Na itt van amit csináltam...
9 különböző SGS variáns!
a kép nagyobb, de sehová nem lehet feltenni :S
[ Szerkesztve ]
Mindenki jó valamire, ha másra nem, legalább elrettentő példának! Úgy mint a SAMSUNG szervizfutár (GLS).
(#41001) cozmo válasza tariattila (#40972) üzenetére
Na itt van amit csináltam...
9 különböző SGS variáns!
a kép nagyobb, de sehová nem lehet feltenni :S
[ Szerkesztve ]
Mindenki jó valamire, ha másra nem, legalább elrettentő példának! Úgy mint a SAMSUNG szervizfutár (GLS).
(#41002) tariattila válasza vakondvok (#41000) üzenetére
azért a 3,5 nap vagy 0,25 nap nem ugyan az !
kedves daky...
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

Nekem eddig tetszik az aksiidő. 7 óra alatt 20% esett. a wifi végig bekapcsolva fél óra gps. kb fél óra beszéd

kuckuc
múltkor ha jól emlékszem te szivattál a 250 megás szerecsen telepítő miatt..
jaaaah hogy akkor még doc fan voltál? 
elfér a sok szemét de én mondtam neked... amíg nem lassít kit érdekel...
vakond: azt is nézted mi fut a háttérben? mert pl egy állandóan futó ájgó vagy poweramp szereti az akksit... erre pl jó a taskkiller szerintem...
akksi idő nekem se tűnik vészesnek. reggel vettem le most 31%on van. közben ment elég sokat. lagfix ki-be, darky telepítés, gyomlálás
, wifi on, kis telefonálás, clockwork mentés...
VALAKI PRÓBÁLJA MÁR KI A DARKY-FICETO KERNELÉVEL.... hátha tényleg nyerő...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ Galaxy Note N7000 LPY www.android-forum.hu Galaxy Note fekete mesh tok eladó! új! http://bit.ly/JtCB0b

Android booster-el szoktam kilőni őket. Bár a power amp-re nem figyeltem, csak azt hogy ha elindítom a (task manager szerint) dolgoztatja a procit : ) (de az előtelepített "bigyók"-at nem szeretem akkor sem,ha feltölt szerintem ROM csere lesz, a Juwe's jó letisztult nekem és gyors is)
buuu

Hát ja, átálltam a sötét oldalra. 
Viszont ha felraknám, én megnézném azt a voodoo kernelt. Ahhoz írják azt az üzemidőt. 
Viszont nem szeretnék lagfixet... Milyen mappa is kell? "Voodoo", abban meg egy "disable lagfix"? Vagy kell a kötőjel ("disable-lagfix")?
Viszont
amikor felraktam a darky 9.3-at sm kernellel, csinált a belső SD-mre egy "Voodoo" mappát, abba meg 4 fájlt... (dont-convert-system, system-as-rfs, disable-lagfix, enable-debug)
Ha ezeket meghagyom, akkor nem is rakja fel a voodoo kernelt? 
A másik: Folyamatosan 100%-on van az aksi... Tudom, egy reboot "megoldaná", de mi lenne, ha nem csinálnám meg..? Egyszer csak kikapcsol, ugyanannyi használat után, mint eddig? Vagy esetleg elfelejtene kikapcsolni, és csak akkor kapcsol ki, amikor már tényleg meghal az akku? Lehet, hogy összejön az a 3,5 napos üzemidő... 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S

hol van a ficeto kernel sosem hallottam róla 
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

na ez az... be van építve a telepítőbe. alapból ezt rakná fel de mivel a darky appban ki volt választva a sm ezért az maradt...
ezt ki lehet szedni valahogy a 9.4 zipből? csak a kernelt?
ebben valami voodoo 5.5 van, de csak darky fórumán írnak róla, még xda-n is csak pár említés van.
Introducing Dark Voodoo Kernel
- Made by ficeto [Team Darky Dev]
- Based on Voodoo 5.5 [by supercurio]
- Voodoo Sound 5.5
- Usual Tweaks and Hacks like BLN etc.
- Rewritten Recovery [mount scripts, other more reliable scripts, new graphics, new UI]
- Reported very good battery life [3.5 days with heavy use]
- Speed of Voodoo, means: blazing speed
és itt van a 3,5 nap... gondolom ezzel a kernellel gondolta darky... bár tényleg nonszensz 
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ Galaxy Note N7000 LPY www.android-forum.hu Galaxy Note fekete mesh tok eladó! új! http://bit.ly/JtCB0b

Na, ezt akarom én is, csak lagfix nélkül. 
Samsung Galaxy S
(#41010) tariattila válasza kutkut (#41009) üzenetére
szerintem nem kell a kötőjel... simán: disable lagfix
(#41011) kutkut válasza tariattila (#41010) üzenetére

Najó, és az jó ehhez a kernelhez? Mer ez csak valami "továbbfejlesztett" voodoo... 
Am, kösz. 
nggabi: Akkor mi van, ha letörlöm a Darky Configuratort? Akkor nem engedi felrakni?
Biztos kell a lagfix, de nincs kedvem konvertálgatni. 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S

miért nem kell lagfix? régen én se voltam híve, de mintha smoothabb
lenne tőle a menü... főleg ahol sok fájl van pl alkalmazások kezelése. a mappát meg ne piszkáld sztem
cwmből kapcsolható a lagfix.
az lehet, hogy továbbfejlesztett de az sm alapja voodoo 4... ennek meg 5 akkor csak jobb...
ha törlöd az appot semmi mert csak a telepítésnél nézi...
atesz: asszony nem bírta a sok romot?

