Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

(#17001) NINJA_V válasza Tüzi (#16998) üzenetére

NINJA_V
(kvázi-tag)

Kicsit kiegészíteném....az nr 500 volt a gp motor, a 750es pedig az utcai változat, amit az endurance gépről mintáztak.DE!! sajnos csak kb 280-300-at gyártottak és ezeket is nehéz volt eladni az áruk miatt. A cél az lett volna hogy indítanak superbike gépet japánban és amerikában. Mivel ekkora eladással nem érhették el a homologizációs számot ezért nem is indítottak csapatot. Egyszerűen nem jött össze az "üzleti" része...

Two Strokes and Four Jokes

(#17002) Tüzi válasza Boci_83 (#17000) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

CR8EHIX-9-em van. Hőértékben különbözik. Kérdezz meg róla pár szerelőt, ha azt mondja, hogy nem probléma az egy egységnyi hőérték-különbség, akkor odaadom a dobozt (4db) 11ezerért.
Ha kell még pár embernek, akkor megéri rendelni, már van 2-3 doboz, amit vennem kellene. Ha még összejön 3-4 doboz, akkor sima ügy, és megéri venni.

btw, akinek CR8EH-9-es gyertya kell a gépébe, annak ez jó.

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#17003) Tüzi válasza persuader (#16999) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor rosszul tudom, gyújts pilácsot.
Megmondom őszintén, hogy rohadtul lusta (fáradt) vagyok utánanézni.
Én így tudom, elképzelhető, hogy rosszul, sőt, ezek szerint több mint valószínű.

(#17001) NINJA_V
szvsz nem is akartak sokat eladni ebből a gépből.

[ Szerkesztve ]

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#17004) NINJA_V válasza Tüzi (#17002) üzenetére

NINJA_V
(kvázi-tag)

Ehh elég jó ár....('beszerár') :DDD sőt...

(#17005) persuader válasza Tüzi (#17003) üzenetére

persuader
(őstag)

Nem tok linkelni, majd később. A lényeg: Alan Cathcart cikke alapjàn edzésen volt második helyezett az NR Le Mans-ban. De ott szerintem nem kétüteműk mentek. Az ováldugót még kipróbálták egy 250 turbófeltöltéses gépben is. De ez nem látta meg a napvilágot valamiért. Az a bizonyos szabályzat 70- ben úgy szólt, hogy 4 hengernél többet nem lehet építeni. A legtöbb hengerszámmal (6) egy 250 es gép büszkélkedett a 60 as években.

explosión 2 tiempos

(#17007) NINJA_V válasza persuader (#17005) üzenetére

NINJA_V
(kvázi-tag)

az a bizonyos 6 hengeres blokkja (rc 166)
blokk
meg hang.. elég jól veszi a lapot

[ Szerkesztve ]

(#17008) bajnokpityu

bajnokpityu
(PH! kedvence)

[link]

hogy átvágtak nemrég redbaromban.
kértem x gyertyát.aszongya,olyan nincs,de van olyan,amiben nicns zavarszűrő.mondta is a tipusát.én meg fejből tudtam,h az a tipus télleg csak annyiban különbözik.

erre basszuskulcs,otthon vettem észre,h mégsem azt adták.kimértem az ellenállását a gyertyának,és hiányzik belőle az 5Ks ellenállást..nagy a retkes Q anyját vágja át...

[ Szerkesztve ]

véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)

(#17009) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Hali!

Végre újra a garázsomban áll a motorom. Most is ott ketyereg. :)
Nagyon jó érzés, h 3hónap és 2nap után újra itthon van a helyén. A garázsban a szőnyegen.
+ Karácsonyra kapok új sisakot. HJC IS-16 silver. Van ilyen valakinek?

:D

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#17010) zsoltee10 válasza bajnokpityu (#17008) üzenetére

zsoltee10
(VIP)

én azt nem értem, hogy annyi rossz tapasztalatot hallani erről a tetves bandáról....miért vásároltál ott???? sztem vidd vissza, és borítsd rájuk az asztalt.

[ Szerkesztve ]

The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

(#17011) Boci_83 válasza bajnokpityu (#17008) üzenetére

Boci_83
(őstag)

Miért van az hogy én meg tudnám számolnia 2 kezemen hogy hányszor láttam olyan videót a több százból, amin kicsit melegítették is a motort, nem csak eszetlenül húzták a gázt.? Jó hogy verseny motorokat nem nagyon szoktat melegíteni, de amikor az 1-2 éves motorra új dob kerül, azt feltétlen fel kell tölteni a youtubra, a csont hideg motort egyből csutkázzák. Ettől nekem hasad a szivem... :( :O

Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

(#17012) zsoltee10 válasza Boci_83 (#17011) üzenetére

zsoltee10
(VIP)

szerintem java részt azok be vannak melegítve a video készítése előtt. 2T motorokat meg nem nagyon szokták melegíteni, én is húztam a simsonnak, amint vette a lapot, akármilyen hideg volt is. igaz a youtube-ra nem töltöttem fel. :DDD

(#17013) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Sziasztok!

