Jaj félrenéztem, nem az aláírásodban szereplőt szeretném. A criscelo félére gondoltam. Nekem bejön ez a színes rom.
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.

Jaj félrenéztem, nem az aláírásodban szereplőt szeretném. A criscelo félére gondoltam. Nekem bejön ez a színes rom.

1. JVK rom
2. Odinban a K13C SM kernel ahogy eddig csináltad (reboot, repart, pit nélkül) Ha végzett akkor aksi ki és recoveryben indítod el.
3. Kiválasztod install zip from sd card-->choose zip from sd, és kiválasztod a már átmásolt főzetet
4. reboot now
A főzetet átmásolni az SGS-re az első lépés legyen, mert csak akkor tudod CWM-ben kiválasztani.
Remélem érted. 
Most nézem Te az előző ROM-om akarod felrakni. Akkor várj egy kicsit, megkeresem a hozzászólásom ahol ezt is leírtam és linkelem. Bár szívja az aksit kicsit jobban mint a DOC főzet.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy SII _ROM_R2

Érdekes ez a JVK, hogy valakinek normális, valakinek meg fogyaszt mint az állat. Tegnap este csináltam megy hard resetet meg egy wipe cache-t a recoveryben, de az se segített.
2 órát ment a kijelző és 30%-ra merült a telefon. Itt egy kép a fogyasztásról, a piros rész a lényeg.
Ez mégis mi a rákért lehet? Akinek jó az üzemideje JVK alatt, tolhatna erről egy képet... LP, az a 2 játék amit láttok és a Beautiful Widgets van csak felrakva. 
Delicious Mango is delicious

http://mobilarena.hu/tema/samsung_gt-i9000_galaxy_s_4-inch_super_amoled/hsz_42618-42618.html
na akkor te most csak kernelt akarsz feltenni, vagy komplett romot, mert így nehéz tanácsot adni.
szerk:
opp: nálam az android op rendszer 4%!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S II, Samsung UE55D7000

Legutóbb mikor nézelődtem az tűnt a legjobbnak. Most mit javasoltok?
HUTCHDBKernelt, majd romot. Kernel gond megoldódott, nem volt jó a fájl. Melyik romot javasoljátok most?
[ Szerkesztve ]
(#43007) znagy69 válasza Oppenheimer (#43003) üzenetére

Most mennem kell, ezért nem tudok küldeni, de hasonlóak az adatok, csak op rendszer nélkü. Ha nem küld senki akkor kb 2 óra mulva vissza jövök és küldöm, de azt hogyan mentem le írd meg kérlek.
(#43008) [DE2JAY] válasza Oppenheimer (#43003) üzenetére

Kalóz az androidodon: www.hattedskull.hu - [sᴧᴍsᴜɴɢ i9100]
(#43009) vakondvok válasza Oppenheimer (#43003) üzenetére

Áh, reménytelen ez a rom, semmire se jó...
(#43011) [DE2JAY] válasza Oppenheimer (#43010) üzenetére
Ki melyik szolgáltatónál van? Én már másra nem tudok gondolni 
T
Kalóz az androidodon: www.hattedskull.hu - [sᴧᴍsᴜɴɢ i9100]
(#43012) pasionales válasza Oppenheimer (#43010) üzenetére

Melyik programmal csináltok ilyen aksi képet?
Énis T, csak én Telenor
[ Szerkesztve ]
én az alap jvk-t használom, és jó.
van rajta egy supercurio kernel, (cwm miatt) és egy GB thema.
ennyi.
(#43014) Oppenheimer válasza [DE2JAY] (#43011) üzenetére

T-mobil, de ez biztos nem számít...
pasionales: vissza+home gomb egyszerre.
[ Szerkesztve ]

Voda ha ez számít.(azt leszámítva, hogy sz..r lassú a 3G)
buuu
ekkora hüjét mintén...
a Chainfire kernel az 3e
megy is fel a speedmod
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...
(#43017) HUTCHDB válasza tariattila (#43016) üzenetére
lehet félre értek valamit, de van már a jvk-hoz speedmod kernel?
Nincs, de legalább tud zip-et installálni... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként kész vagyok az első 100%-ig tökéletes akkukijelzővel a ginger alá... 
Az eddigi megoldások csak hum-buk volt mindegyik, nem egyesével volt skálázva a töltési szakasz...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!
és az nem kavar be, hogy az froyo kernel? 
gratula!
az akkukijelzés ugye nem zöld? 
ha nem már küldheted is.... 
De bekavar, ezért csak autoreboot nélkül teszed fel, akksi ki, recovery be, zip telepítés, és kész 
Nem zűűd, hanem szép fehér...gyönyörű 
ja értem.
hogyan kell az akkukijelzést lecserélni?
elküldhetnéd, de mailben ......nincs nálam kábel, meg egyéb dolog, de telóra jött mailból feltenném.
remélem emlékszel még a mail címemre 
Hát magát a framework-res.apk-t tudom elküldeni, de várj egy kicsit még, még alakítok rajta egy kicsit...

