Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#101) erdoke válasza babosmiki (#100) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ha elfelejtjük, hogy a kijelzője kisebb, akkor racionális, amit mondasz...

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#102) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megjött a Magyar Samsung sajtó is: :)

Galaxy S – a megtestesült Mobil Internet

A Samsung Galaxy S (GT-I9000), új okostelefonjának nemcsak a használata egyszerű, de megjelenése és teljesítménye is figyelemre méltó. A magyar Android platformra épült, 4 hüvelykes, valósághű képet adó Super AMOLED kijelző és az 1GHz-es processzor minden felhasználó igényét kielégíti. A testre szabott wifi alkalmazásnak köszönhetően a készülék maga a Mobil Internet: a Google-t, az online közösségi oldalakat, a chat és e-mail szolgáltatásokat is ugyanúgy böngészhetjük, mint számítógépünkön, s mindezt egyszerűen, bárhol és bármikor. Az új készülék májustól kerül az üzletekbe.

Az új Galaxy S első osztályú szolgáltatásaival és design-jával minden porcikájában a Samsung új vízióját, a „Smart Life” érzést erősíti, amely alapjában változtatja meg az okostelefonok használatát a hétköznapokban. A koncepció lényege, hogy a felhasználó – preferenciáinak beállítása után – személyre szabhatja a készülékre érkező webes tartalmakat, így csak olyan információt kap online, amelyre valóban szüksége van. A Daily Briefing tartalom-szolgáltatás azonnali elérhetőséget jelent időjárási adatokhoz, hírekhez, tőzsdéhez és a naptárhoz, míg a helyfüggő keresési lehetőségek (LBS[1], Layar Reality Browser) segítségével az új okostelefonnal valóban okos módon netezhet tulajdonosa.

A Galaxy S nagy hangsúlyt fektet a multimédia minőségére is. A villámgyors, 1 GHz-es processzor, a telefonos berkekben méretesnek számító 4 collos (10,16 cm) átmérőjű Super AMOLED kijelző minimális tükröződés és szupergyors érintés-érzékelés mellett nyújt páratlan minőséget. Az mDNIe[2] technológia, amely a Samsung LCD és LED televízióiban már bizonyított, mind a fotókat, mind a videókat káprázatosan tisztán és élesen, kiváló minőségben jeleníti meg. A készülék HD videók esetében különösen példaértékű megoldásokat kínál mozgóképek rögzítéséhez, szerkesztéséhez, lejátszásához, sőt, az Interneten való böngészéshez és e-book olvasáshoz is. A minőséget a Layar Reality Browser teszi még lenyűgözőbbé.

A Galaxy S nem egyszerű Internet Mobil, hanem maga a Mobil Internet: átfogó megoldásokat biztosít tulajdonosának. Az Android Market-ről beszerezhető számtalan alkalmazás segítségével az új okostelefonnal a határ valóban a csillagos ég: hozzáférhetünk a Google SearchTM, a GmailTM vagy a Google MapsTM szolgáltatásaihoz, és pillanatok alatt csatlakozhatunk notebookunkhoz, digitális kameránkhoz vagy akár televíziónkhoz is.

A Galaxy S új szabványt teremt az okostelefonok piacán – emelte ki JK Shin, a Samsung Electronics alelnöke, a Telecom üzletág vezetője, aki a nemzetközi CTIA Wireless 2010 kiállításon jelentette be az új készülék bevezetését. – Az új készülék igazi okostelefon: nem csupán kapcsolódási lehetőségeket teremt, de növeli a felhasználók hatékonyságát, segít magán- és szakmai életüket okosan, produktívan, ám mégis könnyedén élni.

Note 2 ?

(#103) fairi válasza AS (#102) üzenetére

fairi
(senior tag)

mennyi a ram?
miért nem szerepel ez sehol?
de a leddel és fmradióval is mi a helyzet?

(#104) AS válasza fairi (#103) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát igen ezt már csak a végleges verzióból tudjuk meg. :)

Note 2 ?

