120 at adok érte többet nem, igaz omnia hd is 160 volt kezdőben, azt hamar lement 120 ra.
Kezdő ár biztos sok lesz, de buta ember az aki azonnal megveszi.
Note 2 ?
120 at adok érte többet nem, igaz omnia hd is 160 volt kezdőben, azt hamar lement 120 ra.
Kezdő ár biztos sok lesz, de buta ember az aki azonnal megveszi.
Note 2 ?

Vagy csak siman gazdag.
GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

vagy csak szeretne egy telefont venni és nem akar ideiglenesen venni vmi szart amíg nem megy lejjebb az ára a samsungnak..
én nem hiszem, hogy olyan hamar le fog menni az ára, én meg nem akarok heteket vagy hónapokat várni, hogy aztán kijöjjön egy másik telefon ami jobb vmivel és az is 160 lesz és akkor meg majd arra fogok várni, és ott kötök ki, hogy életem végéig csak várok
tulajdonképpen ez már egy kis laptopnak felel meg, szinte minden igényt kielégít, minden hibát kiküszöböltek amik társaikban voltak (más okostelefonokban), így ha azt nézzük, hogy milyen magas szintű technológia ez, akkor egy 140-160 körüli ár reális lehet.

Én adnák érte 160-at, ha lenne.
De hát nem hiszem, hogy lesz fölös annyi, pláne, hogy tartozásom is van, más hibájából. 
Várni még tudok rá, de remélem azért nem kell nyár végéig, mert már nagyon a sajátomnak akarom tudni. 
Samsung GALAXY S --- HTC Sensation
(#455) tariattila válasza AS (#451) üzenetére
vagy buta és gazdag... 
Ha ez tényleg 160lesz akkor inkább marad a mostani tel. és fele annyi pénzért mellé egy 7˝-10”-os android tablet... nehogymár 140-nél többet érjen...
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

Főleg hogy Wave mennyibe kerül, a nagyobb kijelző nem indok szerintem erre az árkülönbözetre. Na meg az egyiken android van a másikon a saját oprendszer, úgy gondolom a saját kifejlesztése csak drágább volt a Samsungnak.
Én is attól tartok, hogy ez tartani fogja az árát sokáig. Anno az Omniára is rengeteget kellett várnom, hogy essen az ára.
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

Ismét itt egy videó amely a multi-touch képességét teszteli a Galaxy S-nek, összehasonlítva a Desire-vel: Samsung Galaxy S - Multi-touch.mov
És egy kép a Google konferenciáról:![]()
Hát igen, Desire-t veri

Pedig azért az se egy rossz telefon. 
Ez nem is kérdés... 
Note 2 ?

engem már csak az érdekelne, hogy az iPhone-okat veri-e?
mert én komolyan elgondolkoztam egy olyanon... épp akarok egy 30as számot, és a t-mobilenál van ilyen akció hogy 2 éves hűségnyilatkozattal vmi 990et kell csak fizetnem?
ha ilyen van akkor inkább az, mint 160ér a samsung..
Szerintem ez sem kérdés.
Anno lehurrogták a Jet-et, hogy nem is iphone verő és azóta nem merték ráaggasztani egyik készülékükre sem, pedig ez és a Wave simán hozza azt a szintet, sőt, jobbak is.

Tedd hozzá, hogy akkor az T-Mobile Ikon 600-ra is vállalod a 2 éves hűséget, aminek a havidíja 17690 Ft.
Én személy szerint nem szeretem az iPhone-t, de mindenkinek más jön be. 
De iPhone az iPhone, szerintem kár minden telefonra ráaggatni, hogy iPhone gyilkos... Úgyis a vásárlók döntik el, hogy mi jobb tényleg mint a szifon.
[ Szerkesztve ]

Pont az baj, hogy sokkal olcsóbban fogja adni a Badás készülékeit, mint az androidosat, symbianosat, wm-st (meg úgy mindennél, más márkához képest is valamennyivel), hogy ha az ember Samsungban gondolkodik, akkor inkább Badát vegyen -> jobban terjed a Bada, a fejlesztés költsége meg úgyis csak hosszabb távon jön vissza...
Az a baj, hogy a nagy telefonjaik árával mindig így elszállnak, és elég sokáig tartják az árukat. (i8910 HD-nél is a Mobilarénás cikkben is odaírták, hogy csak az ára miatt nem érdemes megvenni egy darabig)
all glory is fleeting
De még így is olcsóbbak, mint a kezdőáron megjelenő csúcs ájfonok.
18.000-es havidíjjal meg kell a ráknak.
rondzsy89: Csak nézd meg ezt és utána mond, hogy nem verő.
[link]
Miben jobb?
[ Szerkesztve ]

