Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#12001) csabám válasza tariattila (#11999) üzenetére

csabám
(őstag)

Ezt nem igazán értem. Most per pillanat Wavem van és a függőkre még nem érkezett sw frissítés hivatalosan. A függők még mindig 1.0 - val nyomják a Badát míg a függetlenek 1.0.2 - vel és hamarosan jön az 1.2 is. Tehát egy függő Galaxy S hol tart az sw - kben? Azt már tudom, h csak 2.1 Android van hivatalosan. Viszont a telefon sw - je? Ez az uccsó kérdésem aztán első hsz. - től kezdem olvasni mert lehet, h csere lesz.

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#12002) tariattila válasza csabám (#12001) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kérlek szépen a hivatalos firm a JM2...
és ezt értsd függő és függetlenre egyaránt!

mivel a kies lemaradásai (vagy nem tudom mi) miatt egyidőben jött ki kb az összes itthoni telefonra...

a későbbiekben nem lehet szerintem tudni, hogy milyen csúszás lesz a független és szolgáltatós között...

a samfirmware.com -on ha megnézed látni fogod, hogy azóta elég sok firm kint van (JM5/7/8/9 és froyo-ból is JP1/2/3/C/H/K)

ezek egyike se lett hivatalos még! Szerinted akkor?

Ha rádugtad a telefont a KIES-re akkor viszont hetente jelezte, hogy van rá frissítés (mármint magára a kiesre :DDD )
Szerintem ezek a KIES-re gyúrnak... a telefonon mi van azt lesz@rják...

[ Szerkesztve ]

a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

(#12003) csabám válasza tariattila (#12002) üzenetére

csabám
(őstag)

Köszi szépen a kimerítő választ, lassan elkezdem a fórumot olvasni, h kicsit képben legyek a masínával. Aztán mérlegelek:)

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#12004) tariattila válasza csabám (#12003) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azért a wave és E között nem sok mérlegelési tényezőt látok (ha csak az anyagi buktát nem nézem)

(#12005) theiron320

theiron320
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!Most olvastam, hogy az mkv fileokat át kell konvertálni h264 mp4 be 1280*720 as felbontásba, hogy lejátsza őket rendesen a telefon.Ez igaz?

Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!

(#12006) Dotcom válasza tariattila (#12004) üzenetére

Dotcom
(senior tag)

pedig nálam pl van, mégpedig az, hogy a bnőmnek vegyek wave-et vagy magamnak SGS-t/DéziHD-t? :D

az Alma az agyban csodákra képes...

(#12007) tariattila válasza Dotcom (#12006) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem magadnak vegyél egy HD-t :))

(#12008) makaveli666 válasza tariattila (#12007) üzenetére

makaveli666
(senior tag)

HD nek az 1250ma aksija elég gány lehet 4,3 colhoz, mikor a sima desire szinte nem bír ki egy napot sem...

(#12009) herrká

herrká
(tag)

Sziasztok!
Hogyan tudom rávenni a telefont, hogy a TotalCommanderben is megjelenjen?
KIES fent van, azzal kommunikál is,win intézőben is megjelenik a telefon is és a memóriakártya is. Tudok másolgatni ide-oda.
De, a TC-ben nem jelenik meg mint meghajtó???
Köszönöm!

(#12010) daninet válasza tariattila (#11958) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

felraktam és f*sza nagyon :DDD kösz a tippet. :R

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

(#12011) Meglivorn válasza herrká (#12009) üzenetére

Meglivorn
(tag)

A telefont állítsd háttértér/mass storage üzemmódba. Nekem úgy van beállítva hogy rákérdez amikor bedugom az USBt. De ezen kívül a telón az értesítések között még le kell okézni hogy csatlakozzon (ezt nekem is itt árulták el tegnap :D ).
Utána 2 meghajtót látsz a belső memóriának és a külső kártyának.

(#12012) TwentySix válasza theiron320 (#12005) üzenetére

TwentySix
(fanatikus tag)

A 720p mkv fajlokat lejatssza problema nelkul nalam. Olvastam itt problemakat, de valoszinu valami egzotikus kodolas/hang lehet a ludas...

