lol 
Pont feküdtem kórházban a lábammal, jött egy új arc a kórterembe. Kérdezi, hogy miért csak idősebbek vannak most az összes teremben. Pont ott volt a nővérke, válaszolt: "várja meg amíg lesz 15fok, beindulnak a motorosok, és felfrissül az állomány"
Hát, akinek a 750es kevés 3 hónap után, jó eséllyel pályázik egy ágyikóra. Mondjuk engem nem zavar amíg csak magát töri össze. Amikor a baromsága miatt másokat sodor veszélybe, vagy sebesít meg... na az már más történet...
Valahogy ez nálam így nézne ki:
-Friss jogsis?
-Az
-Első motor?
-Az
-Akkor innentől 10 évig nincs semmilyen jogsi, és 3 év börtön kezdésnek.
Azt azért vegyük figyelembe, hogy más is közlekedik. A közlekedők társasága egy naaagy bódog' család, és igenis felelősséggel tartozunk a másikért.
Ennyi.
De mondom, engem nem zavar ha kinyírja magát az ilyen, csak ne nekem kelljen összeszednem, meg másokban ne okozzon kárt. Bár, ha ugye hozzávesszük azt is, hogy az ilyen félnótások mennek kiló felett városban, utána meg ránk húzzák a kormányt, mert "az a hülye barom motoros", akkor megint más a kép.
De, hogy ezt valaki nem képes felfogni, az súlyos.
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949