Tudtok olyan online gumi shopot mutatni ahol a legkedvezőbb árban kapok gumit? :U
Köszönöm.
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#17014) Boci_83 válasza zsoltee10 (#17012) üzenetére

Boci_83
(őstag)

Ha melegen indítod be a motorodat, nincs az a nagy gőz kicsapódás a kipuffon..

(#17015) Boci_83

Boci_83
(őstag)

Nah be is indítottam egy kicsit, régen hallottam a hangját. 5-6 fok körüli hőmérséklet lehetett talán, elsőre indult szépen! :C :K

Marhára sokára lesz még az a jó 20 fok, amikor egy jót lehet is majd motorozni, ma is volt minden bajom, még az új ruhámat sem birtam kipróbálni. :(

(#17016) Kevo válasza Boci_83 (#17015) üzenetére

Kevo
(tag)

ég az új ruhámat sem birtam kipróbálni - öltözz fel, vedd meg a MotoGP08 játékot és már majdnem olyan, mintha motoroznál :D ;)

(#17017) Boci_83 válasza Kevo (#17016) üzenetére

Boci_83
(őstag)

Meg egy baszott nagy ventilátort tegyek magam elé...? :))

(#17018) zsoltee10 válasza Boci_83 (#17014) üzenetére

zsoltee10
(VIP)

azt nem is figyeltem, így tényleg gáz.... :(

(#17019) persuader válasza runner 125 (#17013) üzenetére

persuader
(őstag)

szerintem az online boltok elég drágák, akciókat lehet kifogni...

explosión 2 tiempos

(#17020) bajnokpityu válasza zsoltee10 (#17010) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

meglesz.és azért meg be voltam sózva,h menjen végre a robesz...
és vasárnap volt végre 1 szabad órám.

(#17021) bajnokpityu válasza Boci_83 (#17011) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

ezt miért nekem irtad?

(#17022) bajnokpityu válasza persuader (#17019) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

hja,most vettem tanácsodra 18bruttóért egy uj vas hengert éroxhoz.asszem elég jó áron szaladt,2 óra alatt kifogytak :)

[ Szerkesztve ]

(#17023) zsoltee10 válasza bajnokpityu (#17022) üzenetére

zsoltee10
(VIP)

vas henger?? nem alu? még a simsonomon is alu henger volt, és a 80-as hondámon is az van. miért jobb a vas?

(#17024) persuader válasza NINJA_V (#17007) üzenetére

persuader
(őstag)

Beszarás, hogy ez a gép is benne van a tourist trophy ban.
Aki nem tudná, ps2, az összes jogsi aranyra tétele után kapod.

explosión 2 tiempos

(#17025) runner 125 válasza persuader (#17019) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Így tél idején bízom az akciókban :)
A másik problémám h nem mindennapi a mérete; 120/70-15 , 160/60-14
..ah nézegettem őket egy hónapja,jóval drágábbak mint a nagy átlag..
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#17026) runner 125 válasza zsoltee10 (#17023) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Nem, vas :)
Robogókon gyári alu henger nagyon ritkán van. (Peugeot Speedfigth/X-fight pl)
A Simson-on ugyan alu henger van,de vas persellyel. ;)
A vas talán annyiban nyerőbb h olcsóbb a felújítása. Ha törik a gyűrű egy fúrással kiszedhető. ...Ellenben egy aluhengerrel,ahol ezt nem lehet végrehajtani-mivel azokban van egy ún. nicasil (kopásálló) réteg-ha az sérül mélyen, a hengernek kuka. Olcsóbban jössz ki ha veszel egy újat.
Üdv.M

(#17027) NFree

NFree
(őstag)

ALI_G
Na voltam ma berényben, megnéztem a rucit nem rossz,vszinű jövőre rendelek eggyet.
Viszont hogy legyen valami a fa alatt [ezt] , megrendeltem, haveromnak is van egy ilyen, elég finom puha a tenyér felöl a bőr , így jól lehet vele markolászni a kormányt+az oda tartozó dolgokat, néztem olyan 8000e körüli kesztyűket is de annyira kemények voltak , hogy nagyon.
További kellemes nap :R

(#17028) runner 125 válasza NFree (#17027) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Jóféle kesztyű. :K
Vanucci-t nem próbáltál? Én olyat használok,puha az is.
Üdv.M

(#17029) NFree válasza runner 125 (#17028) üzenetére

NFree
(őstag)

Nem sajnos, nem ismerem , meg ott csak szinte ez volt ami számomra türehtő= ár/minőség :R

(#17030) runner 125 válasza NFree (#17029) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Aham.
Én konkrétan a bécsi Louis-ban vettem,de ah látom ők is tőlük szerzik be a holmikat.
Ilyesmi árban volt az is.
Egyébként aki nagyobb beruházáson gondolkodik érdemes kimenni egyszer. Egyes termékek jóval olcsóbbak mint itthon.
Üdv.M

(#17031) Kevo válasza Boci_83 (#17017) üzenetére

Kevo
(tag)

Nem is rossz ötlet :D

(#17032) NINJA_V válasza bajnokpityu (#17022) üzenetére

NINJA_V
(kvázi-tag)

Milyen típusút sikerült találni ennyiért??? ( gondolom azért 70es)

(#17033) bajnokpityu válasza NINJA_V (#17032) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

motoforce.nekem bejött eddig ez a márka.kuplung,karbim ilyen figyel a gépen,hibátlanul,és kifejezetten jó teljesítménnyel. én ugyan ETZ,és társain nőttem fel, számomra meggyőző volt a kidogozás minősége.

ezt vettem meg,már visszaállt a normál ár:
[link]

Zsoltee:a gyári is vas,úgy tudom.