Másik, hogy 990-ért a régi iPhone-t kapod, nem a 3GS-t. Ebben az évben jelenik meg az új iPhone elvileg, akkor már inkább várd meg azt, ha nagyon azt szeretnél, mondjuk szerintem bűn ronda lett. 
Ez a telefon mit ne mondjak, őrületesen jó!
Egyedül egy normális vakut hiányolok róla, de hát még lenyelem.
Én nem mondom, hogy elszálltak az i8910 HD árával, mert amit az a telefon akkor felmutatott, azt nem tudta senki sem, sőt, még ma is megállja a helyét a csúcskategóriában. Gyakorlatilag ennél kell még ma is a lehető legkevesebb kompromisszumot kötni, bár az azóta elterjedt SNS hype-ban alul marad. Én egyébként 135-ért vettem.
És szívesen lecserélném erre a telóra, nagyon komoly! Nyár végén már tűrhető ára lesz nagyon, 110-120 között haza lehet vinni 0 percesen.
Egy kérdés: Itt is fizetős lesz a Hub? Bada-nál is lesznek premium szolgáltatások, igaz itt nem rontják el ilyennel?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

Nem mondtam, hogy nem jobb nála a Galaxy, csak szerintem a gyártóknak nem kéne ráaggatni a jelzőt. Szegény Jet-re is ráakasztották és mekkorát buktak vele, pedig alapjában egy jó telefon. (olyat akartam venni
) Csak minden tesztből kiderült, hogy nem veri iPhone-t. Zárt oprendszer, rossz TouchWiz 2 és még sorolhatnám.

ja most olvastam megint, hát mégsem fogok olyat venni onnan, mert a legkisebb csomag is havi 5000 ft, de akkor viszont muszáj vennem egy szar telót holnap amíg a samsung ki nem jön..
[ Szerkesztve ]

Itt azért látható az AMOLED és a S. AMOLED feketéje közti különbség. Ilyen szép feketét ezen kívül csak csukott szemmel láthat az ember. 
GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"
Akartam is mondani.... A FrAndroid videóján nagyon lehezen lehetett észrevenni, hogy hol van a fekete előlap és a képernyő közti határ, olyan szép fekete színt állít elő az SAMOLED.
Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

Sok sok kép az frandroid.com-tól: Samsung Galaxy S
(akkor készültek mikor a videók, csak eddig nem vettem észre.. hátha más is így járt)

Hivatalosan megerősítve! 512 MB RAM a Galaxy S-ben.

Visszatérve az ujjlenyomatra, engem inkább az érintőkijelzőn lévő macánkok zavarnak :S De úgy tűnik erre, kitaláltak valamit, mert a Wave kijelzője taszítja 
A kijelzőre ugyanis a jó ég tudja miért, de nagyon nehezen tapad meg a bőrünkön lévő zsír, ez pedig mindenképp pozitívum. Ha jobban belegondolok, az elmúlt napokban a Wave kijelzőjét nem is kellett megtisztítanom, ami túlzás nélkül állíthatom, hogy kuriózumnak számít az érintőkijelzős telefonok között.
Kiindulva, hogy mindkettő S-Amoled remélem Galaxy S is ilyen lesz.
FociEb 2012 a play áruházan: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanomamedia.focieb

Ha mégse, akkor marad a jó öreg törölgetés.
Mondjuk én mindig megtörlöm... lehet ez ilyen mánia, de utálom mikor nem lehet átlátni rajta. 
Nálam is mindig kéznél van egy szemüvegtörlő.

