Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

(#34001) Picco válasza TayRol (#33995) üzenetére

Picco
(őstag)
LOGOUT blog

mert egy idiota...:(((

nameg egyik ismerose elojott a nagy szoveggel h o elsonek 750-eset vett es 3 honap mulva cserelte is le 1000-re, mert keves volt neki a 750....remelem emiatt a szuper kijelentes miatt nem fog meghalni haverom....:W

eleg sokszor probaltuk lebeszelni rola...hat sajna nem jott ossze :(

I see dead people!

(#34002) TayRol válasza Picco (#34001) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

azert remeljuk a legjobbakat. de te is vigyazz magadra, ha eppen R1-ezel.

Suzuki - Way of Life

(#34003) Gaboman válasza Picco (#34001) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Az szép,első motor ami ráadásul 750volt 3 hónap után kevés volt neki?
Na megnézném az üpsét hogy a 750kevés és hogy hol volt kevés neki :(

[ Szerkesztve ]

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#34004) Steven válasza TayRol (#34002) üzenetére

Steven
(őstag)

igazából mindenki vigyázzon magára akármivel is megy:)

VIGYÁZZATOK MAGATOKRA SRÁCOK :K

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#34005) Picco válasza TayRol (#34002) üzenetére

Picco
(őstag)
LOGOUT blog

igyekszem, azert megvan bennem a kello felsz az ezredestol :)
amikor leszalltam rola eloszor, meg tavaly, ugy remegtem az adrenalintol, mint amikor simson utan felultem egy 500 xl hondara :DDD

Gabo: ezt az az ipse mondta akitol megvette az R1-et....ha ez a baratom eletebe fog kerulni valszleg atrendezem az arcat :(((

Steven: holnap hozod el az SV-t? irigyellek kicsit, nekem is nagyon tetszik, de vermersekletemnel fogva inkabb varok meg 1 evet a vasarlassal :B

[ Szerkesztve ]

I see dead people!

(#34006) Gaboman válasza Picco (#34005) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Nem az üpse a hülye hogy eladta a gépet neki,ha azt mondja ugorjon a kútba azt is megtesz mert ő mondta?
Nagyon nagyon bátornak kell ahhoz lenni hogy valaki bevállaljon egy ilyen motort,sőt ez már nem is bátorság hanem inkább botorság.
Leírtuk már miért is,itt nem elég az odafigyelés,kellő tapasztalat,rutin hiányában az kevés oda.

[ Szerkesztve ]

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#34007) Picco válasza Gaboman (#34006) üzenetére

Picco
(őstag)
LOGOUT blog

eloszor haver egy cb600f-et akart, aztan tulkeppen az ex-R1 tulaj beszelte ra (a lentebbi szoveggel) az ezredesre...tehat jar neki a pofon szerintem ha ebbol gaz lesz...

[ Szerkesztve ]

I see dead people!

(#34008) [lAyCsI]

[lAyCsI]
(őstag)

CBR600F ismét?

-= No way back from Here =-

(#34009) Gaboman válasza Picco (#34007) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Én meg eladnám a gyerek helyében az R1et azt vennék egy jó kezdő 600túrásabb motort.
Majd ha azt kevésnek érzi amit talán soha nem fog akkor lehet gondolkodni váltásban.

(#34010) Tüzi válasza Gaboman (#34003) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lol :DDD

Pont feküdtem kórházban a lábammal, jött egy új arc a kórterembe. Kérdezi, hogy miért csak idősebbek vannak most az összes teremben. Pont ott volt a nővérke, válaszolt: "várja meg amíg lesz 15fok, beindulnak a motorosok, és felfrissül az állomány"

Hát, akinek a 750es kevés 3 hónap után, jó eséllyel pályázik egy ágyikóra. Mondjuk engem nem zavar amíg csak magát töri össze. Amikor a baromsága miatt másokat sodor veszélybe, vagy sebesít meg... na az már más történet...
Valahogy ez nálam így nézne ki:
-Friss jogsis?
-Az
-Első motor?
-Az
-Akkor innentől 10 évig nincs semmilyen jogsi, és 3 év börtön kezdésnek.

