Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

(#25001) persuader válasza bajnokpityu (#24966) üzenetére

persuader
(őstag)

125 ösre már nem emlékszem, annak valami szekunderlánca van a kuplungtól, szerintem az nem szokott leforogni, de kizárt dolog mert nemtom.
Aszondod R6 nál gyárilag átereszt a légszűrő? 2000 nél és 2005 nél is?

explosión 2 tiempos

(#25002) persuader válasza Prof01 (#24983) üzenetére

persuader
(őstag)

quadokra meg az Aixam-szerű rendszám nélküli kisautókra gondoltak, nem a robogókra.

explosión 2 tiempos

(#25003) Prof01 válasza persuader (#25000) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Milyen bajai voltak a ZXR 250-ednek? :)

[ Szerkesztve ]

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#25004) bajnokpityu válasza persuader (#25000) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

De mindig voltak olyanok,akik hisznek a mesében,és a 6 évig nem használt motorok hibátlanságában.igy ócsón lomot vesznek,majd jön,hogy milyen fos a kawa/H,S...

ha hisz benne,hát tegye, szerencsére nem a te pénzed bánja :)
este sör?
csak huzlak az ETZvel,R6al kapcsolatban.igen, szekunderes a kicsi.de az is le tudott forogni.enyim legablábbis 1x megcsinálta.szerelő meg aszonta(17éves fejjel elhittem én mindent)vegyek 250eset,az ilyet nem fog csinálni.több se kellett :)

R6:kizártnak tartom,hogy gyárilag annyira elkurjon valamit a japán,de mindenesetre furcsa,hogy mindkét légszűrővel ugyanazt csinálta.

Prof:nekem is volt 250es,amit szerelnem kellett.konkrétan az a baja,az összes belpiacosnak,hogy sok ezer km-el hozzák be őket egymás hegyén hátán(akár görbe vázzal),majd itthon eladják,mint csilli villi. redbarom gépeinek 80%át tilos lenne közútra engedni.az úton sós tengerviz is külön használ neki,majd a hazai tulajok mentalitása kivégzi mindet.50db 600as alatti motort néztem meg,5 éve 700e volt nekem a határ,és akkor mind halott volt.
biztos vagyok benne,hogy a gyárilag japánban gyártott gépek ujonnan remek jószágok,de az anyagminőségnek is van egy határa.és ezt az irdatlan igénybevételt nem birhatják.

véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)

(#25005) persuader válasza Prof01 (#25003) üzenetére

persuader
(őstag)

Ahogy megvettem, kezdtem egy kipufogó felújítással, olaj-olajszűrőcserével, szelepbeállítással, légszűrőcserével, gázbovdencserével, karbiszinkronnal. Ez akkoriban volt 60e pénz. Utána havonta jöttek a gondok. Elkezdett csúszni a kuplung. Egy lamellával kevesebb volt begányolva, mert itthon nem kapott hozzávalót. Utána kiégett minden világításom. Szerencsére. Ugyanis japán izzó helyett egy jóval nagyobb teljesítményű izzó volt elöl, szerencse, hogy nem térdeltette le a generátoromat, vagy a fesszabályzómat. Most ennyi jutott eszembe, de ez igazán a tulajok hanyagsága volt.

Ezt az FZR t már megnéztük. Konkrétan van hogy csőgázra alapjáraton megy, attól függ, milyen kedve van. Eszeveszettül zakatol benne valami. Felgyújtani való szar.

explosión 2 tiempos

(#25006) Gaboman válasza Prof01 (#24978) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Én inkább egy RS-t vennék kicsivel drágábban,14 évvel fiatalabb motor.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#25007) Gaboman

Gaboman
(PH! nagyúr)

Srácok aki véletlenül ezt a motort nézi ki magának az óvakodjon tőle.
Kb 4 szer hirdeti a tulaja mindig másképp,először úgy hogy 2001-es blokk 2004-es vázban 2005 idomokkal.
Másodjára évjáratnak 1900 írt,de csak azért mert mindenféle évjárat van benne.
Harmadszor 2006.10-havinak tüntette fel a gépet,most utoljára 2005.8 havinak.
Szóval bárkit is érdekelne a motor az nem igaz ami fel van tüntetve évjáratnak rajta.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#25008) [lAyCsI] válasza Prof01 (#24995) üzenetére

