Hirdetés

Aktív témák

  • Boci_83

    őstag

    válasz Tüzi #25899 üzenetére

    Mod: SZVSZ!!

    Mindenki oda van azoké a kurva X gyűrűs meg extra erős, ABCGFDHDGXSO láncoké, amikor kerestem a láncokat akárkinél érdeklődtem egyből nyomta a süket dumát hogy arra a legerősebb láncot szabad csak feltenni, meg izééé 'oszt alig van különbség szakító szilárdságban, talán 10-15% a Sima O-gyűrűs lánchoz képest.
    Meg annyiban különbözik hogy a szemeket nem O alakú gyűrű védi a szennyeződőstől, hanem X alakú a gyűrű. Esetleg arany színű, azaz kadmiumos vagy valami hasonló, ez esetleg keményít rajta valamit, de nem sokkal ér többet, úgyis időszakosan, és nem egyszerre nyúlik meg a lánc, ezért csattog, hol megfeszül, hol meglazul, mint nekem is ezt tette. Ráadásul mindaddig fel sem tünt hogy csak a látszó oldal volt arany színű a gyári láncnak, a másik oldala sima szürke! :W Én még ilyet nem b@sztam. :DDD

    Egyébként én sem vettem volna meg az X gyűrűs láncot, csak azért az egyért vettem meg mert 1500Ft-al volt drágább mint a Sima O-gyűrűs DID vagy Iris Lánc.
    Így 22K-ért jutottam hozzá a 108 szemes 530ZM lánchoz.
    A gyárival megegyező lánc amúgy a ZVM lett volna aminek 10%al több a szakító szilárdsága, és cca 38K lett volna. Kérdem én, hova? De lehet az 2x annyit elment volna. Biztos! :W :(((

    A pályán meg 520-as minél vékonyabb láncokkal mennek a 200LE-s motorkkal, én meg az alig 130Le-re tegyem a legdrágább 530-as láncot!
    Nem neked szól konkrétan, csak úgy éreztem le kell írnom!

    [ Szerkesztve ]

    **********

Aktív témák