ez a hang ebből jön ki? Hát adod ide a blokkot de sürgősen!
meg a dobot is 
[link] de csúnya ez az akrapovic dob. Bezzeg recsegőscsattogósjólmeghúzós! 
[ Szerkesztve ]
Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
[Re:] Hivatalosan is bemutatkozik az Olympus 75 mm F1.8 m4/3-os objektívje
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
ez a hang ebből jön ki? Hát adod ide a blokkot de sürgősen!
meg a dobot is 
[link] de csúnya ez az akrapovic dob. Bezzeg recsegőscsattogósjólmeghúzós! 
[ Szerkesztve ]
ez meg simán jól néz ki: [link] de a hangja se rossz. Teccik a piroskásra eloxált villaszár meg rugóstag.
Enyémre is kéne vmi 
apropó, szolgálati közlemény, vége a vizsgaidőszaknak végre
nem is lett rossz, de jó hallgató az utolsó napig tanul
[ Szerkesztve ]

Hehe, bizony, és ez az Acrapovic dob nem is a legjobb. 
Az er6 fórumon tevékenykedő srácok fejlesztenek rá egy moto anus nevü szörnyet, néhány prototípus már készült, és brutál hangja van. Igazi mély, dübörgős.
Egyébként egy ilyen video meg se közelíti a valódi hangot, mert a mikrofon nem bírja a terhelést. 
Ja, és nem adom a blokkot, meg a kipuffot se, még ha ráfizetnél, akkor se cserélnék. 
The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour
Hódmezővásárhelyen van egy emberke aki csinál méretre motoros ruhát bőrből és annyiba kerül mint egy átlagos bőr ruha.

ezt hallgasd meg, ez a kedvencem, és brutálisan is néz ki. 
nézd végig, az elején még benne van a hangtompító is. 
Békéscsabán barátnőm gyorsított autósba ment, ami annyit tett, hogy nem tanulnak semmit, csak a vizsgakérdéseket oldjátok meg százszor. Ami ugye véges sok kérdésből áll.
Ha árban egyforma, akkor jó a hoszabb. Nyárra úgyis meglesz, addig meg nem lehet motorozni rendesen.
tyűűűűűűű 
#7003: akkor veszek magamnak
bár örülnék több LE-nek. Mondjuk 100-nak, talán nyomaték elég. (no offense, csak megszoktam a sajátom erejét)
[ Szerkesztve ]
Itt már délelőtt is felhő volt...
Tovább bonyolódott a biztosítási mizériám 
Ma megint küldtek egy csekket, de ez már felszólítós csekk, hogy mostazonnalfizesdbe vagy megszűnik. A probléma ugye az, hogy ki van vonva a forgalomból, így akkor sem fogok rá fizetni, ha megszűnik a kötelezőm. Felhívtam az alkuszt, mondom, hogy az egy dolog, hogy nincs valami rendben, de az meg még inkább nem tetszik, hogy 7673huf-t akarnak legombolni rólam a 4600 helyett. Este felhívnak, akkor kiderül, mi a harci helyzet.
Gondolkodom. Lehet, eladom a cbr-t, és veszek valami krosszgépet. Arra nem kell se kötelező, se biztosítás, se teljesítményadó, se semmi. Nem tudom... Lehet, ez lesz.
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949
a hosszabb am. mennyi idő?
csak mert a május vége, július eleje osztálykirándulás miatt már nem jó
és mivel ez az utolsó, arról nem szeretnék lemondani.
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.
Szerintem ha nincsenek soken veled, akkor 6-7 hét, és kész vagy vele. Érdemes a közepén időpontot kérni az okmányirodában.
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949
mindenképp kérdezz rá mindenre, mielőtt választasz.

Hát én mentem 600-as fazerrel, ami 98 ló, és nem győzött meg. Oké, ha kihajtom a belét, akkor húz, mint az állat, de akkor már 12000+ rpm-nél járunk. Nem sok értelmét látom, persze ez megint szubjektív.
Még a 70 lovat sem motorozod ki a vasadból szerintem, szóval ezt így kijelenteni, hogy kevés a 73 lóerő...hát....te tudod. 
Egyenesben persze lehet neki húzni, de abban mi a jó? Arról nem is beszélve, hogy 140 felett már baromi kényelmetlen egy naked vas, szóval a plusz lóerőknek köszönhetően mondjuk 210 helyett tud 225-öt. És akkor mi van? A rugalmassága viszont sokkal jobb, és az alsó-közép fordulatszám tartományban sokkal jobban tol az er6. Felette meg nem sűrűn használja az ember a hétköznapokban. Pályára meg nem tudok járni, és oda a fazer se jobb,mint az er6, mert a kawa annyival fordulékonyabb, mint amennyivel erősebb a fazer.
(#7013) bajnokpityu válasza ALI_G (#7001) üzenetére

