Sose szerettem játszani gépen se... de igazából mióta iPhone volt a kezemben, azóta igen.
És megtaláltam ugyanazt a játékot Androidra is, szóval most már igazán megjelenhetne, mert kezdek türelmetlen lenni. :p
Samsung GALAXY S --- HTC Sensation

Sose szerettem játszani gépen se... de igazából mióta iPhone volt a kezemben, azóta igen.
És megtaláltam ugyanazt a játékot Androidra is, szóval most már igazán megjelenhetne, mert kezdek türelmetlen lenni. :p

- "a hardveres jellemző nem minden, ha bogaras még az android"
A hardver nem minden nagyon fontos és ez mobilban most a legjobb.
Milyen "bogarakról" beszélsz?
- "vegyük csak a spica telcsit kiinduló alapnak; az 1.5 fapados"
Hogy kerül ez ebbe a topic-ba? 1.5 nem volt és nyilván nem lesz erre a telefonra.
- "a 2.1 már jelentősen jobb lett, bár még problémás a hivatalos frissítés"
Szintén: Hogy kerül ez ebbe a topic-ba?
Nem kötekedni akarok, de itt már nagyon sok mindent összeszedtünk, ha tényleg ilyen lesz az új telefonod, érdemes átfutni.
I feel good!

átfutottam már régen, és nem csak itt, hanem máshol is!
ez a telefon 2.1 android rendszerrel érkezik, és én a 2.1 android bogarairól beszélek! rejtélyes szoftveres hibákról, amik nem feltétlenül köthetők hardverhez, ezért tartok tőle, hogy ezen telcsi esetében sem lesz minden szempontból tökéletes a 2.1 - bár hátha orvosolják addig a hibákat, vagy legalább is nagyobb hányadukat! amúgy használsz jelenleg android telcsit 2.1 rendszerrel?
a spica úgy kerül viszonyítási alapnak ebbe a témába, hogy 1.5 rendszerrel jött ki, aztán most tákolgatják rá a 2.1 rendszert, és nem megy könnyen! ez annyiban számít, hogy mire kijön a gt-i9000 2.1 rendszerrel, addigra előtérbe kerül a 2.2, és hozzávetőlegesen azonos problémákra számítok a samsung szemszögéből az átállással - ha lesz...
szóval maga hardver még kevés, arra építkezni kell(ene)!
tudnám még fokozni, de én sem kötekedni akarok... 
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

"én a 2.1 android bogarairól beszélek! rejtélyes szoftveres hibákról, amik nem feltétlenül köthetők hardverhez" Mondanál konkrétumot?
Ez lesz az első Androidos telefonom, mint sokunknak, most WinMo rendszerű van, te mit használsz?
I feel good!

mint korábban is írtam, én jelenleg n97 telcsit használok, de a páromnak spica van, amit folyamatosan frissítgetek, tesztelgetek, szoktatom magam az android rendszerhez! az alap 1.5 verzióról kiindulva, most a többedik 2.1 verziót tettem fel, követem a frissítéseket, javításokat, látni akarom, hogy milyen az android szoftveres fejlődése!
a samsung nem tud kiadni egy normális szoftvert, amivel menedszelhető lenne a telcsije, de remélem ez is hamarosan változik!
ami többnyire problémás a 2.1 esetében; wifi hálózatok kezelése, mobilinternetes hozzáférési pontok kezelése - utóbbi annyira, hogy van olyan szolgáltató, aki emiatt nem adta még ki a frissítést -, bizonyos illesztők kezelése - külső hardver (kamera, gps) bekapcsolása, majd az onnan történő kilépés után nem áll vissza a proci órajele takarékos módba...stb! de írd be egy netes keresőbe, hogy 2.1 hiba/error, és találsz még mást is!
[ Szerkesztve ]
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

Ja hogy te a "hivatalos" frissítésekre vársz, látszik hogy nem WinMo-zol.
Amiket írtál az gondolom függ az Android HW-hez való illesztésétől, ebben anno az Omnia jó volt, persze sokat lehetett rajta tuningolni. Talán most se cserélném le, mindent tud, amit szeretnék, de hát az újdonság varázsa mindig győz. 
Az N97 is nagyon más világ, bár ahhoz nem értek.
Ahogy nézem az Android az N97-nél közelebb áll a WinMo-hoz, én azt várom, hogy fél nap alatt át tudok majd szokni.
I feel good!

