Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

(#9001) persuader válasza feca81 (#8996) üzenetére

persuader
(őstag)

valszeg csederből vederbe. ki tudja milyen más bajai vannak még... Necces, ha nincs szétkapva.

explosión 2 tiempos

(#9002) persuader válasza Tüzi (#8994) üzenetére

persuader
(őstag)

az szivacsféleség védi a fejedet, az a gyűrődőzóna, hogy 3 cm-en lassuljon le a fejed 0-ra, illetve nagyobb felületre oszlassa szét a becsapódást :) de a karbon ha törik is, a szénszál miatt egyben marad. Szóval nem értem... Törjön a bukó szét, a fejed maradjon egyben. Lehet így alakítja át a mozgási energiát... :)

mod Meg különben is, ezek a sisakok ugyanazon a teszteken mennek át, ha forgalomba kerülnek, nem lehetnek rosszabbak a másiknál, becsapódásnál.

[ Szerkesztve ]

explosión 2 tiempos

(#9003) ALI_G válasza persuader (#9002) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

végülis a jó autó is minnél jobban összetörik egy balesetben, annál nagyobb esélyel szál ki életben az utas és sofőr. Így nyelik el az energiát, hogy törnek, gyűrődnek a kocsin a dolgok, szinte minden.
Akkor a sisaknak is, ha kívül nem is, de belül szerkezetileg mindenképp elváltozik, ezzel nyeri el az energiát.

(#9004) persuader válasza ALI_G (#9003) üzenetére

persuader
(őstag)

ahogy mondod. Az a szivacsos cucc nem képes egy következő ütést elnyelni.

explosión 2 tiempos

(#9005) Tüzi válasza bajnokpityu (#8997) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen. Csak az a 80ezeres sisakok már alsó-közép kategória felett vannak szerintem. 2-3 éves fejlesztések azok a sisakok. Azaz 2-3 évvel ezelőtti alsó-közép kategóriát kapod meg. Akkor meg már inkább használtban vennék egy akkori csúcs sisakot.
Persze, lehet, hogy hülyén gondolkodom :U

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#9006) persuader válasza Tüzi (#9005) üzenetére

persuader
(őstag)

Nem akarok egy világot összeomlasztani, de a matricák között vannak a különbségek évekig. A minőségbeli különbség elhanyagolható a néhány éves sisakok között. Jah néha a marketingesek kiagyalnak valami felesleges, te általad nyitható, csukható szellőző biszbaszt, és akkor az már egy új dolog rajta, meg örülhet a hülyegyerek, van mivel játszani a sisakon :DDD

explosión 2 tiempos

(#9007) feca81 válasza persuader (#9001) üzenetére

feca81
(tag)

csak alkatresznek kellene.ha a hengerfej jo,akokr reszemrol mar jo. a tobbit ugyis alkatresznek eladnam. ezert kene tudnom,hogy lehet megallapitani,h a hengerfej jo.

Yamaha FZR 600 Genesis

(#9008) persuader válasza feca81 (#9007) üzenetére

persuader
(őstag)

Hengerfej gondolom azért kell, mert a szelepek agyoncsapták a szelepfészkeket, nemigaz? Akkor ott nem tudom, hogy lehetne lemérni, hogy eresztenek-e a szelepek...

explosión 2 tiempos

(#9009) feca81 válasza persuader (#9008) üzenetére

feca81
(tag)

forditva. a szelepek mentek tonkre. csak ha jo a hengerfej,egy az egyben lecserelnem a hengerfejet.

Yamaha FZR 600 Genesis

(#9010) bajnokpityu válasza Tüzi (#9005) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

és te komolyan gondolod,hogy egy 3 éve FELSŐkategóriás shoei héjból középkategóriás kategóriát gyártó cég felső kategóriája rossz?
használt sisakot nem vennék a büdös életbe sem.akármi történhetett vele (bitzositó ált csak újrafényezést fizeti), valamint nekem a higiániai igényem is fölötte van...

a kompozit héjak között amugy alsó-felső kategóriában sztem minimális a különbség.inkább a sallang változik.szellőzés,szélterelők,plexi,komfort. max annyi lehet a difi,h a fülnek kevéssé van kiképezve hely benne.

de hát különbözünk,mások az igények.