(#105) rondzsy89

rondzsy89
(fanatikus tag)

Többen írtátok, hogy nem lesz led a fényképezőgéphez.
Két féle képet találtam, az egyiken van led, másikon nincs. :D
Villanófénnyel:

És nélküle:

Samsung GALAXY S --- HTC Sensation

(#106) rondzsy89

rondzsy89
(fanatikus tag)

Előző kép nem jelenik meg mindig, szóval beraktam megint.
Villanófénnyel:

[ Szerkesztve ]

(#107) AS válasza rondzsy89 (#106) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tényleg,.. így tuti lesz benne a véglegesben.. Nem tudom elképzelni hogy ne legyen benne.
De majd kiderül a végleges verzióban.

[ Szerkesztve ]

Note 2 ?

(#108) fairi válasza rondzsy89 (#106) üzenetére

fairi
(senior tag)

te hol látod a villanófényt...???

ugye nem a koszos hangszórórácsokat nézed annak?

(#109) rondzsy89

rondzsy89
(fanatikus tag)

Néhány idézet:

" kamera 5 megapixeles, természetesen autofókuszos, és LED-es vaku segít a minél jobb képek elkészítésében." (nonstopmobil.hu)
"A további multimédiás lehetőségekről pedig az 5 MegaPixeles, autófókusszal és LED villantóval ellátott kamera gondoskodik" (mobilize.hu)
"5 megapixel camera with autofocus, LED flash" (mydigitallife.info)
"5 Megapixel camera with LED flash" (techpinas.com)

És legalább ugyanennyi cikkben szó sincs a led-ről...

(#110) rondzsy89

rondzsy89
(fanatikus tag)

Azért a két kép között van különbség. És nem úgy tűnik mintha poros lenne a hangszóró... nem bizonygatni akarom, h márpedig az biztos, hogy led, csak lehetséges, hogy igen.

Másik kép: [L:/dl/upc/2010-04/264822_pic08.jpg](IMG:/dl/upc/2010-04/264822_pic08.thumb.jpg)(/IMG)[/L]

[ Szerkesztve ]

(#111) fairi válasza rondzsy89 (#109) üzenetére

fairi
(senior tag)

ez ahelyzet az FMradióval,de a RAM-mal is..

pedig a ramkérdés fontos,nehogy kiderüljön hogy 256 MB,az lenne a világ vicce..

(#112) fairi válasza rondzsy89 (#110) üzenetére

fairi
(senior tag)

nézd meg jobban,ez a hangszóró rácsa koszosan,amin a vaku fénye megcsillant..

ne mond hogy még sose láttál LED vakut?
ha ez a kilences mátrix a led,akkor nincs főhangszóró ami még cikibb!

(#113) rondzsy89 válasza fairi (#112) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

Könnyebb lenne, ha minden oldalon ugyanazt írnák róla, és nem mindegyik mást... De még a videók is mások youtube-on.
Azért remélem nem lesz igazad és valahogy lesz benne Led is.

Mekkora ram lenne a reális? Mert ennyire nem értek hozzá sajnos, h tudjam.

(#114) fairi válasza rondzsy89 (#113) üzenetére

fairi
(senior tag)

512 sztem reális,főleg ha egy komolyabb játék(ha tényleg ki akarják használni a brutális erejű grafikus gyorsítót...) miatt nehogy minden bezáródjon a háttérben..
az a homescreen is szépen eheti a ramot...
nexus one-ba és HTC desirébe is 512 a ram mennyisége...

pl a samsung beambe 384 mbyte aram,mondjuk de is elég lenne...

eddig egyik képen se láttam led-et,ha bármelyiken lett volna egyértelműen felismerhető lenne...
Add2:hol van a hivatalos samsung oldalán levő specifikációk,na azt várom...

(#115) rondzsy89 válasza fairi (#114) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

Egyelőre csak a samsungunpacked.com és a samsungmobile.com oldalon lévő sajtóanyag van... semmi más :/ pedig minden nap rákeresek, hogy van-e új infó róla. :DD

(#116) AS válasza rondzsy89 (#115) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én is :)

Note 2 ?

(#117) rondzsy89

rondzsy89
(fanatikus tag)

A Samsung Galaxy Spica ugye már magyar nyelven kommunikált. Van valakinek esetleg infója arról, hogy a Galaxy S megőrzi-e ezt a "hagyományt"? Az új Android tud magyarul?
T-Mobile-nak egyelőre semmi információja nem volt még ezzel kapcsolatban.

