tunnék választani 
-= No way back from Here =-

tunnék választani 

Melyik oldalon talalhatok elado regi epitesu crossmotorokat? 
All Black...

Ezt meg hogy a pi..ba sikerült összehoznia...? 
(Elbambulhatott, de mivel láthatólag jelentősen gyorsabban haladt a többi motoroshoz képest, egyenes - belátható úton, ráadásul belső sávban - előtte mégis mire gondolt, hogyan vagy hova kerüli, esetleg előzi ki a kocsit?? )
NA mindegy, vicces.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden ésszerû lenne a földön, akkor nem is történne semmi érdekes..."

nekem az a kukas-narancssarga nagyon bejon 
Suzuki - Way of Life
(#30005) F1DO válasza Stalker-2572 (#30002) üzenetére

'Régi építésű krosszmotor' - mennyire régi? Veterán vagy nem annyira veterán, inkább youngtimer?
Egyébként a szokásos motorhirdetési portálokon.. (hasznaltauto,-motor, motor.hu, kepesmotor, hasznaltmotorok.. etc, etc.)

..és legalább motoroznak is a lyánykák? (no nem csak úgy valaki mögött..)

kétlem, de egyik-másik meghúzigathatná a gázmarkolatom 

az még hagyján, nem az az érdekes, hanem hogy ott 400 dodo... szorozd fel és sírj
jézusba...OMFG, a bukóm...
[ Szerkesztve ]

az semmi, ibejen 360 dolcsi (igaz ott is kb.50 a posta). meg a vegen elgondolkozom egyen... 
szerk: itt
azthittem ebben a szinben kellene neked.
[ Szerkesztve ]
Suzuki - Way of Life

végülis a méretezés ugyanakkora, megveszi nekem haver, mo-ra hozza és onnan meg repülővel áthozom.. csak elkell mennem boltba felpróbálni.
gondolom teljesen azonos az xr és az rf csak a kontinens miatt más a típus megjelőlés.
abban is bejön nagyon
lehet kattogni most rajta
[ Szerkesztve ]

a kulonbseg az, hogy nincs rajta pinlock (mert az levedett europai szabadalom). de meg lehet oldani fillerekbol. ha veszel szoljal, lehet addig elgondolkozom rajta es akkor felezodik a postakoltseg. en a narancssargan gondolkozom, nagyon utos. 
Suzuki - Way of Life

az mit jelent, hogy meg lehet oldani fillérekből? új plexit kell venni hozzá?
amit sajnálok nagyon, hogy nincsen ezekben beépített feltolható nappajzs

IMET-ben van speci furo, keszitenek ket lyukat ra, bele a pinlock pocok-tartoja es ra a pinlock, ami meg kb 5-6 ezer forint.
ne band a nappajzsot, vannak franko plexik, gyorsan lehet cserelni, es legalabb kevesebb a lehetoseg, hogy valami tonkremegy benne.
[ Szerkesztve ]
Suzuki - Way of Life

nabakker meg se vettem, de már fúrják szét.. 
lehet hogy hófehéret veszek, aztán airbrush, ha nagyon meghülyülnék.
500dodo a sárkányosért, azért lol

Az igaz hogy maga a csere nem tart sokáig, egy percig se, csak ott vinni kell magaddal a másol plekót is. Az nem kis macera, egyszer találj neki helyet mert összehajtani nem lehet, aztán ha megvan a helye akkor úgy rakd be hogy ne legyen karcos. Szóval van vele nyűg. Nekem sikerült az átlátszó plekómat tönkre is vágni mert menetközben nekirázódott egy kis fémnek és szerteszétkarcolta 100km-en.
JááááááNINDZSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

hat evvan, ennyit meger szvsz. sokan csinaltak es csinaljak ezt a mai napig.
ellenben a 140 dolcsi felar a sarkanyert... azert mar egyedi fenyezest is csinalok neked.
Suzuki - Way of Life

jaja, yenkik RF-nek híjják az XR-t 

2000 forint egy plexicipelo taska. szettorni meg baromi nehez elvileg. (en is hajtogattam mar bele hatizsakba, tanktaskaba, csavartam is, de semmi baja. persze a karcok ellen vigyazn kell).
de teny, kenyelmesebb a beepitett szemcsi. foleg ha radesteledik. iden mar parszor megjartam.
Suzuki - Way of Life
olvastam hogy páram vasaroltatok kesztyu ala veheto thermo belest, pontosan hol lehet kapni?
szombaton jarok pesten, megprobalnam beszerezni...bar nyari kesztyu ala nemtudom mennyire fog passzolni...de jobban biztos nem fog fazni benne a kezem 
I see dead people!