Samsung Galaxy S (latest CM7 nightly build) / TomTom 940 HDTraffic / Garmin Oregon 550T offroad/ Kindle 3G/ Motorola XOOM

(#12013) compi.hu válasza ForRedGlory (#11992) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

FRG:

Az elso hozzaszolasban boszmeseg van az usb hattertarral kapcsolatban:

A telefonon bemész a „beállítások-> névjegy -> USB beállítások”-ba, kiválasztod a háttértárat, majd „beállítások -> alkalmazások -> fejlesztés” menü, bepipálod az „USB-hibakeresést”.

A kiemelt resz marhara nem az usb storage-rol szol, teljesen folosleges bekapcsolni ha az usb mod rendesen be van allitva. Mellesleg az usb modnal lehet a "kerdezzen csatlakozaskor" pontot is valasztani es csatlakozaskor valasztani a "hattertar" modot. Amugy ha beallitod az usb hibakeresest, tokmindegy mit allitasz be az "USB beallitasok" alatt, mindenkeppen mass storage modba teszi az USB-t mellekhataskent. Felejtsuk mar el vegre az usb hibakeresest ezzel kapcsolatban, teljesen masra valo.

http://gpsforum.hu - Navigációról szájkosár nélkül

(#12014) JJ hunter

JJ hunter
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, h vki találkozott-e már olyan progival, ami képes megjeleníteni a 3D-s képeket a telon? Arra gondolok, h felteszek egy progit a telora, ami kék-piros képet ad(ha jól tudom, ez a 2 szín kell a 3d-s megjelenéshez a szemüvegből kiindulva:) ), és így a kijelzőn látom a 3d-s képet:). Kerestem a barátommal is-gugli- de nem találtam:(

[ Szerkesztve ]

Samu GalaxyS 8gb + 16 gb cl4 + stock JVU 2.3.6 + Semaphore 2.5.0

(#12015) theiron320 válasza TwentySix (#12012) üzenetére

theiron320
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szia!Köszi a válaszat, sajnos nekem akadozik.Az számithat, hogy 2,1 szoftver van rajta és nem buheráltam semmit.Egy jó lejátszót nem tudsz mondani?Mert az mvideo player nem viszi és lehet, hogy az ac video player a hibas.

[ Szerkesztve ]

(#12016) TwentySix válasza theiron320 (#12015) üzenetére

TwentySix
(fanatikus tag)

sima gyari lejatszo, ha nem kell felirat. Es anno en is a 2.1-el neztem rajta filmet unalmas oraimban.
Probald masik mkv fajllal, pl. egy filmsorozattal. Nekem a Spartacus es a Stargate: Universe osszes resze van fenn, azokat pl. tokeletesen viszi, roccenes nelkul.

Samsung Galaxy S (latest CM7 nightly build) / TomTom 940 HDTraffic / Garmin Oregon 550T offroad/ Kindle 3G/ Motorola XOOM

(#12017) tariattila válasza herrká (#12009) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Android Debug Bridge bővítmény Total Commanderhez.

(#12018) Atzel válasza theiron320 (#12005) üzenetére

Atzel
(újonc)

Üdv!

Kipróbáltam ugyanazt a videót mkv, mp4 (1280X720) és avi (800x464) formátumban, és a gyári lejátszó szépen viszi mindet. A telefonon semmi módosítás, 2.1, Pannonos.

[ Szerkesztve ]

(#12019) ForRedGlory válasza makaveli666 (#12008) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne aggódj az a 4.3" és az 1250-es akksi fél napot bírja. Nem viccelek... HD2 akku ideje is katasztrófa volt. Valamikor ha nyomogattam folyamatosan pár óra alatt lemerült... Többek közt ezért is adtam el, kizárt hogy kibírjon egy napot, ha valaki ki akarja használni a tudását.