[ Szerkesztve ]

véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)

(#9011) qpakcovboy válasza bajnokpityu (#9010) üzenetére

qpakcovboy
(senior tag)

Barátnőmnek vettünk mot egy HJC sityakot 40-ért, és nekem marhára bejön, pedig én tavaly vettem magamnak egy caberg-et szintén 40-ért szinté (szerintem) középkategóriás, de írigykedem az övére. Sokkal komfortosabbnak tűnik, a csatt is job rajta.

Shoi, meg Suomy, meg Arai szerintem annyival tudhatnak töbett, hogy kisebb a súlya, meg kevesebb szélzajt enged be.

(#9012) Tüzi válasza bajnokpityu (#9010) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jajj, ez az igény már. Ember... Én, ha adnáak 50ért, egy két éve 200ezres sisakot, biztos hogy rámásznék az üzletre. ha tele van hajjal, meg korpával akkor nem, de a motorosok nagyobb része maszkal használja a bukót. Kimosom, és van egy 200ezres bukóm 50ezerért.
Aki meg nem veszi észre, hogy egy bukóban estek, az ne vegyen használt bukót.
5-10ezer difi esetén én sem vennék, de van, aki megveszi, megy benne 10 km-t, és eladja féláron. Nem hiszem, hogy abba belerohadt a feje a hőségben...

mindegy, hagyjuk. ez már off.
ennyi erővel ne vegyél használt motort sem, mert valaki már ráfingott.

[ Szerkesztve ]

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#9013) [lAyCsI] válasza Tüzi (#9012) üzenetére

[lAyCsI]
(őstag)

vagy esetleg veszel bele egy új bélést és slussz ;)

-= No way back from Here =-

(#9014) persuader válasza Tüzi (#9012) üzenetére

persuader
(őstag)

120 000-es Suomyt adnak két évesen 75 000-ért...

explosión 2 tiempos

(#9015) stargazer válasza qpakcovboy (#8988) üzenetére

stargazer
(senior tag)

akkor felhomályosítalak: amin nincs rendszám, arra az égegyadta világon semmi nincs befizetve, se regadó semmi. a 180-as runneremre 140 lett volna a rendszám. ugyhogy tegyél még a 40-hez hozzá nyugodtan egy százast és ennek tükrében kalkulálj.

menetszélbe beletartom azarcomat, nagyon fejlett országon át visz a vonat, egy mégfejlettebb országba egy nőis beszáll, menetszélbe az arcába úszika sál...

(#9016) stargazer

stargazer
(senior tag)

ha mondjuk egy buell lightning meg egy bmw r1200gs adventure közül kéne választani, melyiket választanátok? árban kb ugyanott vannak, de sztem a bmw jóval többet tud. ennyi pízért a buell sztem kegyetlenül fapados (csak annyi hogy mocskosul jól néz ki), a bmw-nek meg ott van pl ez az elektornikusan állítható futómű. vagy?

[ Szerkesztve ]

menetszélbe beletartom azarcomat, nagyon fejlett országon át visz a vonat, egy mégfejlettebb országba egy nőis beszáll, menetszélbe az arcába úszika sál...

(#9017) jasszer válasza persuader (#9014) üzenetére

jasszer
(senior tag)

Azért kíváncsi lennék mi alapján árazzák a sisakokat. Értem én h van némi ráfordításbéli különbség a fejlesztő és a csak licenselő gyártók között, de akkor is... Érdekelne h mi az az értékhatár, ami felett már nem produkálnak komolyabb minőségbéli javulást, csak a feliratra/aktuális csúcsmodellstátuszra kell rápakolni jópár ezrest...

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#9018) Tüzi válasza persuader (#9014) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én meg zsír új carbon kormányt vettem biciklimre 9ezerért, amikor boltban 39.990 volt.
Balekot mindig lehet találni, csak keresni kell :)

(#9019) rebel56

rebel56
(tag)

CBF250-et nem lehet már kapni újonnan?
[link] Ez szinte az, biztos nagyobbra váltott a tulaja. :D

Reggel mosolyogva ébredtem, egy Barkassal álmodtam. Szóba hoztam otthon, hogy vehetnénk egyet. A párom hallani sem akar róla, pszichológushoz küldene.