[ Szerkesztve ]

(#17034) NINJA_V válasza bajnokpityu (#17033) üzenetére

NINJA_V
(kvázi-tag)

Hát jah, ez egy jó középkategóriás henger...ennyi pénzért jó üzletet csináltál...

(#17035) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

használt gumi vételéről mi a véleményetek?

(#17036) Boci_83 válasza ALI_G (#17035) üzenetére

Boci_83
(őstag)

Lehet jót kifogni, de azt meg kell nézni rendesen mit veszel.

(#17037) ALI_G válasza Boci_83 (#17036) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezzel kereskedik (bátszi motor), + ismerem, át nem baszna. Korrekt ürge.

(#17038) ALI_G válasza NFree (#17027) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

haverom is ilyet vett tőle, neki tetszik.

Melyik rucit nézted meg?

(#17039) NFree válasza ALI_G (#17038) üzenetére

NFree
(őstag)

Amilyet te is vettél,beszéltünk róla a multkor [Erről]

Innen gyuláról nagyon sok ismerősöm vett tőlle használt gumit :K

[ Szerkesztve ]

(#17040) ALI_G válasza NFree (#17039) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha 50-es méretű volt, akkor az az enyém volt, csak még nem hoztam el :))

(#17041) NFree válasza ALI_G (#17040) üzenetére

NFree
(őstag)

Az volt pont :K :C

(#17042) Tüzi válasza Boci_83 (#17011) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Me' az a menő. Aztán csoldálkozik, amikor a beszarik a techinka.
De ne kezdjünk megint "melegíteni vagy nem melegíteni, ez itt a kérdés" harcba :)

(#17043) emvy

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na sracok, ultem a mar emlitett piros VFR-en tegnap. Fantasztikus, tenyleg. Sokkal kenyelmesebbnek tunik a kormany, mint barmely mas motoron idaig (CBR-en meg nem ultem). Ja, es tokeletes allapotban van a kicsike (gumit azert kellene rajta cserelni).

Tenyleg gyonyoru.

while (!sleep) sheep++;

(#17044) Tüzi válasza emvy (#17043) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nocsak, VFR love kezdődik nálad is? :))

(#17045) emvy válasza Tüzi (#17044) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja. Ha a jovo evi fizum normalis lesz, megveszem.

while (!sleep) sheep++;

(#17046) Tüzi válasza emvy (#17045) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fajtársam :D
Kíváncsi lennék, hogy milyen papucsot veszel rá? Motort beröffentettétek?

(#17047) emvy válasza Tüzi (#17046) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Varjvarj, eloszor meg meg kell venni :). Egyebkent fogalmam sincs a gumirol, alapvetoen megkerdeznem az elado sracot, elegge ugy tunik, hogy kepben van. Gumin nem sporolnek -- ha nincs penz benzinre, gumira es oltozekre, akkor nem szabad motorozni, szerintem (es igen, vegre sikerult egy teljesen zart sisakot vennem, ami rendesen ramegy a fejemre!).

Beroffentettuk, poccre indult 5 fokban (ket nappal elotte biztosan jaratta a srac). Meg mondom, forumhozzaszolasok alapjan lehet sejteni, hogy rendben van a gep (olajat nem eszik, uj fesszab van benne, a gyari szivacsbetetek benne vannak (az idomok belso felen), egy apro repedes lehetett valaha az oldalan, ami meg van csinalva, vszeg eldolhetett).

Azert egy CBR-t meg meg kellene nezni, az meg jatszik. Fazer mar nem hiszem, mert a csutkakormany nagyon bejon.

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

(#17048) Tüzi válasza emvy (#17047) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az a baj a cbr-ekkel, hogy sportmotorok. Tehát fokozottabban érvényes rá a "hidegenküddömneki,mertfaszacsávóvagyok" szindróma, és fekvősebb gépek, mint a vfr-ek. Aki ilyen sport-túra gépet vesz, és netán idősebb motoros, az nem fogja hajtani (annyira).
Azért cbr-el óvatosan, de szerintem nem bánnád meg azt a vfr-t.

Én valszeg január elején elhozom a töröttet, aztán áprilisra összepofozom annyira, hogy motorozható legyen. Utána meg indul a gürcölés azért, hogy néha-néha tele tudjam tolni a tankot nyállal :D

(#17049) bajnokpityu válasza Tüzi (#17048) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

hmm,ez marhaság sztem :D

(#17050) Tüzi válasza bajnokpityu (#17049) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha Te mondod. :K

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.