Csak nekem jut róla eszembe egyből az omnia?
Szép-szép, a tudása is rendben van, de nekem már túl nagy.
Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

Csak nekem jut róla eszembe egyből az omnia?
Szép-szép, a tudása is rendben van, de nekem már túl nagy.
Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

Majdnem úgy néz ki, mint egy S5230... Egy ilyen kaliberű cucc nézhetne ki igényesebben is... Az előtte levő galaxy meg a spica is egyediek valamiben. Bár ez a lakk cucc is tényleg uncsi már...
Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

mester te mit tudsz erről az fmrádió kérdésről..
képeken,videókon látszik,de specikben nincs
és persze aled kérdés,de az fordítva van...
Hát ha videókon van fm rádió akkor van benne, mindegy mit ir a spec 
MUltitouch is van benne azt sem írják sehol sem...
Note 2 ?

lehet hogy visszavonja..és letiltja mégis az fmrádiót..

(#57) Quasi_modo válasza t72killer (#46) üzenetére

de "kisebb" dolgokban, szinte sohasem alaphardverben.
Sokszor abban is
picit nagyobb kijelző
És "picit" nagyobb felbontás.
AS Hát ha videókon van fm rádió akkor van benne,
Az i8910-ben is volt transmitter a bemutatáskor, most meg?
[ Szerkesztve ]
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD
(#58) AS válasza Quasi_modo (#57) üzenetére
Igen így van.
Ezért mondom hogy majd úgy is kiderül ha megjelenik készülék nyáron mi lesz benne és mi nem lesz benne.
Lehet Led is lesz benne már.
Note 2 ?
Világ legjobb mobil CPU ja van a Galaxy S ben 
* Motorola Droid: TI OMAP3430 with PowerVR SGX530 = 7 million(?) triangles/sec
* Nexus One: Qualcomm Snapdragon QSD8×50 with Adreno 200 = 22 million triangles/sec
* iPhone 3G S: 600 MHz Cortex-A8 with PowerVR SGX535 = 28 million triangles/sec
* Samsung Galaxy S: S5PC110 with PowerVR SGX540 = 90 million triangles/sec
ARM Cortex-A8 e SGX540 GPU van benne.
Note 2 ?

szép,de írnak-e olyan progit ami kihasználja...
lehet a galaxy s-ben ilyen brutál a cucc,de a többi gépben nem!
Ha minden igaz ez van S8500 Wave ben is. 
Note 2 ?

és ez a proci alaptartozék lesz minden bada telefonban?
Ha megnézed, hamarosan a snapdragon / 1GHz cortex A8 lesz az alap mobilproci. Tavaly még csak 1-2 ilyen készülék volt, idén már minden nagyobb gyártónak van ilyen, a HTC-nek 4 is (HD2, Desire, EVO, nexus one). Az a helyzet, hogy sokminden igényel ekkora erejű cpu-t: pl flash, videolejátszás.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
Bada bol lesz WQVGA is , tehát lehet abban nem az lesz.
Note 2 ?
+Nincs vége, Samsung q3 ban 5-6 inches Android táblákal támad majd 
+Kisebb tudású Androidok is jönnek.
Galaxy S csúcs gép Android fronton , de nem ö lesz csúcs gép 
Note 2 ?

Na azokra a kisebb Samu droidokra leszek én kíváncsi nagyon, jöjjenek csak.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build
Ha nem jön jobb nála míg megjelenik igen valószínű hogy ez lesz. 
Nem lenne logikus most bejelenteni a Bada telo és szuper android mellé még egy adu ászt.
Nyár még mesze van.
Note 2 ?

samsung minden telóból ötfélét csinál,mondjuk ez főleg az alsó kategóriában igaz..
ideje lenen a felsőben is.. 
lehet végül kimarad symbian,mivel winpho biztos lesz még idén...
amivel tartoznak Europában az optikai zoomos mobil,amit dél koreába bemutattak és megígérték itt is lesz..
ha nagyot akarnak vele dobni akkor symbiánnal kéne azt kidobni...
nokia be fog mutatni egy 12MP-s,xenonvakus,kapacitiv HDMI outos mobilt,persze az új symbivel
(#69) Quasi_modo válasza fairi (#68) üzenetére

lehet végül kimarad symbian
Ne aggódj, nem fog.
Ebok olvasó felülete nagyon hasonló , azonban, ez felültet előbb volt egy Samsung pmp ben... És utána a ipdadba.. Persze ez könyvespolc elrendezés igen logikus 

[ Szerkesztve ]
Note 2 ?
(#71) Quasi_modo válasza AS (#70) üzenetére

azonban, ez felültet előbb volt egy Samsung pmp ben..
Hűha ebből pereskedés lesz...
[ Szerkesztve ]
(#72) fairi válasza Quasi_modo (#71) üzenetére

nem biztos
samsung iphone alkatrész beszállító..
applenek nem érdeke perelni,mert ha jövőre superamoledet szeretnének akkor samuval jóba kell lenniük..
samut sokkal joban tudná perelni jogosan az apple,mégis a htc-vel kezdett szarakodni nevetséges jogsértésekkel...
samsungnak se érdeke perelni,miért tenné.???
Így van Samsung és Apple nagyon jobban vannak 
Note 2 ?

engagdet videójából kivágva,ne4m??
eddig is tudtuk a super amoled alázza az iphone kijelzőjét..
talán a sebesség,face-to-face összehasonlítás lenne érdekes...