überállat?alapjáraton meg tiltásnál ritka bénák sztem.kettő között rendben van.
véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)
Hát még meg is bukhatok... 
Bár nem tervezem, és mindenkinek sikerült elsőre. az órák ugye iskola időben vannak?
Vagy ez iskola függő?
[ Szerkesztve ]
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

nem ez a legjobb CBR hang,de valami ilyesmi lenne az enyém,ha nem telóval készülne a felvétel mint a multkor.a régi yoshi gányolt dob az F2őn überelte az eddigieket.ahogy folyamatosan durrogott,harákolt, üvöltött.nekem meg az tetszett igazán.tiszta wrc feeling 
na ez alapjárat:
[link]
a többi gáz.
[ Szerkesztve ]
a fazer az nagyon pörgetős, alul használhatatlan tartományokkal, meg 5-6k-nál még be is rezonált az a példány amit próbáltam. Semmi esetre se vennék olyat, hiába erős felül, meg "robban" ki 8000 felett.
A 100 ló kihasználást azért nem úgy értelmeztem mint te, mondom no offense. Csak egyszerűen hiányozna a maradék 3x ló. Szó sincs arról, hogy kihasználnám, bár alföldön csak egyenes van, de unalmas is. Elég hamar.
Egyébként ritkán kell 6000 felé pörgetnem a masinériát. Nem tudom hány lovat adhat le de olyan 50 körül lehet 5000 / perc környékén. Hegyekben is ennyivel szoktam pörgetni és az 50 LE-s haverokat tökéletesen tartom, ők meg pörgetik mint a szemét. Ez az előnye, hogy 600 ccm van alattam.
úgyhogy nem állunk mi olyan messze egymástól 
(#7017) zsoltee10 válasza bajnokpityu (#7015) üzenetére

Ez alapjárat, a többi bohóckodás. 
Vulcan2000
Tekerd fel a hangerőt, mert nem túl jó minőségű a felvétel.
vagy ez.
VTX1300
Semmi nem múl felül egy hosszú löketű öblös V2-est. 
Én még fiatal vagyok egy cruiserhez, de eljön az idő, és kényelmesen dübrögök majd az országúton a naplementébe, a horizonton túlra...remélem megérem.
[ Szerkesztve ]
Első 120/70 Pirelli Corsát (58W) újat vettem 15K-ért. 
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

Diablo vagy diablo super?
explosión 2 tiempos

Nincs esetleg vmi a munkáiról vmi a weben?
Apokalipszis? Ezeknek?!
hát fogalmam sincs. Erről nem tudok.
Diablo
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

Hol? 
PONT ILYET
A szomszédból 
[ Szerkesztve ]
(#7025) bajnokpityu válasza zsoltee10 (#7017) üzenetére

azé a vtx odabasz.
azt hittem a hárlikon kivül csak a kawanak van ilyen csappantyús kipuffhangja.érzem,ha felnövök végre csopperre váltok.
15ért?mikori gyártású? mocskosul ócsó
honnét?
[ Szerkesztve ]
(#7026) Flashback válasza bajnokpityu (#7025) üzenetére
Nemtom mikori gyártású már elraktam, majd holnap megnézem. De puha volt. Magának vette a srác de kiderült az ő motorján elöl 16"-os van... (1998 - CBR929)
Úgyhogy féláron baráti alapon ennyiért átpasszolta 
Szöveget az elején! VIDEÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Azért a srác körbemotorozza. Lábtartóig dönt!

jaa, aszittem van valami tuti forrásod. 

Hol mennek ezek? 2/a-n?
igen elvetemült az elején a szöveg, a hideg rázott a az alpájnsztáros-gyűrűakisujjon embertől. A csaj meg mit fog mondani ha össze kell kaparni az emberét?
- figyelj már, nincs nálad egy befőttes üveg az emberem számára?
inkább pályán kellene ezt csinálni. Aztán lehet én vagyok már öreg?
explosión 2 tiempos
Hát eléggé orosz rulett amit csinálnak az tény. Teljesen igazat adok neked. Ilyet CSAK pályán.
De a ZX12-es mekkora nagyképű egy állat...
Jah 2/A Vác fölött.
(#7032) jasszer válasza qpakcovboy (#6995) üzenetére

Hú, ez elég extrém, nem olvad meg teljesen? 
Apokalipszis? Ezeknek?!

szerintem nem esett eleget még 
De ez a szöveg: "ééérted, semmi rizikó, ha bejössz elengedlek" LOL
explosión 2 tiempos
(#7034) fzr1000 válasza bajnokpityu (#6965) üzenetére

a 4.8 már belefér, de szerintem "normál" használattal legalább 5,5 körül van a fogyasztása... egy külföldi ZX9 fórumon is volt téma a fogyasztás, és ott is a legtöbben csodálkoztak, amikor egyvalaki kérdezte, hogy ki mennyit tud elmenni, mielőtt tartalékra áll (na, ott átszámolva szintén 4.8 körül volt a fogyasztása a pacáknak), de mindenki más magasabbra tette... és sajnos én sem tudtam soha olyan kevéssel elmenni annyit... 