(#9020) qpakcovboy válasza rebel56 (#9019) üzenetére

qpakcovboy
(senior tag)

Király a dobfék, meg a zártszelvényből kialakított váz, basszus 700000 Ft :(

(#9021) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na átvettem anyóstéktól a headsetet. Hát jó-jó, de még mindig gondollkozom, hogy egyáltalán, hogy fogom használni :) Mármint az lesz a baj, hogy mindkettőnkek összezipzározható az alsó+felső. Egyet találtam eddig ki, hogy külső zsebben lesz, ahonnan kikandikál a zsinór. Bár szeretném, ha legalább nekem lehetne a ruha alatt elvezetni a kábelt.

Francért nem árulnak olcsón bluetoothosat :(((
vagy a CBset...

(#9022) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jajjde nyam-nyam:

2003-as és csak 1,3 misi. bár lehet a gatyánk rámenne a fentartására. De most komolyan, a buell meg ducati miért kerül olyan sokba a fentartása?
hirdetés

[ Szerkesztve ]

(#9023) ALI_G válasza ALI_G (#9022) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#9024) ALI_G válasza ALI_G (#9022) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha ezek újonnan 3 misi, akkor ezek a használtak miért ilyen olcsók?

ja és még1 eszembe jutott amit már megkérdeztem, de bagóztatok rám :) hogy a sport motoroknak mennyi a cW értéke? egyáltalán vannak ilyen adatok bárhol is?

[ Szerkesztve ]

(#9025) szilchi

szilchi
(őstag)

Jó estét.Volna egy kérdésem.Pontosabban kettő.Az egyik,hogy ha tavaszi szervíz után elkezdett csúszni a kuplung akkor kb.meddig tudom használni a gépet károsodás nélkül?Azért kérdem,mert a szervíz 180K volt és nincs keret a közeljövőben kuplung lamella cserére.Főleg a második kérdés miatt.Az meg az volna,hogy ha cserélik a kuplungot,akkor tényleg le kell cserélni a szűrőt meg az olajat?Van benne talán 3-400 km.Repsol olaj,szal még túl olcsó sem volt.Ja és VFR 750-es motorról van szó.Nem akarom kínozni a motort,jelenleg is csak kb. 6000 fordulaton hajtom,ha megyek is vele,mert 8-9000nél szokott csúszni(nem mindig).De a jó időre való tekintettel leállítani sem akarom.Szal mit gondoltok?

Kawasaki---Let the good times roll

(#9026) stargazer válasza ALI_G (#9022) üzenetére

stargazer
(senior tag)

és ez? hihetetlenül érdekes. mármint hogy ennyire olcsó. először azt hittem azért mert nem magyar.

mi a rák lehet ezekkel a motorokkal hogy ennyire kevés km-rel meg akarnak válni tőlük...

[ Szerkesztve ]

(#9027) ALI_G válasza stargazer (#9026) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát én se tudom, de ez már messziről bűzlik :)
pedig ha ezt anno tudom, akkor simán lehet, hogy vmi ilyet vettem volna. (és lehet, hogy jól befürödtem volna)

(#9028) ALI_G válasza szilchi (#9025) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hogy volt a szervíz 180k?
szerintem ha nem hallod csúszni a kuplungot meg nem is érzed akkor nincs probléma még egy darabig (1-2000 km). De ha magasabb fordulaton használod és csúszogat, akkor tuti hamarabb kopik el, de ez a kuplungon kívül szerintem nem nagyon károsít mást.
De várd meg a többieket.

[ Szerkesztve ]

(#9029) bajnokpityu válasza ALI_G (#9024) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

sztem nem valami jo a kocsikhoz képest a cw érték.ugye a légelenállás az a cw és a felület szorzata.nagy felületből könnyű jo cw-t kialakitani.ezt sem verik nagydobra a kocsigyartok.