ezek az infók honnan jönnek?
jó pár ilyen infó nem igazolódott be.... 
nem 100%, de több mint valószínű, hogy jön vmi hasonló mint amit AS írt, Samsung nem fog kimaradni ebből a bizniszből. (ugye Delltől is jön 5" android mid telefon...)
Mondjuk nekem semmi nem kell ami nagyobb mint a nexus one/galaxs/hd2....
kijelzőben meg nyáron jön az új szifon galaxyst ahoz illene hasonlítani...
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Arról van infó, hogy mikorra várható nálunk és kb. mennyiért?
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
Nyáron jön, azt nem tudni lesz e itthon hivatalosan. De biztosan lesz nagyon nagyon jól startolt itthon Galaxy Sipca a első magyar nyelvű android készülék. 
Szürkén biztos lesz gsm boltokban nyáron már 
Note 2 ?
Érdekes hírt találtam egy oldalon:
Májusban érkezik hazánkba a Samsung új okostelefonja, a Samsung I9000 Galaxy S. A készülék képernyője - a Wave-hez hasonlóan - Super Amoled technológiával érkezik, s a 4"-os, 480*800-as felbontású érintőképernyő igazi multimédiás eszközzé varázsolhatja a Galaxy-t. A 16 millió szín megjelenítésére képes kijelzőn HD minőségű (720p, 30fps) videókat is nézhetünk, s a mobil támogatja a DivX, XviD formátumokat. a 3G-s Galaxy S emellett az alábbi funkciókkal is rendelkezik: Daily Briefing: azonnali elérhetőség időjárási adatokhoz, hírekhez, tőzsdéhez és az naptárhoz
# All Share: más készülékekhez való kapcsolódását biztosítja a DLNA (Digital Living Network Alliance) technológia segítségével
# Home Cradle: a készülék digitális képkeretként, asztali óraként, naptárként és mp3 lejátszóként is alkalmazható
# Write and go: elég a szöveget bepötyögni, a formátumról a felhasználó később is dönthet (SMS, MMS, e-mail, naptárbejegyzés, jegyzet)
# Swype: gyors és könnyű módja a képernyőre történő szövegbevitelnek – akár menet közben is
# ThinkFree: Microsoft Office 2007 dokumentumok megtekintésére és szerkesztésére szolgál
# Smart Alarm: ébresztőként, figyelmeztetőként funkcionál, természetes, nem zavaró hanghatásokat használ, és automatikusan bekapcsolja a kijelző fényét
Érdekes mert sehol sem írják mikor jön , ere egy oldal szerint nálunk már májusban lenne? 
[ Szerkesztve ]
Note 2 ?
(#82) Dr.Anonymus válasza AS (#80) üzenetére

teszt, igaz csak oroszul egyenlőre 
Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.
(#83) AS válasza Dr.Anonymus (#82) üzenetére
Na igen pont ezért kell Galaxy S milyen nagy kijelzője van már S8500 mellett 
Note 2 ?

"# Home Cradle: a készülék digitális képkeretként, asztali óraként, naptárként és mp3 lejátszóként is alkalmazható"
engem ezzel megvettek,fogok két galaxy S venni és mint szuper digitális képkeret lesz az asztalon...

Meg házimozi is
Tud MKV-t ami nem semmi 
Note 2 ?

HDMI kimenet nélkül hogy viszem át?
hagyományos TV out átdobja a 720p-t is?
DLNA nem igazán elterjedt vagy nem reklámozzák...
marad képkeretnek az asztalon, najó talán az egyik képkeretet ébresztőórának befogom

(#87) Dr.Anonymus válasza AS (#85) üzenetére

mkv-t?
uh... az komoly...
Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.
azért hamár ekkroa rakhattak volna rá 4.3"at [link]
AS: Eltérne a megszokott ütemtől ha már májusban itt lenne. Bár én nem bánnám. (Sött lehet vennék egyet...) 
Anonymous: Spica sokkal gyengébb mint az S100/Nexus kivéve filmben, a divx nagyot dob rajta. Mondjuk nem tudom minek MKV HDMI kimenet nélkül....
[ Szerkesztve ]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Talán , de szélességben nem férne ki.
Elég lesz nekem 4.0 is az is nagyon jó méret már főleg 3.2 után
Note 2 ?
(#91) Dr.Anonymus válasza AS (#90) üzenetére

ez durva...
az e-bookos megoldással félig már az iPadnak állítanak konkurenciát 
miért kell így rátehénkedni arra a szerencsétlen kijelzőre?? 
pont ez a cp lényege, hogy érinteni kéne...
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

lehet megszokás...
előtte a pasi rezisztivet használt...
Galaxy S bejelentés pillanata 
Video
Note 2 ?
Nekem is az tűnt fel, hogy hosszabb a HD2-nél, szélességben pedig szinte nincs különbség a vastagabb keret miatt. Mivel a GPU ereje teljesen hidegen hagy, azt hiszem, ennek csak a QWERTY-s változata érdekelne igazán.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Galaxy S: 122.4 x 64.2 x 9.9 mm
HD2: 120.5 x 67 x 11 mm
Note 2 ?
akkárhogy nézem simán ráfért volna 4.3"
SZUPER Amoled miatt lehet nem 
Note 2 ?