Egyébként még a magyar Samsungnak nincsen semmilyen információja arról, hogy mikor jelenik meg a készülék, legalábbis nekem ezt a tájékoztatást adták.

(#118) AS válasza rondzsy89 (#117) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Magyar Samsung nem tud semmit sem.... De nem is mond semmit sem akkor se ha tudja.
Majd utána kérdezek másképp :)

Note 2 ?

(#119) rondzsy89

rondzsy89
(fanatikus tag)

RAM kérdésre ezt találtam, aztán kérdés, hogy ők honnan tudhatják, ha sehol nincs ilyen infó neten. :D

"Memória,Tárkapacitás
RAM+kapacitása: 256 MiB
ROM-kapacitása: 15.2 GiB"

[link]

(#120) rondzsy89

rondzsy89
(fanatikus tag)

Videókon nem tűnt lassúnak a telefon, már ha jól értettem, hogy mire kell a RAM végülis... leegyszerűsítve. :D

[ Szerkesztve ]

(#121) fairi válasza rondzsy89 (#120) üzenetére

fairi
(senior tag)

android van annyira értelmes hogy bezárja szépen a programokat és felszabadítja a ramot rendesen(nem folyik el)..

háttérbe fut az MSN,vagy a blacklist program gondolom nem lennél boldog ha ezek bezáródnának mivel egy HD videót megnézel vagy játszol egy játékot...

(#122) fairi válasza fairi (#121) üzenetére

fairi
(senior tag)

http://android.hdblog.it/2010/04/05/samsung-galaxy-s-nuovo-video-tour-e-alcune-considerazioni/

Itt van vmi...

Galaxy S al contrario offre un processore Cortex A8 ad 1ghz (che a livello prestazioni dovrebbe essere molto simile a iPad), 512 MB di Ram (da confermare ufficialmente) e una scheda grafica PowerVR SGX540.

Lényeg 512 mbájt,de még hivatalosan nincs megerősítve....
processzora meg kb az IPAD-éval egyezik meg,de grafikus gyorsítója erősebb...

videó nem rossz,kezd biztos lenni LED nincs,de Fmradió app továbbra is ott van.... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#123) Dare2Live válasza fairi (#122) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szvsz 99% az 512mb 1%, hogy 576mb.
egy ilyen kaliberü gépen összel (már most) ez a standard.

procija remélhetőleg a megszokott Snapdragon és nem annak Samsung koppintása ami szintetikus tesztekben virít ("jóval erősebb") aztán amikor kézbe fogja az ember jön rá, hogy jól át lett b*va.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#124) fairi válasza Dare2Live (#123) üzenetére

fairi
(senior tag)

nem snapdragon lesz az szinte tuti, hanem samsung hummingbird 45nm gyártási technológiával készült 1 Ghz-es cortex-a8 alapú proci,amibe van a beépített PowerVR SGX540.
kb ez biztos,miért venne drága pénzért mástól pocit ha ő is tud gyártani...

hogy milyen gyors az optimaizálástól függ,samsung s3c6410.ez röhögve lejátsszák az átlag dvix-eket,xvideket,míg a qualcomok ott haldokolnak ezeken..

(#125) rondzsy89

rondzsy89
(fanatikus tag)

"A Sony Ericsson Xperia X10 egyik legkomolyabb ellenlábasa a várhatóan májusban érkező Samsung i9000 Galaxy S, mely már kapásból a legfrissebb, 2.1-es Androiddal támad. Ez a mindössze 9,9 milliméter vastag dél-korai újdonság ugyancsak 4 colos kijelzőt birtokol, ami azonban már AMOLED-es, és egyszerre akár több ujjal is nyomogatható. Hogy igazán nagyot üssön, a Samsung a 8/16 GB-os belső memórián kívül még 5,76-os HSUPA-t, n-es Wi-Fi-t, 3.0-ás Bluetooth-t, második kamerát, FM rádiót és HD videófelvevőt is pakolt az okosságba. Kár, hogy a kamera csak 5 megapixeles és vakuja sincs." Friss cikk mobilport.hu-n.

Remélem azért Samsung még alszik párat a végleges kinézetre és valakinek eszébe jut, hogy hoppá, kihagyjuk a LED-et. Ha esetleg mégis nélküle kerülne forgalomba, akkor majd mindenki bosszankodik egy nagyot, de azért sokan megveszik majd szerintem. :))

(#126) AS válasza fairi (#124) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez proci ami benne van :) SP procinál kb 30% gyorsabb grafikusan meg.. 4* gyorsabb mint sp proci.
Ipad procija hasonló mit ennek .