(#9030) bajnokpityu válasza szilchi (#9025) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

a vfr 750nek hidraulikus a kuplungja.tehát önbeállito,és nehezebb észvenni,ha el kezd kopni,elég hirtelen jön ki a csuszas.remélem nem értettük egymást félre.a kuplung olajának semmi köze a motorolajhoz.tehát ha cseréltetsz lamellát,akkor csak a kuplung olajkörében kell cserélni az olajat.amibe dot4es fékolaj kell,nem motorolaj.

mi a rosseb került amugy 180ba egy vfrnél?mennyire megbizhato a szerelod?

(#9031) ALI_G válasza bajnokpityu (#9029) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen, erre gondoltam.
És egy super sport motornak mennyi lehet ez az értéke?
egyébként a horneten érzem hogy iszonyatos,hogy mennyire lassul ha csak behúzom a kuplungot és gurulok.

(#9032) szilchi

szilchi
(őstag)

Szép jóreggelt.Köszönöm a válaszokat.Na nekem a következő volt a szervíz.

-olaj + szűrő csere (Repsol 15w50,ezt ajánlották régi motorokhoz)
-lánc + lánckerék csere
-légszűrő csere
-teló szimering csere
-szelephézag ellenőrzés + beállítás
-gyertya csere
-fékolaj csere
-gumi csere (Dunlop D208)

Ami sokat dobott az árán,az a szerelő volt.Kerek 8 órába telt neki ezt megcsinálni :O .Szal a munkadíj egymaga 54K volt.Ja és mivel nem volt nálam elég pénz,motorral kiugrottam szervíz után egy automatához pénzért.Akkor szerencsére észrevettem,hogy az első fék semennyire a hátsó fék meg alig lett légtelenítve :(( .Gyk. nulla fékerő elől....No comment.

Nekem a lamellacserét úgy magyarázták,hogy ki kell cserélni a motorolajat is és ha gyorsan csinálják,akkor a szűrő esetleg nem kell.Merthogy olajfürdős a kuplung.És használt olajat nem öntenek vissza.Bár nem tom a 400 km mennyire tette használtá.A kuplung csúszása szervíz után jött elő,elötte nem volt ilyen gond.Hallani nem hallom a csúszást,de mondjuk xar bóvli sisakom van szal a szélzaj minden egyébb hangot elnyom :DDD .Csak észrevettem,hogy 8-9K fordulatnál nem emelkedik a fordulatszám tovább néha,hanem egy ezerrel visszaesik.De nem mindig,van amikor ki tudtam húzni rendesen.De azóta nem próbálom,ha megyek is vele 6 ezernél tovább nem húzom.Lamellákat meg rugót már néztem,a kettő együtt 18K.Plussz rájön a szerelési díj.Meg akkor elvileg az új olaj.De azt szvsz meghagyom és azt rakatom vissza.Mert 400 km után nincs kedvem kiönteni a 9K-s olajat.De megpróbálom minél elöbb elvinni kicseréltetni a lamellákat.De a másik gond meg az,hogy keresnem kell valami normális szerelőt,aki nem akar átverni meg aki normálisan dolgozik.Ajánlottak egy jót,de az túl messze van tőlem.Van 60 km-re Honda/Suzuki márkaszervíz,de azt meg senki nem ajánlotta nekem,sőt...

huuu....ez jó hosszú hsz. lett :B

(#9033) stargazer

stargazer
(senior tag)

hát sztem azzal hogy az aprilia mana-hoz adtak egy robogót, pont a forradalmian ujnak szánt koncepcióját vágták haza. inkább adták volna ezt az egyet 3-400-zal olcsóbban. ez erősen sántít.

(#9034) ALI_G válasza szilchi (#9032) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tyű, nem szaroztál :)
Csak észrevettem,hogy 8-9K fordulatnál nem emelkedik a fordulatszám tovább néha,hanem egy ezerrel visszaesik

he? Hát vagy én vagyok eltévedve, vagy vmit félreértek, de ha csúszik a kuplung, akkor olyat csinál a motor, hogy húzod a gázt de (eleinte) vhol a maximális forgatónyomaték és teljesítmény körül elkezd csúszni, úgy, hogy nem gyorsulsz tovább, de a motor pörög és mindezt hirtelen ha nagyon megcibálod a gázt. Tehát gyorsulsz, gyorsulsz, majd egyszer felpörög a motor és már nem gyorsulsz. Elengeded a gázt, akkor gyorsan leesik akár pár ezret a fordulat.