en Forcefield thermot vettem a Honda Dream-ben de itt van a boltok listaja.
A kesztyud mindenkeppen vidd magaddal es probald fel ala a kesztyut, nehogy meglepetes erjen.
Suzuki - Way of Life

Hi!
Itt azt irjak vannak egyeb kulonbsegek is:
[link]
udv,
Kigyo

köszi az infot, ez lett volna a másik tippem, mások a biztonsági előírások.
marad a magyar 99rugós kupak akkor.

Igazan nincs mit.
En annak idejen ebay-en akartam rendelni egy multitec-et apropenzert usa-bol, amikor belefutottam ebbe.
Aztan talaltam egy webshopot [link] itt a UK-ban, es vegul innen rendeltem egy xr-1000-et 240 fontra akciozva, es kaptam hozza egy 130 fontos kbc xp3 bukot ajandekba.
Hat nem bantam meg, mind2 nagyon popec kis buko, es jobban is fogja a fejem az xr1000,mint a multitec, bar teny, hogy a felnyithato allresz hianyat meg nem birtam megszokni, de ez mar egy masik tema.
A lenyeg hogy ha meg tudod oldani innen, akkor kb ugyanazert a penzert kapsz meg egy bukot.
[ Szerkesztve ]

ezeket a sulyokat nem gondoltam volna...
Suzuki - Way of Life

naja
ha lenne a másik oldalon is három akkor baróbb lenne, meg elbírna még egy sor hengert is már akkor.
JááááááNINDZSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

meg a bukora olyan tarto, amin ketoldalt log 1-1 doboz sor es szivoszallal lehet inni 
Suzuki - Way of Life

akkor lehet az én amcsi Shark-om is más...
nem is gondoltam volna

Nem egy nagy durranás de van pár jelenet amitől vegigfut rajtam a hideg :
Fú nekem nagyon bejött. Jól összevágták. Lorenzonak csak egy kicsivel kellene jobban mennie és hatalmas csata lenne. Jó így sincsenek kicsik 
kösz a videót 

jooo video! 
Suzuki - Way of Life
Na kivanjatok sok szerencset, holnap huzok Indiaba egy par hetre 
while (!sleep) sheep++;

Indiába? Befolyásos ember lehetsz!
Kalappal! 
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((
Hat, befolyasos az nem.
A harom hetes ut kb. annyiba kerul, mintha Horvatorszagba mennel le egy hetvegere + repjegy.
while (!sleep) sheep++;

hajra! tolunk surun jarnak ki, van ott studionk is, keszulj fel, nem sok feher emberrel leszel korulveve
Suzuki - Way of Life

érezzétek jól magatokat és csak ásványvizet palackból!
Eurotaxot motorra hol tudok számolni?
Végre a ph összeszedte magát.

Ne kiabáld el!
JááááááNINDZSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

ingye sehol.
nekem meg neha lassu...
Suzuki - Way of Life
jah, én marokkóban basztam rá a csapvízre.
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.
Francba. Azt hittem az eurotax.hu számol, de 5 €-ért. Persze ez nincs kiírva előre 
De ez miért kerül pénzbe? Ingyenes adatbázisokról nem hallottak még?
Ja, elkiabáltam
akkor épp az új gomb működött, de utána már nem tudtam postolni.
[ Szerkesztve ]

Egy kis péntek délutáni OFF... azért van bene motor is! 

olyan 1500 huf-ot kernek altalaban erte. de ha van ismerosod barmelyik autoszalonban, akkor nyert ugyed van
Suzuki - Way of Life
volt ismerősöm renaultnál.
No nem a baumgartner 

Hát nem majd alonzó... 
JááááááNINDZSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
honnan tudtad?
lajcsi: zsír a wattz 
[ Szerkesztve ]

Kallio szépen összeszedte a vasat, engem még tuti most gyüjtögetnének befele 

nekem meg volt a Baumgartnernel...
Suzuki - Way of Life
Még nyáron haladtam az 5-ös úton, amikor egy ilyen mögé zárkóztam fel: [link]
Sosem láttam még ilyet, gyönyörködtem benne vagy 10 percet, mentem szépen vele, aztán megelőztem. Egy autót követett.
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.