miért várnék a hivatalos frissítésekre? a párom telcsijén már hetek óta újabb verziós firmware van, mint amit néhány napja feltolnak a hivatalos szervizek - már ahol és amelyik felteszi...
attól, hogy symbian telcsit használok, még beleáshatom magam más rendszerekbe is, a winmo sem áll annyira távol tőlem, de az android jobban megfogott! újítani kell néha, különben befásul az ember! 
mellesleg az én telcsimen is olyan verziós rendszer van, amit a szolgáltatóm még messziről sem látott!
napi szinten bűvölök telefonokat, ezért haladni kell a korral, egy rendszer sem maradhat ki! 
kíváncsi vagyok, hogy mikor jön ki ténylegesen a gt-i9000, és addigra milyen verziós - gyári(!) - andoid lesz kint a nem teljesen hivatalos oldalakon! ejj, ez a samsung... 
[ Szerkesztve ]

Akkor félreértettelek.
WinMon (főleg az Omnián) rengetegen fejlesztettek és gyakorlatilag mindig mindenre megvolt a megoldás. Ezt várom az Androidtól is a 9000-esen.
I feel good!

(#412) AS válasza aztekkakas (#411) üzenetére
Kiváló,
Nagyon szuper 
TW 3.0 Android kombo tökéletes lett. 
Minden Android hiányosságot javít. 
Note 2 ?

vedd be a szívgyógyszeredet mert még az izgalomtól szívrohamot kapsz.... ![;]](/dl/s/v1.gif)
1GHz Cortex A8 Hummingbird CPU; 256 MB of RAM
Hmmmmmmm
Main disadvantages
* No free GPS navigation solution
* No Flash support for the web browser
* No flash for the camera(!!)
* No dedicated camera key
* The all-plastic body is a real fingerprint magnet( szokásos samsung probléma a felső osztályban)
* Feeble loudspeaker
[ Szerkesztve ]

Korábban kérdezte valaki, hogy mennyi hely lesz az app-ok telepítésére, hát íme a válasz:
"Besides its 16GB integrated storage, the Samsung I9000 Galaxy S supports microSD cards of up to 32GB. The slot is under the battery cover. There is also 2GB of ROM, with 1.8 GB free space for app installation. As you know Android 2.2 Froyo will enable installing apps on the memory card and the extra internal storage. Until then all Droid devices will have to rely on their inbuilt memory. Samsung I9000 Galaxy S is really a winner here with those 1.8 GB of free space - HTC Desire for instance offers only 120 MB."
1.8 gb rom SZUPER , mig nincs 2.2 ezzel alaposan odavág mindenkinek. 
Destire max q3 ban kapja meg 2.2 öt ha jol tudom.
[ Szerkesztve ]
Note 2 ?

A külseje nagy csalódás, régóta a legocsmányabb samsung telefon amit láttam.
Nekem meg az egyik legszebb
(wave nél 10* szebb) Omniánál is 2 nél is.)
Note 2 ?

a hátulja lehet hogy nem a legszebb, az eleje viszont a legszebb (kijelző).
most őszintén melyiket nézegeted??
Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.
Nekem pont hátulja tetszik 
Note 2 ?

kezd már betege lenni,hogy melyik készülék a legszebb...
omnia2 és galaxy S közt a legfőbb a különbség kinézetre a középső gomb..de ugyanúgy lakkműanyag vacak a burkolata.. ami használat közben vastag ujjlenyomatot begyűjti és husztustalanul fog kinézni...
wave próbáltak a design-re gyúrni,szálcsiszolt alumíniummal,különböző színű elemek,nem egységes fekete lakkműnyag... középső gomb, kamera körül rombuszalakzat... törekvés az egyediségre
objektíven nézni:galaxy S lakkműanyag,legrosszabb ami létezhet... disegn nem túl egyedi omnia2 visszaköszön,csak leirtották a cube gombot,led flasht is eltüntették,hátára egy mintát tettek...
nem kéne állandóan fika témájának tenni,lassan már minden 50-edik hozzászólásban vki elsüti ronda...
na ez nem divatkészülék lesz,hanem a tudása a lényeg...persze lakkműnyag nem megbocsájtható,aki tudja mit jelent,nem véletlen irtózik tőle..