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#12020) TwentySix válasza tariattila (#12017) üzenetére

TwentySix
(fanatikus tag)

Ez mire is jo? ha USB modban csatlakoztatom, mindenkeppen megjelenik a TC-ben nem?
Ezert nem ertettem az alapkerdest sem...
Vagy nagyon reggel van meg???? :DD :DD :DD

(#12021) ForRedGlory válasza compi.hu (#12013) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt már megbeszéltem valakivel itt, talán Twenty-vel. NEKEM nem működik ha csak azt csinálom, amit írsz, azért így írtam. Inkább így legyen, és tuti legyen, mintsem 10-ből csak 2 embernek ne menjen a módszereddel, és itt kérdezgesse folyamatosan ugyanazt.

JJ hunter: az a 3D-s dolog ugye csak vicc volt? :DDD

[ Szerkesztve ]

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#12022) makaveli666 válasza ForRedGlory (#12019) üzenetére

makaveli666
(senior tag)

Gondoltam, hogy semmit nem bír az akksi nem véletlen váalszoltam azt hiszem Atilla válaszára, hogy hd t tuti nem vennék... kivéve ha valaki akar magával 3 akkut vinni -.-

(#12023) JJ hunter válasza ForRedGlory (#12021) üzenetére

JJ hunter
(fanatikus tag)

hát jah...így utólag belegondolva az volt :DDD :DDD :DDD :DDD

Samu GalaxyS 8gb + 16 gb cl4 + stock JVU 2.3.6 + Semaphore 2.5.0

(#12024) ForRedGlory válasza makaveli666 (#12022) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha már akksi... megkérdeztem Samsungot hol kapni hivatalosan akksit a Galaxyhoz. Ezt írták vissza:
Na megnéztem azt a honlapot, ez milyen gány oldal, nem is találtam meg az akksit, az árát meg pláne nem....

Tisztelt XY!

Köszönettel vettük érdeklődését.
Az Ön kérésének adtunk egy nyilvántartási számot.
Kérjük, a továbbiakban erre hivatkozzon: 2900492349

Samsung készülékekhez alkatrészeket és tartozékokat a HQ Video
Elektronik Kft. üzletében lehet megvásárolni, megrendelni.

HQ Video Elektronik Kft.
1135 Budapest, Kerekes utca 15.
www.hqelektronik.hu
Tel: 06-1-239-3266

További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.

Üdvözlettel,

Gergely Anna Mária
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat

(#12025) theiron320

theiron320
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszi fiuk a segitseget.Nem tudom mi lehet a hiba. Nekem a gyári lejátszó nem is tudja vinni.Nem tudjátok vajon mi lehet a hiba?
Nektek is kiirja a amikor telepititek az mkv fájlt, hogy lehet, hogy nem tudja a telefon lejátszani?
U.I: köszönöm a tippet.Spartacust lejátsza tökéletesen a blue montain al és a doktor house al pedig nem tudom, hogy mi lehet a baj.

[ Szerkesztve ]

(#12026) compi.hu válasza tariattila (#12017) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

Hat en nem talalok ehez letoltheto binarist. En meg csak-csak leforditom de szerintem a zemberek 99%-anal nincs fent MSVC a gepen.

(#12027) ForRedGlory válasza theiron320 (#12025) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gspot, nézd meg vele.

(#12028) TwentySix válasza ForRedGlory (#12024) üzenetére

TwentySix
(fanatikus tag)

En rendeltem az E-Bay-rol 2 db potakkumlatort + asztali toltot anno regen a galaxy-hoz, nagyon jol szuperalnak, ugyanannyit birnak mint az eredeti akksik. Mivel nekem nagyon surun cserelgetni kell (geocaching, folyamatos GPS, kamionban allando halozatkereses), naponta minimum egyszer cserelem, szoval tesztelve van rendesen.
A masik: Sosem jonnel ra, hogy melyik az eredeti, es melyik a potakkumlator, tokeletesen ugyanazok a feliratok, ugyanaz a gyar, csak a gyartasi datum eltero, meg par aprobetus szoveg.
Meg az elejen elfelejtettem bejelolni a gyarit, azota sem jovok ra, pedig mar telefonos segitseget is kertem az azonositashoz.....
Maganvelemenyem, hogy ez is ugyanabbol a gyarbol jon ki, mint amit adtak hozza.

[ Szerkesztve ]

(#12029) CHIPman válasza TwentySix (#12028) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez olyan asztali stand, amibe be lehet rakni egy akksit pluszba tölteni?