Vas megyében nem tudok szerelőt :) kérdezd a többieket.

(#9035) harylmu

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

Vélemények a Hayabusa 2008asról? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#9036) szilchi válasza ALI_G (#9034) üzenetére

szilchi
(őstag)

Kérdeztem más fórumokban is és ott azt ajánlották,hogy a következőket csináljam.

-kapcsoljak hatodikba,majd húzam be a kuplungot és tiltásig tekerjem a gázt és figyeljem hogy esik vissza a fordulat.Ha gyorsan,akkor ok a kuplung ha lassan akkor csúszik.Ez ok volt,rendesen gyorsan visszaesett a fordulat.

-a másik meg,hogy kettesbe húzzam neki a gázt és figyeljem,egyenletesen gyorsul e.Na ez már nem volt ok,mivel ugye néha 8-9K-nál visszaesik a fordulat,a motor nem gyorsul tovább.

Akkor ez szerinted mit lehet,amit leírtam.A szerelőnél??,aki a szervízt csinálta,azt mondta csúszik a kuplung.Nálam ugye az van,hogy tekerem a gázt.Gyorsulok rendesen,majd 8k-nál vége a gyorsulásnak,visszaesik a fordulatszám.Tehát nem pörög fel a motor,ahogy leírtad.Csak visszaesik a fordulatszám ezerrel annak ellenére,hogy tovább tekerem a gázt.

(#9037) ALI_G válasza szilchi (#9036) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az első teszt működő képes és ha ott nem hibázott, akkor nem tudom, hogy a 2.-ban miért esett vissza. Főleg, hogy gyorsulnia kellene (de sokkal lasabban mint egyébként) miközben a fordulat akár tiltásig pörög.
fogalmam sincs, hogy miért esik vissza.A többiek jobban értenek a motorhoz és többen is vannak :))
várj egy kicsit, jön több válasz is.

(#9038) szilchi válasza ALI_G (#9037) üzenetére

szilchi
(őstag)

Ok,köszi. :) Gondoltam még egy karburátor szinkronra,mert sztem már az is rég lehetett.Vagy nem tom mi lehet a baja.Meg ugye az,hogy nem folyamatosan csinálja a hibát,mármint a fordulat visszaesést.Csak néha.

(#9039) ALI_G válasza szilchi (#9038) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor ez nem kuplung. Lehet magas fordulaton már nem kap elég levegőt. Nem hörög kicsit olyankor?
De légszűrő csere volt. Akkor már tényleg csak a karbi szinkron lehet hátra. Hány km óta van nálad?

(#9040) rebel56 válasza szilchi (#9032) üzenetére

rebel56
(tag)

a lehető legrosszabb változatot találtad meg: vacak munka drágán. én most vagyok túl az alábbiakon:
csere: olaj+szűrő, légszűrő, fékfolyadék (fékfolyadékot nem vittem!), hűtőfolyadék, kuplunglamella, féktárcsa, fékbetét elöl-hátul, teleszkópszimering, ezen kívül volt még a fékmunkahengerek takarítása, karburátor tisztítás+beállítás, kormány beállítás
a munkadíj két fordulóban 30K volt (számlával). és nem utolsó szempont, hogy mindezt elsőosztályú minőségben végezte el.

Reggel mosolyogva ébredtem, egy Barkassal álmodtam. Szóba hoztam otthon, hogy vehetnénk egyet. A párom hallani sem akar róla, pszichológushoz küldene.

(#9041) bocX

bocX
(tag)

na süt a nap, gurultam keveset, igaz kismotorral, de volt olyan nagymotoros aki intett...van ilyen is :C bódottá :DD

sok munka és ugyanannyi lazaság

(#9042) ALI_G válasza bocX (#9041) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát itt (békéscsaba és környéke), retek fos idő van. Nem rég még esett az eső, van vagy 10 fok éppen. Tartalékolok holnapra.

rebel: ki és hol?