Azt azért vegyük figyelembe, hogy más is közlekedik. A közlekedők társasága egy naaagy bódog' család, és igenis felelősséggel tartozunk a másikért.
Ennyi.
De mondom, engem nem zavar ha kinyírja magát az ilyen, csak ne nekem kelljen összeszednem, meg másokban ne okozzon kárt. Bár, ha ugye hozzávesszük azt is, hogy az ilyen félnótások mennek kiló felett városban, utána meg ránk húzzák a kormányt, mert "az a hülye barom motoros", akkor megint más a kép.
De, hogy ezt valaki nem képes felfogni, az súlyos.

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#34011) Gaboman válasza Tüzi (#34010) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Teljesen egyetértek veled mindenben! :R

(#34012) Feree13 válasza Gaboman (#34009) üzenetére

Feree13
(őstag)

Ebbe beleszólva most az én CBF600-asom hát nemtudom mikor lesz kevés. De egyenlőre még 7500 fölött nem is jártam vele, az is bőven-bőven durva volt nekem így első motorként...
De most még úgy érzem hogy ez is sok. Nagyon barátkoznunk kell még.
De örömteli barátság órák ezek. ;]

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#34013) TayRol

TayRol
(PH! addikt)

az ilyennek kell az eros motor. :D

Suzuki - Way of Life

(#34014) Steven válasza Picco (#34005) üzenetére

Steven
(őstag)

jah elvileg holnap du vagy este...

Hogy ne haljak meg hülyén ez mit jelent motor olajnál ,hogy:
SAE 10w-40 és hogy API SFLSG jó vagy SHJSJ és mindkettőJASO MA val legyen nekem ez totál kinai ... amúgy ez áll a kézikönyvében:D

ez azért fontos mert azt ajánlja minden haver ahogy tehetem kapásból cseréljek olajat

[ Szerkesztve ]

(#34015) Gaboman válasza TayRol (#34013) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Nagyon nagy! :C
Ez se semmi! :(((
Még jó hogy nem lett nagyobb baja!

[ Szerkesztve ]

(#34016) Arni90 válasza TayRol (#34013) üzenetére

Arni90
(kvázi-tag)

A Repsol tulaja hogy nézte már :DDD Kíváncsi lettem volna mitcsinál ha eltalálja a cbr-t. De szerintem még ütött volna rajta párat hogy felne kelljen egy darabig.

Adok, veszek, üzletelek.

(#34017) TayRol válasza Arni90 (#34016) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

igen, az eleg huzos volt.:)

Suzuki - Way of Life

(#34018) Boci_83 válasza Arni90 (#34016) üzenetére

Boci_83
(őstag)

Igy is visszapihent egy kicsit... :D

Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

(#34019) emvy válasza Feree13 (#34012) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ah, pedig 7000-tol jon meg az ereje. :)

while (!sleep) sheep++;

(#34020) [lAyCsI] válasza Steven (#34014) üzenetére

[lAyCsI]
(őstag)

kapásból cserélj!
a számkód a viszkozitást jelöli,
a betűkódok meg a különféle szabványokat,
ha konkrétan érdekel gugli;)

-= No way back from Here =-

(#34021) Integra

Integra
(Jómunkásember)

megvolt a mai bringa is, 640km-nél tartok, még egy kis túra és mehet a szervízbe.
:)
elkezdett sípolni a fékem, elvittem szervízbe, kipucolták féktisztítóval, azt mondta a szerelő srác, hogy majd bekopik, no para, elhallgat. remélem is, mert rühellem ha hangja van.
ja meg vettem végre eü csomagot, szétszedtem és sikerült bepaszíroznom az ülés alá.. :DDD

(#34022) TayRol válasza Integra (#34021) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

en iden meg csak kb. 500 km-nel tartok. de hetvegen ezen sokat fogok javitani.:) 4 napra megyek haza, jee. :))

Suzuki - Way of Life

(#34023) Steven válasza [lAyCsI] (#34020) üzenetére

Steven
(őstag)

hát én is csak azt láttam hogy szabványok... mindegy akkor cserélek ...4 l elég ugye? ajánlotok valami konkrét típust vagy szinte mindegy csak megfeleljen az előírásoknak?