De pl a Omnia 2 ben levő vagy jet ben levő CPU 70% lassabb mint SP proci.
Szóval hihetetlenül nagy ugrás van itt.
Eldar szerint ez Samsung CPU 1 évvel megelőzi a korát. :)

Note 2 ?

(#127) fairi válasza rondzsy89 (#125) üzenetére

fairi
(senior tag)

LED kihagyása üzletpolitika..
valszeg lesz egy kameratelefon,és nem akarja ezzel versenyeztetni...(AS te tudsz erről vmit,tavaly említetted ezt,azóta semmi hír)
http://www.gsmarena.com/samsung_w880_amoled_12m-2948.php
itt ni,csak Európai hálózatra kellene varázsolni és talán beledobni egy oprendszert (sztem mindegy mi csak ne zárt legyen,symbian 3 megfelelne neki,vagy android, bada, wp7)

(#128) moco22 válasza joey20 (#40) üzenetére

moco22
(fanatikus tag)

itt írja, hogy van benne led Built-in;Flash: mobile light (LED)

SGS II (XXLP7)

(#129) moco22

moco22
(fanatikus tag)

Ha ez igaz: "A magyar Android platformra épült, " és magyar nyelvű lesz, akkor elnézem nekik a LED kihagyását. Igaz azért egy fene egye meg kicsusszan majd a számon. Nekem fontos, hogy ne angol legyen a menü, úgyhogy a vevők között leszek, az biztos.

SGS II (XXLP7)

(#130) erdoke válasza AS (#126) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az OMAP (közel referencia) Cortex-A8 mérések szerint kb. 10 %-kal lassabb a Snapdragonnál azonos órajelen.
Az iPad processzorát még nem mérték össze mással, csak a rendszereket. Ráadásul az iPad-ban nincs szükség olyan erős energia menedzsmentre, mint a telefonokban.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#131) rondzsy89

rondzsy89
(fanatikus tag)

"- Super Amoled 4"-os kijelző
- A kijelző kapacitív lesz és összesen 4 ujj érzékelését is végre tudja hajtani!
Felbontása: 800x400 pixel
- RAM: 512MB - dupla annyi mint a Nokiáknál
- 5 Megapixeles LED-es kamera
- 1GHz processzor
- 720p 30fps és slow motion videófelvétel (aztaaa!!!)
- Wi-Fi, 3G, Bluetooth 3.0
- 16GB/32GB integrált tárhely
- MKV fájlok lejátszása
- 1500 mAh akku"

Nem tudom ebből mennyi lesz igaz,

(#132) rondzsy89

rondzsy89
(fanatikus tag)

Nem tudom, hogy más aggódott-e már a készülék méretei miatt, de bevallom, én mikor megláttam, hogy mekkora lesz, picit megijedtem. Ezért csináltam is két képet, ahol összehasonlítom más telefonok méreteivel. És már nem is ijesztő a mérete. :D (Olyan telefonokkal hasonlítottam össze, amikkel már volt dolgom. Valós méret ha nagyban nyitod meg a képet!)

Samsung U900 vs S5230 vs Omnia II vs Galaxy S

HTC Desire vs iPhone 3GS vs Samsung Galaxy S

[ Szerkesztve ]

(#133) sbazsi válasza rondzsy89 (#132) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

ha már bevágtál egy desire-t is, melyik jobb/melyiket érdemesebb?
akár hardveresen (látom, hogy proci ua, kijelzője nagyobb a samunak, a ram/rom az nem teljesen tiszta. látok itt 512-t, az gondolom a progiknak, meg 8/16GB? ) , akár, software-esen. Valamint melyik a jobb felület, sense, vagy a samu :F
sosem volt androidom, de váltani akarok nokiáról...

