"Egy barátomnak volt annó 250-es Hornet-je. Japán belpiacos, máshol nem is lehetett kapni olyat. Noh, a sor 4-es 250-nel szokott velünk jönni, 130-140-et lazán tartotta az is."
Asszony bátyjának is japó belpiacos 250-es Suzukija van (Across). Az is bírja a 150-et ha bebújsz a plexi mögé, de én akkor sem ajánlanám senkinek. Szénné kell pörgetni, hogy menjen és minden előzés egy halál vele (130-ról 150-re gyorsulás nem egy rakéta).
.mf: Csak igazolni tudom Yodamastah állítását. Nekem első motorom a 900-as ZX9R (143 paci) de nem kell ész nélkül tekerni a gázt. 6 ezerig pörgetve teljesen kezes, 8-tól is totál stabil, csak a kezdőknek ott már megszűnik létezni a külvilág: emel picit az orrán és kilő, mint a barom. 12 ezerig meg sem áll, amit egy pillanat alatt kiforog, viszont ott a technikára is figyelni kell.
A lényeg amit mondani akarok: azt vedd meg elsőre, amit akarsz, vagy ami tetszik. Nincs olyan, hogy sok, ha van eszed. Ha nincs, akkor a kicsit is könnyen eldobod. Felesleges kicsit venni, hogy utána eladhasd egy-két év múlva. Nekem bizonyos szinten biztonságot ad, hogy van erő kisebb fordulatszámon is. Egy előzés a pillanat műve, nem kell a váltogatni és szétforgatni, mint a kicsiket. Egy kéthengeres 600-as alá nem adnám (er6-f vagy er6-n)...
[ Szerkesztve ]

meg minek vettem volna kisebb motort ha 1 év múlva kinövöm? meg a nagytestű motor is lényeges volt, nem férek el csak nagyon kevés motoron, ezért is jó a fazer, nagy disznó 

mi olyat írtam? ja és én még nem estem el 10 év alatt 

ezen mi ovodás megnyilvánulás