Ó hogy kabd be, én gyúrtam az 50000-re 
[ Szerkesztve ]
Mindenki jó valamire, ha másra nem, legalább elrettentő példának! Úgy mint a SAMSUNG szervizfutár (GLS).
Ó hogy kabd be, én gyúrtam az 50000-re 
[ Szerkesztve ]
Mindenki jó valamire, ha másra nem, legalább elrettentő példának! Úgy mint a SAMSUNG szervizfutár (GLS).

Na müxik a dolog, az 1. leirásban ami volt ugy ahogy ottvan felraktam.
Csak kicsit voltam amugy befosva 
Igen nektek könnyü mondani hogy mit mire, de én negyedannyit nem értek hozzá 
Sztem msot megpróbálkozok DE2JAY féle leirással az lesz a tuti ...
[ Szerkesztve ]
Ericsson GA628 - Alcatel One Touch Easy - Motorola V2288 - Siemens C35 - Siemens A50 - Samsung A800 - Motorola E398 - Motorola E550 - Samsung U800 - Samsung Galaxy S

A kutyafáját. Elflasheltem az időt 
No Hope = No Fear
Figyelj hogy magyar multi CSC-t tegyél fel és lesz magyar swype-od is!
Épp most szállt el az a rohadt wifi router-em, mobilnet miatt lemaradtam 
És még megemlíteném, hogy Galaxy-ról is nyomulok.
Amúgy én vagyok a hivatalos 50k-s hozzászóló, mert az 1-es hsz-t utólag szúrta be az admin!
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Na, ugy döntöttem visszarakom a régi jó 2.2.1-et...
Ezt már a telorol irom hálistennek minden fasza.
1 változás van speedmod helyett voodoo van fent, igy még a quadrant is 1450 körül van ami egy 100-assal jobb a régonél és gyorsabbnak is tünik. Na most megyek és alszok ugy délig... pisz.
Ericsson GA628 - Alcatel One Touch Easy - Motorola V2288 - Siemens C35 - Siemens A50 - Samsung A800 - Motorola E398 - Motorola E550 - Samsung U800 - Samsung Galaxy S