na ezeket az alakokat utalom. alszereny vagizos seggfej. ahogy elneztem a tempot en nem tudtam volna utanukcsinalni, tehat jobban mennek mint en, de hihetetlen mekkora arcuk van. es kozuton ugy gurulni h nem igazan hagynak tartalekot sem a kanyarban sem a kocsi mogott, sztem eleg gaz. palyan tetszett volna ugyanez.
dodge charger - ford mustang - dodge challenger
(#7036) qpakcovboy válasza jasszer (#7032) üzenetére

Igazi MŰ-anyag. Azért találta ki, mert egy családi ház pincéjében tároljuk a motorokat és csak vendékek vagyunk, szóval nem akarjuk őket zavarni, amíg bemelegszik a motor addig még egyszer sem olvadt meg.

ezért kell nagyköbcentis sor4 
-= No way back from Here =-

Jaja, csak azt meg etetni kell, és az én futásteljesítményemmel az +100eFT/év, és akkor még nem számoltam azt, hogy a gumikat leradírozza egy 1200-es vas, és 1 szezon alatt 2 hátsó gumit cserélnék. Pff... 

jaja ez Vác fölött van, amúgy semmi extrát nem láttam a videón 

fogyasztásban nem vészes...
nem sikerült még a 6.5-es elérni vele 2 személlyes sem, és kb 150-es utazót mentünk végig...
hát a gumi, lánc, lánckerékszett az fogyóeszköz ezeken a keliberű vasakon, dehát valamit valamiért

fékben remélem otthon van itt valaki, mert akadt egy kis gondja haveromnak.
Hátsóféket szerette volna lelégteleníteni, de hiába a sok pumpálás egyszerűen nem keményedett fel 1X sem. kicsit nagyobb erő kifejtésével koppanásig lehet nyomni a hátsó fékpedált annka ellenére, hogy teljesen átmosta a rendszert a fékolaj és semmi buborék nem jött már ki a légtelenítőn. Mit lehet ilyen esetben tenni?
(#7042) persuader válasza qpakcovboy (#7041) üzenetére

Akkor csinál ilyet, ha teljesen leereszti az olajat belőle. Rázni kell, meg ütögetni meg sokat pumpálni, utána jó lesz.
explosión 2 tiempos

Olvassátok el a hozzászólásokat is alatta. Elszabadulnak az indulatok rendesen...
Az én véleményem is az, hogy az ilyen zárt pályára való, nyílt utcán ön, és legfőképp közveszélyes...
Zolee
(#7044) qpakcovboy válasza persuader (#7042) üzenetére

már ment vele 30 km-t ha nem nyomtam be a féket légtelenítés közben vagy 300 szor akkor egyszer sem
fog amúgy a fék, csak nagyon szarul, meg koppanásig be lehet nyomni erőből.
(#7045) jasszer válasza qpakcovboy (#7036) üzenetére

Asszem van itthon ilyen kürt, majd kipróbálom. 
Apokalipszis? Ezeknek?!

Az télleg necces, hogy fossáolvad, utána jó lesz kibányászni.
Hogyhogy ilyen hangos a motorod, milyen cső van rajta?
explosión 2 tiempos

Elvileg gyári van rajta. (vagy legalábbis a gyárival megegyező) Hangosnak hangos, a vázom rajt' van h hány db, de nem emlékszem fejből, majd megnézem holnap. Azért zavaró, mert ha melegítem reggel, akkor
a) ha bent hagyom a garázsban, akkor a garázs fölött lakó kap gyógyszerért,
b) ha kitolom, akkor visszaverődik a környező házakról, amiből mindenki kap, reggel ötkor én sem szívesen kelnék ilyen hangorkánra
Ezért gondoltam dobcserére (is), meg a gyári cső combosan rozsdásodik a blokk előtt, nem lehetetlen h az illesztéseknél is kikezdte annyira, h onnan is jön a hang.
Apokalipszis? Ezeknek?!

Hát figy, szerintem akkor az elindulást kell változtatnod. Amint beindítod, indulj el vele, akkor nem sokáig hallják. Nem mondom, hogy hagyd ki a melegítést, attól még mehetsz vele finoman, hogy nem járatod 3-4 percig álló helyben. Az autókat sem szokás melegíteni, csak nagyon finoman kell bánni vele, amíg bemelegszik.
állítólag nem is egészséges sokat járatni egyhelyben, mert nem megfelelően fog melegedni a blokk. értsd: nagyobb lesz a hőeltérés két rész között, ez pedig erőteljesebb stresszt fog jelenteni a fémnek. mondjuk én mindig megvárom, amíg elindul a hőfokjelző felfele, utána 20-30 km, és lehet rendesen hajtani a gépet.

Gondoltam rá, de így, rövid járatás után (míg felveszem a maszkot, a bukót, meg a kesztyűt, meg bezárom a garázsajtót) is lefullad ilyen hidegben, ha nem húzok utána. Teljesen hidegen elég keményen kellene pörgetni h átguruljak akár a szomszéd utcáig is. (hőfokjelzőm meg ugye nincs)
[ Szerkesztve ]
Apokalipszis? Ezeknek?!