Még egy kérdés. Témát, (mondjuk Bezke) leszedni, cserélni hogyan lehet?
Samsung Galaxy S I9000 | CM9 NIGHTLY | Devil Kernel 0.79 VC XL bm | KB3 Modem |
Ez engem is érdekelne
11 hónap garanciás makulátlan fekete iPad 2 32GB WiFi - 3G eladó! Out-of-the-box állapot! 135000 Forint!!!
Felteszel egy másik témát...
Máshogyan nem lehet egy témát eltűntetni...Sőt, még így se biztos, hogy a téma minden eleme törlődik, mert lehet, hogy az új téma nem ír felül egy előzőleg témázott alkalmazást...
és hogy kell feltenni?? update.zip, és CWM??
11 hónap garanciás makulátlan fekete iPad 2 32GB WiFi - 3G eladó! Out-of-the-box állapot! 135000 Forint!!!

Témát hogyan tudok feltenni GB-re? Criskelo rom-ra szeretném ezt feltenni:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978354
update.zipként fel is teszem de nem változik semmi. Tuti, hogy valamit elrontok
Például igen...

Én is kérem szépen.
Email címet küldj nekem légyszi...

Már leítam Neked, hogy cwm-ből először V17 utána V18 update és a végén a témája, de lehet ha Neked csak a téma kell akkor azt. Ha mind 3 akkor egy cwm alatt a sorrendben.
ok köszi

Screenshotokat tudsz már lőni?
Samsung Galaxy S
Még mindig nem...De most nem is a kinézet a lényeg, hanem az, hogy végre minden százékhoz tartozik megfelelő kép, de 20-assával, nem 10-essével, nem összakavarva, hanem úgy, ahogy lennie kell...
kicsit nemfigyelek, és megint megpusztult a telefon ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
(#43035) znagy69 válasza Oppenheimer (#43014) üzenetére

Egyet tegyél mér meg kiváncsisgból. Tedd fel a battery monitor widgetet és ha alapállapotban nem 4-5 mA között van akor gáz valami. Nálam ennyi. Itt tudod azt is nézni 1-1 alkalmazás mennyit eszik.

Amúgy nem hasonlít valamennyit a 2.2.1-es "témádra"? Ha igen, akkor azokról nincs screenshot? 
Samsung Galaxy S
(#43037) NielsX válasza Oppenheimer (#43003) üzenetére

Nálam ugyan ez volt, hirtelen erős cpu használat, és bármit lőttem ki nem használt, 2 óra alatt ugrott 20% töltöttség úgy hogy nem is használtam. Újraindítottam és láss csodát jól fogyaszt megint.
Nem tudom mi van ennek a hátterében este teszek fel valami akkumonitorozó programot és akkor talán kiderül. Szerintem ne add fel, mert ez egy nagyon jó rom/rom alap a későbbi módosításokhoz.
(#43038) Oppenheimer válasza znagy69 (#43035) üzenetére

Hol tudom benne megnézni, hogy 1-1 alkalmazás mennyit eszik? Minek kell 4-5mA között lennie? A usage-nek?
[ Szerkesztve ]
De hasonlít, mert azt akarom átültetni 2.3.3-ra, csak annyi különbséggel, hogy itt minden rohadtul más, úgyhogy rengeteg dolgot nekem kell photoshoppolnom, meg .9.png-kel szenvedni...
nahh felkúszott a konyhai v1.2
Ti launcher proban milyen cuccal nézitek a rendszerdolgokat (program monitor dolgai pl)
mindig taccsvizeltem eddig 
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...
(#43041) Oppenheimer válasza znagy69 (#43035) üzenetére

Azt az értéket olvassam le, amit a widget mutat? Mert az 253 mA jelenleg.
(#43042) znagy69 válasza Oppenheimer (#43038) üzenetére

Ha kiteszed a widgetet akkor mutatja a pillanatnyi fogyasztást mA-ban és a töltötségi szintet. Ez a fogyasztás nálam alaphelyzetben 4-5 mA érték. És emelkedik ha telefonálok, ha wifi megy ha bármit bekapcsolok nő.
(#43043) znagy69 válasza Oppenheimer (#43041) üzenetére

Igen ez így igaz, de mi megy a háttérben, mert ha semmi és a feladatkezőlő is üres akkor közel 10x fogyasztás!

És arról nincsenek képek?
Samsung Galaxy S
(#43045) Oppenheimer válasza znagy69 (#43043) üzenetére

Semmi se megy, még toltam egy memóriaürítést is. Míg lementem megmelegíteni a kaját, lecsökkent 70-90 mA közötti értékre. Folyton pörög a CPU, a képen látszik hogy az Android oprendszer használja. De senki sem tudja, hogy miért!
(#43046) znagy69 válasza Oppenheimer (#43045) üzenetére

Szerintem telepíts úja. Nem tudom hogy valamelyik killer nem mutatja-e mi megy a háttérben, amit a feladatkezelő nem lát.
(#43047) Oppenheimer válasza znagy69 (#43046) üzenetére

Már 2x újraflasheltem, nem megoldás... Nem app használja a CPU-t, hanem maga az android, ezért azt nem is mutathatja 1 killer sem.
[ Szerkesztve ]
(#43048) znagy69 válasza Oppenheimer (#43047) üzenetére

Ez nagy méreg. 
odinos romok után független lesz a teló?? csak nem tudom kipróbálni, mert csak telenoros kártya van a családba
NEM CÉLOM HOGY FÜGGETLEN LEGYEN, CSAK KÍVÁNCSI VAGYOK 
[ Szerkesztve ]