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#12030) compi.hu válasza TwentySix (#12028) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

Neked mennyi ido alatt erd ide? En oktober elsejen rendeltem azzal a keressel hogy eu pluggal kuldjek, vissza is irtak hogy OK, termeszetesen megoldhato, 3-an postaztak de meg nem ert ide. Ezert erdekelne, hogy te a feladastol szamitva mennyi ido mulva kaptad meg?

Amugy a rejtett jotanacsot megfogadva mar most megjeloltem a gyari akksit :K

[ Szerkesztve ]

(#12031) tariattila válasza compi.hu (#12026) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

yo wana :DDD

csak egy kiindulási pontot adtam ha már annyira Total Commander volt a kérdés...

azt áruljad elfele, hogy a buildingek műxeneke?

ja Twentynek nem ide hanem oda (az ködös albionba) könnyen vigyorog onnan

[ Szerkesztve ]

(#12032) compi.hu válasza tariattila (#12031) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

bonyolult. az NTQ csomagban levok nem. vadasztam masik komplett androidos csomagot fulleuval, abban a terkepek regebbiek, de a benne levo epuletek mukodnek, bar elegge szegenyes a valasztek. Irosrszagra pl csak benzinkut van benne, nekem meg kene valami rendes mert ho vegen kirandulok arrafele egy kicsit. Kivadaszom majd valamelyik PNA-s csomagbol.

NTQ-s csomag amugy lathatoan promohoz valo, lehete azert nem jok az epuletek. viszont hal'istennek a terkepekkel ellentetben az epuletek kavargatasa kulonbozo kiadasok kozott nem okoz gubancot.

Elobb-utobb majd csak osszevadaszok egy fullextras csomagot androidra is. Amugy amit toled huztam az marhara nem indulkt el, csak miutan bizonyos konyvtarakat lecsereltem az enyembol. Utana tuti, es a sebesseget is mutatja. (nalam ez azert fontos mert jo ideje nem az autoban levot nezem hanem a navigacio altal mutatotta, az legalabb nem csal.

... kozben rajottem: NTQ packban csak a nevezetes epuletek vannak benne, azert hittem hogy nem mukodik...

[ Szerkesztve ]

(#12033) TwentySix válasza compi.hu (#12030) üzenetére

TwentySix
(fanatikus tag)

nekem pont 2 het alatt ert ide angliaba, nagyjabol egyszerre rendeltuk Patience-val, O hamarabb megkapta egy-ket nappal Magyarorszagon, mint en itt...
Chipman: Igen, olyan, viszont amerikai konnektor szabvany a dugo, szoval kell valami atalakito, a 220V az jo neki.

[ Szerkesztve ]

(#12034) compi.hu válasza TwentySix (#12033) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

akkor a jovo heten az enyem is ide kene erjen.

Chipman: Igen, olyan, viszont amerikai konnektor szabvany a dugo, szoval kell valami atalakito, a 220V az jo neki.

Hehe en ugy voltam vele mint nyuszika meg a medve meg a halallista :C

- nem lehetne kicserelni EU plugra? :R
- dehogynem

:P

[ Szerkesztve ]

(#12035) tariattila válasza compi.hu (#12032) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én csak magyarország térképet próbáltam igaz de abból az ismerőstől kapott map/poi/building adatokat raktam be alá... mukodik eddig...
elvileg teljesen kompatibilis a rendes igoval nem? nem kell "androidhoz való" stb...???

(#12036) TwentySix válasza compi.hu (#12034) üzenetére

TwentySix
(fanatikus tag)

Nekem ez eszembe sem jutott :-) Pedig a halallistarol jo dolog leiratkozni. Na mindegy, itthon ugyis kaosz van a dugok korul, megszoktam az adapterhasznalatot mar.

Akinek 2.1 alatt kell az uj, automatikusan frissitos Market, az innen letoltheti:

Updated (2.2 style) Market for Android 2.1

2.2-rol lett atportolva 2.1-re

[ Szerkesztve ]

(#12037) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Feltettem a JM9-et, jónak látszik a SIM eddig, viszont akad, ahol csak tud. Láttam egy trükköt, amivel sokkal jobban felgyorsítható, majd kipróbálom.