Ez most azt jelenti hogy nem jeleníti meg a böngélője a Flash- tartalmakat ,pl youtube, reklámok, vagy pedig csak nem gyorsított hardveresen?
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

azt jelenti nincs flash....
youtube flash nélkül is megszokták jeleníteni a mobilok,külön lejátszóval....
gondolom ha froyo megjelenik rá,vagy külön telepíteni az ember vhogy a 10.1-et vagy a flash lite 4-et akkor jobb lesz a helyzet....
majd ha első tulajok megjelennek tisztázzák a helyzetet,h áll a flashsel...
lehet reménykedni hogy a samsung ad ki froyo frissítést,és nem vmikor jövőre kap észhez,és megvárja a következő verziót...
per pill az androiddal az baj,hogy folyamatosan jönnek ki a friss verziók,de gyártók ba..nak frissíteni...
év végére már jön a még újabb android pl....
[ Szerkesztve ]

A hátuljával nincs gondom, nekem az eleje nem tetszik, szörnyen puritán, vastag bóvli hatású krómkeret, sehol egy éles ív. Én a szögletes formákat szeretem és azt ha nagy a kijelző akkor minimalizálják a felesleges tereket a telefonon. Bennem teljesen olyan érzést kelt, mint az e-bayen fellelhető iphone-t lekopizott kínai készülékek designja szemből. No de a belseje szuper, majd átrakják más külsőkbe is bizonyára.
Az omnia2 számomra sokkal elegánsabb megjelenésű és van benne egy kis egyediség illetve a króm keret sem ennyire eltúlzott.
Wave pl sokkal jobban tetszik, mert van benne ív, ami valahogy kecsességet és eleganciát ad számomra. De most csak külsőségekről beszélek ugyebár. Egy 4 inches készüléknél a kerekded ívek bumfordi hatást váltanak ki, míg ha éles vonalakkal játszadoztak volna akkor ellenkező hatást is el tudtak volna érni.
[ Szerkesztve ]

Úgyis ízlés kérdése, hogy kinek mi, illetve melyik telefon tetszik. Akinek tetszik, azt úgyse tudjátok meggyőzni, hogy márpedig nem néz ki jól, akinek meg nem tetszik, annak is hiába mondtok bármit, akkor se fog neki tetszeni. Szerintem kár minden második hozzászólásnak annak lennie, hogy csúnya-szép...
Mindenki fog benne hibát, hiányosságot találni. Nem létezik tökéletes telefon, mindegyiknek vannak hibái, kérdés, hogy azokkal a hiányosságokkal együtt lehet-e élni. Ez olyan mint a kapcsolatokban, nincs tökéletes nő és tökéletes pasi sincs... arra várhatnánk életünk végéig. Telefonokkal is ez a helyzet. Minden vannak és lesznek kompromisszumok, csak kérdés, hogy milyenek... Szerintem. 
[ Szerkesztve ]

Akinek volt már hasonló műanyag telefonja, meg tudná mondani, hogy mennyire képes egy ilyen burkolat ellenállni a külső hatásoknak?
Gondolok itt pl. a telefon leejtésére. Bár nem szokásom eldobni a telefont, balesetek történhetnek. Mit várhatok a készüléktől ilyen téren?

Mai videó adag:
Samsung Galaxy S - Partie 1 par FrAndroid.com - Android
Samsung Galaxy S - Partie 2 par FrAndroid.com - Android

Ha igazak az információk, már nem kell sokat aludni, hogy megjelenjen a készülék! 
Angol Vodafone a megjelenést június első hetére ígérte, és ezt egy másik oldal is megerősíti. Egészen konkrétan Június 4.-e körül, illetve még előtte fog megjelenni a készülék.
Visszaszámlálás indul, hamarosan hozzánk is megérkezik nagy valószínüséggel. 
[ Szerkesztve ]
Júniusban tuti lesz boltigarisan már. 
Note 2 ?

Hát ha T-Mobile kínálatában lesz, akkor ott fogom megvenni.
Feltéve ha nem lesz az, mint a HTC Desire kontra Telenor-nál. (volt Pannon)
Két éves hűséggel a Telenor 113 900 Ft-ért árulja neten, mikor függetlenül 122 500 Ft-ért lehet kapni. Biztos hogy valakinek ott elgurult a gyógyszere, inkább venném a függetlent. Szóval ha T-Mobile-nál nem lesz hasonló a helyzet, akkor ott veszem...
Itt meg 512 ram van Galaxy S ben , hogy is van ez???
link
Note 2 ?

mikor kézbe kerül vkinek az megmondja mi a szitu....
Tehát ha jól értem, ha valaki Androidosat szeretne, akkor Galaxy S, ha Badásat, akkor Wave? Hardver terén mi is a különbség? 
"Maga fiam elveszett a végtelen lehetőségekben a tic és tac között!"
Semmi ugyan az , 1 ghz arm A8 ( Iphone 3gs ben volt 600 as)
Note 2 ?