[ Szerkesztve ]

(#9043) szilchi válasza ALI_G (#9039) üzenetére

szilchi
(őstag)

Tavaly februárban vettem,olaszból lett behozva,én vagyok MO.-gon az első tulaj.És eddig kb. 6000 km-t tettem bele.Hörgést nem hallok,de ugye az olcsó sisak miatt csak a szélzajt hallom.Vagyis nem egésze,mert az utángyártott 1 foggal kisebb kis lánckerék zaját meghallottam :) .

(#9044) feca81 válasza szilchi (#9025) üzenetére

feca81
(tag)

sztem az olaj miatt csuszik.en is olajat csereltem anno benne,es onnantol elkezdett csuszni.javaslom csereld vissza a regi tipusra,es meg fog szunni a problemad

Yamaha FZR 600 Genesis

(#9045) szilchi válasza rebel56 (#9040) üzenetére

szilchi
(őstag)

Na igen.Itt a környéken 50-60 km-re jut egy motorszerelő.Szal nincs konkurencia,nem kell feltétlenül törekedni a minőségre meg mindegy mennyi az ár.Valahol 5K körül van az óradí,itt 7K körül.

(#9046) szilchi válasza feca81 (#9044) üzenetére

szilchi
(őstag)

Csak sajna nem tom,milyen volt benne :D .Az előző tulaj olasz volt,mégcsak nem is magyar.Szal nem tom mi volt benne.Lehet valami olcsó de mégis jó olaj.De lehet valami hiper-szuper méregdrága.Pedig ezt a Repsol olajat direkt ajánlották régi motorokhoz (18 éves az enyém),és az adalékok megakadályozzák,hogy csússzon a kuplung.Lehet meg kéne próbálnom a Honda GN4 olajat,vagy mi a neve.De az is valamikor 5K-ba kerül 4 liter,valamikor meg 10.Meg van mikor nem is lehet beszerezni

(#9047) feca81 válasza szilchi (#9046) üzenetére

feca81
(tag)

nos en ugy jartam,h volt benne olaj.semmi baj nem volt a kuplunggal,mindig szepen,csendben valtott.aztan jofiu leven,lecsereltem az olajat.kapott szintetikus elf-et. na ettol kezdve csuszott.ontottem bele adalekot,vmi mittomen milyet,ami elvileg noveli a kompressziot,suriti az olajat,meg anyamtyukja. onnanto lkezdve megint nem csuszott.csak par km-rel kesobb felforralta a vizet,de ez mar egy masik tortenet,ez nem az olajtol van:) es szinten 18 eves a motorom,most lett nagykoru!:D
nekem okosok azt mondtak,h ha a viszkozitasa,es a tipusa megegyezik,akkor is oriasi kulonbseg lehet ket marka kozott.ami egyiknel bejon,lehet nem jon be masiknal,hala az adalekoknak. ki kell tapasztalni mi a jo.en most majd ha osszerakom az asvanyi repsollal fogok probalkozni.
na most lehet hulyeseget irok,de en ugy tudom,ket fajta kuplunghiba letezik.az egyik,mikor kiemel,a masik,mikor nem. ha kiemel akkor,mikor nem kene,akkor csuszik a kuplung.magyarul huzod a gazt,porog a motor,es nem gyorsul sehova.
a masik,mikor nem emel ki,ezt ne mtudom hogy hivjak,amikor recseg a valto.sokan ezt is csuszasnak hivjak.
az hogy motorporgesnel szepen gyorsul,majd hirtelen leesik a fordulatod passzolok,miert teszi. lehet nem is a kuplungnal kene keresni a hibat.
ha barmi hulyeseget irtam,javitsatok ki,nem sertodom meg:)

Yamaha FZR 600 Genesis

(#9048) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sumi jól küldi ezen a képen:

(#9049) szilchi válasza ALI_G (#9048) üzenetére

szilchi
(őstag)

Én meg lemaradtam erről :(( ...csak utólag hallottam erről.De azt mondják,nem volt túl jó kedvében,még autogrammot sem adott senkinek.Pedig itt a Ring tőlem 20km-re.

(#9050) szilchi válasza feca81 (#9047) üzenetére

szilchi
(őstag)

Az enyém is ásványi Repsol,15w50.De akkor lehet nem nyerő.Na mindenesetre lesz egy karbi szinkron,aztán lehet ujabb olajcsere.Majd még meglátom.Jöhetnek még vélemények :))

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.