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#12038) daninet válasza ForRedGlory (#12024) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

HQ videó oldala tényleg gány, de az egyik legkomolyabb elektronikai alkatrészekkel foglalkozó cég. Nyugodtan vásárolj tőlük korrektek nagyon.

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

(#12039) ForRedGlory

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hoppá.... :Y

Music Ringtone, ez akár még warez is lehetne, ha nem ingyenes a progi. Ezzel lehet letölteni ingyen MP3 zenéket. Teszteltem, működik, elég baba :K
Bár meglehetősen lassan tölti le a muzsikát nekem.

Van benne mp3 trimmer is :C

[ Szerkesztve ]

(#12040) cozmo válasza tariattila (#11925) üzenetére

cozmo
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem legnagyobb megdöbbenésemre, a sonyericsson fejhallgatómmal teljesen kompatibilis. Még a rajta levő gomb is ugyanúgy ellátja a funkcióját,mint a gyári hs.
Godolom ez a teljesen azonos 4 pólusú jack csatlakozásnak köszönhető.

Mindenki jó valamire, ha másra nem, legalább elrettentő példának! Úgy mint a SAMSUNG szervizfutár (GLS).

(#12041) Reich

Reich
(újonc)

Nekem van egy olyan gondom,hogy a gyári headset nem nagyon szuperál.Bedugom a készülékbe és nem ad hangot ha mozgatom akkor szokot néha de elég gyenge minőséget produkál.Most lehet a gyári headset nem jó esetleg gyéri hibás vagy a készülékkel van probléma? az hibás ilyen szempontból?

(#12042) compi.hu válasza TwentySix (#12020) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

Ez mire is jo? ha USB modban csatlakoztatom, mindenkeppen megjelenik a TC-ben nem?
Ezert nem ertettem az alapkerdest sem...

Ez arra lenne jo, hogy bekapcsolod az USB debugot, de nem kell "csatolnod" a belso meghajtokat es ezzel elerhetetlenne tenni oket a telefonon futo dolgok szamara, megis masolgathatsz fajlokat a telefon{rol/ra} Ezt amugy adb-vel parancssorbol fapadosan eddig is megtehetted, de ez egy beepulo modul TC-be amivel lassuk be sokkal kenyelmesebb a dolog.

(#12043) theiron320 válasza Reich (#12041) üzenetére

theiron320
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szia!Teljesen be kell dugni amig lehet.Péntekig nekem is azzal volt gondom :P .Ha nem nyomod be teljesen akkor vagy az egyik megy vagy megy mindkettő szarul.

(#12044) compi.hu válasza compi.hu (#12042) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

Na sikerult a binarist letolteni innen
adb szervernek (android sdk) futnia kell a PC-n hogy mukodjon (sdk konyvtaraban allva "tools\adb start-server" paranccsal lehet inditani)

Amugy tenyleg tok jo cucc, WinCE-n (PNA) is hasznaltam hasonlot.

[ Szerkesztve ]

(#12045) Reich válasza theiron320 (#12043) üzenetére

Reich
(újonc)

Értem te meddig tudtad bedugni a készülékbe mert nekem kilátszik kis rész belőle

[ Szerkesztve ]

(#12046) makaveli666 válasza Reich (#12045) üzenetére

makaveli666
(senior tag)

Legyél erőszakos azt még lehet beljebb tolni :)

(#12047) ForRedGlory válasza Reich (#12045) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nem jó... Nincs benyomva. Nyomd be izomból, majd bejáródik idővel.

(#12048) Reich

Reich
(újonc)

Megpróbálom köszönöm a válaszokat

(#12049) TwentySix válasza Reich (#12045) üzenetére

TwentySix
(fanatikus tag)

A muanyagig told be, kicsit nehez, de megy az. Ebben a formaban nem jo ahogy a kepen van

Koszi Compi, megint okosabb lettem, es megint egy pipa az "ami nem kell nekem" melle.... :D

[ Szerkesztve ]

(#12050) makaveli666

makaveli666
(senior tag)

aki nem ismerné az oldalt... hujujujuj hejejejejj grrrrrr

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.