[lAyCsI]
(őstag)

Nincs alkatrész,
a rendelés meg nagyon körülményes. drága és hónapokig is eltarthat...
a másik szopóág a 2T... ahhoz van alaktrész, viszont állandóan szervízben lesz azt borítékolhatod...
inkább gyűjtögess még valami 4T GS 500 féleségre

-= No way back from Here =-

(#25009) Gaboman válasza [lAyCsI] (#25008) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Ez sem igaz,az mindig attól függ hogy használják a motort,normálisan megy vele nem állandóan szétpörgeti akkor azok is elmennek sokat.
Van itt egy gyereknek 2T 125 gyorsasági semmi gondja vele mert ésszel használja.

(#25010) persuader válasza .mf (#24993) üzenetére

persuader
(őstag)

Hóóóógyne, és nemdohányzó, vidéki orvosé volt, garázsban tartotta, csak hétvégéken a telekre használta, aki ráadásul nyugdíjas hölgy is volt. Hápeeeeersze. Ha milliárdos lennék ezeket perelném naphosszat.

explosión 2 tiempos

(#25011) Prof01 válasza persuader (#25005) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Értem, köszi az infót, meggyőztél. :K

(#25012) Prof01 válasza Gaboman (#25006) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Hát ezzel az a baj, hogy rendszám nélküli, 125/50-es. (és még így is elég drága)
Szal inkább rendszámos, és legyen békesség rendőr bácsival. :)
Am. én a japán motorokat szeretem, szal inkább egy Honda NSR 125.
Találtam is jó áron egyet: [link]
De fura, mert ezek jóval drágábbak szoktak lenni. :U

[ Szerkesztve ]

(#25013) Gaboman válasza Prof01 (#25012) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Akkor már fiatalabbat kicsivel drágábban NSR,én 2T-ből 2000 évjárat alatt nem vennék,igaz 4T-ből sem.

(#25014) Prof01 válasza Gaboman (#25013) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Itt is az a baj, hogy nincs rendszám. :(

[lAyCsI]: Hát igen, ez a baj, de már nagyon motoroznék, szal 400as előtt vmit be szeretnék szerezni. :)

[ Szerkesztve ]

(#25015) Gaboman válasza Prof01 (#25014) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Ő rendszámos

(#25016) Prof01 válasza Gaboman (#25015) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Ja, valszeg vmi hasonló korú lesz. [link] [link] :U

(#25017) Gaboman válasza Prof01 (#25016) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Az első az nagyon szépnek tűnik amit belinkeltél.
Azt érdemes lenne megnézni.

(#25018) [lAyCsI] válasza Gaboman (#25009) üzenetére

[lAyCsI]
(őstag)

OK, akkor hajrá:)

-= No way back from Here =-

(#25019) emvy

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na, rendeltem egy hasznalt turaplexit a Hondahoz, 10e HUF. Jo vetelt csinaltam?

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

(#25020) Integra válasza emvy (#25019) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

mennyi a gyári?
és mennyire karcos amit rendeltél?

(#25021) emvy válasza Integra (#25020) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fogalmam sincs, mennyi a gyari, ennel joval dragabban lattam ujan. Allitolag nem karcos. Aztan majd kiderul. Ha karcos, akkor leszedem a tokeit az eladonak :). De hosszabb uton tenyleg jol jonne.

Mas: multkor volt egy eleg eros daralas az elso lanckereknel. Elvittem a Yamaha Worldbe, ahol azt mondtak, hogy tul volt feszitve a lanc (penzt nem kertek erte). Namost en ugy tudtam, hogy az also lancresznek kb. 2-3 centit kell mozognia, az enyem kb. 2.5-ot mozgott -- erre azt mondtak, hogy kokemeny. Most ok beallitottak, siman mozog 3-4 centit. Ez normalis?