Most hívott amúgy a bank hogy megvan a forgalmim átírása már csak a faszira várok hogy felhívjon hogy oda adja a motort... remélem nem szívat meg a holnap nappal....

[ Szerkesztve ]

(#34024) Prof01 válasza TayRol (#34013) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Ezt én raktam fel tegnap.
Jó mi? :DDD

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#34025) TayRol válasza Prof01 (#34024) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

nevedbol sejtettem.:) amugy eleg jo. :))

Suzuki - Way of Life

(#34026) Tüzi válasza Steven (#34014) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

10w40 = 10es viszkozítás W(inter) azaz télre is jó, 40 meg a 40 fokos léghőmérsékletig.
SAE az asszem a motorgyártók világszövetsége, az ő általuk felállított kritériumoknak megfelel az olaj.
API az (majdnem) ugyanez csak amerikai köntösben.
JASO a lényeg, az meg a japán autógyártók közösségének a kritériumai, ami úgy tudom mind közül a legkomolyabb.
Lényegében ennyi(t tudok róla:) )

mod:
(#34023) Steven
annyit tegyél bele amennyit a szervízkönyvben olvasol, vagy a deklire rá van írva.
ha nyáron is akarsz menni, városban tötymörögni, akkor inkább vegyél valami 50es olajat, netán 60ast. Nekem döglött már be a 40es olaj nyáron, menet közben...

[ Szerkesztve ]

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#34027) Steven válasza Tüzi (#34026) üzenetére

Steven
(őstag)

kösz a tanácsot:)

(#34028) Boci_83

Boci_83
(őstag)

7végére nem terveztettek valami gurulást!?? Esetleg egy topicos motorozás??? Holnap viszem műszakira a motort, már van biztosításom, 1.-étől érvényes lesz a forgalmim is szóval mehetünk, és már mennék is mert 6 hónapja nem motoroztam egy jót, leszámítva azt az 1-2 kört amit a faluban mentem rendszám nélkül... :DDD

(#34029) TayRol válasza Boci_83 (#34028) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

en szombat reggel megyek Zegre es nyugati dombok kozott gurulok parat. szoval asszem en sajna kimaradok a kozos gurulasbol.

Suzuki - Way of Life

(#34030) Gaboman válasza Boci_83 (#34028) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Ez attól függ merre lenne a gurulás.

(#34031) FABRICIUSZ válasza TayRol (#34013) üzenetére

FABRICIUSZ
(kvázi-tag)

Ahogy látom az autó küszöb része is behorpadt , a tulaj biztos megszerette a motorosokat miután megtudta mi történt :Y

FABRICIUSZ

(#34032) TayRol válasza FABRICIUSZ (#34031) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

igen, sajna az ilyenek is lehuzzak a motorosok nepes taboranak nepszeruseget.

Suzuki - Way of Life

(#34033) Kasza08

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van most két eladó motor itt a szomszéd utcában.

Van egy 2007-es 600-as Bandit 12500 km-el, fekete színben, 900k-ért adja a tulaj.
A másik egy 2007. 9. havi, szintén 600-as, GSX-R, kék-fehér, 6000km-el. Ezt 1,5M-ért adja a barátja.

