Hi all!
Március 21- én kijön kiskunlacházára? Én ott leszek!
Dragracing
[ Szerkesztve ]
Life is Short... Ride Hard!!!

Hi all!
Március 21- én kijön kiskunlacházára? Én ott leszek!
Dragracing
[ Szerkesztve ]
Life is Short... Ride Hard!!!

Meglátjuk. Talán Factory 
Majd ha vége lesz a válságnak.
addig van idő gondolkodni, mi a jobb ennél számomra. Mindent végigpróbálok. Az a biztos.
explosión 2 tiempos

én majd egy K5/K6 streetfighteresített gixerezer... talán
-= No way back from Here =-

Szentendrein a shox?
explosión 2 tiempos
Koszi, az jol hangzik.
while (!sleep) sheep++;

Kicsit Soroksár felé, az Illatos út közelében. Nagyon olcsó, én is ott vettem. De a címet nem tudom, meg a nevet sem, hiába kerestem. 
Mizu paródia: http://www.youtube.com/watch?v=hAj3j2Zr-uo

Ha választanom kellene akkor ez lenne
Two Strokes and Four Jokes

`Reggelt!
Most voltam borruhat probalni, clover markajut. 54-es jo volt (ertsd, passzentos), csak az elsodleges ferfiui szervemet feltolta a gyomromba, szoval rovid a gatya. Az 56-os meg a turasabb fazonbol jo volt, a sportosabbol kicsit nagy. A heten meg probalok Spidit, meg tegnap este voltam Suomyt nezni, az nagyon bejott, perforalt bor meg minden, szoval lehet az lesz. Berikbol elfogytak az akciosak, mind 150k felett van, tobbi meg meg dragabb.
De nehez a valasztas...
[ Szerkesztve ]
Suzuki - Way of Life
hú, pont ma hallgattam meg egyik ismerösöm DR 125 SM-jét egy Egrus magyar dobbal, kegyetlen jó, elég mély hangja volt, akár a 400-asé ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aki tud munkát, írjon! Minden jöhet.

Lajcsinak is az van itt a forumon, vele konzultalj. 
Suzuki - Way of Life

na, csináltathatok egy motoros szemüveget, az óklim nem tudom rendesen becsúsztatni..

Nyitott kipuff után valami szelepett kellet cserélni meg állítgatni a DR-en, valami ilyesmit mondott a tulaj. 1000-res szervíz után pakolnám fel a kipufogót, ezt a beállítást pesten hol tudom megcsináltatni? Lehetőleg minél profibb emberekkel

Szelepet cserélni??
...nem hiszem, hacsak nem volt rossz.
Csak be kell fúvókázni és akkor jó lesz. Viheted akár az Amargo-ba is, suzuki szervíz/ normálisak.
ja, fuvóka csak, máshol jártak a gondolataim
Csak nem azzal a szervízzel szeretném amelyik felel a motorom garanciáért, ezért a dobért meg fuvókázásért elvehetik a garimat, nem? 

A Spidi biztos jó! 
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

Sziasztok.
Milyen bukósisakot ajánlotok, nagy testű sportrobogóra?
Ne legyen drága, de ne legyen egy gagyi minőség, zárt legyen.
Nekem mi a drága..? Motort 250-ért néztem, tehát ennek arányában a sisak ne legyen 50-60 ezer. 
Egy-két márkát írjatok légyszíves, amit ti is megvennétek magatoknak.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 3GS 16 GB iOS 5.0.1
MZ 1000S-rol mit gondoltok? Keves tapasztalattal rendelkezo motorosnal overkill?
while (!sleep) sheep++;

szvsz nem cc függő

Szerintem eleg korrekt! Bar ebben az arban van Alpinstars is. A Dainese es a Spidi gerincprotektorai meg jooval dragabbak. Szvsz jo valasztas lehet.
Ja, Integra: velemeny?
[ Szerkesztve ]
Suzuki - Way of Life

kollégám csütörtökön megy a kiállításra meg vásárra, lehet, hogy vele tartok, ha ki tudok könyörögni egy nap szabit..
de nem nagyon hiszem, hogy ott majd ezeket húdesokkal olcsóbban megkapom.. 
én ezt nem értem. mi a faszért van akkor kész a csatorna hálózata a falunak, ha be sem adtak semmit a bank felé? itt valami nagyon nem stimmel.
suhcmannt meg inkább hagyjuk,szégyen hogy ez az ember még mindig itt van.
[ Szerkesztve ]

Enis csutortokon megyek ki, borruhat vennek, jopar boltot korbetelefonaltam, sokaknal nem lesz akcio, sot, sokan kinnt sem lesznek. Szerintem egy 20-ast legalabb szanjal gerincvedore - ha megteheted, bukosisak utan a legfontosabb kellek.
Suzuki - Way of Life

mindenképpen rá fogom szánni, inkább egy 10essel több mint kevesebb.
bukom egy shoei van. kabátom is elég jó, de magasan van vége, úgyhogy kell egy vesevédős teknőspáncél alá.
csizma egy bőr gericke, meg egy gore tex szerű textil nadrág.
erre valaki tipp? kipufogócsere garivesztéssel jár? 