Ez egyébként megoldható valamilyen fóliával? Biztos van valami zsírtaszító fólia, nem?
all glory is fleeting
Szerintem biztos megoldható

Nekem anno a telefonokon mindig cellux volt fólia helyett.
Az volt itthon, nem karcolódott és jobban átláttam rajta mint a fólián... próbát megért :p

Mondjuk egy ~160 e telefonnál már a cellux szerintem....
Szóval csak azt szeretném mondani, hogy a mellé csak fut még egy célra rendelt fóliára 
all glory is fleeting

Persze :p Remélem meg lehet majd olcsóbban is kapni, és akkor lehet még hozzá kiegészítőket, amit esetleg nem attak hozzá, pl. asztali dock.
Nekem a képeken és videókon ügy tűnik hogy nem koszolódik a kijelző. 
Samsung Wave is ilyen nem tudom hogy csinálták.
Viszont fényes hátlap tuti 
Note 2 ?

A hátlap kevésbé érdekel, az ritkán látom jelenleg is és ez még kevesebb lesz, hisz van előlapi kamera 
Az asztali dock-ot én is kihesszeltem magamnak, kár, hogy nem alaptartozék 
FociEb 2012 a play áruházan: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanomamedia.focieb

miért nincs bekapcsolva az a Desire? tán lemerült?
vagy épp hogy be van kapcsolva? 
Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.
A Wave tenyleg nem koszolodik, bar Desire-rel nem tudom osszehasonlitani, a Nexus One kijelzojebol toredeknyi hasznalat utan se latszik semmi. Valamit nagyon trukkoztek.
Break Driven Development

látom már belinkelték amit akartam most 
[ Szerkesztve ]
SGS II (XXLP7)
Kis játék:
[link]

A Wave már kapható Németországban 325€-ért [link] (91000ft) ez elég olcsó, úgy tűnik a saját oprendszerét nagyon olcsón adja, talán a Galaxi S-nél sem szál el bár sok helyen láttam, hogy a kezdő ára 160e lesz végül is az Omnia II is kb. ennyivel kezdett most meg t-mobilnál 76e előfizetéssel.
[ Szerkesztve ]
(#492) AS válasza Allianz BB (#491) üzenetére
Igen függetlenül meg 100-80 között van 
Note 2 ?

szerintem is 160 körüli lesz a kezdő ára. az meg húzós. majd lekötözöm magam, nehogy bűnbe essek. (legalább 1 hónapig) 
SGS II (XXLP7)

nekem nagyon bejön ez a telefon de 160-t nem fogok érte adni max 120 de annyi ugy se lesz
lehet wave lesz ebből még azzal se járok rosszul és szinte ugyan az a 2 telefon max külső és a kijelző nemde?
(#495) moco22 válasza miniszter úr (#494) üzenetére

Le fog menni az ára. Ez csak kezdő ár, azzal úgyis mindig elszállnak. Ha kibírom, várok vele 1 hónapot, addigra már barátibb lesz szerintem. De várjuk ki a végét, egyáltalán mennyibe fog kerülni.
SGS II (XXLP7)
(#496) miniszter úr válasza moco22 (#495) üzenetére

hát én remélem hogy nem lesz már a kezdőse olyan nagyon sok max 140-150 mert akkor az még elfogadható ár (vagyis hát nem annyira mert ez is sok pénz) de szerintem tudják a Samsungnál is hogy nagyon jól sikerült cucc és ha nem adják annyira drágán akkor rengeteget megfognak venni a telcsiből(vagyis én igy csinálnám valahogy)
(#497) moco22 válasza miniszter úr (#496) üzenetére

én a Wawe-en csodálkozom, hogy ennyiért adják. szerintem nem drága, első árhoz képest.
[ Szerkesztve ]
SGS II (XXLP7)
(#498) miniszter úr válasza moco22 (#497) üzenetére

hát azért azon én annyira nem csodálkozom mert valszeg sok ember fél még a bada rendszertől végül is ez lesz az első badas telefon először tudatosítani kell az emberekkel hogy megbizható probléma mentes rendszer és majd ha sok cucc lesz hozzá letölthető akkor 1-re drágább lesz az is nem kell félni ettől 
Nem is olyan nagy ez a készülék
Legalábbis ehhez képest nem 
link
Note 2 ?

De sztem senki ne várja azt, hogy 1 hónapon belül majd lemegy... majd talán szeptemberre. Vagy októberre talán már bent lesz a t-mobilenál... de ahhoz eléggé eltalálták, és a SAMOLED miatt nem fognak az árból visszavenni egyhamar... én sztem lehet nem várok hanem egyből megveszem.
Mert ilyenkor vagy azt csinálod, hogy azonnal megveszed, vagy akkor vársz fél évet...na hát én azt nem akarom