[ Szerkesztve ]

Na ilyense volt még bekapcsoltam a lagfixet és nem javult a quadrant. 
(#41014) tariattila válasza rvgy75 (#41013) üzenetére
akkor be volt kapcsolva ? 
(#41015) rvgy75 válasza tariattila (#41014) üzenetére

előtte 1240 utána 1233

Most azt mondom, hogy ha törölném az appot, akkor engedné felrakni az új dark voodoo kernelt... Nem? 
Samsung Galaxy S
(#41017) tariattila válasza rvgy75 (#41015) üzenetére
mi művelte ezt voodoo kernel?
akkor a Te telefonodra nem igazak a jólmutató TV reklámok
(előtte/utána) 
(#41018) rvgy75 válasza tariattila (#41017) üzenetére

nem voodoo, spededmod. tuti hogy kivolt kapcsolva mert reggel mielőtt felraktam a darky 9.4 kikapcsoltam.

lagfix nélkül (amit elfelejtettem bekapcsolni)=941, és 1100 pont quadrant. bekapcsolás után 1463
(most, hogy rendbe raktam és kitakarítottam a rendszert meg vagyok vele elégedve
)
[ Szerkesztve ]
buuu
Ne felejtsétek, holnap jön az opera Mobile elvileg droidra is

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]
Hittétek volna hogy 9 SGS variáns létezik?
Van amelyik két kártyával megy egy időben és van amelyikből nem spórolták ki a vakut! 
Na feltettem ide teljes felbontásban:
Letöltéshez klikk ide:
[link]
[ Szerkesztve ]
A teljes méretű képhez a link helyesen: [link]
[ Szerkesztve ]
(#41023) ForRedGlory válasza cozmo (#41022) üzenetére
LOL 
Jó a kép, meg a kommentek is 
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]
Rohadj jó Darkyban az az ébresztő, ami sima csipogással indul, majd rá ütemre a zene pár másodperc múlva. 
Holnap ha minden igaz Angry Birds Rio.
Konkurenciánál már téma.
(#41026) joey20 válasza Keldor papa (#41025) üzenetére

ez valami negyedmeretu keprol upscalelt cucc vagy miert igy nez ki?
(#41028) nggabi válasza ForRedGlory (#41020) üzenetére

jött is az új opera. markecen van
úgy látom megy benne a flash... az eddig ment?
de hol a rio??? azt nem láttam...
[ Szerkesztve ]
(#41029) tariattila válasza nggabi (#41028) üzenetére
a gyárihoz képest milyen? a zoomolás elején még homályos pár másodpercig? vagy fejlesztettek? 

Egyet ertek. Remek a szinkronizalas. En is a googlet hasznalom. Legutobb csak azert szarakodtam a SIM-mel, hogy ideiglenes telefoncsere eseten is meglegyenek a szamok.
(#41031) csab2 válasza Oppenheimer (#40949) üzenetére

Arra vigyazz, hogy ha a telefon nevjegyebol torolsz egy nevjegyet akkor azt torli a google nevjegyzekbol is (mert automatikusan csatolja a nevjegyeket) de erre figyelmeztet torles elott.
Nem igazan ertelek egyebkent. Barmilyen modositast hajtasz vegre a telefon google nevjegyzeken akkor az szinkronizalas utan vegrehajtodik a felhoben levo gmail cimtarban is. Nalam be van kapcsolva az automatikus, hatterbeni szinkronizalas es gyakorlatilag azonnal megtortennek a valtozasok.
(#41032) twine válasza tariattila (#41029) üzenetére

kb 3 percem volt kipróbálni!(prohardver megnyitás, fórumba belépés, jelszó mentés, beállítások menü átnyálazása, kedvencekhez lementés),,,, Igy egy roppant gyors, és szubjektív vélemény! A beta-hoz képest sokmindent javítottak benne,,már odaragad a a képernyő széléhez a tördelt szöveg, nem mászik el görgetésnél, mint a beta,,,,a homály amit kérdeztél nekem nem tünt fel,szerintem nincs már olyan
ha "meggördited" a lapotle, vagy fel kidob egy nyilat ami segit a lap aljára vagy tetejére ugrani....nekem egész kellemes sebességűnek is tűnik, és egész smooooooth
tetszik,,,sokkal jobb mint a beta volt!
De nem győzöm hangsúlyozni hogy kb 3 percet láttam belőle
Meló van
és nem kockásodik
Ja igen flash-nél három féle beállitásod lehet: Be/Ki/ ráböksz ez utóbbi elég kultúrált megoldás szerintem...
[ Szerkesztve ]
(#41033) nggabi válasza tariattila (#41029) üzenetére