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#34034) Tüzi válasza Boci_83 (#34028) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

májusban már motorozhatok :) akkor megyek bárhova-bármeddig :)

(#34035) Maksifül

Maksifül
(fanatikus tag)

Bocsi az OFF-ért. Van egy eladó, új, nyári Spyke bőrkesztyűm. :R

Mizu paródia: http://www.youtube.com/watch?v=hAj3j2Zr-uo

(#34036) Gaboman válasza Kasza08 (#34033) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

900ért az a Bandita nagyon megérné ha szép állapotban van! :K

(#34037) Gaboman

Gaboman
(PH! nagyúr)

ZX12 vs Hayabusa :Y
Soha nem hittem volna hogy a ZX12 lenyomja repülőrajtból a Hayabusat.
Az utak királyának mindig is a Suzuki zászlóhajóját gondoltam.

[ Szerkesztve ]

(#34038) Integra válasza Boci_83 (#34028) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nekem reggel olajcsere, szerelés, szervíz, aztán indulok vissza, sajnos nem jó:(

(#34039) Feree13

Feree13
(őstag)

Mennyibe van egy olaj és szűrőcsere kb?
10-12k? :U

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#34040) Picco válasza Feree13 (#34039) üzenetére

Picco
(őstag)
LOGOUT blog

attol fugg h mennyi olaj kell...

nekem ismeros csinalja(en meg az o gepet:DDD): 4*1700 castrol atct evo xtra 10W40+~1500 szuro= 8300
szalonban 17k-t mondtak ra...

I see dead people!

(#34041) Integra

Integra
(Jómunkásember)

kéne találnom sos egy műhelyt, aki lefóliázza a tankom átlátszó védőfóliával.
kit ajánlotok? bp-en, még a héten:)

(#34042) Boci_83

Boci_83
(őstag)

Na megvan a műszakim! :D
11000 Ft 5 percig körözött a motor körül a csávó, csinált vagy 10 fotót róla, majd kifékezte aztán kitolták. Még be se indítottam, egy lámpás sem kapcsoltak rajta... :DDD
Én meg még a xenon-t is kiszedtem addig, nehogy belekössenek. :U

(#34043) TayRol válasza Boci_83 (#34042) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

nembaj, fo az ovatossag! :)

Suzuki - Way of Life

(#34044) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ehh, egyetlen autófóliás cég sem vállal motortank fóliázást:(

egyedül ezt találtam, fel lehet maszekolni, jobb ötletem nincsen :F

(#34045) TayRol válasza Integra (#34044) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

en is kerestem cimboramnak a K1200LT-hez, de sehol nem talaltunk. neki a fel motort be kellene tekerni.

Suzuki - Way of Life

(#34046) Integra válasza TayRol (#34045) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

thomyfolia-tól jelentkeztek egyedül, hogy megtudják oldani, a tank kb 10-15-be kerülne, attól függ, hogy mennyit kell eljátszani vele. sajnos csak jövő hétre mondta, vállalni tudja, úgyhogy bukós..

(#34047) emvy

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

VFR-hirek: elvileg aprilis 12-en delben megyek erte.

while (!sleep) sheep++;

(#34048) Integra válasza emvy (#34047) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

uhhh, de messze van az még:DDD

(#34049) TayRol válasza Integra (#34046) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

pedig az egy jo ceg, sok ismerosom volt mar naluk.

Suzuki - Way of Life

(#34050) Integra válasza TayRol (#34049) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ha azt mondta volna, hogy péntek, akkor már le is foglaltam volna. :)
bár a tank is matricás, úgyhogy érdekes lett volna mindenképpen.

sikerült az eü csomagot beraknom a farokidomba, jeeee, szétkaptam, jódot külön folpackba, biztos ami biztos, megigazítottam mindent a csomagban, hogy a leglaposabb legyen, kicsit rátapostam, aztán folpackba az egészet becsomagoltam, meg egy lezárható fagyasztós tasakba és pöpecül befért:DDD még a tárcsazáram is ott van bent oldalt.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.