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#134) Quasi_modo válasza rondzsy89 (#132) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Nem vészes ez a méret. A mostani gépem sem kicsi, meg hát volt 3650 is.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#135) rondzsy89 válasza sbazsi (#133) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

HTC Desire a családban lesz amint megjelenik, akkor fogok tudni róla mondani több infot. Képeket elnézve amiket a mobile-review.com oldalon láttam, nekem nagyon tetszett a készülék. Csak én elfogult vagyok a samsungokkal, mert már egy ideje csak samsung telefonom van és soha, semmilyen problémáim nem voltak vele.
Addigra már remélhetőleg bejelentik végleges specifikációval a Galaxy S-t is, és ha a kezembe lesz egy Desire elmondom a véleményem. Apám arra vár, és ő nagyon válogatós mobilokban, szóval rossz nem lehet. :))

(#136) Dare2Live válasza sbazsi (#133) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azért Desire már kapható, ez meg majd.... Eleddig pedig Sense volt a nyerő a Samsungféle TW felület egy igazi istenverése.

quasi: S azmár HD2 méret azaz pinpongütő. kut eszembe a linkelt kép absz nem biztos hogy mérethelyesen jelenik meg!!!!

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#137) sbazsi válasza rondzsy89 (#135) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Nekem volt egy omniám. Rendben volt, de winmo miatt eladtam.
De ez android, hasonló mint a desire.
Csak kérdés, hogy melyik jobb, melyiket érdemesebb megvenni?

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#138) animoo

animoo
(senior tag)

Tepsi...Szerintem kár volt ekkorát csinálni, kisebben kelendőbb lehetne...Oké, hogy 4", meg minden, de szerintem sok embernek ez már "too much"...Nekem sem mérethűek a képek, a Nexusom jóval kisebb lett a betett Desire-nál, pedig elvileg egyformák :D

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#139) sbazsi válasza animoo (#138) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

hol van nexus?

(#140) rondzsy89 válasza animoo (#138) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

Csak ha rákattintasz a képre és megnyílik nagyban akkor mérethű.
Hülyén hangzik, de például az u900-at és az s5230-at is odaraktam a képernyőhöz és egyezik a méret. :D

[ Szerkesztve ]

(#141) Dare2Live válasza rondzsy89 (#140) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha clickelsz akkor sem. a megfelelő méretnek a feltétele az azonos dpi is.
esetünkben lehet megegyezik, lehet nem.

szerk: én bánom nem csinálta samu kissebbre. 4" ha EVOsan (vagy mégjobban) kihuzzák kb ultimate méret lett volna (nekem).

[ Szerkesztve ]

(#142) animoo

animoo
(senior tag)

A Nexus a kezemben van:)

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#143) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tény hogy nagy, de akkor is kell :C

Note 2 ?

(#144) Quasi_modo válasza AS (#143) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

A jövő okostelefon fronton azt hiszem nem a mini gépeké.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#145) rondzsy89 válasza sbazsi (#139) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

HTC Desire teszt már fent van az oldalon.
Remélem samsung magyarosítja az új Androidot is.

(#146) rondzsy89 válasza Dare2Live (#141) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

Igazad van teljesen. :F
Nálam egyezik a méret, de abba nem gondoltam bele, hogy esetleg másoknál máshogy jelenne meg. Remélem nem tévesztettem meg senkit vele. :S Lényeg, hogy szerintem nem sokkal nagyobb, főleg iPhone-hoz hasonlítottam leginkább a telefont.

iPhone-ról volt korábban az a véleményem, hogy hatalmas. De amint a kezembe fogtam egy iPhone-t, meglepődtem hogy mennyire kézbe simul és úgy már nem tűnt olyan nagynak. És mivel iPhone-nál nem sokkal nagyobb (azért a méretkülönbség remélem nagyjából látszik) ezért szerintem nem kell aggódni, hogy túl nagy lesz a készülék. :DD

(#147) AS válasza rondzsy89 (#145) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Samsung volt az első aki magyarosította az Androidot. I5700 Galaxy Spica, ( Magyarországon most legnépszerűbb android készülék)

Note 2 ?

(#148) rondzsy89 válasza AS (#147) üzenetére

rondzsy89
(fanatikus tag)

Azt tudom, de remélem az 2.1-est is le akarják. :D

(#149) Dr.Anonymus

Dr.Anonymus
(őstag)

új képek, és 360view

ez a legszebb kép:

valószínűleg hamarosan preview is lesz :B

Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.

(#150) AS válasza Dr.Anonymus (#149) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a kijelző csodálatos :) :)

Note 2 ?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.