rendszerem van, de eszméletlen sok gáz van vele. Eredetileg KIES-el lett felpakolva, de már kezdetben is lassú volt és baromira szaggatott az összes live wallpaper. Szervízben újra rakták az egészet, miután reklamáltam a Samsungnál. Egy-két napig hibátlan volt, majd kezdődött minden elölről. Lassú a teló, a menü egy katasztrófa live wallpaper esetében és most már a játékok is szaggatnak. A notifications bar felül időnként órákra beáll és nem lehet lehúzni.....Mit javasoltok? Újabb Factory reset memória formázás után, vagy pedig hard reset?
Köszi!
Szép estét!
Én speciel egy Doc ROM-ot, de ha hivatalos akarsz maradni, akkor egy Factory Resetet és Wipe chace-et minimum. Utána esetleg egy OCLF.
I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

Tapasztaltak mások is ilyen jellegű hibákat gyári szoftvernél? Kicsit tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban. Elöször factory, utána memo format?
Recovery-ből Factory Reset és Wipe chace menüpontok. Esetleg olvasd el az első HSZ-t hátha ott is találsz ezt azt.
I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

Vagy egy JPU-t is feltehetsz, azzal nekem pl. nem volt gondom, a Telenoros verzióhoz képest megváltás volt!
A GPS egy érdekes kérdés. Valakinek gondja van vele, és ritkán működik jól. Van akinek néha jól működik néha meg rosszul, másoknak meg mindig jól működik. Nekem Pl még sosem volt vele gondom. Mivel az érintkezővel van hardvere probléma, szerintem ez véletlen kérdése, hogy épp milyen telefont kapsz. De ha a GPS kulcsfontosságú, akkor ne ezt a telefont válaszd.
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
(#31046) tariattila válasza schawo (#31045) üzenetére
az az "érintkező" max egy sokol rádió és rászigszalagozott laposelem összekapcsolására alkalmas és nem nagyfrekvenciás csatlakozásra...
szóval a 0.01 cent spórolás erősen megbosszulta magát...
arról nem is beszélve, hogy a gps modult közös panelre rakták az RF áramkörnek háttal...
ebből adódhat, hogy néha megzavarják egymást...
ilyenkor újratervezi az életedet a navi 

......vedd meg nyugodtan szerintem az SGS-t! 5230, és mio180 után az állad le fog hullani és tökéletesen használható lesz mindenre amire szeretnéd, és amit itt leírtál/kérdeztél!
Ha pedig ilyen jellegű készüléket használsz, az üzemidőhöz és a napi szintű töltéshez hozzá "kell" szoknod! Ez egy ilyen sport,,nagy kijelző, erős processzor, grafikus gyorsitóval felvértezve, amit pld. navi közben is kihasznál, nem csak játékoknál! Ez PDA nem csak egy telefon, ehez mérten kell az aksijához is hozzáállni!
Még szerencse hogy egy mozdulat rádugni a töltőre....és hogy tovább "riogassalak"....ha pedig napközben sokat használod navira, elengedhetetlen lesz egy autós töltő is....Nem csak ennél, hanem az összes hasonló tudású készüléknél....
Ja és nagyon jó, hogy látod napsütésben a kijelzőt

[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Az a call-recording az csak deodexelt romon működik?
XXLPH,4.0.3/I9000 JETPACK MOD v8.1 XWJW1
(#31049) Oppenheimer válasza Andie (#31035) üzenetére

Szerintem ne vedd meg, ha navigálni is akarsz vele, ne játssz zsákbamacskát! Nekem szabad ég alatt is legalább 2 perc mire talál jelet, ha rendszeresen használnám GPS-nek, minden indulás előtt percekig kéne várnom indulás előtt... Bele is őrülnék. Bezzeg ismerősöm i4-e másodpercek alatt lockol épületen belül ablak közelében is....
Delicious Mango is delicious
(#31050) aTom_DJ válasza Oppenheimer (#31049) üzenetére

Nálam sosem volt ilyen, lehet szerencsés vagyok. Ma is mentem 500km-t vele, gond nélkül!