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

(#25022) jasszer válasza emvy (#25021) üzenetére

jasszer
(senior tag)

3-4-et mozog úgy hogy rajta ülsz, vagy anélkül? :)

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#25023) emvy válasza jasszer (#25022) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Anelkul.

while (!sleep) sheep++;

(#25024) zsoltee10 válasza emvy (#25023) üzenetére

zsoltee10
(VIP)

úgy a jó. ha ráülsz, akkor már feszül. ha mozgott 2cm-t, akkor ha ráültél szerinted mennyi játéka maradt? semennyi.

The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

(#25025) emvy válasza zsoltee10 (#25024) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oke. Akkor ezt rosszul tudtam.

while (!sleep) sheep++;

(#25026) jasszer válasza emvy (#25023) üzenetére

jasszer
(senior tag)

Az annyira nem lehet rossz akkor. Kérj meg vkit hogy nézze meg amíg nyeregben vagy, 1-2 centit szerintem feszül azzal hogy terheli a tömeged.

MOD: Úgy látom közben Zsoltee megmondta a tutit.

[ Szerkesztve ]

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#25027) Integra

Integra
(Jómunkásember)

húzok haza, lemosom a motort meg láncsprézek, elképesztően szutykos szegény az utsó túra óta:( :DDD

(#25028) emvy

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valaki eljonne velem palyazni valamikor junius kozepe kornyeken? Meg nem voltam, odamehetnek egyedul is, de megiscsak jobb lenne, ha nem egyedul szerencsetlenkednek ott. Mersz.hu-s kezdok koze mennek, ha lehet, vagy valamikor maskor, amikor kevesen vannak.

while (!sleep) sheep++;

(#25029) R.P.

R.P.
(fanatikus tag)

Üdv emberek!

Szerintetek hol lehet hozzájutni az én NSR-emhez való szevízkönyvhöz? Netszerte csak 93-mas és azelőtti típusokhoz találtam, és nekem 98-as van.

A másik: van egy furcsa hang amit kiad a motorom, de csak akkor, ha sebességben megyek vele (főleg, ha kicsi kuplungot is húzok mellé). Csak alacsony (5000 alatti) fordulaton csinálja, és nem tudom miért van, de baromira bosszant, kicsit félek, hogy valami baja van. Nem mondanám, hogy csörgés, inkább ciccegés.

Kuplung tud ilyen hangot kiadni? Esetleg dugattyúcsere/gyűrűzésre szorulhat? Lassan 20000Km van benne, és még nem volt a motorjához hozzányúlva. Svájci fojtott változat.

Holnap felveszem azt a hangot amire gondolok.

Olvassátok! http://footer.hu - kulturális magazin

(#25030) Boci_83

Boci_83
(őstag)

Holnap délután valaki Kakucsra?

Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

(#25031) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hijjja, elfogyott a fuchs lánc spray-m, hol lehet kapni?! :)

(#25032) Boci_83 válasza Integra (#25031) üzenetére

Boci_83
(őstag)

Próbáld ki a Motorex láncsprét. Egész jó.

Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

(#25033) Integra válasza Boci_83 (#25032) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem akarok váltani, bitang jó ez, csak nem tudom, hogy hol kapni:)

(#25034) zsoltee10 válasza Integra (#25033) üzenetére

zsoltee10
(VIP)

pécsen. :D :P én is azt használom már 3-4 palack óta, nagyon bevált. legjobb. még a motulnál is.

(#25035) Integra válasza zsoltee10 (#25034) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

itten találtam

meg is van, ezt használom

[ Szerkesztve ]

(#25036) keszegduda válasza Gaboman (#24979) üzenetére

keszegduda
(őstag)

Köszi!

Igazából kinézetre a KTM a bejövős, főleg az SMC-k, azt mondják az FCR41-es karbival szereltek a jók, ugranak ahogy kell nekik. Érdekes a dupla olajszűrő bennük biztos törekedtek a minél tisztább olajra amit nem is csodálok. Valamit olvastam hogy kis és nagy körös olajzással is gyártották őket, ezek közül melyik a jobb megoldás? A dupla dob tetszik még nagyon rajta de elég húzósak pl.: egy akra rendszer egy vagyon ami szerintem abszolút nem éri meg az árát.
Kicsit most az XT felé hajlok a jobb fogyasztás és a nagyobb szervízintervallum miatt, na meg ugye a kényelem sem utolsó szempont.
DRZ-t legvégső esetben hagyom.
Nem lényeg hogy erőgép legyen egyik motor sem, de szerintem egy 50Le-s blokk kielégíti az igényeimet kezdő nagy motorosként.