. Ezek teljesen jo cuccok. Nekem protektoringem van, azt hordom a cordura kabatok ala.
DroneZ^: en kicsereltem, pedig meg hatravan masfel ev gari. Szvsz nem nezik, es nem jar garivesztessel.
[ Szerkesztve ]
Suzuki - Way of Life

jó lesz most szerintem is.
nekem az első az lesz, hogy ha megvan a jogsi, megyek félre eső helyre gyakorolni és hozzászokni a fézer súlyához. mert az van neki
ja de előtte megkell hegeszteni
hmm, milyen mocid volt a fazer elött? ez mekkkora fazer? 

Igen, azert azokban meg volt anyag. Az en banditom is vagy 220 kilo, de legalabb erzem, hogy van alattam valami. Fézert elvitted mar valahova, vagy meg keresed a megfelelo szakit?
DroneZ^: en valami ilyesmire gondolnek...
[ Szerkesztve ]
Suzuki - Way of Life

persuval okoskodunk rajta

Hajra! Aztan majd egy kepet dobhatnatok rola! 
Suzuki - Way of Life

És hogy álltok vele? megtaláltátok a hibákat?

The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

Imádom ezt a filmet! Hétvégén néztem meg

Én a helyedben HJC sisakot vennék. Kéz alatt lehet kapni 17e-től felfelé már vadiújat, amit úgy hoznak be motorokkal együtt Olaszországból.
De boltban is árulnak idehaza HJC-t, válogathatsz kedvedre, mindenféle árkategóriában.
Én itt vettem
Mizu paródia: http://www.youtube.com/watch?v=hAj3j2Zr-uo

Áh, most végeztem DD motorjával a kiállításra, semmire nem volt időm. Mostmá ráérek
explosión 2 tiempos

Tegnap fent voltunk a Realban csináltam pár képet.
Van egy két szép darab,CBF1000Hornet ára 2500000
1 2 3 4 CBF600Hornet 1 2 az ABS nélküli modell ára 1850000.VFR800 1 2.CBR600RR 1 2 3
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Tegnap fent voltunk a Realban csináltam pár képet.
Van egy két szép darab,CBF1000Hornet ára 2500000
1 2 3 4 CBF600Hornet 1 2 az ABS nélküli modell ára 1850000.VFR800 1 2.CBR600RR 1 2 3
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL
(#20038) bajnokpityu válasza Maksifül (#20034) üzenetére

kik hoznak be ilyen sisakokat?
véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)
(#20039) bajnokpityu válasza Maksifül (#20034) üzenetére

hopsz,fagyott motor...
[ Szerkesztve ]
véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)

Ez nagyon nagy.
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

Tehát akkor elkészült a 2009es fényezés
Motorja változatlan?
Majd megnézem kint milyen lett.

Blokkba belenyúltak rendesen 
Meg kis apróságok. A rajtszáma még nem készült el, most egy stage 1 es van elöl. Nagxon gáz 
explosión 2 tiempos

szerinted érdemes kimenni?
marhára nincsen időm rá, de talán holnapra kitudok egy napot könyörögni szabira.
már ha egyáltalán megéri kimenni, mert kellene egy testpáncél mindenképpen. de ha úgyse kapom meg jelentősen olcsóbban, inkább nem kapkodok és kivárok és nézem, hogy melyiket érdemes valóban megvenni.
pénteken megnézzük a robeszt?
vagy csütörtök is jó mert haza kell mennem mindenképp. vagy szombat is, csak nem akarom hogy miattam benzinezz, valahol felkaplak meg viszlek
[ Szerkesztve ]

van
szép dobokat csinál korrekt áron, jó hangal...
hogy teljesítményben milyen az meg szvsz lutri

jónak tűnik...

azért az árért sokkal jobb motort is kap6tsz,
ráadásul úgy tudom be is zárt a gyár, szal az alkatrészkérdés is necces...

térdvédő van a gatyóban??

csütörtök pazar 
Tavaly bátyám vett egy bukót leárazva, de egy hét múlva a boltokban is annyi volt az ára. Azért megéri, mert nagy a választék, nem kell rohangálni hat boltba.
explosión 2 tiempos

zsír
kollégám pont azt mondja, hogy sokan nem is lesznek kint.
sok cég meg nem érdekel, ha eleve nem hozza azt a minőséget, inkább olvasok, netezek és tudatosan elmegyek abba a boltba és kész.
amúgy meg valszeg nem kapnék szabadnapot