Nekem tűnik csak úgy hogy eléggé akadós (desirehez képest)? ez az optimalizálatlanság miatt van? Jobb lesz vajon?
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

Elolvastam a teszteket tenyleg jonak tunik bar a Gsmarenan elegge leszerepelt a hangszoroja... 
Sajna ilyen problemak voltak mar a sima Omnianal is...
Azert majd lehet teszek 1 probat legfeljebb hasznalom a rezges funkciot 
Azokon videókon az volt igen, de más videókon meg nem, szerintem ha tul sok program fut háttérben akkor történik ez. Ez a hátránya multi TS nek..
Note 2 ?

remélem nem csak feleslegesen várok a telefonra aztán valami optimalizálatlan kis kütyü lesz....

Én várok vele majd ha elérhető lesz akkor meglátom hogy mege veszem vagy sem, addigra a mostani tel. lemegy az ára .
GsmAréna videón nagyon gyors a készülék
(Ök kapták egyik legfrissebb verziót. 
Jó lesz ez:
LINK
Note 2 ?

Másik fórumon olvastam, hogy sokak szerint fel lett gyorsítva a videó... ami szerintem alapból hülyeség, mert se a gsmarena, se a samsung nem járna jól vele... mindegy, jókat nevettem magamban rajta. 
Akárki akármit mond a TouchWiz 3-ról (Tapló 3 google translate szerint
), szerintem sok jó dolgok belepakoltak. Gondolok itt például, hogy mikor a telefonkönyvben mászkálok, csak el kell húznom a nevet jobbra vagy balra és máris hívja, vagy üzenetet írhatok neki. Mostani telefonomban ezt utálom a legjobban, hogy 5 féle gombot kell nyomnom, hogy végre hívja..
szerintem nem lett felgyorsítva, viszont megértem azokat akik ezt gyanították, mert a csávó idegbeteg kézmozgása remek táptalaj ennek a "pletykának"
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
Másik jó dolog pedig nem is felület hanem sok jó program! TW.3.0 val rengeteg programot pakolnak a készülékre.
PL ott Divix lejátszó, ami Android legnagyobb gyengesége... Destire ben nincs, ugyan van rá egy program de azzal is szaggat...
Samsung Divix lejátszója még HD videót is viszi 
Már pedig ezen 4.0 szuper Amoled kijelzőn élmény lehet a videó nézés. 
Néztem van benne Autos mod és Asztali mod ilyenkor megváltozik a fö képernyő is nagyon cooll 
Kiváncsi vagyok ithon menyi lesz, meg az hogy magyar garival vegyem majd vagy eu san ( ha romokat rakok rá akkor eu s is bőven jó...)
Note 2 ?

Az lenne jó ha a home módhoz adnának hozzá olyan dokkolót, vagy egy tartót... külön nem akarom megvenni hozzá.
Lesz hozzá tartó is?
Note 2 ?

![]()
Erre a dokkolóra gondolok, ami szerintem nem tölti a telefont, révén, hogy felül van a töltő nyílása. De azért örülnék ha adnának hozzá, bár a videóban az szerepel, hogy külön értékesítik. 
De ha már dokkolót nem is, de remélem egy rendes tokot kapunk a telefonhoz, hogy azért ne karcolódjon a zsebünkben se, remélem nem felejtik ki dobozból. 
Dokkoló terén a Sony Ericsson Aino megoldása tetszik, tölti is a telefont:
[ Szerkesztve ]

Expansys.hu szerint a 8 GB-os változat várható érkezése 9 nap, 594.99 EUR-s áron, ami 166296,11 Ft. Hát kiváncsi leszek. 
Egyébként a GSMLine-on is fel lehet iratkozni a várólistára, és telefonálnak amint elérhető lesz náluk a készülék.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen drága lesz.
Remélem azért a GSM boltok olcsóbban adják majd.
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

hát szerintem ennyi pénzt 1 telefon se ér.... kár hogy ilyen r*hadt drága lesz remélem a kártyafüggetlenek vagyis a nem szolgáltatós telefonok olcsobbak lesznek én max 100-120 ropit adnék érte 

Ennyire saccolták egyébként a telefont korábban is. Mivel új mobilról és sok újításról van szó (Super AMOLED) félő, hogy nem csökken olyan gyorsan az ára, mint a többi mobilnak. Bízzunk benne, hogy a szolgáltatóknál lehet majd kapni, mert néha jóval olcsóbb. (magam részéről nem gond egy 2 éves hűség aláírása, ha olcsóbb a készülék), vagy pedig reméljük hamar megjelennek a használt 0 perces változatok.