Akármelyik motort is fogom idővel megvenni, csak gyári bontatlant fogok szerezni, max. olyat amin a kipufogó esetleg komplett rendszer van felszerelve, szép a hangjuk. ;] (ne legyen már kis 4 ütemű 50-es hangja a sok fojtástól) :DDD

Egyébként a husqvarna/husaberg-ekkel van valakinek tapasztalata? Jók lehetnek?

(#25037) zsoltee10 válasza Integra (#25035) üzenetére

zsoltee10
(VIP)

én is ezt használom. vazze, itt tök olcsó. engem mindig át akarnak bszni. :((

(#25038) ALI_G válasza Boci_83 (#25030) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szegeden vagyok :(
Most már biztos, hogy csak jövőhét, de mivel vége a vizsgaidőszakomnak (minden sikerült), így nyitott vagyok most már.

(#25039) Chieftec válasza R.P. (#25029) üzenetére

Chieftec
(őstag)

Csaoo

Neten macskalampashoz nincs szervizkonyv, anno enis szetturtam erte az egeszet! De 90% ban ugyanaz mint a regebbiek..

Nemtom mit hallasz de 5000 alatt.. Ettol fuggetlenul lassan aktualis lesz a dugocsere, ha valos benn a 20K akkor meg egy 5 ost kibir kb..

(#25040) Tüzi válasza bajnokpityu (#25004) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez alól egy kivétel biztosan van :K Ill kettő.
Kollegám volt RVF-je, meg az én volt CBR-em...

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#25041) Tüzi válasza emvy (#25019) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én meg ilyet 25 pénzé, jó vétel volt? :B

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#25042) R.P. válasza Chieftec (#25039) üzenetére

R.P.
(fanatikus tag)

És dugócserét hol lehet csináltatni, és mennyibe kerül kb.?

Olvassátok! http://footer.hu - kulturális magazin

(#25043) ALI_G válasza emvy (#25019) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Honnan rendelted ennyiért? A túraplexi az a nagy? Mutatnál róla képet, hogy ez milyen? Én is akarok beszerezni olyan ici pici plexit hozzá.
Meg dobnál fel képet a dobozról, meg hogy hogy van felfogatva az egész rendszer? SzalaiG is még elmaradt vele :)

(#25044) SzalaiG válasza ALI_G (#25043) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Sorry! Pénteken lesz gépem.

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#25045) ALI_G válasza SzalaiG (#25044) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

oké no problem :) Csak azt hittem eltűntél (én is mert ma vizsgáztam és tanultam mint egy gép).

emvy, én mennék pályázni, csak hát nem a héten. Next week jövök le hondával szegedre, innen felmegyek kakucsra is ha kellek, de egyedül én sem szeretek menni.

(#25046) ALI_G válasza Tüzi (#25041) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

elég fullos cucc, bár k&n-t gondolom nem te ragasztottad rá.

(#25047) [Vazz] válasza ALI_G (#25045) üzenetére

[Vazz]
(kvázi-tag)

Hi!

IDE eljöhettek ha gondoljátok. Én valószínű ott leszek, aztán majdkiderül hogy milyen lesz, de hogy motorozunk az biztos.

JááááááNINDZSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

(#25048) persuader válasza R.P. (#25029) üzenetére

persuader
(őstag)

Ez komoly, hogy felveszed a hangot és akkor itt valaki megmondja mia baja??? :DDD
Naneeee

explosión 2 tiempos

(#25049) persuader válasza Boci_83 (#25030) üzenetére

persuader
(őstag)

Én nagyon mennék, de csöves vagyok, mint a kukorica... Nemtom...

explosión 2 tiempos

(#25050) [Vazz] válasza persuader (#25049) üzenetére

[Vazz]
(kvázi-tag)

4 pénz + a nyál

JááááááNINDZSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.