nem homályosodik nem kockás... egész jó
kicsit fura a görgetés, de meg lehet szokni. a flashre rá kell bökni hogy elinduljon.
(#41034) tariattila válasza nggabi (#41033) üzenetére
(és twine)
akkor már ugrasztom is... látom v11
utána meg ezt a k13d kernelt is meglesem... igaz a fejlesztései nem nagyon érintenek (kár, hogy nem a voodoo5-öt pászították bele)
[ Szerkesztve ]
(#41035) tariattila válasza nggabi (#41033) üzenetére
a haladó beállításnál van olyan hogy "Engedélyezve"
gyerekek ez nagyon dúúúrva lett...
semmi homályosan induló zoom... (nem szimpla hanem dupla klikkre és okosan egyből a tördelt szöveg elejéhez rak)
kockásodásnak nyoma sincs...
FRG : kíváncsi leszek mit szólsz hozzá
szerintem mászt hev! 
[ Szerkesztve ]
(#41036) rankesz válasza tariattila (#41034) üzenetére

Én is épp ezt mondtam tegnap, rohadtul kíváncsi vagyok már a voodoo sound5 mennyivel tudott még jobb lenni mint az előző fejlesztések.
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
(#41037) tariattila válasza rankesz (#41036) üzenetére
nekem a 4 is tökéletes... ha csak ezzel kellene együttélnem akkor se lenne panaszom 
már csak az opera link kellene működjön... eddig egyetlen könyvjelzőmet sikerült szinkronizálnia a főképernyőre... 
[ Szerkesztve ]
Nah ki hogy töltötte a telóját Darky 9.4-el?
Én este elfelejtettem, hogy tesztelem és felraktam tölteni de majd MA
Minden-ki-derül... 
Kalóz az androidodon: www.hattedskull.hu - [sᴧᴍsᴜɴɢ i9100]
(#41039) tariattila válasza tariattila (#41037) üzenetére
jól van... megy az opera link is csak egy oldal kezdőképét rakta ki alapon... a többi csak link és első betöltés után rak ki hozzá képet...
remek... kevesebb ram-ot is eszik úgyérzem

Nekem a Darky's 9.4 Voodoo5 kernellel van fent,Voodoo control app-ban is jelzi!! Hol kell hallanom a hangzásbeli különbséget?! Eddig csak gyári kerneleket nyüstőltem huzamosabb ideig.
[ Szerkesztve ]

Ha Darky's 8.0-ra akarom feltenni a 9.4-et akkor ezeket a lépéseket kihagyhatom ugye?
2., Töltsük le a Voodoo-5.0.3-Froyo-GT-I9000-XXJPY kernelt: letöltés
3., Indítsuk újra a telefont recovery módban, majd válasszuk ki a következő három menüt, utána pedig indítsuk újra:
- wipe data / factory reset
- wipe cache partition
- wipe dalvik cache (az „advanced” menüben van!)
4., Ezután download módban csatlakoztassuk a telefont a számítógéphez.
5., Indítsuk el az Odint és a „PDA”-ba tallózzuk be a 2-es pontban letöltött kernelt. A „PHONE”, ”CSC” és „PIT” legyen üres, illetve a „Re-Partition” se legyen bepipálva.
6., Kattintsunk a „Start” gombra, és néhány másodperc után újraindul a telefon.
Elég ha cwm-ből felteszem a letöltött fájlt?
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
(#41042) tariattila válasza Bilux (#41040) üzenetére
azt megsúgom, hogy nehéz lesz észrevenni mert alapon is nagyon jó a hangja az SGS-nek...
inkább a rádióra volt hatással (egyből érezhetően) a javulás..
de kérdésedre, hogy hol : a fülesen ![;]](/dl/s/v1.gif)
Bakker akkor én húzhatom újra
te gyárira húztad fel? Mert én ráengedtem DOCra
csak kernelt váltott szvsz a Darky app miatt 
(#41044) rankesz válasza tariattila (#41039) üzenetére

Szép és jó ez az új Opera, viszont a Flash szarabbul fut rajta sokkal mint a gyári böngetővel...
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Gyárira húztam js8-ra
(#41046) Bilux válasza tariattila (#41042) üzenetére

Akkor nem az én fülemmel van a baj, megnyugodtam 
Ugyanis általános használat mellett semmi újat nem tapasztaltam, rádiót meg nem hallgatok telefonon csak nagyo ritkán...
Hát a héten már nem biztos hogy lesz erőm még egy WIPE-ra... főleg hogy érzem a mézeskalács illatát (hátha jön
)

feladom
tegnap már elmondtam... másold fel sd-re, cwmből install zip, choose zip...
a flash az operában mintha tényleg szaggatna...
[ Szerkesztve ]

felment, egyelőre minden ok. Egyedül market hibádzik... nem tudok letölteni semmit
szerk: restarttal megoldódott
kezdődjék a belakás... 
[ Szerkesztve ]
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
Én még ajánlom a gémélt frissíteni, ha nem a legújabb van fenn... bár nekem ki volt szedve a Third party apps, úgyhogy fenn se volt csak a gyári programok
Még youtube se.